ДАНС изгони делегацията на Хамас, била заплаха

Служители на българските сили за сигурност са нахлули рано сутринта в хотелските стаи на делегацията на Хамас, която пристигна в София, като наредили на членовете й да напуснат страната, съобщи палестинската агенция Маан, цитирана от "Фокус" и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС изгони делегацията на Хамас, била заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕКАДЪРНИЦИ-кой ми ср. в гащите,та и вие

На всеки българин държавата Израел и САЩ подаряват по една чаша студена вода и бронежилетка. За бебетата бронеодеалца!

Българинът иска да си купува млякото и хляба спокойно и без това само това му остана. Не искаме да срещаме всевишният преждевременно, защото на някой му се иска евреите да спят спокойно. Те си имат държава и лазузнаване да си решават сами проблемите. Нашите проблеми са глада и безработицата, ниският стандарт на живот.

Хамаз е заплаха за Израел, защото са във война.

link

Правилно са изгонени. Визите им не съответстват на целта на посещението. Поканени са от частно лице арабин на частно посещение, а се оказва, че са парламентаристи на хамаз за участие в политическо мероприятие. Трябвало е да ги арестуват, леко им се е разминало.

... дошли са да благодарят на другаря Cтанищов... и ги приемат в бсп-единни в борбата за соцiaлизам...

Дали са социалисти или консерватори нас не ни е нея искаме си свободни от проблеми обществени места и това е задължение на управляващите не да се държат като ощипани моми. Искаме правителството да говори откровенно с народът си да ни кажат истината стига са ни замазвали очите с празни приказки.

Свинята Цветанов трябва да се заколи! Тези дипломати бяха дошли за мирен, последен разговор с правителството, защото знаеха, че решението да обвинят Хизбулла е било взето под натиск и не са искали да пострадаме във война, която НЕ е наша. И въпреки добрите им намерения Цветанов брутално ги изгони! Ха сега познайте какво ни чака!

Били на хотел в ж.к. Люлин... Да не са били по-точно във Филиповци?

Е и? Какво значение има това?

Слуга на САЩ и Израел - в това се превърна държавата ни...

Ей, тъкмо се бях затъжил за върлия поклонник на Путин и на арабската кауза и той се обади!

За съжаление да, защото и аз не мога да видя българският интерес в тази акция?

Българско гостоприемство диктувано от герберски ционисти

Некой друг за напляскване да има?

Както сте тръгнали да пляскате да не изядем някой голям шамар заради вас? Лесно е да се ерчите на чужд гръб!

Отново имаме обосновано предположение!

Благодарим ти партио любима! Благодарим ти, че за три години вкара ни в ада на глада, мизерията, нищетата! Благодарим ти, че за три дни ни вкара в ада на тероризма!

... ОТ ДАНС ЩЕ НИ ДОКАРАТ ВОЙНА! ДА ИЗГОНИШ ДЕЛЕГАЦИЯ ДОШЛА С РЕДОВНИ БЪЛГАРСКИ ВИЗИ Е ВЪРХА НА МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКАТА ИДИОТЩИНА! ИСКАМЕ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА

Нека всички, които се изявяват като антисемити и са склонни да обвиняват за всичко евреите да си помислят върху следното: През 2012 г. общо в световен мащаб евреите са били около 15,2 милиона човека или 0,2% от цялото население на Земята. Ако са верни вашите приказки и те управляват всичко, тогава значи наистина са нещо повече - не от нас, а от вас, които го вярвате. Ето ви и виц: Евреин пита друг: - Защо четеш само нацистки вестници? - Ами в еврейските само ни плюят, колко сме лоши. Виж нацистките са друга работа - там пише, че владеем света, че господстваме над всички, че все прецакваме другите...

И това си е изцяло еврейски, а не български проблем. На нас евреите кой проблем са ни решили?

Тия от ДАНС и правителството колко са малоумни не е реално. В ДАНС работят само синчетата на бившата ДС номенклатура. Тоест шумкари. Последният да изгаси лампата.

Много готин коментар!

Дали са комунисти или десни не знам? Нали трябваше да са безпартийни? Искаме да не ни гърмят по гарите! Искаме България да си решава българските проблеми! Не щем Рамбовщина в България, защото е на истина и не е филм.

Държавата Израел от колко години съществува и как точно се случи тава, че нещо не се сещам за точната дата в момента. Беше хиляда деветстотин и коя ... година!

Много лош политически ход. Ако са дошли да говорят открито пред българската общественост, защо ги изгониха? Ако властите имат притеснения от тези хора, защо изобщо ги пуснаха да влязат? Можеха да ги оставят да говорят и да ги поставят под денонощна охрана, щом толкова се страхуват от тях. Арабите са горди хора, много са, и не са от търпеливите. Надявам се политиците да имат достатъчно мозък да ни измъкнат от тая каша, след като имаха неблагоразумието да я забъркат!

... имат, имат мозък, само, че им е в петите мозъка на нашите пожарникари, пардон "политици" ...

,,данс,, не предотварти атентата в сарафово, а сега гони трима палестици влезли легално в балгария.тези в ,,данс,, безрезултатно харчат парите на нас данакоплаците.поне да бяхте спретнали едно клипче,като онези от ,,боп,, и психясалят прокурор романов.егати нещастните управници.

Боже, боже, жална ни майка.Не само циганите ни излагат пред света, но и това смещно мутренско ,физкултурно и милиционерско управление прави хората да се срамуват от държавата си!Как може хора с редовни визи да се изгонят от една страна, без да им е предивено обвинение за нарушаване на местните закони?

Ами то циганите ни излагат и у нас и в света, защото така си управляваме държавата. Налага се пак да ви припомня, а за тези които са много млади да кажа, че до преди двадесет години циганите работеха, плащаха данъци, ходеха на училище, не нарушаваха закона и ако го правеха влизаха в затвора, не проституираха, не просеха и от тях излязоха страхотни лекари, музиканти и т.н. Така че проблемът си е наш и е проблем на управлението на държавата ни.

И ще продължим да ги гоним. До дупка. А ти ще си дращиш по форумите от безсилие, но нищичко не можеш да промениш. Това е положението.

На колко години си, извинявай и колко редовно слушаш чалга? Диагнозата ти е - промит мозък, който не може да мисли самостоятелно.

Чалги,кючеци..бели денс по модерному все ориенталски иширети.Пък дали от Израел или Палестина лично на мен ми е все тя ... та прав е човека - гонене до дупка

Единствената задача на неевреите е да служат на евреите! Колко шекела ти плащат за пост?

Добре де "Питанко" аз като не харесвам нито едните, нито другите като си вършат ла..щите в България в каква валута трябва да ми платят?

Абе, някои тука чували ли са за национален интерес. Какъв интерес имаме ние да дърпаме лъва за опашката. Не можем да се справим с някакви си електроразпределителни дружества, но се месим в голямата политика, като, че ли от нас зависи нещо. Вместо да си седим на задните части и да си решаваме социалните проблеми, защото сме на такова ниво. Нямаме пари да си платим тока, , но оправяме световната политика.

Абе кой те пита за националния интерес. Дошла е заповед от Вашингтон и от Тел Авив. Изпълняваме и точка.

Е да, де! Ама, нали някой се е цанил за политик от висш ранг, това ли му е политиката, да целува ..... , това го могат и гейшите.

Удивително е как успяха да очернят и Борисов другарите. Те и само те са измислили това нешо - пропагандата. След като разнясяха Костов 12 години ,че бил окрал България сега подготвят този сценарий и за Борисов. Има само един проблем.. винаги когато дойдат на власт народа огладнява зверски ... и минаваме на някаккъв вид купонна система. Искам да ВИ отбележа , че най много нещастни хора по света има страни като Русия, Северна Корея и т.н. ..Така че внимавайте с социализма ... после да не ревете ама защо на нас ни искат визи за Париж. Аз предлагам ако на някой толкова му се е дощял социализъм да емигрира ... и го чакайте обратно ...до 3 дена:). Оня ден слушам оня ... дето беше ортак с Доган последно .. как се казваше станишев. Говори за национализации. Те правиха една такава, / татко му де/ преди 70 години и избиха цвета на този народ.... и в следващите 50 години произвеждаха кисело мляко, мързеливи работници , и Мотокари които хората ползваха за материал .. така че умната и внимателно с бригадирският интусиазъм.

Бате отворко, тази работа не е подготвена с мислене. Тук се изпълняват разпореждания. Има по-влиятелни хора от Станишев в този свят. В момента ние сме само слуги, без права.

Ами, не си прав. Сега сме доста гладни, а няма дори както се изразяваш "купонна система". А за Костов е истина, да не би аз да разпродадох цялата икономика на страната за жалки комисионни.

Предполагам, че се казваш Моше или нещо подобно. Мисля също така, че статия е наистина написана от журналист от арабски произход, който обаче със сигурност изповядва юдаизма. Понятието еврейската нация (известна още и като децата на Израел) включва и тези, които са преминали през официална форма на смяна на религията към юдеизъм (не го ли знаеш това?!) Еврейската държава е създадена не по национален а по религиозен признак. Там има евреи с произход от Палестина, евреи негри , узбеци с дръпнати очи , руснаци, украинци, японци... Авторът на статията коментира, че арабите искат всичко. И това е причината, поради която днес се води война в Израел. Жажда. Гордост. Завист. Алчност Евреите обаче, според неговото изложение изглеждат като многи мил и хрисим народ. Истина ли е това? O.K, сред тях има много стойностни и добри хора, но ги управляват религиозни фанатици, които по нищо не се различават от тези на Хисбула и Хамаз, та дори и на ал кайда. Да видим какво мисли по въпроса бившият главен равин на Израел Овадия Йосеф, който е духовен лидер на ултраортодоксалната партия ШАС, която е КЛЮЧОВ ЧЛЕН НА УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ! ( Източници: БТА,в. Монитор Ройтерс): Неевреите да служат на евреите (Цитат) Единствената задача на неевреите е да служат на евреите", заявил равин Овадия Йосеф,

ДО ДАНС: ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ БОКО-ЦЕКО-ДЯНКО.... (БОЦЕДЯ).

Отчаяна пасмина. Това безмозъчно управление съвсем ще ни закопае. И по чия воля? На еврейчето, дето шавливото Наде го хързулна на Тиквата и физкултурния мерзавец, готов да лиже всичко, с надеждата ГЕРБ да просъществува, престаравайки се за чужди интереси. Тези двамата въртят на пръста си тъпия пожарникар, а мижитурката в президентството даже не си правят труда да го попитат. Първият определено не се счита за българин, а вторият е такъв безродник, че ще продаде и майка си, ако има келепир в това.

Мале мале какви подлоги сме... Българският лъв е превърнат в мишчица...

Не казвай - вън, защото ако ти дойде навътре, няма кой да те защити. По-умни хора от теб са изградили добри отношения с арабските страни и сигурно са знаели защо, за разлика от теб. Вън, ама не живееш в САЩ или в Германия.

ОЧАКВАЙТЕ ВЗРИВОВЕ НА ВЪЗЛОВИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ ТЕЯ ДНИ ... ГЛАВНИ ВИНОВНИЦИ ЩЕ СА БОКО И ЦЕКО

ДАНС придружаваха френските разузнавачи на бг земя. Те не бяха ли опасност за бг сигурност?!

Земетресението У НАС СЕ НАРИЧА Г Е Р Б, цунамито У НАС СЕ НАРИЧА БОКО-ЦЕКО-ДЯНКО (БОЦЕДЯ). АКО НЕ СТЕ ГО УСЕТИЛИ, ОЩЕ ЩЕ ВИ ДРУСА.

Станишев сега ще изреве, че са изгонили другарите му :)

Пак издънка! Как така посолството ни в Кайро ще издаде визи,без да стикова решението си с нашите служби и най-вече с ДАНС? Кой е този български гражданин? от арабски произход който е поканил палестинците? Коя е тази неправителствена организация ,която оглавява "българския гражданин" и с какво се занимава тя?

Какво не разбираш и какво не ти е стиковано на теб, питам те аз. И по-нагоре ти пишат, че палестинските депутати не са в списък, на лица, които са опасни и на, които е забранено да посещават Европа. Всичко си е "стиковано" и проверено. Тук става въпрос за слугинската политика на България, която не е в наш интерес. Големи привърженици на Израел станахте, но те не ни харесват. Не разбираш ли, че става дума за манипулация от страна на САЩ, върху правителството ни, заради Израел, това са други игри и страната ни не бива да е "маша" в чужди ръце, не е в наш интерес. Ти ще отидеш ли да те набият, заради някой по-голям и силен, който не те харесва дори. Тъпо, а?

ГЕРБ търси спешно лица от криминалния контингент за постове във властта Що ли не ме изненадва поредният избраник на Борисов? И какво от това, че Юлиана Иванова му се извинила? Осъзнават се, като ги хванат на тясно, иначе си разиграват кончето преко всякакви правила и закони тоя, крайно време му е! Не стига, че той самият не може, ами и качествен екип не може да си подбере баста!

какво общо има със заглавието? Или просто трябва да трупате постове и стотинки!

Земетресението У НАС СЕ НАРИЧА Г Е Р Б, цунамито У НАС СЕ НАРИЧА БОКО-ЦЕКО-ДЯНКО (БОЦЕДЯ). АКО НЕ СТЕ ГО УСЕТИЛИ, ОЩЕ ЩЕ ВИ ДРУСА.

Браво!Правилно!...Не ни ли стига една пета колона,която си имаме ами ще допущаме и шеста такава?! Още хан Тервел ги е разбрал що за хора са след като е отишъл да помага на омразните византийци.Впрочем добре е сторил,т.к.,ако не го бе сторил чалмите щяха да са завладели Европа отдавна..

Какво говориш. Ти в кои век живееш и знаеш ли въобще, къде се намираш. Политически отношения градени с години, не се сриват току така. А и страната ни в момента е толкова слаба и в политическо и в икономическо и във всяко отношение, че съвсем не е момента да си създаваме врагове от нищото или заради чужди интереси.

тапите балгарски политици вкарват балгария в близкоизточния конфликт. от какав зор бе идиото? искате балгарите да станат заложници на вашата дебилност.

Разузнаването ни го разбиха именно САЩ и Израел. Време е да си го възстановим. Стига сте вадили досиетата на разузнавачите, че накрая ептен ще останем без гащи от чужди напъни.

Понеже се повтаряш, пак да кажа: Какво ще възстановявате, като всичките стари кадри на пръст миришете? Гледайте си живота и хубавите пенсии и оставете младите се развиват и да ви ги заработват!

В смисъл отхвърляш да има изобщо разузнаване, или да не се възстановява предишното? Старите може да миришат на пръст вече, ама ти си студентче-ще те вземат тебе...първо обаче - Школата в Симеоново, да видиш колко нищо не знаеш за живота.

ПРЕДАТЕЛИТЕ У НАС СЕ НАРИЧАТ БОКО-ЦЕКО-ДЯНКО (БОЦЕДЯ). А ТЯХ ГИ ЗАЩИТАВАТ САМО ПРЕДАТЕЛИ .

И ти ще замиришеш на пръст, а пенсия няма да имаш, защото сега младите не работят, не чакай цигани да ти дават пенсия след време.

защо СТАНИШЕВ не се среща с представителите на ХИЗБОЛА или ХАМАС се тая. ЗАЩО станишев се скри и не коментира нищо за това посещение, ДА НЕ БИ МЕН ДА БЯХА ме качили на тяхната уеб страница ?????

Защото е Станишев е учил за политик и знае кое, кога и как.

Дошли са им диван-чапраз хората от "Хамас" да ги питат "що така бе Сийке?", а пък те ги изпъдили... щото Чичо ти Сам бил рекал така и юще дружките му, малки еврейчета!

Шалом поиска България да поеме отговорност за македонските евреи Ба маа му!! И по-нагли от преди! Ти си направил каквото можеш да не се лее кръв - то ти вика "Малко е!!" Ами да бяхне победили германците във Варшава...нали въстанаха!!

Защо се разхожда Бойко до Щатите за няколко часа след Нова година, на наши разноски...

Ти наистина ли имаш 2 грама мозък за да си мислиш, че са дошли за това? Да питат на форум организиран от някакъв същия като тях, на който са поканени същите като тях? Целта беше пропаганда и да почнат малко по малко да се подвизават и тук като герои (леко забравят как се крият зад деца от израелската армия, но то на такива като теб такива са им героите).

и мисля, че някой напъваше БГ правителството да каже думата "Хамас"! Щом я чуха, това хамериканоси, това ингилизи и най-вече евреи (което си е едно и също) рекоха "Аферим!", което , забележете, не е дори "Благодаря", а по-скоро "Браво!!! Това трябваше да кажеш!"

Не искаме араби в България

... а какво искаш, може би евреи, защото цигани си имаме бол...

Не, че много разбирам от външна политика, но и аз смятам, че като държава, която години на ред е имала добри взаимоотношения с арабските държави, не е необходимо да ги разваля, за кефа на този или онзи. Както се вижда не сме любимците на Европа, а на САЩ не им дреме за нас. Що се отнася до националната сигурност, специално тези тримата не я застрашават с нищо. И смятам, че е крайно време да спрем да се месим и да взимаме страна в чужди взаимоотношения, които не ни засягат пряко. Както и да представяме за наши, чужди заключения по важни въпроси. Много слаби политици имаме, за да не кажа, нямаме никакви политици. Политик си е сериозна професия - пожарникар, юрист и т. н. са други професии, които не могат да я заместят.

Браво! И за да не се месим - ВЪН ВСИЧКИ ПАЛЕСТИНЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Добре, но защо? Защо? Ей, така за кеф. Като казват вън българите от Великобритания, поне казват защо не ни искат. А ти - вън, това го казваш защото си много голяма работа ли или просто те мързи да мислиш.

СТИГА СТЕ ЧЕРНИЛИ , БОЙКО ЦЕЦО И МЛАДЕНОВ СА 1, АМА ПО ПРОСТОТИЯ И ПРОДАЖНОСТ НО НИЕ КЪДЕ СМЕ.................?

има голяма истина в коментара ти,в опасни води навлизат нашите избраници,досега бяхме неутрални и в добри отношения с всички и това беше много разумно.ние сме малка дарява без армияшпочтищ,а за други неща пак да не говорим,досега хората се страхуваха само от глада и мизерията сега вече ще се страхуват и за живота си.тези организации са способни с един удар да заличат балгаря от картата.бог да пази балгаря от сега на татак,нищо друго немога да кая *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето ви една статия от журналист от арабски произход - Д.Фара: Ако вярвате в това, което четете в основните информационни източници, палестинците искат да намерят родина и мюсюлманите искат да контролират местата, които те считат за свети. Просто, нали? Като американски журналист от арабски произход, който е прекарал известно време в Близкия Изток, избягвайки в повечето случаи падащата ми се част камъни и мини, аз бих искал да ви кажа, че оправдания за бунтовете, безпорядъците и окупирането на земята са фалшиви Не е ли наистина интересно, че до арабо-израелската война през 1967, не е съществувало сериозно движение на палестинците за създаване на родина? "Но, Фара", - ще кажете вие - "това е било преди Израел да превземе Западния бряг на реката Йордан и Стария Йерусалим". Това е вярно. В хода на Шестдневната война Израел превзе Юдея, Самария и Източен Йерусалим. Но тези територии не бяха превзети от Ясер Арафат, а от краля на Йордания - Хусейн. Не преставам да се учудвам - как така, изведнъж, всичките тези палестинци откриха своята национална принадлежност именно, след като Израел спечели войната!? Истината е в това, че Палестина реално не е нищо повече от царството, което се намира през девет земи в десета (измислено, приказка, фантазия). За първи път това название е било използвано в 70г., когато римляните започнали геноцид срещу евреите, разрушили Храма и обявили, че Земята Израел никога повече няма да съществува. От този момент - обещали римляните тя ще бъде известна с името Палестина (Сирия-Палестина). Това име е дошло от филистимците, народа на Голиат, който бил покорен от евреите преди няколко стотици години (3 000 години). За римляните това е бил начин, да усилят [причинените на евреите] страдания. Те (имп. Адриан 135г.) също така, се опитали да променят името на Йерусалим с Елия Капитолина, но това продължило само кратко време (190 години). Палестина никога не е съществувала като самостоятелна държава нито преди, нито след това! В действителност тя е била владение на Рим, мюсюлманите, кръстоносците, Отоманската империя и, за много кратко време - на Великобритания (след Първата световна война). Британия се съгласила да върне, в краен случай част от тази земя, на еврейския народ, в качеството на негова родина. * Не съществува език, известен като палестински. Не съществува самобитна палестинска култура. Никога не е съществувала страна, известна като Палестина, която да е била управлявана от палестинци. Палестинците са араби, които не се отличават по нищо от йорданците (друго неотдавнашно изобретение), сирийците, ливанците, иракчаните и т.н. Спомнете си, че арабите контролират 99.9 процента от земите на Близкия Изток. Израел, от друга страна, представлява само една десета част от процента на цялата тази територия. Но за арабите това не е достатъчно. Те искат всичко. И това е причината, поради която днес се води война в Израел. Жажда. Гордост. Завист. Алчност. Не е важно, колко териториални отстъпки са направили израилтяните, на тях (арабите) никога няма да им е достатъчно. А какво да кажем за светите места на мюсюлманите? - Такива в Йерусалим няма! Вие сте шокирани? Така и трябва да бъде. Не съм и очаквал, някога, да сте чували за тази тежка истина от когото и да било, в международните средства за масова информация. Защото това просто не е политически коректно. Знам, че ви иде да кажете: "Фара, джамията Ал-Акса и Омаровата джамия, представляват сами по себе си едни от най-светите места на исляма!" Невярно (не е истина)! В действителност Коранът не казва нищо за Йерусалим. В него се споменава за Мека стотици пъти. В него, безброй пъти, се споменава за Медина. Но в него никъде не се споменава за Йерусалим. Тогава, как Йерусалим е станал третото по святост място за исляма? Мюсюлманите днес цитират неясният фрагмент от Корана, сура 17, която се нарича "Нощното пътуване (пренасяне, видение)". В нея се разказва, как в съня си или във видение, Мухаммед бил пренесен през нощта "... от неприкосновената джамия в най-далечната джамия, която Ние сме благословили, за да му покажем от Нашите знамения" В седми век някои мюсюлмани идентифицирали двете джамии, споменати в този фрагмент, като Мека и Йерусалим. И това е цялата тясна връзка на исляма с Йерусалим - мит, фантазия, желание. Евреите могат да проследят своите корени в Йерусалим до времето, в което е живял Авраам. Поредният рунд насилие се разрази, когато лидерът на партията Ликуд - Ариел Шарон, се опита да посети Храмовия хълм, основите на Храма, построен от цар Соломон. Това е най - святото място за евреите. Шарон и неговите спътници, бяха посрещнати с камъни и заплахи. Знам какво означава това. Бях там. Можете ли да си представите, какво означават за евреите тези заплахи, хвърлените по тях камъни и недопускането им, физически, до най - святото място за юдаизма? И как да се излекува осакатяването, нанесено на Близкия Изток? Честно казано не знам! Не мисля, че човек е в състояние да намери решение, което да може да спре това насилие. Но ако такова решение съществува, то трябва да се основава на правдата. Неоснователните претенции ще доведат само до още по-голям хаос. Разглеждайки 5000-годишното право на първородство, което се потвърждава от смайващите (ни) исторически и археологически свидетелства, наравно (заедно) с незаконните претенции, желания и изисквания, не прави чест на дипломацията и миротворците.

Името Палешут /Палестина/ съществува още в пред библейски времена т.е. още отпреди израелтяните да се поселят в Обетованата земя. Не прекалявайте с лъжливата пропаганда, защото носи обратен ефект.

И от къде Палешут е равно на Палестина - поне на арабски изобщо не се нарича така. Много е пътят от Палешут до Филастин, Фаластин и т.н. както е на арабски.

Името Палестина драги ми незнайко е спорно от къде идва, но най-вероятно идва от Филистимци - гръцки поселници на това място преди там да се установи Византия и после Рим. Големи специалисти и историци сте иначе.

Ал

С интерес следя как Евреина чете Историята... Както Дявола Евангелието.

И като следиш, не видя ли, че Фара е арабин?

Ал

Българите сме владели половин Румъния, Северна Гърция и Македония. Значи имаме пълното право да изтребим тези дето са се настанили най-нагло там и да си вземем земите принадлежали на нашите предшественици! Да не забравя и Украйна, Молдова, Сърбия и Албания! И тях трябва да изтребим. Това трябва да направим, ако разсъждаваме като евреи. За щастие не сме евреи. Аман от Еврейска пропаганда!

Аман от арабски духалки! Колкоти ние имаме право, толкова и те върху цяла Палестина.

Единствената задача на неевреите е да служат на евреите", - равин Овадия Йосеф, духовен лидер на израелската партия ШАС и старши съдия на сефарадите Според Йосеф животът на неевреите им е подарен свише, за да се помогне на евреите. " В Израел смъртта няма власт над тях...С езичниците нещата са такива, както с останалите хора. Те трябва да умрат, но той (Бог) им е дал дълголетие. Защо? Представете си, ако на някой му умре магарето, човекът губи пари. Магарето е негов слуга... Ето защо то получава дълъг живот, за да работи добре за евреина", казал Йосеф. "Защо са нужни езичниците? Те ще работят, ще орат и жънат. Ние ще седим като ефенди и ще ядем. Именно за това са създадени езичниците", Много мило, нали! .

Един от имамите в местната джамия има белег през цялото лице като да е бил рязан с нож - бил муджахидин в Афганистан .... и си живее в Детройт без проблеми .... Та мисълта ми е ДАНС да не се правят на по-големи католици от Папата

Срам за нацията.Това ли е човека ,който трябва да управлява държавата? САМО СЛУГИНАЖА НА СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ ЩАТИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ С "ДОЛУ БУДА "!!!

Айде по-споко го давай до изборите, човече! Малко остана. Да не се окаже после, че пак сте губещи? Избори със заклинания не се печелят.