Делегация на Хамас е пристигнала в България

Парламентарна делегация на палестинската организация Хамас от трима депутати е пристигнала в България, съобщи един от делегатите пред Франс прес. Групировката, която контролира ивицата Газа, е обявена от Европейския съюз за терористична.

Обратно в новината

Коментари - Делегация на Хамас е пристигнала в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да не са поредните камикадзета? Затова ли не ги приемат официалните власти?

Не знам защо, но ми се струва, че авторите на статията изпълняват нечия поръчка - вижте заглавието и вижте снимката !!!

Доколкото знам Хамас се борят за правата на палестинците, които систематично и от дълги години се потъпкват от наглия агресор Израел под благосклонния поглед на САЩ и Европа, командвани от еврейските си лобита. Говорим за локален конфликт между палестинци и израелци, който нас по никакъв начин не ни касае. Така че "добре дошли" на тези дипломати, ако са дошли с дипломатическа мисия у нас. България традиционно е била в прекрасни отношения с арабите /срещите навремето между Т. Живков и Арафат,Асад, Хюсеин, Кадафи, протоколи от които съм чел в архив и където има доста любопитни и актуални все още неща/като не виждам причина да се мразим с арабите - просто нямаме нищо за делене. Не знам дали повечето хора знаят какво означава най-обичаният от мюсюлманите поздрав "Селям алейкум" - "Идвам с мир" Хайде със здраве!

Вместо да коментираме кой какъв е в един конфликт в който вече е късно да се намери разумно решение просто да приемем хората както приемаме и еврейте -с добре дошли.Не допускам че те идват с лоши намерения.Познавам добре мусюлманският кодекс на гостоприемството-той е прекрасен.Това ни задължава да им отговорим със същото.Нека просто продължим добрата българска традиция.А тя е на близко приятелство и с евреи и с араби.

Прав сте!

Тези въшльовци защо не си стоят в Палестина. Най вероятно ще останат емигранти в БГ за да духнат след това към Германия и да правят там свещенна война

"Единствената задача на неевреите е да служат на евреите!" Колко ти плащат за поста?

Тези изобщо ни ми приличат на въшльвци, а ми приличат на хора, които се бият за свободата на своя народ и следователно заслужават нашето уважение! Имам доста резерви към арабите и др., но не разбирам защо трябва да заставам на страната на агресора (Израел), който напоследък остро се критикава в Евросъюза ( Стара Европа) 672за агресивната си политика и незачитане на международните норми

Добре дошли скъпи братя по оръжие!

Министерството на външните : няма договорена официална визита. Ам' кой им даде визи, ДАНС и те ли от новините разбраха. С какъв акъл събираме "всякакви" (заплашени израелци, Хамас, сирийски бунтовници и т.н.).

Кой им е издал визи?

Дипломатически паспорт?

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.............. какво ще ги правим сега тия терористи? Надали евроатлантическите ни партньори ще са очаровани.

W W W link/watch?v=D97OxHZzBeQ

link

"за да обсъдим сътрудничеството и да обясним палестинската кауза" Ясно. Ще изнасяме циганчета за самоубийствени атентати. Те ще се навият, ако им кажеш, че им дадеш 100 лева след като се наврат в тълпа от евреи и се самовзривят. Срамно е за нормална страна да приема терористи на своята територия. Същите тия свине изстрелват ракети от детски градини срещу населението на съседна страна. Но все пак, България не е нормална страна. Може би дори не е страна.

"Единствената задача на неевреите е да служат на евреите!" Колко ти плащат за поста?

единствената задача на червените тикви е да оплюват всичко на което не пише "сделано в СССР"-така са програмирани и са пълни киборги

Според мен е по-срамно, евреин да се представя за българин във български форум и да мами съфорумците. Евреин, България е признала Палестина като държава още през 80-те. А това, което извършвате над Палестинците е истински геноцид. И то през 21 век. Откраднали сте им земята, третирате ги като животни в обор. И разбира се, виновни са, че се опитват да се освободят и да потърсят правата си. В случая долната изнет сте вие, евреите.

Какво значи "откраднали" бе, брато? Има войни за тая земя. Както Аспарух е дошъл и набил канчетата на Византийците, за да има България.

Ти си типичен премир за герберастските лъжи, а ето и още един от днес:"Прокуратурата не е искала от Ливан екстрадиция или задържане на конкретни лица по случая с атентата на летище Сарафово, заяви пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров. Така той опроверга думите на шефа на ГДБОП Станимир Флоров, който преди дни заяви, че България е поискала от властите в Ливан двамата заподозрени. Прокуратурата е изпратила до Ливан съдебна поръчка, която касае съвсем други неща. Не е изпращано искане за екстрадиция до Ливан, нито за задържане на конкретни лица, подобни твърдения категорично не отговарят на истината, категоричен беше днес Цацаров пред журналисти, предаде "Фокус".

Сигурно идват по покана на някоя ислямистка група, финансирана от Саудитска Арабия. Тепърва ще берем плодовете на наглото ДПС и престъпната БСП, която го създаде и подкрепя през всички години на прехода. Ще берем плодовете и на всички други правителства, които го легитимираха и не направиха нищо за да изчезне тази протурска етническа партия от политическия ни небосклон. Тук въпросът е, кой е дал визи на членовете на една призната терористична организация?

Първата радикална ислямистка организация в света е създадена от британското разузнаване и е насочена срещу индийските власти след като Индия получава независимост. След десетилетия същата фатална грешка прави и Израел (израелско разузнаване МОСАД) като подпомага и стимулира изграждането на структурите на Хамас с цел подкопаване влиянието на Ясер Арафат. Факт е , че Бен Ладен е бивш агент на ЦРУ е официлано признат от Вашингтон. Впрочем, смятам че знаеш кой финансира муджахидини и талибани в Афганистан, кой ги снабдяваше с оръжия и муниции и кой обучаваше техните водачи. Спомни си Рамбо пръв приятел на смелите афгански патриоти ислямски фундаменталисти. Впрочем и религиозния еврейски фундаментализъм е много страшен. Да не забравяме, че Израел е преди всичко фанатизирана религиозна държава, в която дори браковете с изповядващи друга религия са забранени. Евреин не е народност, а религиозна принадлежност. Питам те има ли друга такава страна в света и то въоръжена до зъби и с голям ядрен арсенал, в нарушение на всички международни спогодби.Впрочем защо не потърсиш в нета информация за атентати извършени от ционистките организации. Виж в Google за партия ШАС и King David Hotel bombing

Плевнелиев приветства създаването на ислямски център в София, В края на септември внушителната делегация на Герб водена лично от вицепремиера Цветан присъства на конгреса на управляващата партия в Турция на премиера Реджеп Ердоган, преди това Бойко на срещата с Ердоган е приел в знак на добро сътрудничество да не разглеждат въпроса за обезщетенията на тракийските бежанци. Всъщото време се разбра ,че евродепутати от БСП успяха да прокарат поправка в резолюция на Европарламент и сега тя гласи, че Турция трябва да положи повече усилия за разрешаване на висящите двустранни въпроси със своите най-близки съседи, включително на неизпълнените си договорни задължения и на граничните спорове. Да продължавам ли?

Няма нужда да продължаваш, защото това, което пишеш няма общо с това, което аз казвам. Благодаря за историческата справка. Само да коригирам в частта за муджахидините - те бяха финансирани от арабския свят и лично Бин Ладен, а САЩ и някои други страни участваха до известна степен с логистика, рекруитване и информационно обезпечение. Ал Кайда се създадде по-късно. Мажду другото, ако Съветската армия на беша в Афганистан такова нещо нямаше да се случи. И не ми давай за доказателство един филм. Всичко това беше епизод от борбата срещу комунизма и за момента беше оправдано. Хайде да не започваме с тези, които бяха подкрепяни от комунистическите режими, защото делата им са видни и в Африка и в Азия и в Америка, а и ние сме от тях. Сам по себе си исляма има място в света, но не и ислямизма. Явно ти е трудно да направиш разликата.

деер

Гледайте продължението на "Долината на вълците"!!!!

Бах,мааму ! Тиа Хамас и Хисбула не беа ли арабски социалисти ! Що да не се видат ей тъй по братски ? Нема лошо .

"Единствената задача на неевреите е да служат на евреите!" Колко плащат за поста?

Ти май забрави, че държавата Израел е създадено от комунисти?!

сергейшата на хизбула ги чака с разтворени уста готова да засвири и да зарапира.

Моше, ти явно споделяш девиза на Младенов" Който нападне Израел, напада България!" Аз пък не мисля така!

Абе,абдали,като не знаете - мълчете! '' .................. тричленна парламентарна палестинска делегация .............. по покана на НС на БСП ............... '' . Аллах иль Аллах акбар ....... !

в. Монитор 20.10.2010 Равин Йосеф: Неевреите да служат на евреите Единствената задача на неевреите е да служат на евреите", заявил равин Овадия Йосеф, духовен лидер на израелската партия ШАС и старши съдия на сефарадите "Гоите са се родили единствено за да ни слугуват. Тяхната единствена задача е да служат на народа на Израел", посочил Йосеф в съботната си проповед за това какво е разрешено на неевреите да правят в събота. Според Йосеф животът на неевреите им е подарен свише, за да се помогне на евреите.... ? Представете си, ако на някой му умре магарето, човекът губи пари. Магарето е негов слуга... Ето защо то получава дълъг живот, за да работи добре за евреина", казал Йосеф.. (в. Монитор 20.10.2010)

Юдеите, както Християните и изобщо всички други религиозни групи си имат собствени култове и луди идиоти, които говорят всякакви нелепи неща. Най-много мюсюлманите, разбира се. Но това не означава, че основната политика на Израел е такава. А ти, който се опитваш да ни убедиш в това, си намери нещо друго за мразене. Много по-продуктивно е ако започнеш да мразиш политическата "класа" в България.

Не дей така Моше. Този чевек не е луд идиот. Овадия Йоъеф е с огромно влияние в Израел и до голяма степен определя агресивната му политика. "Бившият главен равин на Израел е духовен лидер на ултраортодоксалната партия Шас, която е КЛЮЧОВ ЧЛЕН НА УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ"!!! (БТА, Ройтерс). Впрочем, аз не мразя, аз просто не искам евреите да ни вкарат във война с арабите. Нека да си сърбат попарата, която сами са си надробили!

Класическо еврейско извъртене. Поради что се срамиш да се наречеш евреин, моше. И аз да бях на твое място. и мен щеше да ме е срам. А Ликуд, дето плътно се придържа към Тората. На вярно знаеш какво пише там за гоите. Стигаме до извода, че сред вас, евреите, нормалното е изключение. Въобще, нямате ли си държава. Какво търсите майка си в България. Тук няма нищо излишно за крадене. Нямаме нужда от еврейски господари. трябва само да си приберем парите ви. Но всяко нещо с времето си.

"Групата, пристигнала в България, се води от Исмаил ал Ашкар, който е сред най-високопоставените шефове на организацията в ивицата Газа... Те ще участват в публична дискусия, организирана от ЦБИ за ситуацията в Близкия изток в петък от 18 ч в Парк-хотел "Москва"..."

И ако се съди по снимката, пазаруват такъми от Сопот и Казанлък. Да не са дошли просто на пазар!

farmer

Я някой ако знае да напише от кого са поканени и "чорапчето" ще се разплете..... Навярно има среща и със Станишката..

Очаквам от Хамас да участват в предстоящите парламентарни избори у нас.

От името на коя партия?

Тези на снимката наистина не изглеждат много демократично, но виж как изглежда духовен лидер на израелската партия ШАС- Равин Йосеф, който дърпа конците в тази държава - избрете в нета овадя йосеф пхотос За справка: дарик невс 2ш август 2012: Проповедта на равин Овадия Йосеф дойде в добавка към войнствени изказвания на представители на израелските власти в последно време, които предизвикаха опасенията на международната общност заяви, че неевреите са родени само, за да служат (на евреите) Роденият в Багдад бившият главен равин на Израел Йосеф е духовен лидер на ултраортодоксалната партия Шас, която е ключов член на управляващата коалиция

овадя йосеф пхотос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А- добре дошли! не сме и помисляли, че такива скъпи гости ще ни посетят, ама при такива "умни" управници не знаем вече какво още ще ни се случи! Иначе- при нас всичко е спокойно, даже днес са ни казали, че сме готови за Шенген, мдам...

И сега ако ние ги укошарим защото сме в Европейския съюз ще стане да си е.. м... Като нищо това да е провокация.

Зд,асти Моше!

Външният министър Николай Младенов заяви, че всяка атака над Хамас е и атака срещу България. Външно министерство ясно заяви позицията си, че Хамас е нашия стратегически и най-важен партньор в региона на близкия изток...

Това истина ли е?

Сергеи Станишев ги е приветствал с "Алах акбар"!

Има една френска пословица-..които си приличат се превличат"!

защо ли Външното М-во-во така се притесни от делегация на Хамас в БГ ! Става интересно! Да видим!