Делегацията на ВМРО в ЕП поиска среща с посланика на САЩ Херо Мустафа

Поводът са "поредица от провокации от страна на висши американски служители за признаване на "македонско малцинство" в България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега като стана ясно, че уж писаното в македонски медии са фалшиви новини, какво следва. ВМРО-то да си бяха проверили информацията преди да се изложат.

Защо официално не се поиска от Турция да се даде достъп до архивите на Османската империя на смесена група от РСМ и България. Може да поканят и някой чужд дипломат за свидетел. Да се види в тези архиви каква рая е живяла по днешните земи на РСМ. Ако е нямало македонска рая по него време, откъде се е пръкнала сега.

Ако САЩ наистина държат на присъединяването на Македония, ще ги натиснат да спазват Договора. А те правят обратното. Подържат историческата лъжа, държат се като Москва. Същите са като руснаците.

ZASTO USA NE PRIYZNAQT PRAWATA NA INDIANSKO MALCINSTWO I NE IM DADAT AWTONOMIMIJA :TRJABWA TOWA DA SE POWDIGNE KATO YISKANE I IMA LOGIKA;YASTOTO TE SA MESTNOTO NASELENIE; DRUGITE SA ZAWOEWATELI. SAZALJAWAM NO NJAMAM CYRILLIC ALPHABET NA COMPUTER-

Джамбо умната да не се окаже после че сте руски кавали

Ако бяха,щяха да са в парламента. Американски скрити лимонки са ВМРО и другите джудженца там. Каракачанов беше валякът на САЩ при закупуваме на вдякакви американски военни боклуци за Милиарди Наши пари.

Джамбазич, много добре, ей с това требва да се занимавате, а не да държите мъдете на бай Хуя от Банкя, като беше във коалицията ГЕРБ+вмро+бургаскияи изтрещял злобен капут.Или да ни пръскаш с вода и да хвърляш пиратки! А на тия си им кажете право куме та в очи, да спрат да ни плашат. Малко ли им е, че им виси войската на наша територия безплатно! Имало македонско малцинсто, кура ми янко!

Един конгресмен е нещо повече от колкото един посланик. Няма как посланика да нарежда на когото и да било в САЩ, а още повече на конгресмен да говори каквото си ще, по която и да е тема

Пиянде войвода да обясни на Мустафа, че в България няма как да има македонско малцинство, тъй като македонците са мнозинство. Самите те се наричат българи.

в мекедония българи Няма има албаномакета все л@йна. скоро ще дадат на макетата и територия щото там албанците Минаха 52%,,,

С Херо трябва да се срещне този, който ѝ носи "персона нон гррата" и да си заминава в някоя от родините!

Как да има малцинство македонци в България като има мнозинство на българи в Македония, малцинства и мнозинства все са си българи. Македонец означава българин.

РСМакедония е съставена основно от българи, всичко друго е кьорфишек.

Първо РСМ да признае БЪЛГАРСКОТО МНОЗИНСТВО в РСМ. А за малцинствата на рома и синти да си говорят по ромската телевизия.

Кой пита американците какво мислят, те не казват какво да става и какво не.

Американците много добре зняат, че в СМакедония живеят основно българи и Македония е област от България, както е Добруджа , Тракия, Мизия.

Да те светна. Американците НИЩО не знаят. Не знаят къде е България, не знаят къде е РСМ, не знаят защо македонците и българите са с един произход - български. не знаят куп други неща .... ама за тези незнания въобще не им пука и за това - Това което знаят е, че искат всичко да е тяхно, без значение къде е и кой го населява.

Американците да си налягат парцалите и да признаят , че в СМакедония има 80% българи.

Всеки сам си се самоопределя, тъпанар. Има много малко българи- около 1000.

Какво македонско малцинство бе, Македония е само от българи те търсят малцинство в България.

Не само евродепутатите от ВМРО , а и останалите ни евродепутати,посланиците ни в страните от ЕС, премиера,външния министър,президента,вицепрезидента трябва да провеждат разяснителна кампания за какво става въпрос.

"Херо американския посланик Мустафа" ТАКА ЛИ СЕ ПИШЕ, ГАЛФОНИ? ВИЕ КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО ПРЕПОДАВАХА БЪЛГАРСКИ? ОТ КОЙ КОПТОР ВИ ИЗДЪРПАХА

Още като пристуигна беше ясно,че една етническа кюрдка мразеща по рождеиние турците и превърженичка на ПКК (комунисти) ще започне подобна политика но тук нашите "политици" свикнали само да се кланят изобщо не разбраха как ще се намеси във вътрешните ни работи та трябва НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОТЗОВАНА за да не се стига до ескалация пред посолството!