Коментари - Какви дългове са декларирали служебни министри? | dnes.dir.bg
назад

Какви дългове са декларирали служебни министри?

Регионалният министър Спас Попниколов е най-задлъжнелият член на служебния кабинет - той има ипотечен кредит в размер на 100 хиляди евро и лизинг на кола за 20 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Какви дългове са декларирали служебни министри? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С цел да спечелят повече пари пари, поради по високите заплати които вземат, и да изплатят дълговете си са станали служебни министри.

А зъболекаря ?

Ако жилищата се продават не по пазарни цени в евро, а по данъчна оценка в лева, тогава може да се каже, че 100 000 евро са много пари, а така и ще спрат спекулациите на пазара.... Който ще предложи такъв закон, ще гласувам за него, а не за разни измамници, които закупиха жилища на безценица и ги препродадоха с огромна печалба!!!

Или сте много некадърни,или сте пълни мазохисти Уважаеми дами и господа от АПИ. 2015 правите ремонт на същото това осветление и само след 2 години част от него пада. Няколко въпроса. 1.Кой е отговарял за този частичен ремонт 2.Кой е подписал протокола за свършена работа 3.Коя е фирмата извършила ремонта И още куп други въпроси които нямат никакво значение в дадената ситуация. Затова г-н Министър кажете на ресорния зам.министър да яха метлата и бял ден да не видят в АПИ докат не свършат работа и не пуснат тунела

Лилето и фиданка, в сравнение с зам. президеншата лъвица Йотова.

Проституиращите журналисти на бай *уй пак се изложиха. При сегашните лихви е много по-добре да вземеш ипотечен кредит, дори и за собствено жилище от колкото да пазаруваш с бързи кредити. От къде да го разберат, то във "Винету" такива неща не пише.

верно 100 хиляди евра си е сериозно задължение. Той като че ли е знаел че ще става служебен министър и сега се моли изборите да се провалят, че министерствуването му да продължи. Що не - Гоце казва, че е взел заем за един-.два хотеа, , а тук 100 хил.евро за два скромни апартамента. Нищо работа.

Ако жилищата се продават не по пазарни цени в евро, а по данъчна оценка в лева, тогава може да се каже, че 100 000 евро са много пари, а така и ще спрат спекулациите на пазара.... Който ще предложи такъв закон, ще гласувам за него, а не за разни измамници, които закупиха жилища на безценица и ги препродадоха с огромна печалба!!!

Тия много бедни ве, гати тюфлеците... аз имам повече кинти от тях

Това едва ли има общо с богатсвото. По-скоро сте тъп, защото при сегашните лихви хората печелят от ипотечни кредити. Винету казал ли е нещо по темата?

А доходите?

Е цялата му министерска заплата на тоя юнак отива за лихви и главница- от какво живее тогава- значи или има други доходи или очаква да има едни "доходи".

За ''КРАЙНОНУЖДАЕЩИ'' СЕ РАЗБРАХМЕ ЧЕ ИМА САМО В СЪД. СИСТЕМА , ДАЛИ И ТУК ИМА ТАКИВА?

Трябва бързо,да наваксват,защото малко време им остана...

Лилето от крадене и преяждане ще се спука по шевовете....то бива, бива, ама бивол за мезе не бива, сигурно не и е леко на жената ,ама какво да с е прави като не знае кога да спре......

Няма страшно - само 100 хил. евро са това! За два месеца ще ги изчистят. Повече се притеснявам от дълговете на Георги Гергов за над 100 милиона евро.

Как само за два-три месеца ще си изчистя задълженията и ще съм на печалба.То хубаво било да си службогонец,дори и за кратко време.

е и аз като притежавам VISA GOLD с лимит 10000€ министър ли съм?

перат пари, нарочно взимат кредит за апартамент, за кола, за строителство и после връщат парички от кражби.

Абсолютно си прав!

Бахти тъпата статия... 2-ма от 20 имали дългове. Нормална статистика... 2-ма имали кредитни карти. Сигурно и дебитни имат.... И къде е новината.....?

К'во сте се зафанали с Лилето?! Я новата президенша на какъв урунгел я бяха направили за 24ч. разбирачите от мода! За малко да задмине оная дето уплаши херцога на Люксембург!

те по шапките посрещат,по акъла изпращат смешко,ти като познавач си прокопсал,тролиш за сребърници продавайки майка си и баща си

А бе, те тези наште министрии, нямат акъл да си изкарат за прехраната. Потънали в дългове, като братята роми, тръгнали държавата да управляват. Да я направят богата!?

Лилету да не са я санирали , че така се е надула? Трябва да си купува винетка за татра.

Спокойно, тези ерудити скоро няма да имат задължения, 1-2 месеца им трябват, а ако се задържат повечко току виж и подаръци Ес класи започнат да получават като Лилето на снимката...която апропо е получила доста аеродинамична форма, от стреса и преработването ше да е, ако така продължава некой ше трябва Фадрома да и подари

да възстанови социалната справедливост и да подкрепи най-бедните слоеве!....

Нищо ли не разбрахте? Разяснявам:Народа е длъжен да им върне дълговете това е далаверата за тях дълговете за нас!

Коректно е да покажете после и с колко са "олекнали" дълговете им за два месеца, докато управляваха...

И на кантара трябва да ги качите, да видим колко са се оправили...

Семерджиев има дълг към Аремис Софт, а тук не е описан

А бе не разбрах кво йе обявил пенционеро летец, живо ме интересира.

с Михов и Александров в комисионните за резервни части и ремонти на ретроавиотехниката.

Нема се плашиш, Спасе! Я виж Лилету к'ви размери е придобила на "твоята" служба!;) В края на 3 месечният си мандат едва ли ще успееш да се закръглиш толкоз, но пък нищо не ти пречи да опиташ!

покажете се да ви видим вас бе шкембелии и пропаднали латентни педали.

Да ги оплачеш! Да съберем пари да им помогнем, а? Ето защо в Америка избират доказано богати хора, с честен капитал. Там няма вариант да влезеш в голямата политика голтак, а да излезеш богаташ. Тук, у нас, всякакви примери вече 28 години. Списъкът на политическите ни баровци е страшно дълъг. Крадат, лъжат, мажат и накрая ги обявяват честни и почтени. Ето, разликата в демокрацията на обществото!

Добро утро. На снимката ясно се вижда кой има дългове и кой не, но нека не се притесняваме. след около 3-4 месеца гн. Попниколов няма да има никави дългове и напротив ще дръпне напред и ще стане около 130-150 кг. Все пак имаме жив пример Лилянчето.

Па Герджика какъв пилешки шийгун вадеше преди да се облажи с царистите!!!

Г-н Спас Попниколов е твърде задлъжнял, за да не се поддаде на корупцията, която дебне в неговата сфера, особено след последния трагичен случай. Дано журналистите проследят какво ще стане със задълженията му след министерстването му.

Какви дългове са декларирали служебни министри? Хубаво е да си министър, дявол да го вземе! Власт Чест Слава! Големанството ни е в кръвта, казва главният герой на незабравимата комедия Големанов.Министър ! Най-високото стъпало, на върха, по-нагоре - небе! Пази боже някой да излезе от кабинета като наскачат едни заслужили, достойни, способни, ще се намериш в чудо кого да избереш кой от кой по-добър .. .Не случайно, след Бай Ганьо, Големанов е най-популярният български литературен герой, който предизвиква не само смях, но и възмущение. Той е олицетворение на вманиачения кандидат за министерско кресло. Той е карикатура на необузданите амбиции за власт, пари и слава. Той е въплъщение на всички пороци, присъщи на съвременните държавни мъже. В пиесата Ст. Костов ни показва няколко дни от живота на един добър човечец, който става хитър и лукав, когато разбира че има вероятност да го изберат за министър. Губи чувството си за мярка и разкрива своята глупост, лицемерие, скъперничество и грандомания. В пиесата, авторът постига интересен парадокс, като го превръща от един стълб на държавната машина - в неин изобличител. Партията може да остане без членове, но без кандидати за министри никога

Лелеее тази млада жена колко е дебела!

Фидоската беше необятна! Те, на тези от ГЕРБ всичкото им е в изобилие-и плътта, и ума, и кадърността, и честността най-вече....!

Това е защото все им се случва да имат "работни" обеди и вечери! Работят хората....

Абе колко ти плащат в защита на дебелата Лиляна?! Ами дебела е, не виждаш ли!

ама поне не мяза на сушена слива като Майчето или като Клара, нито на кривоустото Меги мяза, нито на вампирката Цецка... Изобщо да не ги изброявам, че и с по-неестетични цървулани е пълно у пърлъментито!

Спас, на поп Никола сина, "ша са опрай" за два-три месеца!Лилянка го е светнала за тънкостите на занаята по магистралите и тунелите , и как "се случват нещата"!

Нищо интересно бе, БЛИЦ-че.... Образовани хора с професии. Могат да си изплащат кредитите. Кво му е интересното?! Виж, ако говорим за ГРОБ-арите?! хоххохо Биха ли споменали за милионите и някои за милиардите, дето гушнаха в тия 6-7 години!? КОЙ, КОЙ ще ми каже?

Ако декларирането на кредитни карти е задължително, не мога да повярвам, че останалите министри нямат такива. Още по-малко жените им.

Разумният човек не дава кредитна карта на жена си....Виж , дебитна може, като я профука....толкоз!

И тази свиня ако трябва да и ражда някоя ,че е кариеристка

Юруш сега братя министри от служебния кабинет.Вие ще сте най-големите бунаци , ако не последвате примера на всичките без изключения членове на управленията от периода на ,,демокрацията", ако не станете олигарси.Вземайте примера от ,,мъдреца "на герберите да замитате следитеси и давайте по Цветановски.За два месеца по пет апартамента.сега ви е шанса да влезете в редицата на олигарсите в българия.Изтървете ли го, един ден ще се справяте с 300 кинта пенсийка.Бързайте защото народът вече не се лъжи лесно и няма да гласува нито за ГЕРБ, нито за БСП, Реформатори, Патриоти и ДПСета.Народът масово ще гласува с графата ,,не подкрепям никоя партия".

Бах, на Лилето само 1 копче ѝ е останало да скъса!

в този сайт дори редакторите са тролове.

Е,как да не крадат горките.Да ги ожалиш.После как се пуска кокала.

Статията зов за помощ ли е? Дайте банкова сметка,моля!

Даже и управляващите знаят че без да откраднат няма как да преживееят ! задължени сме даже и на мъртвите! няма човек който да няма кредити! в България живота е на кредит, на заем! И дори управниците не могат да променят това!

Като си ги спомня всичките Доганчо, Местанчо, Воленчо.... дори царо с какви тънки вратлета и с пуловерчета плетени от баба им влезнаха у бг.пулитиката! Елате ги вижте сега - важни, загладени със златни очила с кустумчета по-скъпи и от на Тръмп, а на жените, любовниците и дъщерите им, Иванка не може да се намаже на малкио пръст с тая официялна рокля за 5000 долъра

тъкмо за три месеца да си упраят дириджето

В политиката влизаме с пасиви излизаме с активи!

Лилиту първо я овалвам в брашно и после като я изтупам колкото дупки толкова

Ами тя била квадратна !!! Боже,да се подложи на диети,да си оправи визията. Може ли така да изглежда една жена. Ужас.

Визията и е най-малкия проблем на нея!

Остави хубавата жена на мира бе, как така ще си разваля фигурата!!!

Почакай да видиш момъкат зад нея с каква гуша ще покаже след 2 м.

Тази снимка е стара.Лили живее в моя блок в Х.Димитър.

Ясно, значи Спас подир Лилето е одил и преди... като кудук!

А забрави Фидосова!

Явно има мъже, които харесват квадрати като Лиляна, все пак е министър. Крайно време да отиде на ДЕБЕЛАРИУМ

а Боцко на какво да отиде? На тиквариум ли?

На ДеСариум или на Ердругариум?! Или двойните слуги и на двете?

Как ще има, толкова години кисна да ръководи Пърлъментито... Сега пак се закачи за държавната хранилка