Управляващи и опозиция подкрепиха Ципрас за преговорите

Лидерите на управляващите и опозиционни партии в Гърция огласиха съвместна декларация в подкрепа на усилията за постигане на споразумение с кредиторите.

Обратно в новината

Коментари - Управляващи и опозиция подкрепиха Ципрас за преговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но как е възможно един политик като Ципрас да се остави съпругата му да го командва???

Ще ви спукаме от бачкане!

А всички влогове на маляките да се национализират! Време е за изтрезняване със зелев сок! Заплати - по 50 евро, пенсии - по 25 евро! Работен ден - 16 часа! Напред, гърци!

С патерици или с детска проходилка?

Най-накрая нещо позитивно след стреса, който изживяваме последно. Tъпи референдуми и още по-тъпи министри на икономиката. И все пак в България да не се притеснявате, че ще се напълните с безработни имигранти от Гърция и че няма да има финансови инжекции от тези същите имигранти. Споко, заплатите ни са изплатени седмица по-рано, сметките сме ги платили и в България остана да изпратим :) Па ку стане нещо... в България надали бихме се върнали?! Е, за малко да!

"бившия социален министър Иван Нейков, който прогнозира, че десетки хиляди българи ще се върнат наесен в България и ще се влеят в "армията" на безработните. Нейков прогнозира също, че ще има спад в приходите, които българите пращат от чужбина, а това ще доведе до спад на потреблението." Спете спокойно, не сме заплаха за вас!

ти в държавния сектор ли работиш? Никой не казва, че гърците нямат пари. Гърция като държава ги няма.

Не, в частният! Що питаш, сметките ли искаш да ми плащаш, що?!

Как ще решиш проблема? Може да решава само тоя ,който има пари, бе! Щом немаш пари,какво ще решиш ти, бе? А ти ,че отидеш да вземаш решения! Па ,че се измъкнеш след това! Ти немаш право да решаваш,бе!"

Закуска, 8 часа: Баничка с кафе Закуска, 9 часа: Две филии с мас , поръсени със захар, айран. Обяд 12,30 часа: Две телеЖки пржолки, салата, лимонада Закуска 16 часа: Тиквеник, чай Вечера, 19 часа: Чушки бьорек "на корем", ошаф. Н-к ВИП кухня: полковник Узакис

МНОГО МУ Е ВЕСЕЛО НА ЦИПРАС!!!!!НА ВСЯКА СНИМКА УСМИХНАТ,УСМИХНАТ А УЖ СТРАНАТА МУ ИМАЛА ПРОБЛЕМИ С ЕС?????????

Айде стига вече с тази Гърция! Душата ми е зажъдняла за някоя пикантерийка с Бочко Тиквата! А защо не и с другите клоуни от родната политическа палитра: ПФ, РБ, АБВ, ДПС, БСП ....стига толкова, няма да ми стигне азбуката...

СТРАННО!!! СЛЕД КАТО ВИ Е ПИСНАЛО "ОТ ТАЗИ ГЪРЦИЯ" КАКВО ПРАВИТЕ В НОВИНИТЕ ЗА СИРИЗА? ПРЕКАЛЕНО ЕЛЕМЕНТАРНО Е ДА ТЪРСИТЕ ""ПИКАНТЕРИИ"!

Само това ли са му гардьовете, на Ципрата ? Сам ли се опазва, може би е, Диво каратисче? Или пък лицензирано от Ватикана, Архонт- Тае-кокондо? Посолството ни, в Атина, защо не праща, Информация ? Стаен агент: полковник Крка

ората немат нашти есмени и есминджи!

Те есминджите влизат в есмените.

Гърция подчини целия ЕС невероятно хитро. Ципрас надмина със светлинни години наш Бойко. Определено образованието си казва думата. Време е на Борисов да отиде в университет и то лондонски или американски.

КЪСНО Е ЗА НАШАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛИКА ! НЕ Е НУЖНО САМО ОБРАЗОВАНИЕ, НО И МОРАЛ! ЗА ТЯХ МОРАЛЪТ Е ПОГРЕБАЛНА ПЕСЕН КАКТО КАЗВАШЕ ЕРИХ МАРИЯ РЕМАРК!

лукавите пак литнаха будалите димукрати и си защитиха националния интерес. Нащи продажни мекерета да вземат пример!!!

...."Мисля, че за нас няма друг вариант, освен споразумение с кредиторите"... --- Никога не съм чувал и виждал: роб да се пазари с господар вменяем западняк разбиращ от дума банкер, който да не надминава с пъти клиента си по алчност и хитрост и жестокост .... Сигурно такива неща са по принцип невъзможни в природата?!

Все повече се възхищавам на способности на управляващите да разпеняват, изработят, заблудят, оберат и т.н. народите! Наистина са страхотни ...

Организирани банди, завзели по незаконен начин властта и държавата, използвайки ситуацията на управляващи за грабеж, с помощта на съдебна система, полиция, данъчни и открита демонстрация на сила. Безскрупулни олигарси, открито незачитащи закони и правила, партийни лидери, равностойни на кръстници в мафията, стотици хиляди бюрократи в служебния апарат, за да пречат на икономическото развитие на страната и стотици продажни, сервилни кариеристи, под формата на журналисти и други мутанти / пиари, плеймейтки, светски хроникьори, открити гейове и всевъзможни първенюта /. Хиени, наредени на разбойническо пиршество, целящо да оглозга до край всичко българско.

Нима смятате, че е възможно съществуването на общество без пари? Разбира се, че е възможно. Къде са парите в днешното общество съсредоточени са в ръцете на малцина, а от там се получава огромно неравенство. С какво днешните европейски политици са заслужили своите огромни заплати, можете ли да ми отговорите? Огромна част от тях са свързани с най-различни корпорации и частни банки. За тези хора е удобно, парите да имат водещата роля в взаимоотношенията между хората, а не солидарността, защото парите са тяхна собственост и под техен контрол, но ако изхвърлим парите от уравнението, те увисват във въздуха.

Но как ще накарате, човешката цивилизация да се развива без пари? Кажете ми, колко са платили на Джордано Бруно за неговото откритие дало тласък за развитието на човешката цивилизация изгорили са го на кладата? Разбирате ли колко е нелеп въпроса ви? Чистото човешко любопитство, удовлетворението от разгадаването на тайните на вселената и най-после, задоволството от това, че получаваш признание от околните за това което си открил или направил, това са само част от факторите които движат цивилизацията напред. Дори да ви дам на вас един милион, как бихте подпомогнали с тях развитието на обществото, ако нямате умствения багаж, необходим за това. Парите само изкривяват човешките взаимоотношения, като позволяват на разни алчни, безскрупулни, лицемерни, лукави и хитри личности да поемат водеща роля в обществото и да налагат своите чисто материалистични ценности, като основни в обществените взаимоотношения. И какво означава развитие, растеж. Много се спекулира и с тези термини. Ние гърците сме хора, които все още ясно съзнават, че имат само един живот и този живот трябва да се изживее възможно най-пълноценно и тук нямам предвид някакви материални наслади, а способността да се възхищаваш непрестанно от творенията на природата, да ги съзерцаваш, да им се наслаждаваш и да ги обичаш. Днес повечето хора не усещат как отминава живота им в темпото наложено от стремежа към непрекъснат икономически растеж и печалба. Те дори не се запитват закъде бързат? Вие знаете ли? За къде бърза човешката цивилизация, къде трябва да стигнем, кой ни води натам? А какво ще стане ако не бързаме, ако забавим темпото, ако повдигнем глава и се огледаме, ако поемем дъх и поседнем да видим докъде сме стигнали?

Хитрите и нагли гърци излъгаха ЕС и МВФ ,по същия коварен начин,както на времето са превзели и заграбили и унищожили Троя.Тъй ли на нито един политик от целия ЕС не му светна червената лампичка?Питам защо останалите страни се справиха, а гърците продължихте да наливате милиарди още 6 месеца,а по всяка вероятност сега и до веки веков,за да могат те да щракат с пръсти по таверните вечер и да живечт на гърба на европейските народи.Оставка на цялото ръководство на ЕС.

ама като не харесваш там където живееш - свят широк . Кеф ти Русия, кеф ти сев.Виетнам, а и пасторално можеш да "забиеш гората" - на зелено, чист въздух. Но пак не разбрах - защо толкова хиляди, милиони хора - народ се е юрнал все към Запада и нито един към източния оазис.

пък и не ми трябва, ама какъв беше въпросът на референдума? На какво казаха "не" и "да". За мен целият референдум беше Пилат-пунтийска работа. Само, че струва няколко десетки милиона. Ама имат - дават, защо да ги мисля.

отговорни тези политици, които отговарят за едно или друго. В случая - финансово. Все пак те разговарят с гордите елини.

не знам кой се е бръкнал за гръцките кредити, ако не са немци то все някои се е бракнал, щото дълговнете съществуват. Безплатен обяд няма!!!

италиенките са, дето никога не са си плащали данъците, понеже са като тебе, на социалка, цензураторке!

не може да наричаш отговорни политици "терористи" и да седнеш на една маса да преговаряш. Май това е много и за арогантгните гърци.

отговорни политици? това е вица на деня! с какво са отговорни политиците ви? с това, че са незаменими, неспасяеми и разполагат с доживотна застраховка "съд", независимо какво ни сториха? аа не така. 95% са против незаменимите политици, които нямат отговорност дори за това, дето изсират по главите ни. ресто - не струва!

но да продължим по думата терористи. кой въвежда цензура по медиите? и се радва как ни гърчат подлоги, като евреина от светая светих на цензураторите? лабораторията на гейовете. кой подкрепи "бойците" на еидил не само с оръжие, а и със "скрити" средства от нашиям джоб? кой ни дебне денонощно от бърлогата на службите ви, подлоги, чиито зулуми плащаме пак ние. друго?

тероризма е измислен точно от политиците ви, които за да се дообогатят и поставят Нас в Унизителното положение, чрез цензурата си - в положение с вързани ръце, крака и уста - до степента на роби. чрез "тероризма" се обогатиха такива фирми, като халибъртън, на античовека от фамилията буш-дебила. друго?

може ли някои да ми обясни какво е общото между "демокрацията" - те се радваха,че остоявали демокрацията и просенето на пари.

може ли някои да ми обясни какво е общото между "демокрацията" - те се радваха,че остоявали демокрацията и просенето на пари.

демокрацията е лаборантин, плюс дрога, плюс съветска власт на лаборантина костов ауакбар и зиг маро габриел! зиг! хайл 15/15! хахахааа....

че не са добре. Разсъждават като малки деца. Ципрас им обещал да отвори още във вторник банките. Как ще го направи, и да имат ликвидност, а те нямат за един ден ще ги изпразнят и после да дойдат нас да питат. Ние сме гледали този филм при управлението на комуниста-социалист Жан Виденов.

вие не сте у ред, верно. да забелезахте изявленията на ецб, днес. да знаете нещо за програмата ела. а сте си писала вецдхе плюсче, подлого цензуратиорска от лабораторията на свинете, които си нямат представа от човещина!

Едно са изявленията едно са действията....ЕЦБ ще осигури ликвидностна гръцките банки...демек ще има пари да се теглят ония 60 евро на ден, защото ако банките отворят ще бъдат източени за отрицателно време.А и идва дата за ново плащане именно към ЕЦБ, идва време за заплати, за пенсии и други държавни разходи г-н пасторален ли си орален... или а..ален.

а кой ти каза, че филмът е свършил ???

тоа, филм ли е за вас, госпожо sybil- сталинистката на форумите?

без малко да забравя да ви кажа! Варувакис показа, как трябва да се държи един политик. не само с оставката си. къде е оставката на гайселблум? евреите не дават оставки, те ни качват по дърветата, и кръстовете. за да си висим, зависими от технтата цензура!. Факти!

кой е гайселблум? господин никой! но е на некой протеже. а кой е некой?

да се смея ли или да злобея, но в никакъв случаи не плача. Ама тези гърци пияни ли са или дрогирани. Сега вече ми е ясно как немците са тръгнали след Хитлер, пълен ненормалник. Ако мислят,че ще получат по-добра оферта - дрогирани са.

а, изобщо познаваш ли някой, който може да поясни с някоя цифра и конкретен детайл, какво точно имат немците с гръцките кредитити !? колко, кога и как са изкарали от джобовете си за да финансират гърците ? как се казва някой немец и къде живее, който да е дал нещо конкретно на гърците... дай ми инфо за да знам на кой трябва да му правя паметник за да му се кланям за милосърдието... посочи ми поне една перзона, поне един, само един конкретен !!! но пък в същото време не забравяй, че колективната отговорност е приумица на комунистите, така че обяснения за нещтата по тази "логика" може да се дават на павианите в зоологивхеската градина, не на мислещи хора.

Амиии отвори сайта на Европейската комисия или на ЕЦБ и ще видиш.Най-големите донори към валутния резерв са именоо Германия,Франция Англия защото те имат икономики. От къде идват тия евра в ЕЦБ, от къде е тоя валутен резерв?Да не пада от небето.Идва ли ти на ум че ако България бе в еврозоната и тя щеше да плаща за гръцкото сиртаки... просто България този път е с късмет юе е извън еврозоната.Немците са в правото си да питат каде са тия милиарди.

"Гърция няма алтернатива освен споразумение

КАКВО СА ВИ НАПРАВИЛИ ЧАК ТОЛКОВА ДА ЗЛОБЕЕТЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ГЪРЦИ КАКВО ОБЩО ИМАТ С ТОВА ЧЕ ИМ НАБУТАХА СТАРО ОРЪЖИЕ ЗА ХИЛЯДИ ЕВРА. ХАЙДЕ НИЕ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАШАТА ПАНИЧКА ЧЕ Е ПРАЗНА А НЕ ТАЗИ НА ГЪРЦИТЕ

затова обсъждаме гръцката патаклама. През 1996 - 7 като беше българската банкова криза обсъждахме нея. Не виждам тебе кво те бърка това?

Човека иска да гледаме неговата празна паничка, не иска да се занимаваме с други.

Общото, което имат обикновените гърци е, че вече над 10 години са с надценени доходи, които не отговарят на БВП-то, което произвеждат. И като им натякнаха за това и, че безплатният обяд е приключил горделиво взеха да ОХИ-кат. Ама как ще заохкат след още 1-2 седмици банкова ваканция и без заплати и пенсии, идея си нямат даже.

Чакай - няколко злобари са, но пишещи под различни "ник"-ове. Злобни, лъжат и плюят, опитват се да провокират и манипулират, но заработват. Преди време дори се хвалеха, че знаят мисълта на Гьобелс за лъжата, която повторена 100 пъти се превръщала в истина, сега вече го премълчават, но продължават да заработват по същия метод. Стараят се, имат и инструкции какво да подхвърлят, кого да сатанизират, как да изместват и извъртят темата, и поначало каква трябва да е тя, с една дума, как да манипулират общественото мнение, а един от тях по погрешка си беше беше пействал и инструкциите - конкретно какво да каже, по какъв начин, към кого да насочи, какво да внуши и т.н. в този дух.

Ти мнение по темата имаш ли или ще ръсиш само тъпотии?

Горките гърцииии ауууу заплаках. Горките те .. пенсинират се на 50г. вземат по 12-13 заплати и пенсии, имат повече имоти и пари от средностатистическия немец бачкащ като луд.Прекарват повече време в таверната отколкото на работно място...направо да ги оплачеш.

Дължиш ми много голямо извинение

Кой, аз...бъркаш ме с някой друг.

всички комунета, ще увиснат на вяжета! а българия отново ще си стъпи на крака. всички комундета, да увиснат на въжета!

Ти действително ли не си виждал, дори не познаваш нито един комунист, нямаш и в родата си, и измежду съседите, и познатите?? О не, не ми се вярва и какво, от тях ли мислиш да почнеш или тях ще ги 'предоставиш" на приятелите си?? А??

Не драги тролове ,спрете да спамите опорните ви точки са ЖАЛКИ. Относно комунизъм бих искал поне един от вас да го дефинира(обясни). Относно демокрация ( що е то ) нека поне един от вас дефинира как за 26 г. от 8 млн. се стопихме на 5,7 млн. А за банкоматите в Гърция не се грижете. За кофите в България се погрижете , защото вече дори те са с наложен платеж. Виждат те ,че бъркаш в кофата за къшей хляб,хоп 1000лв. глоба

Комунизмът е противочовешка идеология, причина за избиването на почти 100 милона души за по-млако от век. И на теория, и онова, което на пракитка наричат комунизъм - безумие. И самите представители на комунизма - са олицетворение на пошлостта. Там, където е заразено, цари бедност , глупост и доховна нищета. България днес е около 7.3 милиона според преброяването неотдавна. Ти лъжеш с цифрата 5 милиона, от което се допълва портретът ти на комунист. И цифрата е толкова, защот окомунизмът отблъсква много хора от родините им, та отиват временно и ли за постоянно някъде на нормално. И понеже преди 25 години някой реши най-сетне да не стреля на месо при забягване на българи в чужбина, мног от хората решиха да се възпозлват. Да, комунистите кръв серат, че не могат насила да държат българи в Бългаиря и да ги тормозаят, и цедят талантите им, за да вегитират уродливо партийните кадри. Кофите в Бългаиря са обект на обожание на бедните, които преди всичко гласуват за комунизма. И това е парадоксално, защто именно БСП (еднозначен наследник на БКП) е онази паритя, която от 4 управления 3 пъти докара икономически спад и обедняване. Четвъртият път бяхя изритани навреме. Обясних ти, дано ти се е изаснило!

ние грижа нямаме. За тях отговаря Ципурко, но гледам не се справя нещо в последно време, поради което е и обект на коментари.

Жестоко напрежение в "Орландовци"! Масово меле в квартала, полицейски коли летят към мястото! Разпра между българи и роми в столичния квартал "Орландовци" вдигна полицията по тревога преди минути . Сблъсъкът е станал на улица "Градините", твърдят пред медията ни очевидци на екшъна. Към мястото летят екипи на полицията.

на полицията. Ти вярваш ли, че нашата полиция е способна да лети? Те винаги идват, когато всичко е свършило и много успешно констатират вече свършените факти.

Какво направи САЩ?Чисто и просто постави Еврозоната и еврото под огромна въпросителна.Как?Чрез своята измислица Сириза и марионетките Ципрас и Варуфакис.Защо комунистическа платформа?Защото в Гърция комунистите винаги са били със силна подкрепа и беше използвана тази платформа като най-печеливша за постигане на целта.Не вярвате?Как Сириза от партийка със 3-4 % подкрепа стана водеща сила за броени месеци?Колко струваше това и кой даде парите?Откъде дойде неизвестният дори и за гърците Варуфакис,от САЩ ли?Защо МВФ се държи така дружелюбно с Гърция и дори премина в нейния лагер?Защо?Защото Еврозоната е най-голямата икономика в света,САЩ не могат да приемат това,не могат да приемат и заплаха за долара като основна валута.Евтино им излезе цялата работа.

Леко с шпионските сериали пич... Или си на 13 или си леко мръднал и прекалил с киното..или и двете :))))

Така ли?Сигурно само в България Атака е руско творение,а ГЕРБ американско.В другите държави всичките са едни честни самоиздигнали се независими от никого сладури.И случайно тези сладури са на път да бутнат еврото.Ще се разплача,не знам кой е 13 годишен наивник.

Не е така! Леваците са подкрепяни от Путлер. А Американците се възползваха от шанса и няколоко икономисти подрепиха ОХИ - то на гърчолята 1-2 дни преди изборите

Чудя се на мозъка на гърците, довели се сами до тая простотия, но от друга страна си мечтая българските пенсионери да могат да теглят по 50 евро на ден и да ги имат, най- важното...!

Дай боже, да доживеем времето, когато пенсиите в България догонят гръцките.

Bah_Maa_Mu

СПОКОЙНО ГРЪЦКИТЕ ЩЕ ДОГОНЯТ БЪЛГАРАСКИТЕ....

Големия мъШ VaroFAKEis насади Гърция на пачи яица и се изниза като истински ГРЪК....образец на нашите путинолизци. . Молеше се да кажат гърците ДА че да има предтекст, но уви казаха НЕ. Ципурата ще обере пешкира сега. Утре го чака мазната опашка.

ли го? Той напълно си го заслужава пешкира, както и нарицателното именце, което ще му лепнат гърците след като приключи 6-ят им фалит за последните 196 години.

ГЪРЦИТЕ ВИКАТ ДАЙТЕ НИ ПАРИ ДА ЖИВЕЕМ НА ГЪРБА НА ЦЯЛА ЕВРОПА ОТНОВО КАТО ПАРАЗИТИ ИНАЧЕ ЩЕ СЕ САМОУБИЕМ...... БАШ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ДЛЪЖЕН.... А ОТ ДРУГАТА СТРАНА БЪЛГАРИТЕ ВИКАТ БРАВО ЦИПРАС С ТЕБЕ СМЕ ВЕЛИК СИ..... И СИ МИСЛЯ КОЛКО ВЕЛИК МОЖЕ ДА Е ЕДИН КЪРЛЕЖ.... И СЕ ЧУДЯ КОЛКО ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ПРОСТ ЗА ДА НЕ ОСЪЗНАВАШ ЧЕ ГРЪЦКАТА СМЕТКА ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Е ПЛАТИ.... АКО НЕ ГЪРЦИТЕ(КОЕТО МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ) ТО ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА(КОЕТО МНОГО ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ОСЪЗНАВАТ) АКО НЕ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА ТО ДЕЦАТА ВИ СЛЕД ВРЕМЕ..... И СЕ ЧУДЯ И НЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНЯ ТОЯ МАНТАЛИТЕТ И ТОЯ НАЧИН НА САМОУБИЙСТВЕНО МИСЛЕНЕ НА БЪЛГАРИНА......

Да си плащат немските банки, които са им дали необезпечени кредити на гърците! Да бяха искали обезпечения - острови, пристанища, банки и т.н.! Какво ни занимаваш с глупости, че не плащали? Ако искат ще плащат - какво ще им вземат?

Bah_Maa_Mu

НА ТЯХ МОЖЕ И НИЩО ДА НЕ ИМ ВЗЕМАТ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТИ НЯМА ДА СИ ПО ДОБРЕ.....

А аз се чудя, че не проумяваш как шепа хора, чрез престъпните структури, каквито са съвременните банки, се опитват да заграбят каквото могат!! Ако имаше дори бегла представа от финанси, щеше да си на ясно, че този дълг е неизплатим! И Гърция трябва да си продаде и майчиното мляко на безценица , за може след години тройката да обира каймака. И моля стига сте повтаряли фалит, щото си нямате представа какво е това, и Гърция е мноого далеч от там.

Досега 5 пъти е фалирала за 196 години история като независима държава. Колко му е пак да го направи. Като ги гледам как празнуват по площадите - пука им на черупката. Ще фалират и песни ще пеят - живи мангали, същите като нашите цигани.

Гърците се оказаха със същия манталитет ка то циганите: искат помощи и пари, не плащат, цял ден джунги-бунги и маанета и си мислят ,че само те са прави. Мислят, гласуват и действат противоположно на всички останали. Между другото и българите сме такива. И македонците. Какво да се прави- балкански синдром.

Не гърците са по-нагли от циганите. Не стига, че са взели много повече пари от циганите, ами и си мислят, че са незаменими и че Европа не може без тях и нещо много ще загуби в тяхно лице..

Абе същите са си.... Само, че по на едро. Циганите взимат на порцийки, на порцийки и остава по-незабелязано...

В Гърция има над 140 000 българи, гурбетчии - работещи всякаква неприятна за гърците работа! На гърците им е позната нашата бедност и безизходица и знаят защо българи отиват на каквато и да е работа в Гърция! Като имат този пример пред очите си, как да гласуват за следване мерките на ЕС и МВФ, които мерки следвани стриктно от Българските правителства, ликвидираха всякаква възможност за развитие на страната, направиха самоспираща се икономика, разчитаща само на външни инвестиции, при липса на инвеститори! България се доизточва и ще бъде зарязана като въшливо куче - без много шум, зад новата желязна завеса! Наистина, виждайки какво ги чака с очите си, гърците гласуват "НЕ" на ЕС и неговите мерки! Ние сме ужасяващият им пример за отличници по финансова дисциплина, но загиващи, без право на кредити за инвестиции!

Гърция е в ролята на кредитен милионер. Взела е кредити само срещу голи обещания. Предишните са лъгали здраво. Сега поне Ципрас им го казва направо - отпишете дълг.

Всяко лекарство в големи дози е отрова. Европа иска Гърция да продължи да бъде тровена. Каква е разликата за Гърция дали ще умре от болестта си или отровата ? За тях няма разлика. Тяхната идея е да дръпнат в ямата и лечителят си, вкопчвайки се в него с идеята, че той ще го извади от дупката, ако иска да се спаси. К'во да правиш, винаги са били тарикати ?

Този защо постоянно се хили, дали не е нещо имбецил?

Тоя умник не спря да се хили, май му е много забавна кризата. Вместо да си подаде оставката, но нали знае, че после не може да си намери никога никаква работа и ще стои там срам не срам.

Смее се защото няма какво да губи. Европа да му мисли.

Е как да няма какво да губи - нали ти казвам той дори пост на чистачка не заслужава, народът трябва да го линчува. А Европа винаги ще е добре.

Тъпи копелета са гърците- тръгнали да искат пари от Европа вместо да поискат от богатата и мощна Русия. А то пък и тя нямала, че нали пак лошата Европа малко я поограничи.

за миналата година руската икономика е надолу с 3,5% - най-зле са по тоя показател от всички страни членуващи в любимия на форумните тролове БРИГС

Полезно ще е да си измериш температурата, че нещо си прегрял от тъпотия!

Какъв им е проблема на европейците? Да не дават повече заеми на гърците, а да пристъпят към реализиране на обезпеченията си по досегашните заеми, ама чакай малко.... Май нямат обезпечения! Май са давани едни пари срещу обезпечение "правилна" политика и сега някой рИве!?

Ципрас - Комунде Волен - Комунде Путин - Баш Комунде Като гледам тия Православни Комундета - по-горе... срам ме хваща за Православието!

Имаш наглостта да даваш квалификации на Ципрас ти, който си се клел, като пионерче и комсомолче във вечна вяра към Партията и си марширувал по площадите на 9-ти септември и 7-ми ноември... За разлика от теб Ципрас не знае що е комунизъм!

То всички западнопоклонници говорят за комунизъм, ама никой и никъде по света не е видял комунистически строй, а само комунистически партии. А наличиета на комунистимеска партия не значи комунизъм. Значи режим на една партия. Докато мечтания зрял капитализъм го виждаме мсеки ден, с високите и непосилни цени на ток, парно, с ниски пенсии, с ровене по кофите за боклук, с клошарите, с много мизерия за масите и с небивал разкош за шепа избрани и голямата измама наречена свобода на личността, която ти дава свободата да умреш от глад и която ти позволява да си говориш каквото искаш, защото от това не следва нищо.