Манюел Валс впечатли Меркел с икономическа програма

Френският премиер Манюел Валс е в Берлин на двудневно посещение, за да убеди Ангела Меркел, че Париж прави всичко възможно, за да овладее бюджетния дефицит.

Обратно в новината

Коментари - Манюел Валс впечатли Меркел с икономическа програма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като Меркел се възхищава трябва да е много добра за Германия и дупе да им е яко на Французите.

Европата, Щатите, Света са на прага на кризи от различен тип и с различни лица... Опитват се да показват оптимизъм но и те не знаят какво правят.. или го знаят много добре и продължават да тичат към пропастта но по/умните в последния момент ще се дръмнат в страни... Гледайте данните а не празните приказки на политиците

Намаляване на заплати, орязване на социално помощи, продаване на държавни активи в фирми - приватизация, намаляване на пенсии. Франсетата да питат България, а не Германия, как се постига 3% дефицит. Формулата е проста - бедност за масата хора и обещания за по-добър живот на избори.

Всички знаем причината за това.Тя е десетките милиони африканци и араби които французите на драго сърце приемат от цял свят.А тези същества въобще не искат и смятат да се интегрират те гледат с присмех и омраза към така наречените евроценности.Те са там само заради парите които френската държава им осигурява до безкрайност само и само да се размножат в геометрична прогресия.И тези малоумници продължават да вярват,че един агресивен дивак като го сложат в безплатен апартамент в Париж ще стане човек.Ама той не е дошъл там за да става човек а за да прибира кинти и да трепа белите балъци дето си мислят че като го посрещнат с усмивка и отворено сърце той е техен приятел и брат.Сълзливата действителност на чичо томовата колиба е била меродавна преди 300години.Времената се менят и ако иска един народ да оцелее трябва да е адекватен на действителноста.Ама и аз какво говоря наивни илюзиу.Сякаш не друг а оная шишкава лелка дето за наше нещастие дори е български еврокомисар не се беше изказала че разни болни от спин и ебола араби и негри щели да освежат българският генофонд.. Явно дамата е споделяла собствените си мечти.Защо винаги някое лелче като удари петдесетака почва да припада по негри и араби?Някакъв хормонален дефект ли е или нещо субективно?Жалка история.

както е зяпнал меркел, направо ще и направи любов френска. Не, че много му се иска, ама няма как новата Френска (любов ) политика е това.

От сега нататък съдбата на Франция ще е да се мазни на Германия за огризки от масата. Силици нямат вече :)

Така е, дърварите се засилиха и изпревариха самодоволните френци през 19 век. Но не толкова много, че да са недостижими. Много от фундаменталната наука е френска и английска! А и Руска...

От фундаментална наука не се живее. Приложна наука прави хиляди работни места и развива всички останали сектори. Едно е да откриеш радияцията, друго е да я впрегнеш да работи за тебе. А руснаците освен математука в момента друго не развиват щото няма пари . А без пари дори обикновенна основна (фундаментална) наука неможеш да развиеш.