Кризата с дефектните тойоти се разраства

В списъка на модели на "Тойота" (Toyota Motor Co) с дефекти освен обявените по-рано 8 модела може би ще бъде включен и хибридният "Приус" заради оплаквания от спирачките на хибрида, получени от клиенти в САЩ и Япония, съобщават световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Кризата с дефектните тойоти се разраства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Модели на TOYATA 1.6, 1.8 vvt-i бензин от 2000-2002 година също са с фабричен дефект на сегментите, като им е удължена гаранция на 5 г.

а сега някой да ми каже колко завода има тойота в Япония???

само дето Тундрата не е джип ама карай ...виж ако гворим за секвоята друаг тема ама и цените други нали ?))))

е ти пък трябва до тогава да се научиш, коМфортен не се пише с Н)))))

Е ТОГАВА ОСТАВА ДА СИ НЕЩАСТНО ТЪП ИЛИ ДА СИ ЧЕРВЕНОЧОГУНЕНА ГЛАВА ЩОМ СПОРЕД ТЕБ ЛАДАТА си е много добра

Кат не знаете кви коли да купувате...:)

Не си правя ташак с ладата. Колата си е много добра. Но си правя майтап със мениджърите, които са готови и свирки да правят само и само да им излезе отчета за годината. Те са основния причинител на дефекта!

Mnogo te zasegna rajdichkata. Podarqvash razdqsal darak na plemennika si, pak tuka razpravqsh che e nai-nai..... ZA retro se iskat 25g.

Ау, прехваления татко японец за пореден път дефектира. Ха-ха-ха

Карам Prius и все още съм с американския номер в BG. Една изключителна кола.

Тойота?Форд?Нисан? Кви ги дрънкате бре? Тойота Тундра в САЩ се продава за 20 000 долара. Кой нормален джип струва толкова и откакво е направен ,че да е толкова евтин.За сравнение Мерцедес GL - 100 000 dolara. Каква е разликата в качеството,че имат такава разлика в цената?Аааа забравих, дефектни били педала на газта и спирачките. :)

Ахааа, демек твоето AUDI вече 20 години не е доръждясало! Ееее аз пък не съм толкова богат та да карам ретро автомобили. Излиза много скъпо и тия зад мен ще ме псуват, че смърди. В сервиза ще ме гледат като голтак като им кажа за какъв модел части съм дошъл. Аз всъщност мога сам да си поправя много повреди на колата, но отдавна съм забравил какво е да имам грес под ноктите. Първо минах 50-те и второ, NISSAN-а не се разваля като GOLF-а ти!

КОЙТО НЕ КАРА МЕРЦЕДЕС,БМВ,АУДИ ИЛИ ФОКСВАГЕН...ПРАВИ КОМПРОМИС СЪС СЕБЕ СИ И ЖИВОТА СИ....

Ти кудош ли си правиш с Ладата или си наистина толкова тъп?! В едно обаче си прав, там не правят грешки. Там произвеждат грешка, от която италианците се отказаха преди 40 години!!!

Otreji si ezika , nqmash 20 godini s NISSAN. Shte ti se obadq .... kato mi razdqsa AUDIto.

Те да отворят още няколко завода в Турция,пък ще видим..

Тойта не дефектира, тя дефекира........ Ебаси и рекламите. Сапунерки грозни. Карайте си камиона и няма да загазите в снега.

пишман мотристите зад локвата пак черни пиари правят за своите сандъци - ...форд срещу тойота!, моля ви е))))

да на много леки семейни танкове и трактор със се качвал...пък и ако гледаш Топ гиър и знаеш кой е Джереми Кларксън ...ще знаеш какво каза за американските коли _ по голми допуски имат само Уазките...айде със здраве и умната.. да не сккочиш над 90 мили да не те опраскат

Не може тойота да не запали.

Не е зле да си точен щом искаш да си личен хански животописец! Внимавай, че за разлика от българските наркодилъри хановете за лъжа не режат уши, а език. Та да ти кажа, моите каляски са били само Sentra , което е американска версия (много по-конфортна) на европейския NISSAN-SUNNY. Виж за годините си почти прав, подарих я когато беше на 13 г., защото започна да ръждясва. Ако искаш обади ми се след 9 години, може да ти подаря сегашния си. Само че до тогава трябва да се научи, че SUNNY се пише с Y.

Не е зле да си точен щом искаш да си личен хански животописец! Внимавай, че за разлика от българските наркодилъри хановете за лъжа не режат уши, а език. Та да ти кажа, моите каляски са били само Sentra , което е американска версия (много по-конфортна) на европейския NISSAN-SUNNY. Виж за годините си почти прав, подарих я когато беше на 13 г., защото започна да ръждясва. Ако искаш обади ми се след 9 години, може да ти подаря сегашния си. Само че до тогава трябва да се научи, че SUNNY се пише с Y.

Нормално е да се случват такива неща. Основната причина е манталитета на капиталистите. Те винаги се надпреварват с времето, винаги се надпреварват с конкуренцията, работят по 16 часа на ден само и само да изкарат още някой долар...Такова нещо не може да се случи в завода на /Лада/ например. Там не работят от тъмно до тъмно, инженерите им не се надбягват с времето и затова не правят грешки. За да си свършиш работата като инженер по даден проект трябва да имаш всичкото спокойствие на света за да разгърнеш целия си потенциал, а не някакъв тъп финансов мениджър дето единствено може да смята с калкулатор и нищо не разбира от техника да ти дава крайни срокове и да те напъва да мислиш по-бързо.

ааа не знам за вас, но чичо ми имаше 2 тойоти авенсис 2003г. служебни на фирма. Едната счупи носач??? на 57000км, а др беше в списъка на тойота за дефектни автомобили. Още се съдят.

Който не е карал американски коли по добре да не коментира.Аман от пернишки разбирачи ,които да ти казват на борсата,че по по хубаво от МЕРЦЕДЕС няма.Ама къде селянина се е качвал на Кадилак да речем.

това важи и за други модели. Аз карам тойота ярис от 2007 година. При първия сняг преди празниците миналата година пътувах до София. По магистрала Тракия беше сняг и киша и при влизане в София ми светна лампата за неизправност в спирачките. Директно се треснах в сервиза на тойота и от там ми обясниха, че проблема е в заден десен датчик на ABS-а, но не могат да го сменят защото нямали налични. Посъветваха ме да карам по-бавно,защото АВS-а няма да работи. на връщане, когато излязох на сух участък от магистралата лампата угасна и ABS-а проработи. Явно се беше намокрил. От тогава има ли сняг не съм сигурен дали спирачките ми ще работят нормално.

ало джурналиста, стига с това изтегляне! само ги викат да минат през сервиза да им сменят някоя част, бре

tova si e 4ist 4eren pr po vreme na svetovna kriza!koito ne se seshta za tova e pulen glupak!az puk shte si karam TOYOTATA s udovolstvie!

SUNNI to ti beshe na 14 , Sentrata e na 2. Kolko NISSNA si imal? Rajdqsvat li? hahaha

Аз от 20 години си се возя само на NISSAN-Sentra, хем японски, хем американско производство!!!

Да си купят 10г. коли дето са добре тествани. На нас балъците да ни дадат тези скапани нови коли.

Тоя , от форума дето много се смее, качвал ли се е някога на американски автомобил, че да коментира! А Тойота наистина е слабата марка на японците. Нещо като Опел за европейците!

само Мазда

ето затова карам стари коли - производствените дефектни западни части са заменени със сигурни източни /руски, китайски и други жълти производители/, а също така и близките до сърцето ни турски.

Ей сега Хонда ще ги катурне , все пак Хонда винаги е била по-добрата кола .

ХАХАХАХАХА На хлъзгава настилка на всички коли спирачките не работят нормално. То затова е и хлъзгава настилката хахахахахах

Абе да им имам проблемите на тия, айде да карат 15 годишни опелчета да видят какви чудни спирачки имат на хлъзгав път :-)

Американските шофьори се оплакват, че спирачките на хибридния автомобил спират да работят нормално при хлъзгава пътна настилка. - пък като не е хлъзгаво работят.....те тхъпанарите когато се научат да правят коли като японците , тогава да се оплакват...

Аз от 20 години си се возя само на NISSAN-Sentra, хем японски, хем американско производство!!!

Закон божи: станеш ли първи- задължително се осираш.