Дебати в НС за Възродителния процес, фашизма и гейпарадите

Депутатите дебатираха днес по шест законопроекта за промени в Наказателния кодекс. Покрай темата за Възродителния процес, бяха обсъдени фашизмът и гейпарадите.

Обратно в новината

Коментари - Дебати в НС за Възродителния процес, фашизма и гейпарадите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Обсъждането обаче не стигнаха, за да се стигне до гласуване, и бяха ще продължат на следващо парламентарно заседание" - какво, какво?! :D Сред новините тук все по-често засичам крайно неадекватно написани... Освен сайтът да си смени името и вече да се казва link...

Шило

НК с обратно действие?!!! Че това няма да мине през никой КС.

Почти всички в НС са педерасти. И комунистическият режим не премахна Зарезан на 14.02., а го утвърждаваше. Нашата църква прие григорианския календар, но НАРОДЪТ празнува на 14.02. Този празник е по стар от християнската религия. Правилно е да се забранят гей-парадите, но почитателките на св. Валентин защо намесват 14.февруари? Да си празнуват, когато си искат.

Нали Съсела се извини на Орлов мост и с Лютвито се целуваха или Лютвито забрави това бързо? Партията на Съсела направи Възродителният процес в който Лютвито вземаше дейно участие като доносник-да престане да се прави на ощипана мома. България няма за какво да се извинява.

Тия турчоля ми омръзнаха с тоя възродителен процес.Да им сменяме имената по-бързо и да приключваме с това.

Много ми е интерсно за този Възродителен процес какво говорят от дпс като точно те биха пострадали от един такъв закон, защото са агенти на ДС 95% от тях... И са си просто една мафия. Дори и манговците си направиха тяхна си партия.

Дебати в НС за Възродителния процес, фашизма и гейпарадите Абе , политически дебили, кога ще вземете да обсъждате истинските неще в живота? Какво стана със закона за фалита на физическите лица ? Какво става с идеята за промяна базата за изчисляване на лихвените проценти? Как и какви лицензионни режими ще отмените за да може да се развива малкият и среден бизнес? Кой ще ревизира ЗУТ/ закона за устройство на териториите/. Там образно казано ако си решил да съединиш две помещения , чрез една врата, правиш архитектурен проект и чакаш 1 г. за одобрение на община и надзор и три хиляди лева минимум официални разходи и незнайно какъв разход на нерви. Кога ще се случи електронното правителство, а не да обикаляме като последните идиоти в определени часове в кабинетите на корумпирани чиновници.

Ти, пък, някой от не са и чували за тия понятия!

Всичко ли решиха мършите от дпс и отново почнаха с воя за възродителния процес. Та в тази риторика, к.во правим с пет вековно робство и геноцид от страна на турците спрямо българите А ??? А тези гей паради много ключови и важни бе.

Да разбирам ли, че сте се разбрали вече за 16-те милиарда дълг, та пак подхванахте обичайната си лепет?! Ай сиктир бе!

некои депутати станаха толкова големи моралисти! Като Явор Нотев... Пречели му гей - парадите. Че то в Берлин и редица големи градове по света стават милионни такива. Това комунизмът не си е отишъл в главите на наследниците му. Не участвам в такива инициативи, но начина на налагане на мнение от хора, които си сменяват леките коли, докато други отлагат сметки заради лекарства не звучи обществено значимо.

Аз съм обикновено просто селско момче. Не взимам думата често, но когато я взема, от устата ми напират да излезнат само простотии. И онова което казах за органите не е случайно - нашият лидер Сопола редовно ни прави проверки на халките - да не се затегнат случайно.

Ще правим колкото си искаме гей паради. Не го правим нарочно. Просто се събираме от време навреме да се разходим....

Гей-пропагандата разрушава идеята за семейството, а то е основа на народа и оттам на държавата. Фашизмът обаче е на власт и оттам идва всичко: "Фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните и най-империалистически елементи на финансовия капитал Г.Димитров Кой ще оспори?

Гошо Тарабата (Мастиката) е проява на лош вкус! Разбира се, че определението му за фашизъм не е вярно - и фашизмът, и комунизмът са СРЕЩУ финансовия капитал и искат да го подчинят за своите си "цели". А комунистите просто да го заграбят и поделят помежду си, унищожавайки по този начин собствената си икономика.

Ами не знам,това определение за фашизъм се преподава в немските университети. Георги Димитров ще бъде запомнен като антифашист,а ти-като трол.

БРАВО!Изключително вярно,точно и кратко определение за комунизма и фашизма!Браво!

Прав си, Путкин е въплъщение на съвършения фашист.

Ами не съм му голям фен, но бие капиталистите в собствената им игра,за което има моето уважение. Доволен ли си? Имаш реакция на поста- иди сега за сребърниците.

Гошо, много си прав, но това не пречи да си миризлива п-ка.

Хитлер казва, че капиталът трябва да се ползва за производство, а не за лихварство и банкерство.

Доста други преди Хитлер също са го казали,да,прав сте. Когато обаче в алчността си пропуснат производството от веригата и почнат да правят пари от пари,т.е мамейки, нещата стават такива,каквито са днес.Г-н Хитлер е рожба на финансовия капитал,между другото,но това е друга и дълга тема.

Дам, наистина неотложни теми. Всичко друго ни е цъфнало и вързало. Горките депутати, в такава подредена държава като нашата, не останаха теми за дискусия :)

БРЦК

Това за неизбежната самоотбрана е много важно. Много хора бяха съдени и осъдени само защото са защитили успешно живота си от нападение на крадци в имота им!