Дебатът за България: От "червен картон" за ЕК до шамар за Борисов

Дали "Отровното трио" ще прерасне в партия и как се финансира - коментира Арман Бабикян

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми е ясно,вчера що не Фърляхте яйца в Брюксел..... или там протестът е по друг... тук, в България номерът минава.....

Тези ще вземат да си повярват, че не са разкрити ако ги оставим още малко да ни се правят на дисиденти по медиите. РАЗКРИТИ СТЕ. Много причини да теглите една дебела и сочна на господата от САМО-ОТРОВИЛОТО СЕ ТРИО! https://thebulgariantimes.com/Защо-отровното-трио-се-самоотрови/ https://thebulgariantimes.com/Протестът-под-контрол-на-Статуквото-П/

Въстанници сър

Кой ли им обръща внимание на тези дебили.

Нов ВИЦ: Бабичкян платил данъци.

Когато плюеш нагоре много често плюнките падат върху теб самия. В ЕК ясно казаха че не искат да жсе занимават с вътрешните работи на България. Причината за това е проста. Ако някой беше предложил нещо срещу България в следващия момент друг може да предложи същото срещу Франция да речем Където протестите нба "жълтите жилетки" не са по-малко яростни, а ексцесиите са доста по-скандални. А полицията бие доста яко. И едно елементарно сравнение ще покаже че ситуацията във Франция е доста по-тежка от тази в България. и хората в ЕК ясно го съзнават. Колко души са на протестите? 200-300 всяка вечер. в 2-милионна София. А на т.н. "велики" народни въстания не повече от 3-4 хил. И то на първото. После идваха по 1000-2000 души. От цялата страна, не само от София. какво е положеноието в другите градове? По 15-20 души, най-много по 100 -ина по врема на 'великите" въстания. Смешна история. И ако наистина има 30% които твърдо подкрепят протестите, аз питам" Къде са?". само в София ако този процент е такъв трябв ада излизат по 200-300 хил души. както през 1990. Но явно този процент е само в главата на социалистическите агенции. Може да е лапсус, а може и да не е. Революция не с еправи с 200 човека. нито с 2000. трябват стотици хиляди. останалото е бутафория, платена от олигарси като Черепа, Цв. василев и Иво прокопиев. И изпълнявана от клоуни като Бабикян, Дедикян, Минетков и Минетчиски. А, щях да забравя и клепоухия фатмак Лайньо радев с вдигнатия юмрук. като партизанин на 10-ти септември 1944 (щото на 9-ти не е имало никакви партизани). Пълни нещастници!

Проституиращите за рубли на площада са инфантилни дебили 80%.

Бабикян, вашият Минеков не направи нищо, а показа на всички, гледали интервюто му, отвратително, хулигански ухилено лице веднага след интервюто. Това просташко хилене показа истинското ви лице, което отдавна е известно на една част от българите! Това е причината за все по-малкия брой участници в измислените ви "Велики народни" въстания. Интересно кое им е великото и кой е народът. Колкото до г-н Стойчев - не, ЕК не е получила червен картон, колкото и да се напъвате да го обяснявате. Червеният картон е за помиярите, стоящи с протегната за дребни пари ръка пред господарите си, за да им платят за участието в протестите, както и за клеветниците на България. Не лъжете себе си, не лъжете и тези, които ви гледат.

PEYTSCH

Това, че сте Отровители (триото) и че сте „убити от системата“ не ви ли смущава? Папкате от държавата, защото дарените пари са пак от държавата, това ви радва ? Това, че ЕС, ЕП и ЕК се занимават с кирливите ви ризи (корупция и злоупотреби с еврофондове има и отпреди 2007 година, а гърците дори се гордеят, че десетилетие наред са мамили и още мамят ЕС!) не ви засрамва ?

защо не е глобен за показване на среден пръст на обществено мяспо?

PEYTSCH

Хайде по-кротко или „право куме в очите“ да си го кажем - тримесечните напъни са осиране на протестните „лидери“ на незм кого си. Факт. Серете, но е време и да си перете осраното. Вашто „оставка„ и „мутри вън“, барабар със „системата ни убива“ си 24 карата осиране и освиняване на България.

коя е тази шушуминга в средата на снимката. Много А и Ъ при бавна мисъл.

Очаквайте създаване на нова партия "Трио нечистоплътни лузъри за България"

Радан Кънев и Елена Йончева имат сходни виждания по отношение на дебата в ЕС. И двамата мразят България, народа и Борисов! Искат ЕС да спре европарите за България!

Политдоцента Стойчо, е безспорен върл защитник на ГЕРБ ! Днес Тома Биков от ГЕРБ е именник, нека да го поздравим и да му пожелаем заедно със Спас Гърневски да направят отровен дует със политсъветника доцент Стойчо !!!

"сме хората, дали искрата на събуждането" Това само донякъде е вярно, защото без юмрука на Радев тази искра щеше да угасне. Радев си вдигна юмрука и вдигна народа, а Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа / в прекия и преносен смисъл/.

Вдигнатия юмрук на лайньо радев показва че клепоухия фатмак си е същото комунде, както и преди 30 години лъгал е че се е деполиутизирал, през цялото време е бил комуняга. В разрез със закона. И е тъп, че не го осъзнава. А както ББ беше казал на Томислава Дончев по негов адрес"На тъп екземпляр кър се набива, Томиславе, не акъл". Присъединявам се към това. Този дришльо , шофьор на самолет с генералски лампази е срам за България. Тъпа КГБ-ейска подлога и фигурант на престъпника Божков-Черепа

Президентът Радев да снеме доверието си от ЕП, ако онези не гласуват резолюция против Борисов!

Радев е пътник, остава му по - малко от една година и ще му свърши ИМУНИТЕТА, а после..... ти да видиш.

И това ужасява Фигуранта. Следва среща с Каскета.

Туй протестърите и опозицията са много странни хора. Виждат, че българския народ не ги подкрепя, виждат, че европейските чиновници не ги подкрепят, но продължават да правят глупости. После защо не можели да спечелят избори. Еми питайте черепа и столевките му.

важното е боко мутрата да е на власт, другото няма значение

Йончева и Кънев се обединиха в старанието си да клеветят държавата ни пред Еворпарламента. Евро-депутатката от столетницата, която е обвинена в корупция и злоупотреби, с основание се страхува от правосъдието и не учудва с опитите си да го дискредитира. Поведението на Кънев като депутат от ЕНП може да се окачестви само като двуличие. Като демократ да поставяш под съмнение правителство избрано на демократични избори е шмекерия. Двамата не заслужават да представят държавата в този орган. Изборът им за такъв пост беше гаф. България има нужда от хора родолюбци способни да бранят интересите и.

Този отровен арменец... И другите отровени край него... Дали очакват да "свалят" някоя бабка, или нещо повече? Какви недомислия, какви простотии, какви чудесии могат да измислят такива индивиди, които си нямат и хабер от нормалния ритъм на нашия живот??? -ИСТИНАТА Е ДЪЩЕРЯ НА ВРЕМЕТО, гласи една английска сентенция. И ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ. И ВСИЧКИ ОТРОВЕНИ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ.

Сега разбрах защо са го кръстили Бабикян- свалял е човека бабки.

Не мога да разбера ,какво е това истерично поведение на протестиращите ,малко шизофренично ,явно платено ,защото нормален човек няма да го прави по този начин ? Това поведение е говорене на инат ,като разлигавена кифла ,която не е наясно със себе си ! Недоволен ,добре ,но ти не знаеш после какво искаш ,прекалено имагинерно !!! До март нормалните хора се организират ,създават си ясна програма с начертана визия за бъдещето и ...се явяват с нея на избори ,всичко друго е стани ,да ....!!!!

Моля, госпожооо! пък Боце прибира всичко и не ми дава да си крадна и аз!

Шамар или ПЛЕСНИЦА , ало, журналистите....?

Ко ва айде да си говорим на турски

Колко трябва да си заблуден, отчаян, нещастен ..... или крадлив, алчен, властолюбив...... за да застанеш рамо до рамо с този уродлив простак Бабикян?- умът ми не го побира! В художествената литература биха го определили като: ехиден мазник с непокрито самочувствие, нисък морал и страсти, дребна- продажна душа и изключително нелицеприятна физиономия на която е отпечатана лъжата и наглостта!

Що за шизофрения е да ходиш в Брюксел да искаш да се месят във вътрешните дела в България и буквално същия ден да ревеш, че се месят като са ти казали, че е най-добре да има редовни избори и протестиращите трябва да уважат демокрацията и закона, тогава пък да ревеш, че не познавали ситуацията в България и не било редно да ни се месят... от Фейсбук

И последно- нека се знае, че ЕП НЕ МОЖЕ да заповяда на българския КС самия КС да измени, "поправи" или промени решението си за ИК, защото това решение е основано на конституционните норми, а ЕДИНСТВЕНИЯТ официален държавен орган в България с правомощия да тълкува конституционните текстове, е КС. ЕП да си яде ушите! В България- съгласно нашата конституция- конституцията ни има примат над ЕС законодателство. Това означава, че ес закони НЕ ТРПБВА да се правоприлагат в България, ако е налице ПРОТИВОРЕЧИЕТО ИМ с нашата конституция и особено, ако има решение на КС, с което е установено това противоречие. Да- ик не е ЕС закон, но аз пиша за принципа. ИК е многстранен международен договор и той няма юридическа сила за България, докато ние не сме го ратифицирали и обнародвали в ДВ.

Не може да диктува на Кс , но може да спре еврофондовете на БГ ! И тогава да го видим жипкаджията с какво ще се хвали !!!

като в руската кочина ли да караме коли по лоши пътища... ти навярно нямаш кола защото на луди не дават книжка та затова се радваш

ТОЧНО НА ТОВА СЕ НАДЯВАТЕ ТИ СИ ОТ ТИЯ ЧЕРВЕНИ МЕК-ТА БЪРКАШ ГЕРБ С бесепето: След 10 ТАЗИ партиия премахна социализъма за да грабят безнаказано "СЛЕД НАС И ПОГРОМ" е девиза на бесепето СЪЗАДОХА СИ ОРТАШКИ ПАРТИИ Създадоха мутриските групировки за да мародерстват над БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ КАКТО ГУБЯТ ВЛАСТА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН МАНИПОЛИРАТ И САБОТИРАТ закнно избраното правителство ИЗСКАТ ДА ДОКАРАТ ДЪРЖАВАТА ДО ФАЛИТ И НАРОДА ДО АНАРХИЯ НЕ ИМ СТАВА ИГРАТА И ЗАТОВА ПЯНА ИЗЛИЗА ОТ ВСЯКЪДЕ

Може да спре фондовете ако има защо. А то няма. Дори и "протестиращите" знаят, че няма, ама карат на инат, следвайки сагата за къщата и чекмеджето, без да им стига акъла, че това са компромати и постановки. Иска се малко разум и капка интелект за да го схванеш. Явно и тези две елементарни качества ти липсват. А "жипкаджията" за разлика от разните му там отровни има наистина с какво да се похвали. То се вижда. Само идиотите отричат очевидното.

Не може да спрат европарите, преди нас са Унгария и Полша, които с гласовете си ще блокират всички решения на ЕС!!!! А решенията се взимат с пълно мнозинство от 28 - те страни!

Предаде власта на БСП да управлява без еврофондове... Комунистите винаги са предавали България! Кой не скача е червен!

Ще спре единствено на баба ти мензиса!

какво целят чужденците Ян Бибиян ,Бабикян и Хасан...да натопят България та ЕС да спре европарите за всички българи... Това ще стане както при Станишев лев не даваха от Европа. ..ПОМНИТЕ ЛИ? На тримата глупаци като не им харесва в България да си ходят в Армения,Турция и руската кочина ако искат. ....Там има демокрация..ха.ха.ха

Това ли е демокрацията, заради която влязохме в ЕС? Не виждат ли ЕНП за какъв тоталитарен режим в България става дума, много по-страшен от този на Тодор Живков, срещу когото те воюваха. Оказа се една лъжа, с която изсмукаха всички ресурси от страната и съсипаха производството и всичко построено до момента, след което настаниха на територията техните фирми и ни принудиха да купуваме единствено от тях всичко. Подкрепят кражбите на управляващите срещу гласуване в парламента, подкрепящо техните кражби в ЕП. Там са се настанили хора, които не могат да бъдат избирани за политици в собствените си страни, от които се очаква да не вършат нищо съществено. Дори резолюциите, които се приемат имат само препоръчителен характер. ЕС е мъртвороден съюз, който няма да продължи съществуването си с тази политика на лицемерие, лъжлива демокрация и лично забогатяване на представителите. Ние даже не познаваме повечето евродепутати, които ни представляват.

поздравления за стойностната позиция!

Кое точно е тоталитарен режим? Като в Германия при Хитлер или в СССР при Сталин? Някои хора се изказват неподготвени или имат крещяща умствена недостатъчност. Какви са точно доказателствата за "кражбите на управляващите"? Или е по-лесно да се повтарят непотвърдени мантри, както е угодно на т.нар. президент и на БСП? Омръзнахте с тези глупости. Като ни ви харесва Европа и Европейския съюз решението е просто - изнесете се към Москва, или Северна Корея, Венецуела, Сирия, може и Киргистан. Все страни с доказана демокрация.

Още един жълтопаветен се изходи по въпроса за демокрацията в България! Който забрави, че в ЕС сме единни в МНОГООБРАЗИЕТО (с една дума различни)!

Ако беше тоталитарна власт протестиращите одавна да бяха в Белене и в урановите мини! Прочети нещо за тоталитарната държава... Много сте неграмотни сегашните красиви...

Равносметката след 30 години "демокреция" е, че в България вече няма нито един що-годе нормален човек, който да се занимава с политика. Смешни хора заемат ръководните постове в държавата, други, още по-жалки карикатури, неистово напинят да ги сменят на тези постове. Стигнахме и задминахме Европата и САЩ с техните последни "титани" като Макрон, Джонсън, Меркел, сенилния, оня с ишиаса и другите. Щеше да е много забавно, ако всичко не го изнасяхме на гърба си ние от народонаселенията.

До "2020-10-06 12:05:15 БГ (нерегистриран)" На тъпите левичари от ЕП някой трябва ясно да им обясни йерархията на правните/ нормативните актове в България. Най- висока юридическа сила имат нормите на конституцията ни, а е налице Решение на КС, че истанбулската конвенция НЕ СЪОТВЕТСТВА на конституцията ни и това е ОБЕКТИВНАТА ПРЕЧКА за нератифицирането на ик от България. ЗАКОННОСТ ОЗНАЧАВА СПАЗВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА НИ- ТОВА трябва да разберат левичарите и анархокомунетата от ЕП и различните европейски партии- зелени, цоциалисти, анархисти и всякакви други девиации!

тогава защо Бойко я нарушава? Гешев я нарушава? Доган я нарушава? Пеевски янарушава? Никъде в конституцията не е записано, че може да се крадат безогледно пари. Били те от бюджета или от Европа. А горенаписаните, точно това правят. Защо правителството не отчита изразходваните средства за Ковид-19? Защото няма изразходвани а само усвоени. Усвоени от правилните хора и фирми. ОСТАВКА и ЗАТВОР за МАФИЯТА ГЕРБ

Ами, къде са доказателствата за безогледните кражби на пари? Въпрос с малка трудност, на който никой от противниците на ГЕРБ не съумява да отговори. Всичко останало е ала-бала. Но вие това само си знаете и това си говорите.

Ян Бибиян или Арам Бабикян Имената им са сходни, но само имената. Като деца ни забавляваха чудатите приключения на хлапето Ян Бибиян, който се беше сдружил с малкото дяволче Фют. Днес, вече много порасли,ни слисват странните издънки на стареещия Арам Бабикян сдружил се с истинския дявол. Например това: "Ние не сме длъжни да се оправдаваме за формите на протест“ казва Бабикян и в същия лъжлив стил заявява, че протеста е мирен, а държавата го окървавила. Бесилки, ковчези, бомбички, опити за палене на живи хора, нападения над полицаи и журналисти, поругаване на държавни символи, замеряне с домати, яйца, мъртва риба, карантия – всички не влизат в сметката . Яка е дружбата му с дявола. Чел е Фауст.

Думи, думи, думи...споко ..ще си ГИ мерим на пролет на кой МУ е по-голяма....да го разбира кой както иска.

По-времето на хъшовете събирали парите за въстание , "доброволно" от чорбаджии и заможни българи. Сега доброволно пълним сметката на "Отровните". Българинът е забогатял неимоверно, държавата ни е свободна или прочутата ни спестовност се е изменила в разточителна благотворителност? От какво ни е страх и какво си нямаме всъщност?

Акоти имаше достойнство тогава щеше да разбереш, но сега ти е невъзможно.

Цялото ти достоинство е 100 -черепките!

Ето, може да прочетете резултата от антибългарската кампания на протестъри и БСП: "Скандал! Резолюцията на ЕП срещу България настоява властите да ратифицират Истанбулската конвенция" Сега освен всичко се настоява и да ставаме джендъри и да развиям педерастките бракове като стандарт и норма на живот в България. Да благодарим дружно всички основно на Елена Йончева и Радан Кънев за антибългарската простотия, която сътвориха. Лично мнение и предвиждане, но тези двамата си поставиха кръст на политическата кариера. Аз ако съм партия, нито бих искал да ги взема тези двамата, нито бих искал да правя коалиции с тези. Рязко ще свалят рейтинга на всеки, който се заиграе с тях. Но всичко това е твърде гнусно. Покрай някакви фалшиви протести, които нямат никаква сериозна подкрепа в обществото, сега стават задължителни, че и ни натрисат разни боклучави теми. Айде сиктир у лево и бесепе и демократи за силна америка. Разбира се, сега ще прочетем, как Русия ни е виновна и лично Путин е плащал на депутати. А дали такива доклади и позиции са синхронизирани и обсъдени с партиите, които са изпратили тези хора в Брюксел. Или те си правят какво си знаят на своя глава? Много ми е интересно.

Дааа, той бат ви Бойко също казва че коменистите са му виновни за всичко....а българите отдавна са станали джендъри за да приличат на западните си ,,приятели,,.

Какви комунисти бе човек, де ги динозаврите? Тия, дето се водят леви, лява им е само резбата. Те са точно тези, дето политически представят политически обратните и всякакви подобни джендъри и човешки карикатури. Няма ляво у тях, а това, което представят за социално, са само едни голи приказки и фасада, С малко дела, колкото за имидж. Не са социални партии, а са превърнати зомбирана групичка от хора, които да пробутват определени спуснати решения. Те отдавна вече не изразяват реалните интереси на обществена прослойка. Сегашното "ляво" в Европа няма общо ни с комунизъм, ни с реална политика.

Нещо по- конкретно да кажеш за изказванията на Боко, че комунистите са му виновни за всичко? Иначе добре се е пребоядисал той...

Герб не е Българиоя! Дира стига сте трили коментари против Герб!

Че как няма да трият като им е платено за това?

А че ЕК може да спира евросредства.....нали с това се хвалеше Боко..как спряли парите на Орешарски. Кой спря парите на Орешарски ? ЕНП нали???

Поне разбрахме много ясно накъде пътуват част от златните кюлчета на Боко - към ЕНП

Накратко се потвърди теорията, че на бюрократите в европейския парламент не им пука ама изобщо за България и хората тук стига нашите да се съгласяват с всичко което им поискат. От друга страна ако някой изяви собствено мнение като унгарците или поляците бива заклеймен и наказан жестоко заради това че не е "демократичен". Гнилочта ще разяде европейския съюз от вътре след като вече не се води от ценности, а от персонални интереси.

Безумно е да идеш в ЕП който няма никва юрисдикция над въпроса и да дискредитираш още повече държавата и нацията си като си въобразяваш че ще спечелиш от това а няма да бъде използвано срещу теб и цялата ти нация в следващите десетилетия. Хубаво че ще бутнете тиквата но като гледам кво идва след него е още по-зле.

Абсолютно е така. Като гледам, какви са се засилили да вземат властта, направо ме втриса. Този път май ще се ходи да се гласува. Идващите просто ще съсипят България. Просто ще вкарат джендъри и всякакви боклук истории. Според мен, този ЕП сякаш ни се подиграва и се гаври с нас, българите. Тези не само че май не са нормални, но и съвършено нищо не знаят за България. Но компетентно се разпореждат. Подведени от родни, български боклуци.

Аз мисля, че като ЕП не иска да ги изслуша, Путин ще иска! Другата седмица Хаджи Генчо в Москва, заедно с Костя и Радев! Може да поискат руски танкове за съдействие за сваляне на ББ! А Радан и Ленчето ще отправят петиция за преместване на ЕП в Кремъл или в Минск! Това ще е истински принос за демокрацията.

Нещо си се объркал отново- България се доказа като една продажна нация и държава- ако е държава- та Кремъл хич ге го интересува какво ще става в България- иначе за да се поддържа омразата се повтарят тези опорки от Козяк.

И сега като ни спре ЕС парите, че като ревнат огладнелите тълпи срещу Борисов, че като почнат едни многолюдни протести! И на бял кон хората ще доведат Нинова, Карадайъ, Радев, Бойкикев ... Идиоти-доносници.

Добре плюете драги герберасти, ноооо Козяк очаква още повече плюене за парите които ви дават.

Мутри вън! Викна той и вдигна юмрук. Мутрите чуха паролата. Вече са тук. Платена от Белград, Дубай и Москва, престъпната мафия се озъби в нощта. Оставка! Дере гърла наетата чета. На кабинета, на прокурора и кмета, на СДВР, съда, шефа на парламента, БНТ и другите там. Сега, на момента! Фиксирани кат' алчен античен циклоп: - Властта нека падне! Пък после потоп. Целта е хазната, медиите, съдът. Диктат едноличен е замислил кръгът. На сериозно се взели шайка водачи - блогъри, адвокати, чалгари, готвачи. Бленуват за постове, пари, кариери, за министри поне, ако не премиери. Крачат под строй деца на партизани, ОПГ русофили, тунеядци, наркомани, чейнчаджии, комарджии, анархисти, пияни, хулигани... Накратко пучисти. Яко се кефи Дубай как лесно по нета, манипулира, насочва разни хлапета. Щедро платил е. С право търси кусур. Бавно се движели те на масур. Метрото го спират, замерят с домати, с яйца и с хартия... Познати похвати. Жадуват с бири, с кюфтета гладуват, с месеци могат така да стачкуват. Рушат тишината с тъпани, с тромби. Не знаят к'во искат. Безмозъчни зомби. Шоу спектакъл с платени и откачени, с разходки и с кино, вечер на смени. Блокират кръстовища. Терористи! Мечтаещи медийна слава туристи. Ситняково стана за тях Термопили, а Ксеркса - жената с децата й мили. Разнасят бесилки, чували, ковчези. Пълно падение от към идеи и тези. Орлов мост това е, не ромски катун! За смях ги направи една баба с бастун. Глухи за фактите и другото мнение, явно в хипноза под чуждо давление. Разби ги от критика операта и рока. В замяна ругаха с мерзост жестока. Не вярват в закони, не знаят и ред, с нацепени ултраси батки отпред. Ще пробват докрай. Ще искат и кръв. Навързани явно са всички на връв. Пълна блокада! Ако не ние, те нас! Отровното трио просъсква в бяс. Със звучни псувни тук налитат на бой. Протеста навън с платен тур от Кой. Кънтят с уредби, крещят с мегафони, Ужким са много, а са шепа галфони. Има сценарий за цирк с провокации, Талибани с бомби целят ескалации. Размахват колове с роден байрак, а отдолу прозира варяжкия флаг. Селяни бесни къртят жълти павета. Погубват история невежите псета. Тласкат страната към пълна анархия, желана мътилка на червената партия. И води ги Мунчо, русороб фигурант, очакван в затвора любим арестант.

Мутрагеньо ритал топка вчера. Джипката, топката, боже, боже...

Твоя протестърски задник ли трябваше да рита?

А това, което се вижда в страната е една ревяща за власт опозиционна маса способна да роди единствено протести с всичките им атрибути. Нулеви усилия в посока - програма за излизане от кризата, с която ни проглушиха ушите. Усещането е, че целият цирк ще е докато си наместят задницата по депутанските кресла.

вие сте способни да ядете само суджук, ама след изборите ще ядете филии с мас, а някои в затвора - каквото им дадат.

От ЕП държат Бойко щото ги е е@ал с 200.А както се казва: е@ан човек нещастен няма.Доволни са хората от секса и затова си го дъжат на власт Бойчето.

За пореден път Българи изложиха България пред ЕС и за какво, за да вземат власта и после като са на власт си мислят, че няма кой да ги изложи пред ЕС. От тъпо по тъпо баш Бай Ганьо в Европа.

По-скоро ЕС се изложиха пред света, пореден път показаха, че институцията е куха. Какво толкова роболепствате пред тези сити чиновници? Хич ли нямате самочувствие и достойнство? Егати, народ, без гръбнак, жалко!!!

товарищи запазете огненият си плам за изборите. Засега нито хората би подкрепят нито ЕС.

Щастливецо,ти се гениален и си предвидил събитията с 125 год.напред. През 1894 год. в сп."Мисъл" излизат двете части "Бай Ганьо тръгва за Европа" и "Бай Ганьо се връща от Европа". И сега през 2020 год. тет а тет всичко се повтаря.Видяхме снощи в Евро парламента.Видяхме Дочоолу Бойкикеви Гочоолу-Минеков пред Парламента в Брюксел,видяхме Радан Хаирсъзина.Та от брюкселската трибуна се разбра как "Булгар",булгар" се мъчи да прави избори в България.Щастливецо,вечна ти памет,гениален си бил.

Не се чу никакъв шамар за Борисов. По-скоро в главите на така наречените протестери и техните водачи кънти болшевизъм със страшна сила. Няма и червен картон за ЕК. Такива заключения могат да правят само хора, които все още живеят с левите идеи на проваления комунизъм. Но това си е за тяхна сметка. И винаги някой друг - в случай Европа - им е виновен за некадърността им. Огледайте се само къде беше България преди има-няма 20 години, когато 1 долар се разменяше за 3000 лева, а заплатите бяха 5 долара и хлябът беше дефицитен. Само това е достатъчно за да не допускаме комунистите и техните маскирани поддръжници близо до властта. Едва ли са нужни повече аргументи.

Всичко е само и единствено едно “Бля-бля”.. Пучът на отровените кремълски черепчета оттече в мръсния руски канал !! чао..