Дебатът по БНТ започна в условия на провокация с fake news за Турция

Политологът Антоний Гълъбов пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля,че в този исторически момент, не трябва да забравяме за Мата Хари Курнелия Нинова. И днес тя подкрепя Тиквочев Гласувайки срещу Радев БСП , губите Скоро ще ви дойде реда Отдавна сте в групата с герб и дпс

Гнусльо!

Има само две опции. Едната е да си изберем президент. Втората е някой друг да ни назначи президент. И да го командва следващите пет години – и него, и нас. Изборът зависи само от нас. От всеки един от нас.

Може да съм всякакъв, но имам едно много ценно качество… никога не съм гласувал за ГЕРБ!

Задайте на всички свои познати въпроса: Дали сте от осемдесетте процента 80% дебили и ще гласувате за Мунчо, или сте от двадесетте процента 20% нормални като подкрепите Професора?

Каквото и да говорите за Радев, както и да спорите и да обиждате офицерския му чин, трябва да признаете – в самолета този път има пилот. Не е като Плевнелиев, не е като Цецка Цачева, не като много други. В една враждебна среда той се справя прилично, а биографията му е мечта за всеки политически претендент.

Пилот камикадзе.... хайде няма нужда

За час и половина Радев успя да надроби голяма КАША!! С Крим, с последици в Украйна и ЕС, с Турция и с НАТО!!

ще му гледаме мутрата на този гърбав боклук - социопат!

Умните хора са са винаги трън в очите на малоумниците.

Този е обикновен идиот

Не ви ли се повръща от Гълъбов? Посредственият интелект, в комбинация с гъзолизие, в този човек са туууу мач.

Ако не бяхме в НАТО след тази груба провокация пред турското посолство, Ердоган след 2 часа щеше да си сърба кайвето в центъра на София а идиота Мунчо щеше да е отпрашил за сибир да лее сълзи пред путин ,като арменците. Хората на мунчо май запасаха на гол гъз чифте пищови.

Този независимият ангел небесен, мераклия за президент, който твърди, че няма нищо общо с никой (дано не става дума и за сина му) дали е имал „интимни“ отношения с ДъПъСъ в близкото минало или има бели петна в паметта? Както например за семейството си: „уважаемият“ проф. Герджиков 15 години не намира смелост да се разведе с тази жена, въпреки, че тези години живее с друга жена! За разлика от Президент Радев, който имаше смелост да се разведе с първата си жена, защото живееше с Десислава! Някой може ли да му опресни паметта или му трябва разрешение от Банкя?

Странна работа, Гълъбов е гледал друга програма. От Гербджиков разбрах само че нямал чекмеджета.

Мозък трябва, за да разбереш нещо! Ти нямаш, демонстрираш го и ще гласуваш в неделя за себеподобен...

Сиктир бре чоджум!

Какъвто професора, такъв и доцента, ибрикчии, Радев смаза свитите устнички и розовите бузки, независимо че водещата прекъсваше постоянно Радев с нелепото, няма време.

Глупака Радев не е завършвал тези военни коледжи в Америка, а е изкарал само по два месеца курсове в тях, не лъжи глупако!

Да не си му седял на х?!

Да, но в турската преса под Радев седи бъгарското знаме, а под Герджиков турското и се призовава на турски език да дадът подкрепа на турския кандидат за Президент

Дай линк, иначе тези празни приказки си остават опорка за слабоумни.

Подметка с право на глас като теб не си спомня, че този мизерен президент предишния път беше избран и с гласовете на дпс, но сега "виждаш"?

А поведението на този удървен от страх страшен научен сътрудник ІІ ст, Експерт на асоциация "Прозрачност без гаранции", консултант на една купчина НПО-та, аналЛизатор на банкянския примат, не е ли ярък пример за намеса в предизборната кампания и провокация в полза на машата на герб – ГЕРБджиков?

Каква фейк новина бе. Приятелка от Измир ми се обади да се чуем и ми каза, че директно са им наредили всички в неделя и глас за Герджиков. Тя поне не ме е лъгала до сега. Никакви фалшиви новини. Турция се меси в нашите избори и то директно.

Ние такива тъпи приятели нямаме. Трябва да ти вярваме на тъпите приказки и без доказателства, нали?

Украйна е измислена Държава и няма какво да коментираме , точка !

Защо не кажеш за службата на Герджиков в ДПС и зам министър от ДПС в Царското Правителство и ДПС си го изхраниха и му платиха професурата а и после Ректората ! Зад Герджиков е ГРОБ -сдс и ДПС с Доган Ердоган и Цялата Турска агентура в България Никога Герджиков !

Радев е познаваем кадър за САЩ, защото през 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. А През 2003 г. завършва Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.

Само да напомня!! Янките са МНОГО добронамерени и НАИВНИ!! Те сами, без чуждо вмешателство обучиха пилотите, които взривиха Близнаците. Изводите оставям за Вас!!

"Няма да коментираме изявлението на президента Радев, но можем да припомним какво е становището на ЕС за Крим - Крим е украинска територия, която беше незаконно анексирана, в нарушение на международното право от страна на Русия", посочи говорителят. Той добави, че тази позиция е много ясна от 2014 г. и оттогава е повтаряна многократно.

с пълна сила се проявява двуличието на ЕС. Крим е американска територия, за която щатите плащат на Русия още от преди втората световна война. Там те са планирали да преместят еврейски заселници. Съветския съюз, по точно Хрухчов, вместо да предаде Крим на САЩ го прехвърля от Русия на административно подчинение на Украйна. Другото е че все пак там имаше референдум, докато в Косово имаше война и бе откъсната сръбска територия.

Управляващите успяха само за ден да ни скарат с други две черноморски държави - Рашков с Турция, Радев с Украйна! Шампиони!

Да добавим и заслугата на Радев да ни напомнят от ЕС, че тази тема има САМО един отговор и той е, неговото име е, нарича се незаконна АНЕКСИЯ, агресия и нагло политическо поведение!!

... много крив човек. От личен опит. Очевадно е и платен или просто наивен симпатизант на Толупа.

На този нещастник защо му давате думата?

Радев вбеси и ЕС, Европейската комисия: Крим е украинска територия, незаконно анексирана от Русия "Позицията на Европейския съюз и всички негови 27 държави-членки е, че Крим е украинска територия, незаконно анексирана от Русия." Това заяви говорител на Европейската комисия в отговор на журналистически въпрос по повод изказване на Румен Радев по време на президентския дебат по БНТ. Няма да коментираме изявлението, направено от господин Радев, но ще припомним позицията на ЕС за Крим, заяви говорител на институцията, предаде БНТ. Припомняме, че провокацията засегна и обиди Украйна, където посланикът ни беше привикан, за да се черви заради думите на Радев.

Какъв дебат, какви пет лева? Резултатът от балотажа е ясен още преди първия тур. 65% от гласовете за Радев. Впрочем след последните изцепки на ДПС подкрепата за действащия президент може да стигне до 70%. Кръв му капе от сърцето на банкяпитека като вижда как оттича в канализацията.

И те радва чугуненият комунист чукундур Радев да спечели? Някакъв мазохизъм ще да е това...?

Хайде сега последно си уточнете опорката - Радев чугунен комунист ли е или американско протеже на Херо Мустафа?

https://tribune.bg/bg/politika/rumen-radev-v-masonskata-lozha-na-georgi-gergov-dokument/

Пловдивската ложа ''Слънце ОРИЕНТ'' на която член брат е Радев е с церимониал мастер ГЕОРГИ ГЕРГОВ -почетен консул на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ за България Пловдивската ложа ''Слънце Ориент'' е под светлината на РУСКИТЕ ложи ''Новоя АСТРЕЯ-Питербург'' ,ложа''Пушкин''и ложа ''Единоя РОССИЯ''-ложата на службите ФСБ и руската ГОСДУМА

Гълъбов, мутро, и ти ще бъдеш изчегъртан!

Знам те тебе Мунчо, с езиче чегърташ :)

Баце успя да раздели ДС и да ги обърне един срещу друг. Играе шах но фактите са безспорни ... и Черепа и Пеевски са в списъка магнитски. Баце си свърши работата ... сега малко да почива в опозиция историята ще го признае.

А скоро ще намагнитят и Прокопа :)

Интересно как платените анализатори някак си успяват да спестят този факт ... или клакьорстват за едната част на ДС или за другата.

Гълъбов, безгръбначен плазмодии, продаде се на тиквата. Срам за академичната общност, също като мекотелото Герджиков.

Джаф, джаф :)

Този пак си е изгубил листчето с опорките!

Доцент д-р Антоний Гълъбов преподава политически науки в Нов български университет. Преподава политически науки и е подлога на Борисов.

Не ви щем изборните секции у турция

И машинките на Мъдуро не щем!

Махнете и касовите апарати от магазините. Върнете тефтерите и моливите!!!!

Доста, доста пристрастно интервю. 90% от въпроси от водещия са за проф. Герджиков

На въпросите към Гълъбов отговорите ми са в числа: 97 : 3 за Президента Радев. Трите точки за Герджиков: 1/ Виртуозно се изкара едновременно баща и на консенсуса, и на протеста, направо „отец русской демократии“ и даже мъченик 2/ Повтори 200 пъти „аз, аз, аз“, но веднага след това 3/ Много сладко молеше Радев да не го бие, понеже нищичко не е направил :)

Как най-големите ИДИОТИ СТАВАТ ДОЦЕНТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА БЕ

Как стават ли? Като ГЕРБджиков! С лизанье и с пълзенье!

Един е лизача на републиката :)

Служба не остана :)

Надей са Гиргино

Ще се посмеем :)

Гълъбов е ГЕРБЕРОЛИЗАЧ Герджиков ще духа супата от САЩ п-во НЕ могат да позволят РАДЕВ да загуби ИДВА ВОЙНА и смутни времена ЕРДОГАН-УМИРА от РАК на стомаха и за предсмъртния си одър ЩЕ ПУСНЕ ОРКИТЕ над 4 МИЛИОНА души да налазаят Европа ГЪРЦИЯ е помолила САЩ да и помага 38000 паратопери и 220 ТАНКА СКОРО ЩЕ са дислоцирани на Гръцко-ТУРСКАТА граница да пазят от ордите мигранти

Като каза САЩ, ми се струва че след лакърдиите за Крим ще има намагнитен зеленочорап селски идиот :)

Като не е руски да отидат и да акостират там. Защо ви е проблем тогава?!

за ДПС е че, през 2014 година броя на гласовете за тях са 490 К. Тази година след брутална мобилизация едва събират 340 К. И така, за 7 години - 150 К надолу. ДПС е еднодневка, след 10 години няма да могат и 100 К да съберат...

И?

ХОЙ

Идва студена ,гладна РадевО-Хардвардска зима! Като се оцъклите ,тогава ще ви питам!

Ще се ококорят :)

печатна Грешка- ХАРВАРДСКА

Ти си много тъп……::::::

Овсите ще бъдат затворени като старците над 60 в Москва и докато не родят едно на Султана и Мустафа и не прехвърлят къщата си на мунчовци няма да ги пуснат.

че клепоухият е американско протеже?!

Той е най-обикновенно лайненце!

Миротворец на САЩ не им трябва. Разбира се че Радев е мекере на Мустафа. Да не мислиш че на американците им е добре да съществува България там където е сега? Срещи едно териториално подаръче са готови на всичко. А Радев означава война с Турция. Ха познай кой ще я спечели.

Само не разбрах защо турците да не гласуват за Радев, след като могат след това да ни обявят война заради него и отново да си станем част от империята. След 2023 година нямат задължения за Босфора и де факто черно море си става турско езеро. Изобщо изберете Радев и ще има арестувани хора поради вирус или просто така и ще има война. На него княжество България му стига стига да може да коли и беси безнаказано там. Хайде да им е честит на българите вилаета на Мустафа и верният им лицев опорко Мунчо.

След раздумката за Крим, ще вземем пари по плана за възстановяване точно тогава когато тръгне и заводът за ел. колела на Канадецо!

Наивникът Гълъбов наистина ли си мисли, че думите на Герджиков отразяват неговите възгледи? Жалко, много жалко. Думите на Герджиков снощи ми звучаха като опорни точици към които Герджиков се придържаше до последно и не посмя да кривне и на сантиметър в страни от това, което му бяха спуснали. Колко ясно се вижда на кой са му подхвърлили няколко мазни долара за да каже, че слънцето е изгряло. Но трябва ли да вярвам на слепец, който ме убеждава от все сърце, че вън грее ярко слънце, а очите ми виждат, че навън е тъмна нощ.

Джаф, джаф :)

Сама ли си слагаш плюсчетата скъпа

Ми да, искаш ли и на тебе та ти го сложа?

Ректорчето пак се прояви като едно подличко мекотело: Пита Президента дали Крим е руски. Ами руски е! Над 200 и кусур години е руски, населен е с руснаци и пак си е руски. Какво търси този измекяр та се опитва да злепостави държавата ни? Ами Косово чие е? На Албания ли е? Ами Каталуния чия е? Ами Кюрдистан с неговите 40 милиона кюрди чий е? На Турция, Ирак, Сирия и Иран ли е?

Джаф, джаф :)

неинформиран. За послединте 200 години повечето време НЕ е бил руски. Бил е Турски, бил е Съветски, Бил е Украински нил е и Руски за малко. Но явно и ти и радев слагате равенство между руски и съветски.

Kenn1111

Явно ти липсват елементарни познания по история и математика.Да не говорим че държава Украйна има единствено след разпада на СССР.Да не говорим че Крим е бил най дълго български ако това има значение в момента!

То земята на която живееш по тази логика е турска, балък.

https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Jan2018/2111535864.jpg

Гукай гълъбе мой, гукай!

Гълъбчето гука, Мунчо се пропука :)

България никога не е имала президен, който да не е подкрепян от резняците! Няма и да има :) Мунчоо, да ти пикая и на Канадецо, и на интелекта ... и в устата :)

На теб ли да вярвам или на математиката? 2016 година Радев печели и без гласовете на турците...задръж си дрънканиците за себе си...

Я пак :)

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ. ДИР, вие сте станали един Де-Пе-Сарски сайт. СРАМ!

Те винаги са били депесарски сайт, но последните няколко дни се вижда много силно кой стои зад рупорите на истината и демокрацията. На този сайт никога не съм виждал негативна статия за ДПС или Пеевски. Дори когато американците посочиха Пеевски с дебел пръст Дир-а пак пропа тази новина. Защо ли?

Гласувайте!

Преди преврата си мислех, че за президент имаме мъж със самочувствие и смелост, а се оказа най-обикновен посерко.МАРШ НА СЕЛО!!!