Издирват сина на Миньо Стайков за измами, магистрат издавал информация

Синът на алкохолния бос Миньо Стайков - Стайко, е обявен за общодържавно издирване, съобщи шефът на ГДБОП Станимир Флоров, цитиран от БТА. Младият мъж е заподозрян като ръководител на групата за източване на ДДС, разбита при операция "Захарно петле. При акция "Универсалните" пък са уличени други наследници на известни хора. Петима са с повдигнати обвинения. Проверява се дали по случая е изтекла информация от магистрат.

Обратно в новината

Коментари - Издирват сина на Миньо Стайков за измами, магистрат издавал информация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омръзна ми да чувам само арести на ДДС-ари, захарни, алкохолни, цигарени, зърнени, доматени, кебабпчийски и т.н.... Защо няма нито един осъден, нито една конфискация на имущество!? Какво става в тая държава бе? Защо се носят слухове, че силата която ги прибира им обира парите и ги пуска по живо по здраво, без съд и присъди?!

Това не е борба с престъпността, а гангстерска война между бандата на управляващите /независимо кои са/ забогатяващи чрез бюджета и конкурентните им банди, забогатяващи от ДДС, контрабанда и др. На битовата престъпност въобще не се обръща внимание. Килърите бяха хванати не защото са се загрижили да не отвлекат някое цигане, а защото на олигарсите им се подпали чергата. Магистралите се строят не защото икономиката се задъхва от лошите пътища, а за да е пътуването на бандитите по-приятно. Топлофикация смъква непоносими пари и нищо не можеш да направиш даже не можеш и да се откажеш защото също е в бандитската система. Дали ще има АЕЦ и газопровод или няма да има за обикновения българин е се тая, тук борбата е в коя банда да отидат печалбите. Естествено, че

Не може да се източва ДДС без участието на управляващите и НАП! Борбата е между бивши фирми за източване и нови (настоящи). Разбиваме все още фирмите на предишните управляващи, за да може ние да обхванем цялото ДДС!

от снимката има дзурла на психопат.

dreadman

Отрочетата на червените "чорбаджии" и "бизнесмените на прехода"........ Дали пък вече нямат достатъчно, та за още ламтят........ Явно наистина е вярно, че човешкото око се насища, само когато отгоре му се сложи шепа пръст!

Ще го търсят я.В България преди да арестуват някого го обявяват предварително за да може да дуфне.Нека си спомним великата операция ,,Врабче".

комунистическите мегакастрати са замесени вав всички престапления у нас.

както се и очакваше все известни имена на копелдаци на видни комунистически разбоиници: танов, кулишев,..а минио пере откраднати от комунягите пари.

до а.н.. - и ветко е валчо но се е преименувал е те са сватове s minio това е комунистическата измет в бг

Какви прекрасни български имена.. Миньо и Ветко :D

Извадки от родната преса: " Младоженците Александра Арабаджиева и Стайко Стайков получават самолет и къща на Хаваите като сватбени подаръци Наследниците на едни от най-богатите българи са горди собственици на чисто нов 8-местен самолет Лиърджет и голямо имение на Хавайските острови. Въздушното возило е подарък от бащата на булката Ветко Арабаджиев, който е един от най-заможните българи и самият той притежава частна авиокомпания за чартърни полети. Самолетът струва 8,45 милиона евро и е поръчка специално за двамата младоженци. Алкохолният бос от Карнобат пък Миню Стайков не остана по-назад от своя сват и изненада приятно младите с голяма къща на Хаваите. Малко, но от сърце, както казва народът. Имението е на остров Оаху и стррува около 10 млн. долара. То е разгърнато на площ от близо 100 дка и разполага с няколко басейна, тенис кортове, площадка са вертолети, както и специален СПА център. Така младото семейство тръгва с летящ старт в живота след скъпите подаръци, които получи. Самата сватба на новото семейство пък беше направена по възможно най-разточителния начин, присъщ само за най-богатите. Тържеството излезе около 3 млн. лв на двете семейства. Специално за младоженците глас изви не кой да е, а световноизвестната етно певица Ищар. За забавлението на гостите се грижил и един от вокалистите на Джипси Кингс. в. "Марица"

А лицето Ветко Арабаджиев с какви пари е купил на дъщеря си и зет си самолет за 8,45 милиона евро , както и това имение в Сен Тропе и вилата на Иван Тодоров -Доктора в Бояна, за които пише по-долу? Или той си плаща на когото трябва и него никой не го закача?

Да видим какво ще прави щерката на Ветко Арабаджиев,като вземат,че хванат издирваното и мъжленце! Ще трябва да се скрие при тате в пловдивския хотел Марица и заедно да си ближат раните

Дреме му на Ветко Арабаджиев, че ще арестуват зет му! Той нали си купи имение в Сен Тропе, ще си стои там на топло! За разнообразие може да прескача до вилата на Иван Тодоров- Доктора в Бояна, която купи неизвестно как, понеже нали уж беше запорирана. Обаче Ветко никой за нищо не го проверява, понеже той си има "чадър"!

Обръчите на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ и техните приближени, а също и политиците, покровителстващи обръчите, не могат да разберат КАКВО СТАВА! И си мислят, че Борисов иска да им ВЗЕМЕ БИЗНЕСА. Нещо, с което ОСНОВНО са се занимавали през цялото време КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ. А всъщност МВР просто СИ ВЪРШИ РАБОТАТА! За пръв път в новата история на България. И тези, които слушат жалките конспиратори, са повече за окайване от самите конспиратори, поради безкрайната си ГЛУПОСТ! Прогледнете, Царят на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ е гол! Вече НЯМА ЧАДЪР НАД НИКОГО! Браво на Бойко!

Пффф, наистина ли вярваш, че Цветелина Бориславова и Бойко Борисов са "скъсали"? Питам щото си мисля, че има още наивници...

Идиота си е идиот.

КРАДЦИТЕ комунисти, КРАДЦИТЕ седесари, КРАДЦИТЕ царисти и КРАДЦИТЕ ДПС-ари, оформиха нова категория КРАДЦИ в България - категорията на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ. Използващи политиката и държавата САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ЛИЧНО и на ПАРТИЗАНИТЕ ЗАБОГАТЯВАНЕ чрез обръчи от фирми, като тая на Миню!!!

не се напрягай де-сега четем за крадливата опозиция, след някой месец ,като падне медийния, съдебния и прочие чадъри, ще четем за милионите на Боко, Цоко, Цветка и прочие герберска сган---

АМИ ,ЗАТВОРИТЕ СА ПРЕПЪЛНЕНИ И ЗАТОВА ДО СЕГА НЕ СА ГИ ХВАНАЛИ.ТРЯБВА ДА ПОСТРОЯТ НОВИ

ЧЕ ТО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ В БГ СА КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ. КОЛКО ЖАЛКО!! ОТИВАМЕ ВСЕ НАДОЛУ КЪМ ПРОПАСТА.НИЩО ХУБАВО НЕ МОЖЕМ ДА ЧАКАМЕ .

Като щерката на Кулишев е вътре -Къде е Чичовото.Успех Г-н Цветанов

Не мога да повярвам, че за пореден път се правят внушения, че всичко което се случва в държавата е работа на МВР. По цял ден новини за престъпни групи, екстрадирани лица, задържани и т.н. Абсурдно е че с един и същи номер се пълнят главите на простолюдието, вече двайсет години. А дори не знаем дали това което се говори е истина, но със сигурност присъдите ще са други.

Голема мъка

Сина му го издирват за измами за 16 млн лева, кучетата му днеска разкъсали жена. Не му е ден.

По телевизия 3 гледах пресконференцията ,която г.Цветанов даде за медиите. Браво на Станимир Флоров,който даде хубав урок на нахалния и невъзпитан сашо диков.Нарочно правя грешките в имената на самозабравящият се псевдожурналист диков.

ДС слуга и мерзавец. Браво на МВР.

вътреобщностно придобиване от Молдова....мъка....мъка...

Като казахте отвличания си спомних филмчето което Цветанов прожектира след като направиха акцията срещу наглите... Та там съвсем ясно се видя как половината полицаи обикаляха къщата на ужасите без ръкавици а малко по-късно отвлечените твърдяха че не всички от бандата са заловени което сигурно е вярно,все пак голяма част от парите така и не бяха открити. А около самите отвличания има прекалено много съвпадения които идеално биха били обяснени с участието на висши полицейски служители. Колкото до магистралните кражби те бяха заменени от по-доходоносните въоръжени обири.

Голем си форумен анализатор, колега!

Нямало било парпи за пенсии.Ето ги къде са парите.

деер

Всичко в нета!!! За да няма после ние ги хващаме, те ги пускат!!!!!! Искаме имената на прокурорите и на съдиите!!!Делото по нета!!! Адвокатите с данъчни ревизии!!!!! Декларациите им и банковите им сметки в нета!!!!

КАТО КАЖЕШ КРАДЕЦ РАЗБИРАЙ КОМУНИСТ.НЕ ПОЗНАМ КОМУНЕ КОЕТО ДА НЕ Е КРАЛО.СОРИ.

Дори и илюзионистите останах бе зилюзии след тази информация! - Машлла...ей!

Да,за едно поколение,не могат да си избистрят кръвта до синя.Тоя Миньо Стайков известен още като Минко апаша в цяла Бургаска област,переше парите на Луканов още навремето,след като очистиха Луканов за малко да му взривят завода за алкохол но се спогоди с новите господари.Досега със всичкоте се спогаждаше,само с Бойко му е трудно.В България богат човек чист и невинен няма.Дали с честен труд е купил на сина си имение на Хаваите и частен самолет да може да си ходи когато поиска.Народа нека си роптае и гладува.Аз да си кажа чесно го мислих за по умен и че няма да забърка сина си в далаверите(достатъчно е че жена му и останалата рода са забъркани)но май алчноста му няма край.Мислих и че е достатъчно умен за да почне да изчиства кръвта от ръцете си със следващото поколение,но...Цял Карнобат знае че уби със собствените си ръце едно 20 годишно момче пред 50 свидетели.Да са живи и здрави българските мутри с белите якички и химикалките!

Доста си прав! Мерзавците в бг са царе и нищо не ги спира. Нищо няма да им направят...

джигитата и пляспляс да ни обяснят нещо по въпроса с мързеливия народ А , къде се скрихте мишлета?

А вчера пък Борислав Сарафов каза, че и показанията на Ганчеви са помогнали за разбиването на "Захарните петлета". Ех Цецко с всеки изминал ден по-прост ставаш.

Защо Цветанов да е прост ? Нали викнаха Ганчев на разпит. Ако не бяха го притиснали нямаше да изпее конкуренцията-бандити...

Е, в Германия едва ли четеш Български вестници та няма как да знаеш че казаното от Ганчев е преразказ на статии от последните две години... Та затова и Цветанов или е прост или е рекетьор щото или и той не чете или пуска мъгла за да замаже истинските причини заради които арестуваните бизнесмени не попадат в прокуратурата.

Eий където и да бръкнеш вони.Бог знае колко дребни и едри мошенници се разхождат на свобода още.Бате Бойко трябва да сакрати парите за една магистрала и да построи няколко огромни затвора ,че като гледам бая има за прибиране.И тези които прибере не да лежат на гърба на данакоплатеца а да бачкат от сутрин до вечер да си изкарват прехраната.Пък и нали комунистите цял живот ни учеха ,че труда краси човека.

Напротив - не трябва да съкращава пари за магистралите.... Трябва такива като тия дето се изживяват като хайлайф и богаташи да ги опъне лято и зима да ги строят тия магистрали.Така и вълкът сит и агнето цяло - вместо да дремат под домашен арест , 10 години принудителен , безвъзмезден труд на магистралите.След това само ще ги чакаме да "перат" ДДС . че има още неща за правене.

Хайде,почнахме ги хайдутите! Време е да се прекъсне пъпната връв на БСП и ДПС с престъпниците! Като им секнат парите на комунягите,ще видиш народе,колко бързо ще тръгне страната нагоре!Скоро ще измрат и активните борци -комунисти-ще има пари и за нас,по-бедните! Голема ламя са крадците от БСП и ДПС,ей !!!!

Наистина ли си толкова глупав?!? Наистина ли смяташ, че комунистите точат парите?! Не, брате - това са крадци, а не комунисти. Както впрочем и всички от сегашното правителство. Пари за бедните ще има, ама друг път.

Правителството си има хазна и бюджет, закакво му е да краде...Крадат тия които не са вече 3,5 години на власт ! Защо днес не са на работа в НС ? Ясно защо. Плъзнали са да събират членски внос и да пребъркват гражданите в обществения транспорт. Дано намерят парички за Бузлуджа...

Драги, между крадците и комунистите няма разлика.

Притискането на престъпността води до прекъсването на парични средства за БКП8БСП от техните кадри на ДС. Това ги прави много нервни и дори бойкотират НС защото не знаят откъде да намерят пари за кафи и закуски...Горките, изборите са далеч, много далеч...А народът е казал: гладна мечка, хоро не играе.

А не ви ли е идвало на ум , че ако нямаше ДДС , нямаше да се краде - или то затова е въведено - да има откъде да се краде като няма друго да се краде...

..вие чупите тъпометъра! Ако няма ДДС, откъде пари за държавните разходи?

да бяхте посочили и малко статистика де - колко ДДС е влязло в хазната и колко е източено, за да добием представа за "правдометъра " ви?

"Проверява се дали по случая е изтекла информация от магистрат." НА 100%!!!!! Червените магистрати 99% са за боклука!!!

Как може за 17 милиона и да си седят на свобода и да продължават да крадат. После защо няма доживотен затвор??? Такъв им трябва на подобни келеши и синчета. Мен за няколко неплатени вноски от заем на съдия изпълнител ме предадоха. А тези??? Народен съд и бой с камъни пред ЦУМ това им трябва.

При Бойко Борисов НЯМА 6-5, няма наши-ваши, хванат ли те в крачка, НЯМА ПРОШКА!!!

По принцип е така,но лошото е, че корумпирания ни съд ги пуска.

Прав си! Прокуратура, съд и т.н. работят перфектно за да оправдаят Цвъцко за шесте апартамента!! А НОИ просто се трепят, да заметат под чергата проверката на сватовете на Цвъцко за доходите им от пенсии, с които са купили апартаментчетата на мамин сладък Цвъцко!!!

krassikat@

Аз разбрах, че Цветанов е купил 2 апартамента - 1 маломерен тристаен и 1 маломерен двустаен, съседни, за да ги обедини в един многостаен, защото е чакал трето дете. Ти какво разбра? Аз живея в 6 стаи общо, а ти?

Бас ловя,че корумпирания ни съд ще проточи делото и накрая или няма да ги осъдят или ще им дадат условни присъди.

Чудесен коледен подарък за бай Георги! Ще е добре, преди да си отиде от този свят, да види сина си в затвора и цялото си откраднато богатство - изгубено! Всеки си плаща - рано или късно!

Личността Миньо Апаша защо още е на свобода???????Докога ще занимавате обществото с този първичен примат и неговите бутилки без бандерол??????

Бързо при братя Галеви!

ГЕРБ отново притискат честните български бизнесмени и се мъчат да съсипят бизнеса им с източване на ДДС, който дава хляб на много наши другари и ги храни от години.