Хванаха търговци на месо, източили 1,5 млн. лева

Спецпрокурори и експерти от НАП разкриха търговци на месо, ощетили бюджета с близо 1,5 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха търговци на месо, източили 1,5 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

престанете с предизборните ГЛУПОСТИ тези пари не са присвоени за един месец а за години защо това излиза точно преди ИЗБОРИ

Дигнаха и Чудомир !

много шум за нищо.поредния прах в очите предизборно

Дир-ника,тук виждам маса коментари,които НЕ СА ПО ТЕМАТА,но ти НЕ ГИ КРИЕШ.Тук темата е за далавера с документи за месо,а НЕ ЗА ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ за такива в др. сфери.Ние и Борисов си знаем,че където и да бръкнеш на ДАЛАВЕРА ЩЕ СЕ НАДЕНЕШ.Далавери връткат кьораво и съкато,от"лайнар до златар".За пръв път ПРАВИТЕЛСТВАТА НА БОРИСОВ ЯКО ГИ ЗАСТЪПИХА И ЗАТОВА ТАКА ЯРОСНО ГО ТИКВОСВАТ,ОПИТВАТ СЕ ДА ГО ПРЕЧИСЛЯТ КЪМ ПРЕДИШНИТЕ,ДА НИ ОБЕДЯТ,ЧЕ ТОЙ И ХОРАТА ОТ НЕГОВИЯ КАБИНЕТ ИМАТ НАЛУДНИЧАВИ ИДЕИ И ВСИЧКО,КОЕТО СА НАПРАВИЛИ Е КАЛПАВО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИКРИВА ДАЛАВЕРА.И вместо да пише по темата,НЯКАКЪВ СИ си позволява да говори за забележете ТЕМЕНУЖКА.Отвратителна селяндурщина,която ме потриса.Тоз елемент СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОБЪЩА ПО ТОЗИ НАЧИ КЪМ НАШ МИНИСТЪР,ГАЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕГОВА СЪСЕЛЯНКА.

Кои са тези търговци?

Така или иначе никой няма да бъде наказан . По-добре оставете да се продаде месото ,преди да се е развалило в жегите ! Ама сега следва кунфискация и после - йедине и пиене !

Къде са парите от еврофондовете? А помощите ? Колко отпуска европейския съюз ?

Ехооо, властта! Ножа все повече опира до кокала и а дано да си съберете вересиите, ама надали. Нещо избягвате да ги съобщавате въпросните схемаджийски фирми, които удряте. Доста хора вярват... други като мен не.

A какво става с парите от фондовете? Разпределят си ги ' вътрешно" - с експерти - аз на тебе -ти на мене. И така е с всички фондове , които дават пари на частни лица. Хората станаха милионери само пишейки проекти. Кой най-после ще разтърси и Фонда за аучни изследвания, и всички тези, които печелят по проекти към екоминистерството , мин на регионалното развитие и т.н.

ново в родната ни картинка.Така ,както е описана "новината" не казва нищо конкретно -кой,кога ,къде и т.н. Едва ли не излиза ,че фирмите нарушителки стоят на опашка и чакат НАП,Прокуратура е пр. да ги заковат.Това са обичайни практики в света на капитала и се правят от доста интелигентни и ерудирани профита,които не изгарят да ги хванат НАП и Прокуратура.Така ,че без конкретност и яснота е поредния бълвоч, отвличащ вниманието от съществените проблеми-здравеопазване,просвета,правосъдие и др.Хайде стига "велики"конспирации- приземете се.

То е ясно, че съдията ''няма да ги разпознае". А дори да са те, имаме прецеденти още, като се почне от спонсора Марио Николов. Вече не го и споменават - немците излязаха от затвор след присъди, а той си живурка до старини със завлеченото.

Вас ви боли че ощетили бюджета, а ние какво сме яли маината ни.

Всичкото въздух в свирката..... Идат избори - требе да се "мисли" за електорату.... Пух и прах да се вдига...

По-добре нищо да не правят. Да няма недоволни!

Това племе само с далавери се занимава , няма да започне някога да работи по правилата!

Кои точно експерти ще правят "експертизите " , онези "специалисти" дето не могат да видят на записите кое е лицето........

Ковачки открадна 16 000 000лв. ДДС, а му разсрочиха 40 000 000лв. осигуровки. В България няма осъдени за данъчни престъпления. Така , че тия като си платят на съответния съдия и прокурор, ще са свободни като волни птички.

Не хвана декиш работа с пломбирането, голямо тичане за 1 %, хайде сега месо за 1.5 млн лв, щом има пари, и то милион, друго си е, гали ухото, че на всеки може да раздадат по 1 лв........ама друг път.....

Искам възстание....до кога ще си чешем езиците бе хора,

"Въсттанико",като искаш въстание ИЗМИТАЙ СЕ И СИ ТЪРСИ ЕША ПРИ КАНИБАЛИТЕ.По света цивилизованите хора са ангажирани ОСНОВНО С МИСЕЛТА ЗА МИРЕН И ХАРМОНИЧЕН ЖИВОТ.Преди да ИСКАШ И ПОДСТРЕКАВАШ се погледни И ДАЙ БОЖЕ,РАЗБЕРИ КАКЪВ ПРИМИТИВ СИ...

Така, както е описана, схемата е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНА БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ВИСОКОПОСТАВЕН СЛУЖИТЕЛ НА НАП!!! Защото възстановяването на данъчен кредит става само след данъчна проверка и издаден АПВ. Проверката обхваща и насрещните контрагенти и дали те са внесли ДДС. НАП не възстановява данъчен кредит, без да е установено, че контрсгентът е платил съответната сума.

Можеш да източиш без да ти го възстановят, като приспаднеш дължим, не винаги е чрез възстановяване, освен това става въпрос и за корпоративен данък не само ДДС.

Не се намери нито една доблестна българска медия, която да направи статия за живота и сегашните занимания на всички бивши министри от правителствата на прехода. Предполагам ще излезнат много любопитни факти и много неща от историята на страната ще се изяснят.

Какво е търговци източили 1,5 млн. лева. Държавата подготвя закон: Измамници да източват до 10% от България през офшорки! И ни убеждават, че не е лошо ако е законно да не се плащат данъци и да крадат от България, защото държавата ги ощетявала с най-ниските данаци в ЕС и можела да ги проверява???

Цялата държавна машина е проядена от далавери и уж легални бизнеси, които я изсмукват като кърлежи. Лошото е че във всяка една такава схема се е затаил или закачил някой и ли няколко държавни служители, които си затварят очите и не взимат мерки.

Кухи фирми са обръчите от фирми.Защо не проверявахте фирмите на управниците от 1989 г.насам? Ако не крадяха толкова много ДДС и другите данъци да сме заминали Швейцария по стандарт на живот.

Е кого да проверяват, себе си ли ? Или родата и приятелите ?

колко събра последния път? май малко над милион. пак ни облъчвайте през декември и ние пак ще даваме за болните деца....

Цецо кога ще влиза във затвора,кога???сигурно след изборите,че сега му трябва на мутрьо да лъже народа.

а цялото ДПС отдавна е за разстрел !

Пак си си задигнал бутилка от гастронома!...

И все пак искам да попитам: не е ли време освен проверките по документи да се спре нелегалното изкупуване на месо от трупове на умрели поради болест животни? Време е да се сложи край на легалния бизнес на тъмнозелените човечета и производителите, които ни тровят и заразяват с всевъзможни болести!

Както е един виден хидроинжинер каза - Аз съм инструмента за разпределение на порциите на финансовите потоци в станата. Да ви е честита новата управляваща структура. Започват да тръскат чувала. Идват избори......

Тези фирми нямат ли си имена????

Всички те са бушони на Меком Силистра (Райчев и хотел Дръстар).

А месото не е ли човешко, от трупове, изровени от гробищата?

Прав си наполовина. Има месо от изровени трупове, но все още са животински, защото нямаме екарисажи!

агентите работят, не си поплюват. сега да се готвят картелите на пълнещите запалки, продаващите семки на мачовете на лудогорец арена в присъствие на тиквата проста и неграмотна, лъскачите на обувки и отпушващите дворни нужници. а, бе, ДАНС with me, вие толкова ли си нямате работа, е изземвате функциите на НАП и икономическа полиция. какво прави финансовото разузнаване при вас и как проспа милиардите на КаТиБье. то с такъв малоумен министър ще е противоестествено и айкюто на провеждането на акциите да е над блатния левъл.

Източване на ДДС не може да стане без участието на хора от НАП в схемата.

Веднага схемата да бъде внесена в учебниците по икономика, стига са излизали УНСС студенти, които не могат да сметнат едно ДДС във фактурата!

И какво ще стане ? Порицание пред строя? 200 лв. глоба?

Просто не са отчитали на когото трябва.......или са отказали да се отчитат !

охооо...има такава държава...и още как!

Като се започне от една голяма(огромна) фирма,която работи ''на загуба'',мине се през ЧАСТНИТЕ футболни клубове и се стигне да продавачите на царевица,всичко гледа да я измами тази държава и после вика:"б*хти скапаната държава"

До джигит: лошото е че книгата която си прочел е "Как да стана галфон и винаги да бъда" , а не " Винету "

Човекът е прав, НАП работят така както трябва да се работи с дребния и донякъде със средния бизнес!Хайде на бас, че няма да има фирма от горните, която да си плати ревизионния акт, а управителите ще са някой циганин, подписващ се с пръстов отпечатък!То, ако беше само Винету......!

Гошке-е-е-е,не е само износа.Ако проверят вноса на Кулата направо ще абортират!

не сме балъци хе хе хе, преди изборите

Те,ако си погледнат "износа" ще се побъркат! Там е едно лапане на ДДС,не е за разправяне.Внасяш например китайска захар в чували от по 50 кила, препакетираш в пликове по 1 кило и изнасяш,като българска,родно производство.Гепиш ДДС- то ,зимаш джипове и вили и си свиркаш.Леко, безаварийно и доходно!

Предизборно е. Някой не си е платил и са го подгонили или един за замазване на очите. Близо 80% от месото в БГ е внос и се вкарва не малка част незаконно и не се плаща ДДС. Какво ми се правят на утрепани. Нещастници

A държавата трябва сама да се хване себе си, че ограби милиарди от КТБ!..Гнусна паразитна псевдодържава.

Са, че ни оберат и от НЕК. Стой и гледай. Запомни какво ти казвам.

Уф, тея от НАП само пречат. Искат пари, а после се краде на всички нива в държавата... няма кой да ги гони... На бизнеса му писна от държавния рекет. Плащаш куп данъци, а държава няма...няма кой да те защити, няма кой да ти свърши работа...

Наредили сме се на опашка 7.2 милиона честни и почтени граждани, данъци и осигуровки да плащаме, а? ;) Лека му пръст на Тодор Колев, но още 80-те години изпя: На ляво да тръгна, на дясно ли? Вече незнам на къде. На където погледнат очите ми всичко краде и краде. ..и да ви кажа - нямаше предвид чистачките!

no_control1@abv.bg

Хората като си плащат данъците също не могат да разчитат на държавата. А държавни служители милион и половина. Що бизнеса и ние да им плащаме заплатите та и да крадат ??? За една крушка трябва трима в държавната администрация, а частника си я сменя сам, та и ДДС внася... мамка му и не справедливост.

Сигурно са ти го казвали често,но и аз да се разпиша.Изключително си семпъл.По симптомите е ясно-100% фен на СидеровЪ

no_control1@abv.bg

Аз съм от тея като Борисов, дето са чели по една книга и са се учили от живота. Сидеров е, чел повече книги от теб и майка ти взети заедно:)

E как така кухите фирми ще издават документи на реалните търговци и това не е било засечено досега от НАП ? Нали се внасят декларации по ДДС, правят се насрещни проверки ? Това пак е било под политически чадър.

Не може да бъде.Честни българи да искат да мамят държавата си?Това е нечувано.