БСП иска разсекретяване доклада за информационната система

„Стотици милиони левове от акцизи и ДДС потъват в сивата икономика”. Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Жельо Бойчев на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска разсекретяване доклада за информационната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лошо дрОгаре, плохо товаришчи! ония ден бяха 10 000 000 000 лв. днес някакви си милиони! утре да не се окаже, че са само стотин хиляди??

На станция Оймякон е измерен нов рекорд за ниска температура - минус 69 градуса Целзийй - целия крадлив герб отива на Оймяон да отглежда северни елени. Няма затвор, няма държавна издръжка, няма кражби, няма корупция - има севрни елени и ако работят добре ще им се дава водка за награда, не милиарди за крадене.

кой те е спря да вървиш при...родина мать празноглавецо...върви и се сгрявай с боярищник , сега му е времето ...ха ха ха

Буров е казал , че най-добра опозиция на всякакви други правителства са комунистите ! Освен това е допълнил , че трите най-трудни неща на света са да вземеш от орел плячка , от Буров заем и от комунист власт .

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

какво означава "вие", ти не си Българин ? ако е така, престани да тровиш пространството около себе си, излей тази омраза в себе си, достатъчно са трудни времената за повечето от нас, ще да обръщаме внимание на олигофренските излияния на руските тролове

Напълно вярна констатация. 2014 г., управление на БСП - събрани х лева от акцизи. 2015 г., управление на друга партия - сумата е х+1.2 МИЛИАРДА Ама къде ли са се загубили.. нямам идея! Ще питам Бенчо Ролса дали знае нещо..

Докато се връща и краде ДДС на/от фалшиви фирми - няма смисъл да се начислява и събира...!!! Така само се оскъпяват и без това скъпите стоки и услуги за гражданите...!!! Дааа...!!!

Ние многократно поставихме въпроса към него - какви мерки е предприела държавата, за да отговори на тези слабости. Той обаче бяга от тези въпроси, каза още Бойчев. ИСКА МУ СЕ НА БОЙЧЕВ ДА ЗНАЕ ЗА МЕРКИТЕ КОИТО ДЪРЖАВАТА Е ПРЕДПРИЕЛА ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТРАФИКАНТИ СА В ТЯХНАТА ПАРТИЯ

справка ...Кире трафиканто

"БСП непрекъснато е поставяла въпроса за сивата икономиката и контрабандата" - ха, ха, ха! Винаги приписват своите грехове на някой друг - крадецът вика дръжте крадеца!

За да работите в БАЦИС трябва да имате старичък компютър със старичък софтуер - с новите не иска да работи. Никой не е похарчил и левче за осъвременяването му, само някаква поддръжка да не рухне съвсем. :)

Милиони и милиарди потънаха в джобовете на всички червени мижитурки и гадини, които трябваше да бъдат отвъдени "death by hanging"!

Тъкмо като прочетох заглавието си помислих вземе пък сега БСП да изкара някоя схема - как става, имена, да подадат сигнал я до Прокуратура я някъде другаде. Да ама не. Поредните празни приказки стил 10 милиарда се губят от контрабанда. И разбира се многозначителният завършек на който ги учат всички на Позитано в отдела за манипулации: Имат ли връзка пропуските в акцизната система с убийството на висшия данъчен служител, който отговаряше за фискалния контрол на такива стоки, попита още Жельо Бойчев.

Добре че е БАЦИС, а не БАЦИЛ, поне не вреди.

БСП да разсекретят къде скриха гепените от тях 45 милиарда Долара по ЖанВиденово време! 95% от целия БВП на страната! Обрахо ни до шушка тизи наглеци!

Ти си историк, но от новите.

Новите са около Курнелия! Аз съм от старите, на 72 години съм! Помня как с една пенсия от 2$, с триста зора намерих и си купих 2 кутии цигари "Средец" 100 мм. Цигарите поне тогава бяха по евини, средно 1$ кутията! Така, че не нам тия, не нам!

Само да не се окаже че гепените мангизи са в ГЕРБерастите!

Жан ГЕРБераст ли беше? ГЕРБ тогава още на беше заченат! Апропо, на 72 години съм, бегай у лево!

а колко милиарди потънаха във вашите сметки бе,мамичката ви мръсни айдушка,и имате лице да говорите за далавери измислени и оползотворени точно от вас,мръсно племе политическо