ДБГ настоява ОИК и Столичен инспекторат да глобят ГЕРБ заради незаконни билбордове

Голяма част от поставените реклами покриват прозорците на сгради или заемат повече от 75% от площта им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои бяха тези дбг?

Тия реклами са за наивниците. Изобщо не ми влияят, а Данчето е със снимка от ученическата лична карта. Всъщност е баба на две внучета и съвсем не изглежда така жизнерадостна. Лъжливи внушения в стил герб.

покажи твоята снимка и после коментирай.

Такива милиони се изсипват в кампанията на паравана на строителната мафия, че представяте ли си какви грандиозни кражби и далавери очакват да направят, като такива кражби и далавери винаги са за сметка на софиянци.

Коалиция "Движение България на гражданите" (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите) . Кои са пък тия? Че кой е чувал за тях? Никой не им е виновен, че са маргинали и се чудят как да привлекат вниманието с подобни смешни искания.

Е за последно.Фандъчка е пътник.

Пътник към поредният си мандат? Ами така е!

към новия мандат.

ДБГ-какво ли беше пък това ?

Сега ще ти припомня какво е ДБГ. Десните ги използваха за ракета - носител, за да си докарат по-добър незултат на изборите, въпреки, че мразеха и плюеха Кунева.

ДБГ-двигател с българско горене.

tonk11

Всъщност това е поредната лъжа. Реклама на скелето на строежа не подлежи на регулация а последнага снимка е направена /умишлено или неволно/ под такъв ъгъл, че изглежда, че бордовете са на къщата а всъщност там има билборд на 6-7 метра от къщата.

станаха много правоверни,бе!

Тия па кой ги брои за живи

Така е, като не са изчистени мъртвите души от списъците.

ф. има страхотна подкрепа. Медиите всеки ден пишат за нея, сега и тези билбордове пак нея натрапват. Явно за управляващата партия законите са врата у поле.

По скоро трябва да глобяват фирмите които позволяват да се поставят билбордовете по този начин на конкретните места.Или искате да ми кажете,че всяка партия може сама да си ги слага където иска? "Купуването и продаването на гласове е престъпление!" Не и ако е политически спонсорирано.Все пак всеки път на избори полицията арестува едни и същи хора за това.Които винаги се разминават с условни и "глоби".

Да глобяват фирмите, за дето плащат заплати?

Ето по добър въпрос!Защо ти не обясниш на ДБГ как фирмите поставщи билбордове в разрез със закона трябва да плащат заплати на работниците си и за това трябва да пренебрегне закона?!Тъй като явно тези места и тези размери са най-желаните и скъпи за клиента.

Ето така се погазва закон, по български тертип! И после нямало закони - има, но не важат за всички. Закони има, контрол по изъпленинето им - няма! Аман...

Ех, злобни долни душички бе. После що не са парламентарно представени. Е как да са, като със злобата си отблъскват всеки който дори за миг реши да ги подкрепи.