Коментари - ДБ за бюджета на ПП: Много оптимистични прогнози за приходите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е смисъла от тези обсъждания и срещи по въпроса за бюджета? Цял месец нито могат да го внесат за гласуване, нито могат да се разберат как да изглеждат промените. Един предлага едно, друг циври че така не можело, трети се прави на интересен, четвърти недоволен от еди какво си и т.н. "Той предупреди, че ако се стигне до нови избори, това удължаване на бюджета няма да работи за три месеца, най-вероятно ще работи до края на юни" До колкото помня от първата седмица след изборите се заговори, че ако не се гласува новият бюджет няма да има пари за организирането на следващите избори. И изведнъж именно бюджета стана тема номер едно! Но за да стигнем до нови избори всички трябва да са единодушни че тази година няма да има редовен кабинет! А както се говори че тепърва ще му мислят кога да организират срещи за преговори иди и разбери кога ще стане това.

Продължаване стоенето им в НС, за да могат и коледна ваканция да си спретнат, защото от плямпане са се преуморили а и коледните бонуси ще им дойдат добре за измекярстването им.

Поредните самохвалебствия предизборно и за протакане на престоя им в НС.. Тези ''приходи'' освен от ддс върху непрестанно повишаващите се цени от другаде не идват освен от изтънелия джоб на българина.

ДеБелите ДеБили да се насочат към ДеБелариума ! Чакат ги !

обръщам се към разберачите къде отиват тези увеличения на цените и по важното в кого за да ми стане ясно кой печели и кой губи

ГЕРБ БСП ДПС ПП ДБ са мародери! Прибират яко евро кинта, а народа яде трохи, докато евродоларовата каста си позлатява приятелите! Това е мародерство!!