Десните внесоха в парламента предложения за по-ниски цени на горивата

Искат отмяна на Закона за горивата и промени в законите за ДСС, акцизите и данъчните складове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братските петролни компании мразят пазарната икономика.По им харесва да са монопол и да скубят българския народ.

Нема да стане. ГЕРБ и БСП са се хванали за гушите, в спор кой е по - лев.

" Коалиция Лукоил" - много добре казано.

Добре са го написали от Да България. Ама като гледам първите тролстове как веднага се захванаха да ги плюят, става ясно, че и тази битка ще е яка. Троловете се заеха да промиват информационната среда, надявам се народът най-после да започне да чете документите на всяка партия и да гласува за Да България.

Фюри

Оставка демагози,вие сте хрантутници от данъците ни.Вие сте лакомията и облажването на гърба на безправните Българи.Права имат само циганите.

Тези УЖ десни що не си припомнят 2015-та год. Тогава ТЕ БЯХА В УПРАВЛЕНИЕТО.. И много "читави" закони приеха... Най-вече - да няма ДДС на лотарийните картончета за търкане... Щото видиш ли имало други данъци за надеждата на народа.. Я да видим цените по тяхното време: Малка справка: 2012 год. – цена на петрола 110 долара за барел, цена на бензин А-95 – 2,61 лв 2015 год. – 50 долара за барел, А-95 – 2,30 лв 2016 год. – 40 долара за барел, А-95 – 1,98 лв 2017 год. – 50 долара за барел, А-95 – 2,00 лв 2018 год. пикът е на 84 долара за барел А-95 год - 2,60 лв. сега спадна.. Що ли тогаз не ги чух да говорат за горивата със загрижеността за лотарийните билечета..

Заводска цена на бензина в България-1.35лв за литър. Средна заводска цена в ЕС-около 1 лв за литър!!!!! При 200 000 тона потребление за месец , 0.35лв за литър са равни на 1.75 МИЛИАРДА ЛЕВА НА ГОДИНА!!!!!!!! ТОВА Е СУМАТА КОЯТО СЕ ИЗТОЧВА ВСЯКА ГОДИНА ОТ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАВОДА ПРОИЗВОДИТЕЛ!!!

Ако изродите не го бяха ,,подарили,,на руските ,,братя,, щеше да има и за пенсий и за по висок стандарт на клетият българин който е вечно предаван от алчни чорбаджий изедници

Абе..."законови промени" и то за намаляване на цените... Вие чувате ли се?! Томчо речИ тази сутрин, че вече са ги намалили с цели 5 ст'инки на литър! Вие искате да фалирате цял "стълб на икономиката" Му;)

Защо не си доволна,,С ЦЕЛИ ПЕТ СТОТИНКИ ,, СЕ БОРЯТ ДА ГО НАМАЛЯТ.А пенсийте с цели пет лева ще ги увеличат.,,КОЛКО СА ЩЕДРИ,,И АКО НЕ СМЕ ДОВЕЛНИ ЩЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРИМ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ МАЙ