Натрупа бледожълт сняг

Прашни отлагания от северна Сахара съдържа снегът, който превалява днес в югозападните части от страната. Това придава на снежинките жълто сияние, което може да се види и в снега в София.

Обратно в новината

Коментари - Натрупа бледожълт сняг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мед, желязо, цинк, хром, олово, никел, арсен и кадмий - това пък казаха съседите от Румъния. Някой у нас дали въобще си направи труда да му направи химичен анализ?

az sam v sahara i vidiah buriata koiato otnese praholiaka do bg. ne e stra6no. tuk vsekidnevno tragva praholiak za naniakade

Урааа за демокрациятааааа, Така пристига и отработения американски уран от Иракския конфликт....

Да днес действително снега жълтееше и във Варна.Нямаше повишаване на радиоактивност на пробите от него , както и на естествения фон.Нищо притеснително няма

поне няма да дават пари за опесъчаване

Ако изгревът е смразяващ за теб, какво ли казваш за залеза? Май много филми гледаш и си се психясъл!

Преди 10-15 или повече години пак имаше африканско оцветяване.

не си дава сметка че нещо става тея заметресения и вобще климмата се променя май няма да дочакаме 2012 хората съсипахме всичко дори и собствената си планета единствено ми е жал за децата за тези невинни душици дано Господ се смили над всички ни.Тук днес сутринта небето беше оранжево червено смразяващо,дано се вразумим и да отворим малко сърцата си да запазим природата и да станем по добри дано.

Добре ще бъде да се събере жълт сняг, да се разтопи, да се налее в съд и да се даде на изследване. Кой ще го направи това?

таман като пикая няма да личи...

САЩ разрботват ново оръжие,КИМИТРИЛ!!!!п истинско бедствие...

аз съм чул ,че жълт сняг не се яде .Ама днес във Враца наистина валя жълт сняг :):):):):)

dinari nqmali da ZAVALI OT SAHARA

Сигурно,защото си далеч си така оптимистично настроена.Тук като си пуснеш новините и чуваш как със задна дата са увеличили всичко,а приходите ти спадат няма как да имаш настроение и да мислиш положително.Но не мога да отрека красиво е!Поне за малко можем да си представим,че ни очакват хубави неща и да помечтаем!

Въх, Божии....жълт сняг...

я пясък от Сахара - я нещо друго ... как звучи радио активен или киселинен сняг

съгласни сме с жълтия сняг , но кога ще започне почистването му , че утре няма да можеме да излезнеме от жилищата си да идеме на работа, къде е тая гвардия за почистването или стария лаф : готови ли сме за снега попитал ББ ..... отгвор: е какво му е на снега - казала госпожата от общината . ТО НИЩО МУ НЯМА НА СНЕГА САМО ДЕТО Е ЖЪЛТ И НАТРУПА ПОВЕЧЕ И НОЩЕС КАТО СТЕГНАТ ТЕМПЕРАТУРИТЕ , УТРЕ ЩЕ СЕ ПАРЗАЛЯМЕ И ОТ ПАРЗАЛКАТА В ПИРОГОВ, ДА АМА НЕ - ЛЕКАРИТЕ СТАЧКУВАТ.... и става тя една, не е за приказка ......., а вън наистина СНЕЖНА ПРИКАЗКА.

elate da vidite v Sofija kolko zhylt snqg ima, a posle pishete

нали знаете - жълтия сняг не се яде! :)

АЙДЕ НА ЖЪЛТИЙО СНЕЕЕЕГ!

Сигурно е много красиво снегът да е жълтеникав! Аз съм далеч от България и тук е просто сиво и прашно, грозно е, няма никакъв сняг, нито бял, нито жълт. Сигурно този предсказва нещо хубаво - аз така си мисля, като злато, или като слънце през останалата част от годината. Пожелайте си да е за добро и да ви донесе късмет, и сигурно точно така и ще стане!

ХОРА, РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА, ЧЕ СКОРО ЩЕ ВАЛИ И ОГЪН И ЖУПЕЛ!!!

В Габрово по обяд небето беше жълтеникаво докато валеше сняг и беше много странно - оказа се че е било от жълтия сняг който открих преди малко че е навалял тогава.

Това е технология от бъдещето, разработка по проект на Б.Б. Снегът се смесва с пясък и луга още в облаците и в резултат - няма смисъл от използването на снегопочистваща техника. Губи се и ефекта с изненаданите почистващи фирми. Друг подобен проект беше - летящият буклук при него найлоновите торбички трябваше директно да отлитат към сметещето, но грешка в алгоритъма ги кичеше по дърветата!

Поредният снежен понеделник. Последн 6 понеделника, само 2 не е валял сняг! Денят става още по-противен.....

Нещо р доста далеч. таз Фахара...а и вятъра духа от запад. Да не излезе кат навремето с Чернобил - някой забравил да ни каже, за да не се притесним...От много притеснения си играем на криеница, но истината рано или късно излиза и някой ще го отнесе...

И в гр.Раковски -Пловдивско снегът е жълт.

Лекувай се, 21-ви век сме и е лицемерно да се правиш на набожна, защото дори и компютъра на който пишеш е дяволско творение според изкукалите брадати лицемери в църквите, живеещи без да вършат работа на гърба на другите ! Живей си живота нормално, без да пречиш на околните и без да ги караш да страдат, помагай на другите ако искаш, но не се опитвай да тълкуваш природни феномени с малоумни книги писани от неграмотници. Това е природа и няма човек, който да я разбира и предвижда на 100 % - освен ти, за такива като тебе всичко е ясно и написано в църковните книги ... нищо ново - най-лесно е да се говори, нещо смислено да сте свършили ? Не ! Бла бла бла - само лицемерни приказки ...

На обед забелязахме тази жълтявина във въздуха и помислихме,че зрението ни не е наред.Това явно е прецедент,но непочистените улици, осеяни с кратери,не са прецедент.Дано утре да не замръзне,че пясъкът от Сахара няма да ни спаси.

пак добре че не е лилав.

Скоро ше завали и лаинян сняг. Това е сигурно.

Майка ми казва,че когато е била малка,непосредствено преди 2-та световна война,е валял червен сняг.Старите хора саказвали,че е предвестник на война.Какво ли предвещава жълт сняг?

Валят Лайна

Аз докато се радвах поизринах пътечки край дома ПОЧИСТЕТЕ И ВИЕ ОКОЛО ВАС

Ей... те това са сагласувани деиствия. Правителството жълто, снега жълт, пък и опесачено навсякаде. Какво се оплаквате от Бат Бойко?

Айдее Сахара ни застигна.

Да ви е честито, Снегът вали опесъчен, какво се оплаквате :):):) Кога щяхте да видите жълт сняг ако не бях аз премиер? Радвайте и не забравяйте кой ви го осигури! :D:D:D

ГМО сняг вали :D:D:D

Сега остава и негри да завалят!

Навсякъде, където унищожават боеприпаси и други боклуци вали жълт дъжд.А може и да е от цъфтежа на боровете. Пчеличките взели прашец от боровете, дъждът ги изненадал по време на полет, те изпуснали прашеца и дъждът пожълтял.Като във филма Аватар, т.е. фантастика.Предпола се, че симеон дянков знае нещо по въпроса...

В книгите на древните мъдреци се казва,че когато бездуховността вземе връх ,планетата се разпада и това оцветяване на снега или дъжда не е от Сахара,а от това,че се откъснахме от Създателя,Твореца Бог или Природата или както искате така го разбирайте.Защото мисията на всеки от нас дошли тук на Земята е да Служим на всекиго с Любов.Сега планетата изживява най-тъмното си време и само ние можем а и помогнем като я обгръщаме с Любов,като станем по-добри,по-състрада и по-милосърни към всяко живо същество.Не защото ще получим материална облага,а като потребност на сърцето и потребност на душата!!!

Аз помислих какви са тези китайци бъркащи в кофите за бокук добре ,че видях братока та го попитах : брато защо си се боядисал като китаец и ми каза за дъжда . Видях комшията не е циганин и му казвам : знам и тебе те е валял дъжда ! обиди се и ми каза : знаеш дрънки , всички искат по едно левче на пазара такса обслужване как да не пожълтееш . Докато ходех чух новината такса парко-место на автомобилите предложено от онзи съветник от ГЕРБ познах го по мазното гласче Ники където държеше малко магазинче в Лозенец на Драгалевска бившата аптека на ъгъла и където надуваше цените със 300 % ... и той айдука цени предлага ... Комшия ме видя и ме пита: дъжда ли те наваля не ме питай му казвам ,че и без дъжд и ти ще пожълтееш и понеже е много гявол му казах и парко-место ще плащат всички с автомобили Никито го е предложил . Пожълтя ! Видях и комшийката не и казах празник е , само и честитих ! Само матрениците останаха бели и червени но и те от догодина ще пожълтеят . Ако видите да има жлътнали хора не говорете , сезона на таксите е току виж ви казали за питането 1- левчеее...

както би казал възрастният ескимос на малкото ескимосче: Сине, не ближи жълтия сняг , не винаги е сладолед.......

пфф в първата секунда помислих че някой е опикал облаците

Kato ne padat kamili ot Sahara-pak dobre...

Кога щяхте да видите жълт сняг ако не бях аз премиер? Радвайте и не забравяйте кой ви го осигури!

Много поздрави от Кадафи, джихата започва със снега :-))

И във Враца е жълт!

Лъжат