Червен праг за повишение на нивата на Огоста, Искър и Янтра

Възможни са превишения на нивата на реките в районите с интензивни валежи, предупреждават от Министерство на околната среда и водите.

Обратно в новината

Коментари - Червен праг за повишение на нивата на Огоста, Искър и Янтра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нивото на язовир "Огоста" е страшно и в момента.....

Продължавайте да сечете горите. Така ще може да си измислите още по- тревожни кодове. Има хиляди безработни, но никой не ги ангажира в лесовъдството, което придобива все по- важно значение.

Тия монтанчени огоста ще ги отнесе като куцо пиле домат :)

Като не спазвате дистанцията и нападате реките - сега ще и има и червено и бембено и парички ще се харчат ... А за гениалните язовири по Искъра помислихте ли, а?

Както е известно, северните народи са по-работливи, защото природата им е сурова и векове са се борили да преодоляват всякакви трудности. На юг хората са лениви поради екстрите, които климатът им поднася наготово. Трябва да се замислим с какво пристъпихме природните закони, за да започнат да ни сполетяват бедствия едно след друго и да бъдем по-отговорни към собствения си живот. Иначе сме загубени.

Колкото повече цветни прагове се появяват, толкова по-безпомощна е държавата да се справи с бедствията.

като стане въпрос за червено и малоумниците веднага го свързват с комунизъм не знам защо но проблема им е ментален както изглежда повечко хапченца и по-често трябва да им дават

Какъв червен праг, бе? Това има ли връзка с ОСТАВКАТА??!

Ма мноо ясно че има с оставката виждаш ли колко си назад в материала как така ше пропуснеш

Къде ги видя тия комунисти, в ГЕРБ ли?

Притеснително... А И се Потвърди от Хора на Всички цитирани места. Гражданска защита - Е ли ОК ? Горещи тлф линии - Са ли Вече налице ? Ресурси (храна, енергия, вода, защитни) - Са ли предвидени ? ... Всъщност - Ако Успеем да Се Координираме в Реално време чрез Форума-Ни + Канал3 + Мрежиране/Facebook-Shouts - Би било Воистине-Полезно.

Защо пък точно "червен"?! Тенденциозно е някак си! Червеното не значи "опасност", а "експертност и просперитет чрез социални мерки".

Ей БОКЛУК БОКОВ, видяхме ви и вас... калинки крадливи и некадърни! И преди да плюете, НЕ подкрепям и НЕ гласувам, за нито един от крадците през последните 25г!!!!

и ти наричаш лейката боклук?!

Кой контролира язовир Искър?Кой носи отговорност за състоянието му? Иле пак никой не знае кой отговаря за него!Какво е настоящето състояние на яз.стена и на капацитета му.?Дайте отговор по медиите .Спокойни ли да бъдат софиянци.?

Въпрос: - Какво било четирима комунисти на дъното на реката? Отговор: - Добро начало.

Какъв е коментарът: ТЪП

Не е! Ако глупака визира Боко, Цоко и още няколко продажни боклуци!