Оранжев код за обилни дъждове в 4 области, жълт - за 13

Оранжев код за обилни валежи от дъжд е обявен за 4 области на страната за 3 декември 2017 г., сочи справка на интернет страницата на НИМХ към БАН.

Обратно в новината

Коментари - Оранжев код за обилни дъждове в 4 области, жълт - за 13 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно днес в Димитровград и Свиленград НЕ ВАЛЯ ДЪЖД! ГРЕДА! Не е добре да искате кинти и няколко дни по- късно прогнозите ви да са шит.

Отдавна исках да го напиша: Точно този Институт по метеорология е доказателството,че на БАН трябва да се дават пари само за смислени дейности и някои звена в него ,като въпросния ИМ ,са напълно безполезни за данъкоплатците.

Е за Варна малко познаха,ама не съвсем и май пак случайно.Вчера беше 17'С,а в Камчия 20'Сна обяд.

Днес времето е прекрасно в Габрово и околията. Нещо пак се объркаха прогнозите.:))))))))))))))))))))

Аве, кви кодовв бе микерета, ни в бургас махаме "Адидаските" и си джиткаме по пишка на плажая още ве.Д,еба и шоплука ви кален.Аре на пролет ше ви изкопаме и поизкъпем в морето.Що не ходите по баира на Витошав чайната-много е гот-пълно с бохчи и не мое разбереш има ли цици или не.А като и смъкнеш костюма за ски мирише на развалена цаца.Аре плувайта на Панчарево.Кауни.

Е па поне се научи да пишеш! Даже името си не си написал както трябва. Правилното /според мен / е: бурГЪЗлията! ;-)))

Няма значка-Бур, Гъз все в гъз.Важното е на шопе да му е зле.Сталица-ква столица сте бе селяни и отрепки от цяла България, а не чиста морска раса .Където има море, няма провинция.Провинцията започва на 100 км от морето.Плувайте в тинята и не мъркайте.

Да учите занаят за водопроводчици и асфалтаджии, за да се оттича нормално помията.

Как да го спра тоя ОРАНЖЕВ човек на ВИВАКОМ, дето все ми бяга по монитора?

Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът. С оранжевите майки, оранжеви дечица, оранжеви китари, оранжево звънят.

Десен бутон на мишката, докато курсора е над пистата на бягащият оранжев човек. Избираш Inspect element Излиза ти сорса на страницата очертава ти се блока от код, пак десен бутон избираш delete Докато не презареди страницата нямаш проблем Иначе инсталираш обучаващ се плугин за разкачване на досадни реклами AdBlock току що измислих име на програма.

Стана, ама като се презареди страницата, пак ОРАНЖЕВО ;-(

БЛАГОДАРЯ за AdBlock, знаех за него, но при мен ситуацията е по-сложна. След една атака на вируса locky почти всичко е криптирано. Ползвам Hiren's boot SD, работи само в РАМ-а, не вярвах, че ще има място и за AdBlock, ама стана! БЛАГОДАРЯ, работи!!!

Тия кодове могат да бъдат само преценка за кадърността на правителството да се справи с определена ситуация. При комунизъма и социализъма също имаше дъждове, имаше снегове, порои, имаше жеги, но немаше излезли от коритата си реки нямаше наводнения, скъсани стени, затлачени язовири и речни корита, блокирали саваци на стените им и т.н. Всичко беше на почти на военно разпореждане към язовири и каскади. Като завали обилен дъжд се изпускаха водните обеми на язовирите и на никой не му минаваше през куфалницата да не изпуска вода заради зарибения си язовир. Поради това нямаше наводнения, разрушения. Нямаше незаконни строежи на ербап тарикати в чашките на язовирите, нямаше взривове като в Хитрино. Та тогава имаше повече ред. Те ви сега банани, портокали киви и демосрация, те ви ГМО-храни, те ви 100 мида безконтролни сирена с палмово масло, вместо трите автентични сирена и двата вида кашкавал. ДЕМОСРАЦИЯ.

Стига с тоя смрадлив милиционер-социализъм. Тоя строй е мъртъв ЗАВИНАГИ, и свикнете най накрая с тая мисъл. Били сте млади тогава, а сега вече за нищо не ставате и затова е целия вой и мъка, не 'щото е било 'много убаво'.

СЪЗДАВАТ МАСОВИ ПСИХОЗИ С ТИЯ ЦВЕТНИ КОДОВЕ :))

Утре няма да вали.