Ето 15-те избрани, които обядваха с Тръмп в Давос

След произнасянето на своята реч на Световния икономически форум в Давос, президентът на САЩ Доналд Тръмп обядва с подбрани гости.

Обратно в новината

Коментари - Ето 15-те избрани, които обядваха с Тръмп в Давос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние сме провели разговор със съседите, което можеше тука да си го проведем

поне по имената двама не са европейци, все тая

Оставили са за Боко да оближе чиниите...

а ,,оод-герп,,...???

защо не бяха поканени?!

в небесно-кафяво...

О "Тисен-Круп" о фантастиш-о фашисти точно от Есен.Тези хора е трябвало да бъдат обесени но американците ги измъкват.Знаете какво произвеждат!

Мноого безлични гости. Щом Боцо не е поканен,не е интересно.

Канен е, но не бил гладен.

Участието на бг премиера е под формата на срещи в кулоарите. Поканата за Давос е награда за отказа от българските интереси в договора с Македония и пробутването на ИК.

еи къде и българите да имат поне един такъв бизнес като на поканените при доналд тръм бизнесмени! а, то нашите елитни бизнеси на статуквото за съжаление са на ниво дълбокопровинциално и селскотарикатски бизнеси трета категория!краино време е бъгаринът да скъса със статуквото и да се промени за по добрo за собствените си граждани ,за по хуманно общество!

А богс слънце от банкя що не е в списъка?

Абе що не е поканил някой руснак?

Какво е общото между всичките? Имат големи производства в Китай и някой иска да дръпнат контра до тук, защото китайците започват да проявяват военна сила, която е имперска и ще пречукат някой от съюзниците на американците, освен това бълват стоки, които заливат целия свят и няма работа за хората по света.

Раджив Сури, "Нокия", Финландия? Буахахахаха!

в празни приказки

Ми Боку от СИК? Ми Братя Галеви от Дупница?

ТРЪМП ПРЕДЛОЖИ СВОБОДА РАВЕНСТВО БРАТСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ НА РИМ :))

А др.Путин защо не присъства на форума,Русия не е ли велика икономическа сила??

Що в списъка не се вижда вожда Винету, балканския пръч, крана на хъбовете, поуицая с пистоет?

Жив и здрав да си разсмя ме искрено с пернишкият диалект, бях забравил таз песен

Ми къде е регулето от Банкя, толкова свирки направи на САЩ.

Председателя на ЕС и на българския Хъб, не са го намерили да го поканят да си хапне, защото през това време мажел в кухнята филийки на бабишкела. Освен това двама супер тъпаци на едно място, щели да са трудно смилаеми за бизнеса.

Ам де са руските титани на индустрията - Рогозин младши, Чайка младши и пр. толстолоби с видни запутински татювци?

Ето, ако собствениците на Булгартабак не бяха анонимни, щяха да са на 2ро или 3то място в списъка ;)

Че колко може да струва булгартабак? 100 милиона би ли дал някой? Според мен отдавна не. Тия 15 на обяда, с парите за булгартабак сутрин ходят на кафе.

Кое му е спамерското на това, че см питал къде е Домуза? Човека е най-големият бизнесмен в България! Нали така? Точо по темата си е да питам къде е той! Цензурирате моят коментар, но оставяте 50 други питащи къде е президента, като той дори не е бизнесмен? Вие мислите ли въобще докато модерирате?

ми само 15 са местата. Не се е класирал домуза.

Та то Радев въобще не го бръснат за слива...

РАдев никога не е бил бизнесмен! Човека до последно служи на странта си и беше един от най-добрите пилоти за своето време. Мъжкар, уважаван не само от свои. Други, други хора тръгнаха от бизнеса и си купиха място в управлението. Радев беше избран от 2/3 от народа!

А къде виждате нашия президент бе комплексари червени...

Шило

Не знам кои са комплексарите, ама май основно пишат тъпанарите. Де видя един политик бе, шемет?

Ами защото не са поканили зелените чорапи...... Прави се на руснак....

1. Казва се Каспeр Рорстед и е от Дания, не е от Германия 2. Структурата на акциионерите на Адидас АГ по региони като % от общия капитал е: 40% Северна Америка 21% Обединено Кралство ВБР и СИ 17% Останалата част от света 9% Белгия 8% Германия 5% Франция Хо, хо, хо, Who Rules the World?

де е централата на адидас?

Централа: Херцогенаурах, Германия Има се предвид къде е централата, а не откъде в ЦЕОто, нито акционерите, нито шуринайките им.

ТВА СА ТИЯ ДРУГАРЕ ОТ ЦК НА АДА :)

бебето което три папи са галели по зелената тиква що го няма в списък?може би той е номер 1 в списъка на сретан? да не вземе да заплаче от обида самотното детенце че не са му дали пожарникарско камионче.

А Тиквино Банкялети що не е там?

Борисов също е изявен бизнесмен. Той произлиза от охранителния бизнес и има пожарникарска закалка. Защо ли не е поканен от Тръмп ???

Господин Бойко Методиев Борисов не е мутра. Той е БОГ! През 1991-ва година Бойко Методев Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Методиев Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Когато хората си крадяха чистачките от колите, при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България... Фирмата не е закрита. В управителния й съвет влизат Бойко Методиев Борисов, който по-късно става министър-председател на република България, и Пашата ... Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Много сте глупави! Поканил е бизнесмени, а не премиери!

Факт е, че на много места ГЕРБ са свързани с бизнесмени, близки до сикаджийската групировка. Все повече започва да се прояснява как като гъби след дъжд изникнаха навремето структурите на ГЕРБ. Може би това е станало на базата на мрежата на СИК. Самият лидер на ГЕРБ Бойко Борисов има минало, свързано със сикаджийските групировки. Има снимки, на които се вижда, че той е в една компания с лидерите на въпросната организация. Тези фотоси се въртяха в публичното пространство. Това е една хипотеза, която дава обяснение, защо толкова бързо ГЕРБ изникна навремето в страната. Дава обяснение и за това, как тези структури запазват стабилност. Явно тя се крепи на някакви задкулисни политически и най-вече икономически договорки и зависимости.

не ги прави бизнесмени!!! По скоро крадци!

боко нема да може да се похвали сега ,него поканиха на вечерята !

Голям смях от истината с коментарите, еевала! От снимките на Боко, успях да видя посланничката ни в Швейцария - М.Плухчиева, говорейки немски, която му превежда и битата карта Тони Блеър с когото се снимаха. Знаете ли, колко ни струва това посещение в Давос? Ами , ако не успее да се снима с Тръмп, какво ще публикуват платените журналисти? Пълен майтап с безнадеждната ни държава!

А Бойко Борисов защо не е сред поканените. Това ще му нанесе голяма душевна травма. Те дупедавците са много чувствителни като не могат да се целунат с някой от господарите си.

БИЗНЕСМЕНИ! Бойко не е АДИДАС!

Нашият милиардер Бойко Методиев Борисов защо не е уважен? Знае английски, знае как да се държи прилично, не си слага ръката в джоба, не присвива честните си очички... Не отговаря с пръсти, когато Орбан го пита нещо обикновено при снимката с ЕУ лидерите (преди време). Всичко е от завист! На Бойко Методиев Борисов всички му завиждат. Ах, какъв е хубавец!

ДОБРЕ!!! Съгласен съм!

А Газпром сигурно е нагъвал пирожки на крак отвън. :)))

и Тръмп!!!

от този списък 80% трябва да са евреи

Какво прави Борисов в Давос ???

А какво ще правим с Ангелкова? Тя=Той е следващият ни Президент! Да живей България... Това обяви евродепутатката от ГЕРБ Ева Майдел ГЕРБ има ли евродепутатка с българско фамилно име?

Ами ГЕРБерските подлоги на Боко, като отидат у Европата, гледат да се омъжат за някой с чужда фамилия, като спасение от светлото комунистическо, пардон - ГЕРБерско, бъдеще на България при четвъртия мандат на Борисов.

А,банкянският юнак,КЪДЕ беше?

.

и там да се вреди от Путин

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Да-а-а-а. Това са явни признаци на Стокхолмски синром у Боко Тиквата. (Уикипедия:Стокхолмският синдром е психологически феномен, при който заложникът се привързва към похитителя си и изпитва съчувствие и симпатия към него, често до такава степен, че да го защитава и да се идентифицира с него. Тези чувства обикновено се считат за ирационални в светлината на опасността или риска, понесени от жертвите, които бъркат липсата на действителна злоупотреба от похитителите си с акт на доброта.)

С такива световни олигарси обядваше преди години и един германец, дето подпали световна война. А Тръмп и подобните му ужким водачи са само куклите на конци, които изпълняват тяхните заповеди и пазят интересите им. А интересите им се свеждат до един, -добавяне на още някой и друг милиард за сметка на тези, дето се джавкат за политика, -пролетариите.

А Боко "ИПОН" Истанбул?Поне да сервира не го ли поканиха?Или само го тупат по гърбината?

"Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че между него в по-ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.