Датската кралица Маргрете Втора лиши от титли половината си внуци

Майката на двамата големи синове на принц Йоаким заяви, че е "шокирана" от решението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойде и до гуша да им плаща вересиите и борчовете по машинките

Абе и графски титли са абсурдни.

Много маймун на клона, не се издържа финансово.

Короната мина, но Всеки царски иска КУРоната!

Разправят, че много смърдяла на гадно. Не знам, така се говори.

Да не вземе само и тя да умре,че отидоха пак 10 дена траур.

Да еба и нефелните редактори: "на вързаст между 23 и 10". Като ви подпукама...

Много търтеи, трябва някой да ги храни и обслужва тези божества, а раята ще мръзне. Дания беше много хубава страна, но и на нея ще и видят сметката.

Ама... нормален живот като на Хари и Мегън ли? Защото, да заминеш за САЩ с £10 000 000 от тате и да подпишеш договор с Нетфликс за $100 000 000, не е точно нормален живот.

Сутринта на криво, хахахах

Има нещо гнило в Дания

Че то нормалния живот, живот ли ще е вече, ха ха, и тая баба цинично садистична, но точна! Ха ха

Така ще са напълно свободни да си бъркат без задръжки по дупетата... В Дания тази свобода е ценна. Тука въртим яко педалите, т.е. караме колелета...

Пратила ги е на борсата !

Каква загуба - вместо принц и принцеса, само граф и графиня! Това явно го разглеждат като понижение в длъжност! В днешно време кой изобщо обръща внимание на такива работи?! Вместо да се радват на възможността сами да определят бъдещето и живота си, те изолирани се чувствали. На тяхно място щях да крия и графските титли и щях да отричам изобщо да имам някаква връзка с това семейство. Живейте си живота и бъдете щастливи по своему! Гордейте се с титли, които сами сте си заслужили - научни, професионални и т.н.

са прости...просто нямам думи - да тъжат за някаква си дългоцарувала кралица сякаш им е родна...е, верно, родна им е, и си плащат за това - ама сигурно й съчувстват за ...тежината на короната...тъпаци!

Тая кота оздравя от ковида ?

смешковци, да ви напомна, че сваляте шапка на ония мошеник симо, и му викате ваше величество! неговия първороден син е "кназ кардам търновски" който се утрепа в катастрофа! та неговия син княз борис търновски е наследник на короната!

А къде е короната и къде му е царството, че тук май няма да го приемат повече?

преди два дни българската православна църква награди кобурга, радев, митрофанова и гоце на нарочна служба в храма на шипка! награди ги четеримата за"приноса им за запазване на църквата" та викаш няма да го приемат??

Само трябва да се разберат царство ли ще е, република ли ще е :) А и дали църквата в България е достатъчно силна, за да върне царството по нашите земи :)?

Бойко разреши на църковни представители да присъстват на държавни представителни събирания...и все още - ВЪПРЕКИ ЧЕ СМЕ РЕПУБЛИКА, някои живеят в миналото...Първо, Второ българско царство...или онова, дето не се осъществи - на Николайчо...всъщност и той днес още се петлярка в медиите...Тъпаци!

Виновник е или Путин, или кромИДа. Тя скоро го кара за Н-ти път, въпреки 17-тата подобрена получена верзия на ваксата. Кейз клоузд.

Шокирана е първата съпруга на Йоаким, която е китайка от Хонг Конг с доста свободно поведение. Меган също е шокирана. Случайно ли е това?

Ха ха, имало дебили, които са запознати в детайли с живота на тези откровено глупави хора.

Когато живееш дълги години в кралство, отвсякъде те залива информация за кралското семейство. Ти, например, знаеш много за живота на съседката ти Айшето.

Бабата не е получила честитка за рождения си ден от всички внуци.

Ха ха, каква драма!!! 21-ви век , а все още има дебили, които си играят на принцове и принцеси... Идиоти, сър!

ти май не помниш, че викате ваше величество на един мошеник, избрахте си го за премиер, а завчера българския патриарх го награди заедно с митрофанова, гоце и радев за принос в опазване на църквата на шипка?!

Ако имаш предвид Симеон Борисов, царО му е нещо като прякор в България.

Не ти се получава да ме дублираш.

тъпаци! е, нека работят за една Корона, която с нищо не е заслужила диаманта си...по-голяма ТЪПОТИЯ ОТ ТАЯ, здраве му кажи!

Както е забелязал още Шекспир, "има нещо гнило в Дания". Я там, наследниците, спретнете си една война на тронове, ние ще ви гледаме сеира.....

спокойно хрантутници. Пак ще има и за вас, но по- малко