Дъщерята на стопаните на чайната Черни връх: Бедстващият е играл хоро

Родителите ми напускат сами, защото БТС им забиха нож в гърба, заяви жената

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъщерята на стопаните на чайната !!! хАХАХАХХАХАХАХАХА вие се шегувате

Ако този човек на Нова година е бил на Черни връх по маратонки и шорти е за лудницата!

Естествено, че съм съгласен с девойката. Щом нямаш уважение км планината и си мислиш, че си повече от нея (качвайки се гол през зимта), то не трябва да очакваш уважение от планината. Гол идиот.

Нормално е да се разгледат и двете гледни точки, а с аргументите на дъщерята съм съгласен.

Каква е тая "ЧАЙНА" "Черни връх", за която говориш, ма?!

Ако си мислят че ще намерят по добри....тиквеник или калинка. Да турат киро патката. Няма да тича до черни връх а от черни връх хахахахах. След като има договор за някакъв вид наем не ми е ясно кий кого е освободил ама карай. Освен ако не са и на трудов договор.

Хижата е за това да дава подслон, на стопаните ако им е писнало от тропащите по вратата, да бяха напуснали тая работа по-рано. И няма никакво значение кой тропа, как е облечен или разсъблечен, има нещо, което се нарича човещина, но не всички я притежават. Щерката хвърли бая усилия да оправдае родителите си.

На тази версия съм склонен да вярвам

"Злобната" приятелка е ваша приятелка и вие носите отговорност за нейните действия.Не сте "чудовища",но сте направили нещо отвратително да откажете да приютите бедстващ човек.

Подкрепям ви!

Каква дъщеря?!Нали тия двамата не са били семейство?!Какъвто ще да е бил, му е отказана помощ!Не е бил по шорти, а леко облечен, което не ги оневинява!Писалата това нещо която и да си....АЗ СЪМ ЛЕКАР И СЪМ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ 24 ЧАСА... СЕДЕМ ДНИ В СЕДМИЦАТА... 365 В ГОДИНАТА!!!!!!!

ГЛЕДАХ хижарите в сутрешния блок -- ОТВРАТИТЕЛНИ ХОРА!!! Тая какво изобщо се опитва да защитава родителите си, най-вероятно и тя е замесена от същото тесто. Това са И*РОДИ! Договорът не й харесал -- ами защо сте го подписали бе, алаанкоглу? Мръсни хора!

Ами вижте сега, помислете чисто логически-20 г са бая трудов стаж. Щом досега са издържали без съществени инциденти значи наистина вината може и да е е у тях

Би ми мил интересен сега коментарът на таьи, пишещата за дир -а, съчинила предната статия :). Надали ще има. Каквото и да е, за достойни хора препитание има. Да вифим кой ще се нагърби да върши работата на хижарите. Но да сме силни зад клавиатурата и да издаваме присъди сме силни, нали? За гащника на Черни връх присъдата е ясна. Ирония е, че ако пак пробва може и никой да не му отвори. Време е ти, българино, да се замислиш, когато те манипулират.

Помощ на бедстващ не се отказва... Всичко друго са безсмислени брътвежи. Точка.

„ Кой ми сра в гащите“? Тая не била, оня-не бил. Да оставиш на студа, в планината, човек си е опит за убийство. Дори и да е облечен като за полюса.

За мен туристите са били пияни и друсани, и направиха проблем на хижарите. Като гледам какъв шум се вдига по сороските медии,нищо чудно да са протестъри от някое НПО. ,

Жълтопаветчиците се правят пак на интересни

Народът е казал: "Голям камък не хвърляй, голяма дума не казвай!" Няма такъв човек 24/7/365, а още по-малко лекар. Всеки има своите 5 минути изключение.

Въх мъри божке! Тва на снимката дъщерята ли е? Щото ако е не искам и да си представям майката.

стопаните са наели "злобарката" ,за да им осигури почивка на празника !номерът е разкрит .

Дайте голия турсти да го видим,да каже къде и каво работи,и приятелчетата му. Да обясни нормално ли е да тръгва гол в този студ в планината, и накрая да се оплаква от хижарите само защото някаква лелка го е нагрубила злбно,той сега да отмъщава на хижарите? Пълна простотия-

Напълно споделям казаното от дъщерята на стопаните. Жалко е, но така става понякога. Може пак да се коментира, че така правят в България, но и това не е хубаво. Е, сега каката от предишната статия дето осъди цяла България за бездушие и прекаляване с ракията, може да заеме овакантеното място на хижарите. Може да се потруди да обслужи хилядите туристи, да ги нахрани, стопли, спаси когато се налага и ако и остане време да седне на компа и да пораздава морални присъди.

Тия двамата сигурно са правили секс на Черни връх и премръзнали

Чавдар и Ирина са достойни хора и именно и заради това, не могат да търчат подир всички малоумници, търсещи къде да си дръгнат егото.

По твоята логика защо ни е Планинска спасителна служба?! Който го е закъсал в планината - не я уважава. Следователно-да си мре и това е!!? Дори и да са били в собствената си вила са били длъжни да помогнат!!!

Ти си лекар и си на разположени 365 дне в годината?????????? НЕ МЕ РАСМИВАЙ! Ако трябва да се уволняватлекари за отказана помощ и липса на човещина ще трябва да уволним 50% от лекарите

Като са достойни, защо са отказали да отворят на бедстващ.

Ами той не е оставен на студа.

Аз пък - не

Абе, ужким остроумно, но етически неадекватно на ситуацията.

Най-накрая обективност! Благодаря! Вашите родители не трябва да се поддават на натиска на хейтърите! Ако считат, че трябва да останат, да се борят и го направят.

Заснетата на клипа жена била псевдо приятелка,който от приятелите й не си промени негативното мнение за родителите й да я изтрие...това си е форма на манипулация и ако родителите държат на името си,колкото дъщеря им,не е трябвало да подават точно след този случай "оставка",преди да докажат правотата си.

А е трябвало да играе...ръченица?

Ами не му е отказана помощ. Бил е подслонен и точно вашето изявление е безсмислен брътвеж.

Сега Борисов да направи хижар шефа на АПИ и хижарка Винетка Павлова

" Това е една много лоша леличка, дето се представя за мама, дето иска да ни злепостави, лоша, лоша леличка..." След това просто спрях да чета. Родът ми е от Родопите. Едно знам - нито зиме, нито лете МОЖЕШ ДА ОСТАВИШ ЧОВЕК НАВЪН, КОКАТО ЧУКА НА ПОРТАТА ТИ. Точка. Планината е сурова и хората там се държат един за друг. Така са оцелели.

Заслона е създаден затова за да помага на хора изпаднали в беда дали са голи боси педита хетеросексуални? Това няма никакво значение.

Ние винаги сме прави а съвсем случайно ако се получи издънка - винаги ще се намери някоя грозна, необразована и дебела близка приятелка, която е виновна за всичко.

Какво означава некоректно изготвения от БТС договор? Имат изисквания - ако не те устройват не го подписваш. Ясно как 20 години ги е устойвал, просто не са го спазвали. Превърнали туристическата столова в частна чайна.

Наталия, и аз съм лекар и НЕ съм на разположение 24/7/365. Стига глупости, не ходите ли на почивка, в чужбина? Не се ли разболявате?

Когато си наел хижата като търговски обект при приел условията на работа и начина на стопанисване. Това за "приятелката" ми идва в повече. Да, там се дава подслон и топлина на всякакви туристи, но ти си приел условията. Кой бил пиян или дрогиран или по шорти, си е негова работа, но ти си длъжен да го приемеш, защото това е планина , а не театър и гостите се приемат не по облеклото, а според нуждите им.

Какъв бедстващ бе? Със шорти в планината и в снега на Нова година! 100%-ов откачалник. Цялия шум е само защото откачалката и псевдожурналиста/ изритан веднъж от Беларус поради липса на документи/, които са от бандата на т.н. "протестъри" , соросоидни боклуци. Те нали са правоимащите във съвременна България....

Моме кажи, имало ли е частно парти в заслона на Нова година?

Случаят е благодат за т.нар."медии", щото е спорен, лесно манипулируем с наблягането на едни или други факти и е морално-етичен.

кой ми сра в гащите

много е гозно да се прехвърля вината на "приятелка".

Логични коментари...да ходиш гол до Черни връх през зимата и то без специална застраховка, помощен екип и лекар е идиотска проява. Има ли хора, които мислят по друг начин? В САЩ щеше да плати хиляди за такова нещо. Другото е, че е трябвало да го пуснат вътре, в планината това е закон. Защо всички игнорират идиотската проява на този човек и се коментират само второто???

Не е казано, че хижарите трябва да са в хижата 100% от времето! Достатъчно е да осигурят достъп. Осигурили го, добре. Но ако са искали уединение, можеше да идат някъде другаде! Все пак, хижата е собственост на БТС, а не на хижарите! Щом са били там, значи имат ангажимент! Този сълзлив апел някак си... не ме трогва. Макар че е ясно, че този "турист" не е читав.

Не в "заслона", душата - В ЧАЙНАТА. Заслонът е бил на разположение на "бедстващия" от ума си.