Дъщерята на Сия от "Тоника" погубена от дрогирана НБА звезда

Расуъл Бътлър причинил смъртоносната катастрофа с алкохол, марихуана, метаамфетамин и оксикодон в кръвта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Негъра си е негър !велик американски пример,язък за момичето,Бог да я прости!

Типичната история за бяла жена с либерално мислене.Не ми се коментира повече, че ще че ме изкарат какъв ли не.Само ще припомня една древна българска мъдрост "Да бе мирно стояло не би чудо видяло".RIP

BBC паламарка , да е мислила не всичко е пари :)

В 90% при такива двойки и двамата се черпят.Ако тя е чиста, след време връзката се разпада- нещата са несъвместими с нормалния семеен живот....

Много локуми разтягате бе дирници.Що не пишете кратко и ясно по същество.Щото умовете ви са някъде на друго място - не в главите ви .Чета коментарите и виждам че никой не е съгласен цялата вина да се прехвърля на шьофьора. Това са елементарни неща.Бива ли сега да ви ги обяснявам като на първолаци. Искате да пишете дълго и увлекателно .Да замайвате умовете ни а истината е нещо третостепенно за вас.

Момичето може да е родено в България, но сама е решили да живее с дрогиран афроамеринканец. Не разбирам защо занимават българските читатели с драмите на американските наркомани... Съмнявам се в някой американски сайт да пише за катастрофите в България.

На Ви САЩ и лелеяните за секси жените Афро-американски тупанарки! Да би си у родината сидело, не би си смъртта видело!

Що бе, нима в България не може някой да те бутне и убие с кола?! Никога ли не се е случвало?! Ама и ги плещите понякога.

Luna0102

В химически завод няма толкова богат асортимент, отколкото в тялото на "любимият". Нейното е самоубийствена мисия, било е само въпрос на време, така че сменете заглавието- не той я е погубил, а тя самата го е направила.

Журналистите не могат ли да обърнат американските единици с които се мери концентрацията на алкохол в нашенските?

Защо отиде при чернилката ? За да останеш в САЩ ?

тъпкал се веднъж до смърт с наркотици не води до добро дори такива красавици, особено когато не се ръководят от разума си. Жалко за красивото момиче. Можеше да ощастливи някой по-свестен мъж.

Жалко,за погубените животи,ама,колко да е невинна и Лиа,като му е била годеница и се предполага,че го познава много добре навиците и ежедневието му. той едва ли се е дрогирал инцидентно тази вечер, а и тя не се екачила в колата му случайно от улицата,без да знае коей е и какъв е

Вината й е че му била годеница? Айде, глупости! Тя не е шофирала в неадекватно състояние. Пътниците на неадекватен шофьор не носят вина за причинените от него инциденти, освен ако не са му пречели активно да управлява колата.

Виновна е доколкото е позволила на надрусания си приятел да кара колата. Длъжна е да го спре. Можеше да убият и други хора.

Изводът е че щом се забъркаш с подобен кюмур при всички случай свършваш зле - затвор или морга , някои за съжаление твърде късно го разбират.

Красиво, талантливо момиче... Жалко, много жалко!

"Двамата влюбени" - дира направо ме убиват. Сийчето беше известна с това че който не се е пробвал той не е успял. Сега като нищо е възпитала дъщеря си да гони парите и затова и се е набутала с това негро - за пари. Сега Сия ща гони пари от застраховки ама дъщеря и си отиде.

В САЩ всеки десети негър между 20 и 40 години или е в затвора, или вече е бил там. Тази патка като се е хванала с туй кюмбе сама си е виновна. Arbeit macht frei. И през комина good by!

Тя е погубена от собствената си безотговорност. Пасажерите също носят отговорност при кого се качват и за това как шофира водачът на автомобила. Да не говорим, че тя не се е качила при него по случайност, познавала го е, и то добре. Била е запозната с всичките му зависимости и навици, просто е сметнала, че "това на нас не може да се случи" ('щото сме много яки, най-вероятно). Няма жертви в случая - двама възрастни, които са си играли на руска рулетка и са загубили. Жалко за близките, които скърбят за тях

Не познавам сия нито дъщеря и. Заглавието е манипулатнивно. Починала е при катастрофа в колата на годеника си, и двамата са били пияни.

Тези малки детайли в изказа правят класата в журналистиката. Фактите са, че шофьорът е бил пиян и двамата са загинали. По темата чия е вината, може да се спекулира много и субективните коментари трябва да бъдат оставени на читателя, а не на автора. С идеята да се търси "сензация" и атрактивност, статиите са манипулативни и подвеждащи. Това отблъсква интелигентиния читател... но всичко зависи от аудиторията, която искате да привлечете.

Филосовски, дали ако бе живяла и познавала българи, живота и би бил по-добър и смислен? Родителите имат отговорност за децата си, не само за материалните неща.

Майките раждат в чужбина, и децата им губят връзката с България... тази майка не е живяла трудно в България... можела е да работи и в Европа. момичето не е виновно... израсло в мулти-държава Канада

Ми да кажем, че не и се е съжителствало с някой бял мухльо с промит мозък, членуващ в свидетели на йехова или пък някоя евангелистка секта. И за тия нацита, дето квичат по темата за българки дето се женили за чужденци. Вие изобщо прочетохте ли статията. Родена в Канада и израстнала в Сиатъл. Чий по-точно да го дири в България.

Козо загубена, ако не си обърнала внимание на хората им пука, че е загинало единствено дете на изтъкната наша певица и то на фона на занижена раждаемост сред българското население, увеличена смъртност, масово чалгизиране и антибългаризиране на децата. Негодуванието на хората е и за това че, че под влиянието на средствата за масова индоктринация има повече от нормалното женене на българки за чужденци. Ако тази загриженост и това негодуване прави нормално реагиращите хора "нацисти" в очите на съвременните джендър-фашисти като тебе, то от това на никой нормален човек не му пука. А колкото до изказването ти, съдържа що "бял мухльо с промит мозък" или сектант - щом това ти идва първо на "акъла" като идея за бял човек, то чувствай се свободна да си замъкнеш задника, с който явно мислиш, в Африка при елитните джентълмени и дами. Там идеята за "свободната любов" по начало е толкова развита, че например в Централна Африка 1/3 от населението е болно от СПИН. Всъщност според запознати там полово предаваните болести са същото каквото са настинките тука в грипния сезон.

Жалко, но да съм я пратил там, че ме занимавате с това?!

Статията ме поставя в положение трудно за коментар. От една страна - той е виновен, щото е мъж. От друга страна - тя, щото той пък е чернокож. Дотук с глупавия хумор. Наскоро една българка се оплакваше, че съпругът й - йорданец я превърнал в робиня. Тази - мир на душата й. Какво става с вас, прекрасни наши момичета? Много оглупяхте, също като нас.

Той е виновен, защото той е шофирал и е бил надрусан. Тя е виновна, че не си е тръгнала навреме от наркомана. И в България се случват подобни неща.

Красавица се оженила за негър... жалко за красавицата. Апропо в сащ има проблеми с алкохола, почти като в русия, а що се касае за дрогат! В сащ са по големи

А недей така, всичките американски спортисти са чисти от дрога , амфетамини и т.н. ако нещо е имало то е било защото са болни и се лекуват - това е за пред допинговите комисии. Само не мога да разбера, защо като са болни не се състезават в параспортните състезания , ами се врът все при големите пари.

Не само американците. Олимпииските шампиони от Норвегия се оказаха до един астматици и ползваха разрешено забранени субстанции. Но Норвегия е от наште и за тях можр.

Димакраси! Голем гот!

Страната на неограничените възможности.А можеше да се хване с дебелото момче на др.Нинова. То е учило в най-скъпия колеж Бъркли и сега работи в банка на Рокфелер в Ню Йорщ.

и тя не е била стока, щом си е падала по дрогирана маймуна

може да е направила грешен избор за партнйор, но в случая е редно да съчувстваме, не да съдим, обиждаме. да, с високо образован, добре възпитан счетоводител, въздържател е щяла да поеме по-малък риск, но някои жени имат нужда от дълго време да го осъзнаят.

Грешиш, някои жени имат нужда от нещо по-дълго просто ...

и какво търси при черната паламарка

Ами търси голяяяма черна паламарка

негрото расъл на ръст ама в кратуната никой и наща с къф акъл с тоя дебил?

Жалко за хубавото момиче! Нямало е кой да и каже ,че както при кучетата има различни породи които стават за нещо, и други които не стават за нищо дори и през дресировка да минат,така е и при хората!Направила е лош избор с същество което никога не би победило на партия шах!!!

в братска Америка. Мой братовчед плати кръвен данък при същата ситуация. Отиде си внучето му ей така. Това беше кирията от гурбета на дъщеря му.

А, бе, миче! Що ти требаше с тая пропаднала дрога да се хващаш?!? Деца, мислете за бъдещето си, мислете с кого се обвързвате, мислете ТРЕЗВО!

САЩ - страната на свободата. Имаш свободата да избереш от какво да умреш: - от дрога/алкохол/амфетамини... - да те застреля някой маниак в училище/магазин/бар... - да те гръмне полицай, щото решил че си агресивен - да се самоубиеш, щото си фалирал - да те взриви терорист докато си на работа в Двете кули - да те наръга или гръмне някой негър, който те обира на улицата, щото му трябват пари за дрога... - и т.н.

в страната на не-ограничените възможности и твърде ограничен разум.

още едно потвърждение, че големите черни пишки са лоши скиори и шофьори

stankow

И плувци също. Много са добри обаче в бяганията и баскетбола. Жалко за хората. Наркотиците, алкохолът, безотговорното поведение са смъртоносни !

ЩОМ В ЕДНО ОБЩЕСТВО ПАРИТЕ СА ГОСПОДА, ТО Е ОБРЕЧЕНО !

в българското,нали,има ли по-алчни от българите,с несметните си богатства парадират,презират целия свят,но както виждаш не са се затрили,напротив живеят си царски

онзи ден, сърцето ми се скъса за безкройно красивата Северина, която загина бременна в 7-и месец, пътуваща с мъжа си към София и убита заедно с него и нероденото детенце от поредния чуждоземен убиец с тир!!! всичко се смеси-страшния случай, нероденото детенце и приказното лице на убитата, кото ни гледаше от снимките й... а тук?! празноглава американка, че чак сменила фамилията си, ненавиждащата корените си сия и накрая-абсолютно предизвестен случай с гордия "избор" на бойфренд-самозабравен треторазряден баскетболаджия, завършен наркоман и алкохолик, с чувството че е безнаказан, просто защото... не е бял. нищо общо между двата случая-има моменти на истинска тъга заради прекъснат млад и красив живот, но има моменти, в които е безпощадно ясно, че белята е търсена. а на всичкото отгоре-това не е случай, който касае България по абсолютно никакъв начин!!!

все нищо не ви засяга,богоизбрани сте и недосегаеми,но ако нещо се случи започвате да пищите и да искате помощ и внимание,защо на света трябва да му пука за едни хлебарки(като такива живеете с чуждите трохи)

Я, виж-чудо! Пишеща хлебарка, обвинява другите, че са хлебарки.

Какво си беше хубаво като не ни пускаха никъде !!! Абе моме , що не си взе някое наше момче от някое село , такива свестни младежи имаме - Поне щеше да си жива ?!

Тя на практика не познава българи. Родена в Канада, израстнала в Щатите... Кой българин да си вземе? Мишо Шамара от Чикаго ли?

Е например 100 кила !!!! И на цвят и на татуси го докарва !!!

В Чикаго има 100 хиляди българи.Толко ли един свестен няма.Упс забравих, че никой не е в НБА.

Ами да, тук въобще нямаме катастрофи и дрогирани! Иначе и на мен ми е гнусно като видя бял/а с цветнокож/а-важи и за двата пола!

Абе смешник, селските ергени като заседнат на вино и ракия от декември, та до март пият ката ден, как се унищожават лесно 200-300 литра вино и бая ракия. Башка простотията . Айде молим ти се, не давай акъл, писано ли ти е, ще се задавиш от лимонада и ще се пренесеш при създателя ни...Мир на праха им.

Добре бе - айде Мир да е щом си казал !!!!

"Бътлър е седнал зад волана с наличие на алкохол, марихуана, метаамфетамин и оксикодон в кръвта си" Какъв музикант само! И какъв пример за подражание! А защо е нямал и лепило в кръвта си, това е пропуск!

Абе, хора вече имаме не журналистика, а стадо мършояди! Само прелитат от труп на труп. Хайде оставете семейството й на мира, стига с тези "новини"!

За красивото момиче,а за родителите жестока трагедия.

"нивото на алкохол в кръвта й е било едва 0.144 единици" Toва е 1.4 промила бе, журналя :D Пияна си е била и тя отвсякъде. Не че това има значение. Грешката й е била, че се е качила при пиян шофьор

0,14 промила и неговите нива са били ниски но при всякакви спортисти от анаболите (или там каквито бълвочи пият) им се обърква мозъка. Защото химията винаги бие на поне 2 места. Така че, той най-вероятно не е бил на наркотици, а на спортните субстанции, които обаче задължително имат ефект върху съзнанието - как иначе няма да се усеща умнора, тялото ще се възстановява много бързо, леките травми няма да оказват влияние и какво ли не още може да бъде съзнателно подтиснато. Това е тъжната истина. Това се случва със слугите на бог пари.

Америка - страна на необятните възможности... Ама вече и в БГ може да се случи.

не вярвам,в българия всички са си живи и здрави и доживяват повече от 100г.

Независимо от манипулациите и нечистотията с която се опитват да унищожат мисленето на българина, се радвам че повечето от коментарите са на мислещи бели хора. 14 /88

За туй ли ви даде Европа култура, да държите Африка за к..а? Радой Ралин

Трагедията с тази млада жена и нейните родители наистина е голяма. Но не разбирам защо двете намразиха така България, което личеше от изказванията им?

Вероятно има защо!

И "хоп", чудото с убийството в Слънчев бряг, свърши не за три дни, а само за три часа. От къде изровихте тази статия. Нали коментирахме преди месеци, да не кажа година по нея. Ама какво си викате: "Тия вече са забравили. Читателите ни не са много умни. Сега доста се разпалиха за Слънчака, та да им пуснем една бананова кора."

ествствен подбор

Хванала се с известния негър, пияница и наркоман и как завършва историята и съвсем не е изненада. Ако беше седяла на село да глеа домати, нямаше да е така.

От толкова свет този ли намерихте за зет ?!