Дъщерята на Милен Цветков пристигна, екип на ВМА я чакаше на летището

Ако тестовете на Калина Цветкова и майка й Дана Начева са отрицателни, двете ще могат да организират погребението на журналиста

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Милен Цветков пристигна, екип на ВМА я чакаше на летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами ето, значи може тестове на влизане, не мобе ли за всички така да се процедира?

Моля не правете панаир от мъката на момичето

Хубаво е момичето да се прости с баща си , както да се окаже съдействие това да се случи, е множо човешко!

Мисирките няам да те разберат. Мозъкът им е на муха.

няма ли втора съпруга? Или детето от първия брак е по-близък роднина от втората съпруга?

Хубаво е това, което са направили? Но защо не може за всички да се процедира така, пак сме по схемата "имам човек", "поел съм ангажимент". Нима мъката на децата на господин Никой е по-малка, че на тях да не могат да се направят такива тестове и да погребат близките си?

Нали имаше 14 дневна карантина за всички бе? Нали тия тестове не ловели особено в началото? Ако умре баща ми мен ще ме чака ли екип на летището? Писна ми от двойни стандарти в тая държава!

Гнусари

Приеми нашите съболезнования, момиче!! Ние ще продължим делото на баща ти!!

Не стойте вкъщи. Ще откачите.

МИЛЕН БЕШЕ НЕВЕРОЯТЕН!!!!!!!!!!!! НЯМА ТАКАВА УСМИВКА,ЧАР,ХУМОР...БЕШЕ НАД НЕЩАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА НЕКА И НИЕ СЕ ОПИТАМЕ ПОНЕ МАЛКО ДА ПРИЛИЧАМЕ НА НЕГО..МЕНТАЛНО!!!!!!! УСМИХВАЙТЕ СЕ И ПРАВЕТЕ ДОБРИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре е , че са успели да си дойдат... Бог да прости Милен, поне ще си го изпратят както е редно. А защо дъщерята ще организира погребението, Милен нали си има друго семейство- жена, дете...Защо медиите игнорират настоящата му жена, нима тя по-малко страда?

ПЪЛНОЛЕТЕН роднина!

Жената не е РОДНИНА. Детето е, но не е пълнолетно.

Може би няма фактически брак с нея. Признал е само детето.

Разведен е, бе.

Точно заради тези двойни стандарти онзи гамен го уби дрогиран с джипа си. Защото всичи сме равни, но някои повече от другите. Понеже сигурно предните пъти като го е спирала полиция за нарушения все се е намирал начин да се заобиколят правилата, които важат за всички останали.

Трябваше ли да загине Милен Цветков, за да се сетите, че има и по-интелигентни начини за откриване на евентуално заразени? Какво пречеше ВСИЧКИ пристигнали в България да бъдат тествани?! За тяхна сметка, разбира се. Ако откажеш - 14 дена карантина. Ако не - тестват те и след два дена или отиваш в карантина (ако си зарзен), или те пускат по живо по драво ако не си.

Мисиркииии

Политиците ги е страх от народния гняв и гледат да потушат реакциите, да отчетат дейност. Мълчат и се ослушват, защото и те са замесени, най-малкото в търговията с наркотици.Не забравяйте, вчера адвокат Марковски намекна: ПРИСЪДАТА НАД УБИЕЦА ЩЕ зависи НЕ САМО от това КОЛКО БЪРЗО Е КАРАЛ, НО И от РЕАКЦИИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО. Това беше тънък намек към нас! Tака, че не спирайте да изказвате мнения. но не под траурните статии и под топлия спомен за журналиста.

Питах как така не правите тестове и на нас здравите дето ни заключите като говеда по къщите, може и ние да се отрицателни и да ходим кой на погребение кой на работа лъжци измамници и искате после някой да ви вярва

Той не живее с майката на сина си, а с друга жена.Всички ще организират разбира се, така се пише, понеже дъщерята е в трудна ситуация, идвайки от чужбина

Да решението на беззаконието е друго беззаконие. Щото ако нарушат правилата за нея ще си измият очите пред Господ.

Не си прави илюзии, че оттук нататък това ще е начинът на процедиране. Тук се прави излкючение. Точно заради това никой в нашата държава не спазва правилата, защото винаги се търси изключението. Всички сме равни, но някои повече. Това си е мислел и 22 годишният гамен с джипа. Пак, ако беше убил господин никой, щеше да се намери друго изключение и да го пуснат ни лук ял, ни лук мирисал.

ГЕРБ гузно мълчат, но усмивката на Милен ще ги преследва всяка нощ. Докато паднат от власт! И тогава, той ще им се присмива с чаровната си иронична усмивка от снимката, която всички ние ще носим на протеста с високо вдигнати ръце.

Лек път Милене, дано намериш покой във Вечността! Бог да го прости! Здраве и успехи на децата му!

Светъл път на Милен Цветков!Жалко и без време. Той почина,но спаси дузина млади хора,невинни като него. Дано нещата с неговия УБИЕЦ не останат така както с повечето невинни жертви .

Бог да го прости Милен Цветков. Много ми е тежко как мръсните крадци и отрочетата им ни избиват един по един! Никой не може да забрани на едно дете да погребе родител. Стига с този измислен вирус. И на най-простият човек вече му стана ясно, че пандемия няма!

Да подстрекавате патологичното ни желание за воайорство и афинитет към черното и злото! Няма такава държава!

Убиха един от малко останалите качествени журналисти.

хейта на всяка цена и простотията ходи по хората ... Просто се молете да не ви се налага да се възползвате от варианта "по-равни от другите" за такава ситуация. Бъдете хора поне в такъв момент.

Изказването на касапин (хирург) Майтапчийски беше много грозно! Поел съм, вика, ангажимент към дъщеря му... Много ми напомня на едно друго изказване: Аз като съм казал, че няма да го закачам, значи няма да ходите там да го проверявате! Аз не съм Първанов... Това дава в няколко думи картината, реалната картина в държавата ни. Превърната в кочина от тези бандити. Няма принципи! Принципа е "ИМАМ ЧОВЕК!" (по Ицо Хазарта) Без ред и законност ще продължим да се гърчим и да се питаме ние хора ли сме?! Липсата на ред и законност, липсата на върховенство на закона УБИХА Милен Цветков! ИМАМ ЧОВЕК събра в калейдоскоп в една точка на Великден Милен Цветков и дрогираното арогантно копеле, което смята, че светът му е длъжен... За протокола: Смятам, че Милен Цветков заслужава достойно погребение. И да се даде възможност на всички, които са го чувствали близък по един или друг начин да си вземат последно "Сбогом!" с него.

Няма тука нищо човешко всичко е пиар.

Събра в една точка злобата,цинизма,демагогията и лицемерието на вашата партия и изля негативизъм срещу правителството,Мутафчийски и мерките използвайки смърта на Милен Цветков. Отврат сте и затова никой не ви вярва

Майка ти е сгрешила 2 пъти. Веднъж като се е съгласила и втория път като те е оставила да се родиш. Грешна жена е майка ти.

И от това ли ще правим новина?

През целият си съзнателен живот никога не съм бил член на партия! За разлика от вашия шайкаджия дето и до днес си пази книжката! С нея ще иска вип-ложа в АДА, който очаквахме по Великден...

Не е редно и не е правилно! Сега повече от всякога е важно правилата да са еднакви за всички. Не може за едни така, а за други иначе. Всъшност вероятно и това е основната причина, заради която загина Милен Цветков, светла му памет. Това специално отношение обезмисля съвсем и без това нелепата и ненавременна смърт на човека. Докато не станат правилата еднакви за всички, няма да спрат да стават такива неща. И как ще имате какъвто и да е авторитет да налагате непопулярни мерки, като прилагате публично двоен стандарт. Осъзнайте се най -сетне! Там сте за да служите на нас! В този си вид сте безполезни и даже вредни!

хахах прост народ бе... тъп..прост.. нямам думи.. хора умурат , гранции затворени, той пак вика пандемия няма..хахахах.. .... нямам думи.. е затова никога тая страна няма да се оправи.....

Още и още не мога да се събера в кожата си от яд. Това да спазва правилата и да чака най-съвестно над 50 секунди на червен светофар, за да светне зелено и да бъде екзекутиран от дрогирани изроди в гръб.. НЕ, не мога и не мога да се смиря.

Поне едно журналистическо разследване на Милен Цветков някой може ли да каже, но без да рови в интернет да търси справка и помощ от Гугъл. Аз не се сещам за съжаление и не знам защо го изкараха едва ли не най-големия и единствен независим журналист в БГ.

Е, с теб ли да се занимаваме!

Борисов не спря да обикаля с джипката и кохорта си, значи може.

А на мен правителството ми отказа съдействие да пътувам до Чехия и да се прибера по бизнес работа. Дори не ми отговориха от щаба на имейла на запитването. Явно правилата важат за едни а за други не и затова като дойде 1-ви и 6-ти май пак ще има стотици хиляди нарушаващи правилата и няма да се оправи тази държава. А по-лошото е че сметката за тези нарушения я плащаме ние нормалните хора с данъците си.

Е заради такива изключения и нарушаване на правилата има и такива като този с джипа който е решил да наруши правилата и да убие случаен човек. Това е проблема на нашата държава.

Как можеш да сравняваш бизнес пътуване с погребение на баща, това е малоумно

Бог да го прости ! Относно случая - ЕВАЛА , голям проблем ,дано на всичките дето са против не им се случи да не търсят връзки за нещо подобно... Милен е заслужил поне това!

Само минуси слагат но никой не може да напише и едно журналистическо разследване на Милен Цветков. Кофти и аз не се сещам вече два дена мисля без помощ от Гугъл нищо не се сещам.

Корона вируса не го бъркат мотивите за неспазване на карантина и правила. Това искам да кажа но явно не разбра.

Ти можеш само да държиш шланга на пожарникаря!