Дъщерята на Караджич: Готви се убийството на баща ми в британски затвор

Осъденият за военни престъпления бивш сръбски президент се съпротивляваше против прехвърлянето си във Великобритания от съображения за сигурност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама този още ли е жив?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Авторите на въпросният нон-пейпър са босненските удбаши от словенската НПО ИФИМЕС. Същите, които съветват северните макета за кампанията им срещу България.

А той колко е избил?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Очевидно би предпочел руски затвор. Защо пък британците да не му осигурят същите условия в които е държан 'екстремиста' Навални..

Такива помяри османлии като албанци, косовари, босненци или турци не трябва да се допускат в никакъв случай в ЕС! Този ЕССР и без това е обречен, но ако допуснат и тези циганьори само ще се окраде всички по бързо и ще ускори разпада!

Тази белязана, болна истеричка, дъщеря на изрод, да иде при вдовиците, сираците и почернените майки в Сребреница и да се оплаче, че се страхува за живота на Караджич.

Ти очевидно си от знатно циганско потелко, щом ревеш за родата от сребреница!

А ти очевидно си дете от кръвосмешение. Химическата кастрация, била тя и нехуманна, е необходим компромис в отделни случаи.

Това е "великата демокрация",кога ще видим в затвора,Буш,Аснар,Този дето е начело на САЩ сега и бившия великобритански премиер,те избиха над 1 000 000 безащитни и невини хора.Но това е измислената демокрация,за големите престъпници няма закони и правосъдие.

Не са доказани техните престъпления. Докажи ги и ги съди. Караджич е с доказана вина.

А нАтаняху кога ще лежи за геноцид етническо прочистване и избиване на деца

Пазете го, Убийството ще е помилване за такива зверове. Тоя трябва да изгние в затвора.

...и ПачемуБреДжанъм Продължавата неистовата проКремъл Хибридност&ТроянскоКоние я, Дир.бг ?! - та нали Пак&Пак ДъСъ “спечелихте” “доверието” Вимето-на-Народа на задунайкаю ! ——- Кремъл. ..там Е Бесът. ...а вси въй задунастъй - как абична пееуастъй .

Ето кой върти света на малкия си пръст, а същите разправят как в Русия няма гласност и били агресор и правели каквото си искат. Скрипал и щерка му изчезнаха безследно след "отравянето"

Албанеца- Османлия- Хашим Тачи трябва да утрепват. Оня Наполеон умря след 5 години в английски затвор.. Обаче, ДЯВОЛ- Маймуната- Нелсън Мандела явно избщо НЕ е бил в затвор, а по- скоро в английски хотел.. Тоя Мандела приказва че е стоял 27 години в англисйки затвор в Южна Африка.. Обаче, всъщност тоя маймун е стоя в ХОТЕЛ.. Щото ако беше в английски затвор, Мадела щеше да е умрял след 5 години...

Много прост народ коментира. Не се учудвам за изборните резултати. Чалга слушате ли редовно?