17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега стана ли ясно защо СССР издигнаха Берлинската стена. Ами защото техните "съюзници" оставиха нациските престъпници ненаказани да им се зъбят от другата страна на оградата от територия под тяхна юрисдикция.

Месар ще стана аз... Ах, само да порасна, каква муха-месарка ще стана пък и аз!

Бре каква убава щерка е имал /разбира се, ако е негова, а не плод на лабораторните експерименти на колегата геносе Менгеле!/. Дано да я е оставил за развъждане в женските човекоферми, които майне либхен Фюръъ беше създал като скотобойни за говеда. В по-ново време /80-те г./ само Пол Пот успя частично да повтори успехите по решаване на човешкия въпрос върху собствения си народ, дори Сталин е като невинен херувим с неговите архипелази и гулази! Най-опасното нещо не са ядрените ракети, а чалгизирането, голите амбиции на простака без корен, и простотията му - оттам пламват войните!

Бре каква убава щерка е имал /разбира се, ако е негова, а не плод на лабораторните експерименти на колегата геносе Менгеле!/. Дано да я е оставил за развъждане в женските човекоферми, които майне либхен Фюръъ беше създал като скотобойни за говеда. В по-ново време /80-те г./ само Пол Пот успя частично да повтори успехите по решаване на човешкия въпрос върху собствения си народ, дори Сталин е като невинен херувим с неговите архипелази и гулази! Най-опасното нещо не са ядрените ракети, а чалгизирането, голите амбиции на простака без корен, и простотията му - оттам пламват войните!

Кой може ясно да обясни каква е разликата между нацист и ционист.И защо само нацистите са преследвани.Кога ционистите ще отговарят за делата си?

За Германия може и да е скандал. Ама в България, не е. Тук колко комунисти се писаха демокраДи, без дори партийните книжки да върнат. Един областен секретарка на комсомола, дори англо-американски ястреб се изкарваше.

А пък дъщерята на Хайдрих, която е страхотна мадама се ожени за българин.

Достойна дъщеря, а не ревла като нашата ТИКВА- " те комунистите убиха дедо ми, ама аз им лизах гъза за да оживея. "Да бяха убили и баща ти, боклук!!!

Според Правото,деца и наследници на престъпници не носят отговорност за делата на предшествениците си. Огромен проблем на следвоенна Германия са стотици нацистки престъпници-укрити,назначени в спец служби,полиция и армия. Проблем е сътрудничеството на Германия със страни от Латинска Америка,издигнала бивши нацисти в ръководни длъжности. САЩ не остават по-назад-дават приют на военно-и срещу човечеството,нацистки престъпници. Целта оправдава средствата. Особено на прага на СВ.

красиво момиченце! жалко, че не си довършиха работата!

доизясни се.

Докато има комунисти ще има и рецидиви на фашизма! Скачени съдове!

А бе не знам кой и как е работил, но тогава Западна Германия беше икономическо и социално чудо за пример на целия свят.Стандарта на живот там беше много по висок дори от този на САЩ. Сега при антигерманката Меркел германците няма и къде да живеят, а арабите бият и изнасилват жени и деца масово.

Водещите световни СЛУЖБИ са изградени на МАСОНСКИ пирамидални принципи и са подчинени на разни американски англииски евреи-масони и равини,знака на повечето служби е пламтящ факел на Прометеи символизиращ ЛУЦИФЕР /Луци-Лукс на латински Светлина Илюминация ФЕР-Инферно-АД адска/.Това е факела на статуята на Свободата в Ню Иорк ,това е крушката на логото на партията на Ердоган/масон от УРложата ХАТОР Пенталфа САЩ/,Това е факела на НЕОЛИБЕРАЛИЗМА/1от наи-анти христките идеологии в наше време,това е емблемата на соросоидите от ДСБ наИван Костов. БНД-Немските служби на иврит БНД-значи Разсеиване лькатушане движение странстване ,сградаята на БНД в Берлин е под формата на комплекс сгради гледана от високо под формата на СИГЛА/окултен подпис на Ангел Демон Джин /на БРЕТОР-Олимпииски ДУХ на Юпитер ,Сега централата на БНД ев немския град ПУЛАХ/на иврит ПУЛАХ-ОБЕЗВРЕДЯВАНЕ НЕутрализаране обезвьшляване. Руските служби КГБ на истинснското окултно значение на иврит КаГаБ-значи вЗАИМОПОЩ врьщане за помагане ако някои изпадне в беда.Американската ЦРУ е известна повече сьс ськращението ци СИМО което е ськратено от евреиското СИМОше-на иврит СИМОше -Упражнение Движа напред Практикуване пробване бутане напред на нещата

стадото не мой те разбра

"Стадото" ще разбере ако му пишат на български, а не на език най вероятно на психопат....

Нещо да кажат за генерал Гелен?

Гудрун БУРВИЦ, бааси арийското име. Нещо ми мирише на чифути

Гудрун е скандинавско име...

на жена на възраст, без Химлер - не, че се умилих, просто се сетих за Гьобелс.

Да са беше сетил за едно момиченце, на трибуната на мавзолея?

...те методите са еднакви!

Умряла е жената с разбито сърце, като доживя да види рабита и изнасилена Германия....

е така - и в "блага" Германия.

Денацификацията във Федерална република Германия е прекратена през 1949 година... а в Бундестага започват парламентарни дискусии за амнистия на осъдените за съпричастност към нацисткото управление, и това в крайна сметка довежда до връщане на работа на вече уволнените нацисти в силите на реда, правораздаването и армията... а голяма част от политицете престават да крият връзките си със стария строй;)

Вернер фон Браун е бивш член на СС и лично е познавал Адолф Хитлер, факт който е пренебрегнат от американските политици по-късно. Архивите с тези данни са строго секретни дори и до днес.

Фон Браун е специалист какъвто американците си нямат... а аз говоря за длъжности за които американците могат да намерят, в подопечната им окупационна зона, един куп подходящи хора, но и те си затварят очите за назначенията на бивши нацисти на държавни и политически длъжности в новосъздадената република.

иначе да, абсолютно си прав. американците го смятат за създател на тяхната космическа програма. иначе си е бил щурмбанфюрер от ССV

Няма да се учудя, ако се окаже, че Химлер и другите нацистите е работили за ЦРУ.

Аз пък ще се учудя. Като се има предвид, че ЦРУ е създадено 1947, след като онзи е ритнал камбаната.

Стотици нацисти, учени и разузнавачи, са работили за САЩ след ВСВ, а престъпленията им са били забравени.

И за СССР, Русия също немците са работили и много са работили. Тези които работят за чуждо разузнаване са предатели на Родината си И Герой за чуждите ссср.И с ордени са награждавани. СВЕТОВНА ДЕМАГОГИЯ НА ЦЕННОСТИ.

не са предмет на подобни пренебрежителни коментари - това са недостижими величини и са работили за кауза, а не като отрепки ала скрипал за пари. или съжаляваш, че не си в четвъртия райх? всъщност можеше да не съществуваш.

2015 ЦРУ-СИМО разселретява карти на находища с природни ресурси и ги предоставя на ЮСГС-Геоложка Служба наСАЩ ,разсекретява и снимки и дании за ХИТЛЕР и ги предоставя на в-к Вашингтон Поуст снимки на ХИТЛЕР с 1 ССофицре белгиец с име Ситроен ,2та снимани 1946г в Севрна КОЛУМБИЯ градчето ТУНЯ/ТUNJA/ окрьг Букараманга там ХИТЛЕР и Ситроен се установяват 5 години кьдето практикуват Поклонение пред СЛЬНЧЕВИЯ ДЕМОН /СВАСТИКАТАе древен СОЛАРЕН символ/ в древен езически индиански храм на Сльнцето на височина 2810метра близо до езерото ТОТА,Coijines del Zaque посветен на Сльнчевата богиня Ча, испанците-конкистодори нарекли храма Коиджинес дел ДИАБЛО-Храма на ДЯВОЛИЦАТА,втози храм легендите гласят че индианците присаняли ЧОВЕШКИ жертви от езерото ТОТА излизал пернат ЗМЕИ и изяждал невините индианци .Хитлер и Ситроен стоат в ТУНЯ от1945-1952 КОГАТО бягат в Пампасите и джунглите на граничния раооин Аржентина-Парагваи-Бразилия кьдето ЦРУ-СИМО им губи следите поради огромните и трудно проходими мочурливи раиони

Здрасти Цецо.

сега остава и да я направят светица.