Дъщерята на бивш директор на американското разузнаване получи 35 г. затвор за убийство

30-годишната София Негропонте от Вашингтон беше осъдена за непредумишленото убийство през 2020 г. на 24-годишния Юсуф Расмусен

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на бивш директор на американското разузнаване получи 35 г. затвор за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката е типична американка. Някакъв мелез, пред който нашите улични кучета са направо за киноложка изложба.

Това е САЩ а в България дрогиран убил трима души с колата си получава 4 години затвор от българската шибана правораздавателна система.Каращите пияни и дрогирани в България са със смекчаващи вината обстоятелства т.е.пили са и са се дрогирали затова по - малки присъди.Трезвите водачи допуснали смърт на пътя получават по- голями присъди ,защото нямат смекчаващи вината обстоятелства ,защото не са били дрогирани или пияни.Условни присъди пък получават убйците на пътя когато са деца на съдии,прокурори ,олигарси бизнесмени и видни политици.

Убиеца на Милен Цветков..сега пърди от мекият диван ,чете статията и се кефи че живее във България а не във САЩ...

Така са те бойците на тихия фронт - понякога се налага да намушкат врага.

Госпожица Негропонте е изтрещяла в грешната държава, каква ли карма носи баща й:)

В България, понеже си пил и шофирал - това се води непредумишлено - един вид, убил си някой, не защото си искал, ами защото си бил под действието на алкохола. Според-зависи, може да ти се размине с условна, ако жертвата е била също виновна, или максимум 1-1.5 години. В САЩ за същото получаваш до 35 години затвор за НЕпредумишлено. В България, кога ще се спре поущряването на пияндетата каращи джипки?

Осъдена е, защото убитият е Расмусен. Носи същата фамилия като на сегашния генерален секретар на НАТО.

Тази е от братския никарагуански народ. Имахме също африкански братя ако не знаете. Само че ето ви разликата-високото положение на баща ѝ не я предпазва от наказание. За разлика от едни други местенца под слънцето.

Пиянска свада с ...ЮСУСФ? На къде отива този свят? Мюсюлманите пият алкохол и ядат свинско като за последно.

Ти нещо против мюсюлманите ли имаш? Че аз съм национален герой на русия.

Не бре, въпросът е днешните мюсюлмани нещо против религията си ли имат?

Краварски ценности!

Това е бъдещето на САЩ, то вече е действителност в Бразилия.

Както се вижда ясно това е циганка.

Като чета имената : Негропонте , Юсуф Расмунсет ....

И това ми било ДЕМОКРАЦИЯ И ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ!!!???!!!??? ДА ВИ ПИКАМ И НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ДА ВИ ПИКАМ И НА АМЕРИКАТА, ДА ВИ ПИКАМ И НА АЛЧНОСТТА, ДА ВИ ПИКАМ И НА ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ, ДА ВИ ПИКАМ И НА ЕС-а, ДА ВИ ПОКАМ И НА НАТОто И НА ВСИЧКО ДА ВИ ПИКАМ!!!

Марш в русия бе, да ви пикам на тъпите червени бохлуци

Осиновил пет деца, но не могъл да ги възпита. Защо ги е осиновил тогава? За да си припише актив?! Къде са им "семейните ценности" на тези политици?? Забравих, американците вече са радетели на джендърството и разпада на семейства, легализацията на дрогата и алкохола без граници.

За циганите не е важно качеството, а количеството.

Това наказание срещу бащата ли е? Нищо че а е адоптирал. Тя ли трябва да понесе наказанието? Чак 35 години за пиянска свада? 10-15-20 години да. Луда държава.

Чиста циганка таа....

Демек няма значение в каква среда си отгледан ! всичко е на генетична основа. Негропонте е подходяща фамилия за случая.

35 години за непредомишлено убийство! а родните магистрати щяха да отсъдят 3 години условно с 5 години изпитателен срок!

Как може да ги наричате Негропонте! Преименувайте ги, както пренаписаха Агата Кристи :) и Чичо Томовата колиба…

Шефа на цру откраднал 7 деца от хондурас. Едното се оказало със зъл нрав.

"...подсъдимата е била толкова пияна, че не е била в състояние да действа с конкретна умисъл", но ИМАЛА СИЛИ да РЪГА МНОГОКРАТНО...

Съмнявам се дете на шеф на КГБ да убие някой и инфото изобщо да стигне до вестниците да не говорим за присъда.А иначе гена си е ген.няма оправия.

Защо ни занимаваш с личните си терзания и фантазии?

Някакво пиянде от модераторите се развихри пак.

После пак ми разправяйте, че гена нямал значение, била важна средата. Няма такова нещо! Когато гена е хондураски, и във Версай да отрасне пак ще си остане хондурас.

Ако беше в среда на трезвеници това нямаше да се случи.

Шеф на разузнаване - пиянде е твърде невероятна хипотеза.

Конструкцията на мозъка както и цялото тяло са генетично предопределени - това е ясно. Но те подлежат на някакви изменения - примерно може да се тренира бягане или борба, може да се учи математика. Но истина е че ако генетично човек няма данни за бегач или математик, той няма да има успех в тези начинания. Ако човек е склонен към агресия генетично, той ще си остава такъв завинаги. Друг е въпроса дали обществото не може да му инсталира някакви "драйвери" в тиквата които да му помагат да контролира агресята. Но очевидно ако хардуера е много крив, никакви дрйавери не могат да го оправят.

Когато ти дадат прекалено много възможности току кривнеш от правия път.

Дъщерята на някой от големците в русия??? Или пък някой да беше осъдил владко на батко!

да си гледаме в нашата купичка. В конкретния случай има една адекватна присъда каквато за нашето правосъдие е непостижим блян.

Ами аз си спомням за Янчо Таков как изяде дървото.

lu4ka

Негропонте - изключително неполиткоректно изразяване. По-скоро би трябвало да бъде Афроамериканопонте. Така де, нали сме модерни.