Коментари - Дъщеря на полицай се простреля в главата с пистолета на баща си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОРЪЖИЕ СЕ ДЪРЖИ ОТДЕЛНО ОТ ПЪЛНИТЕЛЯ(ПАТРОНИ)...И ВИНАГИ В КАСА ЕДНОТО ИЛИ ПЪЛНИТЕЛЯ ИЛИ ПИСТОЛЕТА.

Някой правил ли е статистика колко престъпници са убити с полицейско оръжие и колко невинни? Май е най-добре да се изземе оръжието на ченгетата, то те и без това не знаят как работи, само зулуми от тях :(

като дъщеря на полицай - на какъв интелект може да разчита? по-добре да беше станал гей...

Просто е взела най-силния антидепресант - куршума.

Модерна жена, 'бириш...

Щом е стреляла значи е имало сериозен проблем...Личен,семеен,няма смисъл да гадаем.Но положението е стигнало до краен предел.За нула бройки в състояние на афект може да вземеш пистолет и да се застреляш.

на тия полицаи дето не са полицаи, децата им са като децата на чернилките - возят се в скъпи коли, учат някъде (но не и у нас), друсалки и т.н. Това момиче дали не се е самоубило, защото вижда всеки ден баща си смазан от работа, защото е от читавите, а като си сам срещу всички е ужасно?!? Колко деца могат да понесат отчаянието на родителите си, всеки ден, 25 години (защото е родена след социализма)? За децата (за хорските деца, не чернилските) родителите им са най-важното нещо на света. Какво ще правим всички ние, ако гледаме всеки ден Слънцето да се сражава с нещо, да мъждука и да не ни грее? Тази обрченост изобщо никак не е лесна за понасяне дори, камо ли за отхвърляне. Дали не е такъв случая? Не знаем.

"25-годишната дъщеря на полицая от РПУ-Бяла Слатина е взела служебния му пистолет и пред очите му се е простреляла в главата. " - пореден сценарий. Как полицай - силен мъж , няма да отнеме оръжието от ръцете на дъщеря си? Защо тогава е олицай? Нали ако насреща си има също един мъж ,който е силен колкото него и може да борави с оръжие- то ще му е отнето веднага? Що за отрепки са полицаите? Или има друг сценарий, който не се казва? Има трети, който е прострелял 25 годишната жена, за да накара баща й да мълчи ? Кой е истинския сценарий ? - няма да се разбере, незвисимо как ще приключи случая. Този полицай е трябвало да бъде аут

Голяма бяла птица!

Полицаите са супер нагли типове, само злоупотребяват с правата и преимуществата си.

Жените във Враца трудно оцеляват там... при наличието на толкова пустиняци...

Не е лесно да живееш в семейство на полицай,там се случват страшни неща,вижте ги как се държат с хората и си представете как се държат с семействата си.....

МИЛИ ХОРА , БЪЛГАРИ, ДЕЦАТА НИ ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА, ДРУГИ СЕ ДРОГИРАТ, ПИЯТ, УМИРАТ ПО ПЪТИЩАТА, А НИЕ СЕ ГРИЖИМ ДА НЕ ОБИДИМ ЦИГАНИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ!

Дир-а прочетете си текста и открийте грешкитъе в него! Все още е опит за самоубийство, ако лекарите се борят за живота на опиталия да се самоубие.

Вече не е опит... Господ да я прости!

amin,dano policaja ja posledva

куките до един са психически уравновесени.... и даже могат да убедят самоубиец да не се убива.... много са кадърни....

Почина Михаела, дъщерята на полицай, която се простреля в главата снощи. Информацията беше потвърдена от близки на самоубилото се момиче, цитирани от "Конкурент".

А баща и къде е гледал? Как я е оставил да и вземе собственото му оръжие? Или и го е дал да си поиграе?

Дъщеря му не е 5-годишна бе идиот, 25годишна. Умишлено е взела пистолета, баща й едва ли има сейф вкъщи, където да го заключва, а и дъщеря му е вече голяма, а не малка .....Проблемът не е в бащата, а в идиота който ни управлява вече 9 години, никой млад човек няма перспективи за работа и собствен дом , няма перспектива да срещне нормален човек, с който да създаде семейство, няма нищо нищо нищо в това мракобесно мафиотско гето, в което превърнаха гробарските некадърници България.

При БСП 96-та година беше върха. Една заплата за един хляб.

ВСИЧКИ коментари дотук са ОТВРАТИТЕЛНИ! Поразена съм от злобата, от лошотията, простотията, на коментиращите...Млада жена е в опасност за живота си...Огромно нещастие е сполетяло този баща...Да, но той е полицай и си го заслужава...Ето това е ЕСНАФСКАТА ЛОГИКА на затъналия в простотия българин... От все сърце желая момичето да се оправи, а на бащата-кураж и вяра...

Прекаленият светец и Богу не е угоден! Хората казват истината, защото има много строги правила за съхранение на оръжие в дома. Отговорността е изцяло на бащата, защо и как това оръжие е било достъпно за дъщерята. Това не означава, че хората мислят лошо за момичето и не искат то да се оправи. Вие тълкувате написаното, както дяволът чете Евангелието - тоест както ви е изгодно и решавате да се самоизтъкнете, като изкарате другите хора лоши и злобни, но за съжаление не успяхте да "блеснете" с доброта или морал.

Тази ''ЕСНАФСКА ЛОГИКА'' , си има обяснение - 30г. разруха , мизерия , упадък на държавата , безхаберие , ПРЕСТЪПНОСТ , цигания !!!!! Стигат ли ти доводите , или смяташ , че ние ще сме безгранично ''толерантни'' и ''добрички'' към всичко случващо се пред очите ни ???????!!!!!!!

Жалко-такъв грешник ли е бащата ???

Така са полицаите, возят си децата на предната седалка, после им дават да си играят с пистолета и после им се случват различни трагедии.

А и те самите не си слагат колани и карат без пуснати светлени,но ако те барнат с тези нарушения-ГЛОБА-АКТ-РЕКЕТ!!!

Родната полиция децата си не може да опази.

Питай Веско Маринов дали е така!

баси бавния полицай - да си вземе оръжието пред него, да зареди и да се застреля ?! Сигурно е бил на рИкия през това време и е мислел, че всичко е шега.

Дир, вие сте "велики" !!!!!!!!!!!

Може да не съм прав, но като че ли полицаите, вместо да решават проблеми, ги създават.