Денис Родман разкри, че Ким Чен-ун има дъщеря

Бившата звезда на NBA Денис Родман продължава да разкрива подробности за посещението си в КНДР, където се срещна с лидера на страната Ким Чен-ун. В интервю за в. "Сън" баскетболистът разказва за личния живот на своя "нов приятел", повдигайки завесата над някои от семейните му тайни.

Обратно в новината

Коментари - Денис Родман разкри, че Ким Чен-ун има дъщеря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде бе! Къде сте червени поклонници и покледователи на Ким, Кастро, Че и Чавес?! Защо не изразявате възторга си от "великото" събитие? Или направо сте се задъхали от радост?

Оправете Ким в заглавието - написано е Кин.

Инфантил дирижира Северна Корея забавно. На скоро имаше снимка на Ун с последно поколение смарт фоун на HTC, а скъпите му другари от народа могат да си купят гумени галоши от гастронома и то със заявка минимум 5 години преди това. Скандално е !!!

Също като в България преди 40 години. И тук си купувахме долни гащи от Кореком, да не говорим за нескафе, четки и пасти за зъби и панталони "Ливайс". И ако чяха останали на власт комунистите, щяхме все още да чакаме ред по 20 години да си купим "Жигули". Кое му е различното?

Няма разлика! То е повече от ясно, че и при тях няма да господства този режим ВоВеки но си имат Южна Корея и един ден като дойде момента ще и предоставят доста силно и стабилно рамо. Ние нямахме такова рамо на кого можеше да разчитаме на Гърците ли, може би на Югославия или Румъния. Тях не ги мисля те ще се оправят рано или късно жална ни майка на нас!

деер

Садам никога не е искал да завладее света!!! Изхвълял се е , но не чак толкова

НАДЯВАЛ, АМА ГО Е ДОСТРАШАЛО ОТ БАТЬОВЦИТЕ ОТ НАТО.