Държавният бюджет за 2019 г. мина на първо четене

От ГЕРБ поздравиха гражданите и работещите, които са изработили този БВП, за да могат да се направят повече разходи

Обратно в новината

Коментари - Държавният бюджет за 2019 г. мина на първо четене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е новото най-позорно ограбване на българския народ. В нормалните държави плащат богатите и има грижа за оцеляване на бедните. Тук бедните се товарят до смърт. Отнемат им и най-последните и най-малки възможности за оцеляване. Това е най-добрият бюджет за богатите и управниците, и най-лошият за бедните. Робството от външен нашественик е по-добро за българския народ, отколкото тиранията на българските чорбаджии и олигархия.

тях няма ли да ги поздравите дето гледат внуците си за да могат майките и бащите им да ходят на работа? ГЕРБ може ил да направите такова тъпо изказване БВП се прави то всички български граждани ма МЕНТО ПЛОВДИВСКА!!

Годишната инфлация ще е над 5 %, като добавим и данъците които гробарите наложиха за да пълнят хазната, преките външни инвестиции са намаляли рязко, над 2 милиона българи ги няма за постоянно в България, външния дълг нарасна и достингна 1/4 от БП не ми е много ясно какво му е хубавото? А последните простотии с увеличаване данъците върху старите коли, ненормалната ГО и Здравната Риформа на Ананиев ми се струват доста интересни ............... Бойко подавай оставка и отивай да почиваш!

Най-тъпата смешка от вчера: Ще спасим 4500 човека ,като вдигнем с 30-40 лв. данъка на старите МПС.Какво точно ще се случи не е ясно освен,че ще се приберат едни 50 мил. .Сигурно е само ,че ще има едни милион и половина които ще са доста нервни и мислещи как да не платят нищо повече.

навява спомени от времето на "С малко, но завинаги"

навява спомени от времето на "С малко, но завинаги"

Някой тук нарече бюджета "тлъст,като лазаня". За кого обаче? За 480,000 на държавна хранилка. А останалите 6,000,000 работещи и пенсионери? От тях смъкват по две кожи, за да го има ГЕРБ. А на нас,простосмъртните трябва ли ни ШАЙКАТА? Та,на следващите избори извадете главите си от задниците и ги сложете на раменете си драги ми избиратели!

По-тъпи и лобиращи управляващи не сме имали.Да живеят банкери,застрахователи,ласкатели...

са от началник отдел на горе! Обикновенните служители в държавната администрация рядко виждат увеличение и за тва в нея ще видиш хора които са на пенсионна или пред пенсиониране! ГОЛЯМАТА ПАРА В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Я ВЗИМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ПАРТИЯТА ! ТАКА ЧЕ НЕДЕЙ ДА ВКАРВАШ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ!

Защо пенсиите се увеличават от 1 юли, а бюджетът събира пари от 1 януари?? Заплатите на държавните служители се увеличават от 1 януари, а заплатите на депутатите се преизчисляват на 3 месеца!??? Как от сега /половин година порано се знае, че 5,7 % ще компенсира пенсиите след 1 юли следващата година?? Ясно: разчети, статистика, прогнози, но в сегашния случай е ясно, че инфлацията ще е бъде значително по-голяма!!!

Сега като вдигнаха данъка на старите коли да му мислят вносителите на нови ,как ще задоволят търсенето.Всички които карат стари коли си кътат паричките и не си купуват нови заради ниските данъци ,но от утре .....

по 3 милионера на седмица....съобщават медии....според банковите депозити а за размера на влоговете до 20х и по-малко мълчат.....нямало динамика там. Това е управлението и бюджетирането на Герб....Разтваря все по-широко ножицата бедни- богати.

Нали искахте банани-Яжте ги сега!

разстежа идва и от ниските лихви, но това е временно,докато всички изтеглвт кредит. После идва голямата депресия....

Бюджет, на който на края на годината излизаш с милиарди излишък, означава че не е разчетен правилно или не си си свършил работата. Сегашния ще е същия. И това се прави за да може тези пари да се раздадат на свои хора. Живеем в крадлива сърцата. И най крадливи са управляващите. Трябва затвора за тях....

О суета, всичко е пари. Пари са управляващите. Пари са депутатите, те не са хора

Прочети по-долу. Ботев го е казал, народът ни не са хора а племе. Това е причината и за подобни депутати и подобни управляващи

". . . Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен.

Направо ни утрепаха! ИЗРОДИ

Това увеличение на бюджета е за сметка на бедните, всичко за тях ще поскъпне драстично.... ГЕРБ са глутница от плиткоумници.

Нов нацонален истински Синдикат.

Тикви, ЩЩД!

Абе тук едни умници споменават "инфлОация". Аз знам за инфлация. Какво е това инфлОация, яде ли се, пие ли се?

Представям си как Бай-Тошо се пука от смях в гроба си,и си мърмори-прост съм бил и съм съсипал дъжавата,а си избрахте най-"умният" ми охранител,който даваше и дава всичко от себе си да е като въшка на чело !

Ще вкарам една бърза идея - система "Бонус-Молус" и за депутатите?

Каквото и да лаят руските тролове, държавата ни днес е по добре от вчера. Вървим напред и живота бавно но сигурно се подобрява. Да живее България и долу предателите.

Определено за малцина държавата ни днес е по-добре от вчера. Надявам се да си един от тях.

Определено трябва с твоя никнейм да отидеш да им го лапаш на сегашните твои управляващи, белким ти дадат някое левче за да продължаваш да ги подкрепяш. На фона на това, което си написал, заради такива дебили като теб държавата е в окаяно състояние . Смотан дразнител с малоумен/ дебилски коментар, в който няма и грам истина!

"Вървим напред и животЪТ бавно, но сигурно се подобрява." Бъди по-внимателна - изтървала си кавичките!

Вие от ГРОБ действително живеете по добре, за вас има всичко и то по много, защото крадете ден и нощ неспирно. Да се задавите дано.

На тези хвалипръцковци всичо им е по-по-най

Колкото по-добре е държавния бюджет - толкова по-зле е домашния бюджет. Това забелязвам - последната година заплатите намаляват, цените растат. Инфлацията за 1 година мисля, че мина 10 % . Време е герберите да се махат от властта, че ще дойде и дървото накрая.

Инфлоацията е 2-3 % това да не са ти русия и турция с по 25 % инфлоация... Заплататите в държавния сектор растат с 10 % в частния повече. На учителите с 20

Ти малоумен ли си бе селтак. Хляба и бензина скочиха с по 15-20 % за една година. Или смятаме голямата кошница със стоки от типа на пиано и ТВ 100" че поевтиняли с 30 % ? Да не си на смяна към герберите ?

в Австрия литър дизелелово гориво струва 1,6 евро(и то на магистрала) при часова ствака 15 евро,в България дилела струва 2,4 лева при дневна ставка 20 лева???Аз ли тъпо смятам или някой продължава да си мисли,че материалът е калпав???

Тия герберасти и дежурни ли имат по 24 часа, че някой слага по 1 минус на последните мнения против тази крадлива напаст ?

Кретене .... Ако инфлоацията е 10 как тъй банките дават кредити с 4 % лифва ? Може би са на загуба ? :D

Общата може да е 2%, ама хората ги интересуват ежедневните разходи - там е тази разлика. Храна, горива. Ако на месец си давал 1000 лв за храна и гориво, тази година даваш 1100 лв. - това е инфлацията за теб - 10%. Дреме ти, че телевизорите на промоция са поевтиняли с 100 лв също. ТВ не се яде.

Частният бизнес работещи на МРЗ, издържат 500 000 хил. имитираща администрация не заплащаща и осигуровки. Болен здрав носи.

Не знам за бюджета,но масово народа няма да може да плаща новите застраховки и данъци!!! Няма да може да плаща и сметките си,защото всички цени отидоха в космоса!!!! Животът в България през 2019-та ще бъде много труден за 80% от населението!!! Никога не е било по зле,никога не е било толкова скъпо,заплатите едва са мръднали,цените скочиха тройно за много кратко време,инфлацията буквално изяде доходите ни и ни загроби,кой е успял да купи жилище на изплащане няма да може да си погасява заема,очакват се масови неплащания на заеми и подобни... Инфлацията ще докара нова криза в България,защото народа отново започна да се чуди,как да свърже двата края!!!

Не бе тъпчо, просто ще има места по заведенията.

На колите до 100 коня данъка ще порасне с 5-10шева. Стига глупости.

На финала ще остана в БГ само държавната администрация

че заглавието е в кавички.

"...заслугата е на работещите..." "...а поздравим гражданите и работещите, които са изработили този БВП..." Супер, значи ни трябват повече работещи. Може ли да освободим малко почиващи си от държавната администрация да се влеят в частния сектор и да поработят за споменатото БВП?!

Твоя коментар печели интернета днес!

На следващата задушница хранещите се от гробове ще са още повече.

ще е не двойна а четворна...докато не останат само мангалите но и те бягат вече.

Този бюджет е насочен към грабеж на бедния българин ! Всичко поскъпва ,а данъците растат !

..най-добрият бюджет, за кого обаче? Вдигат данъци и цените след което в бюджета ще влязат 4-5 млр повече, а в същото време казват че те щели да похарчат 4млр повече...да ама това означава да налеят 4млр в техните си обръчи....тъп народ заслужава да го стрижеш до кожа.

Тъпа е майка ти

Майка ми не е МЕНТА

Видя се кой стои зад ниските доходи и пенсии - бсп и дпс!!! Те са свързани най-тясно с олигарсите, ограбили държавата!

От десет години управлява Боко Премъдрий, кви бесепета и депесета?

Какъв гражданин си ти всички в България са със селски произход. Хората му обясняват,че трябва да се намали ДДС на лекарствата то пак си знае опорките. С конкурс ли ви избират от ГЕРБ , които е по-тъп от Цецо става.

Дали е възможно да има такъв

Слаба работа , големите хвалби на Борисов ще доведат до още по-голяма пропаст между бедни и богати!Това няма да е сплотено общество , а дълбоко разделено и яростно!Змийте хапят на изпроводяк!Чао Бойко)!

Извинете, коя е тая тетка на снимката ?

Довчерашна продавачка в бакалия, поне такъв й манталитета и акъла

септември мина а северозападът не направи въстание! явно в тази държава всички туземци измряха!

Благодарение на трудовите хора и в знак на признателност,Ц Ц ще си закупи нови 6 апартамента Б Б ще открие поредната некачествено изпълнена пътна отсечка на , която ще се изтрепе населението на малко село. Делян Пеевски направо ще придобие цяла северна България. Всяко трудещо се семейство да прибере по едно такова ромско да не се хабят пари за купуване на гласове. Да ви е честита новата година с новите данъци!

ще има за европата! няма да има за българите!

С вдигане на данъците и застраховките на колите ,срахте на социалните помощи . Преди години Кремиковци замърсяваше въздуха в София , но явно Ви беше малко . Сега ви пречат колите . Какво да чакаме сега . Който пуши без филтър или лула да бъде глобяван . А може би дупките на шахтите пропускат вредни вещества . Стига сте мразели този народ .

Стига сте карали таратайки

Менда Стоянова е Най-некомпетентния човек в Герб . Може и да е в Редиците на Мафията . Но благодарение на тази жена се прокараха Закони с които се отвориха ДУПКИ в дейността на БНБ и КФН . Тези Дупки позволиха да Фалира КТБ без да разберат БНБ и КФН , след това Фалира Олимпик без да знае даже и ЕС . Тази Жена е Заплаха за Националната Сигурност и Парите ни .Наред със Симеонов и Каракачанов , трябва Незабавно да се извадят от Играта за България

Е как ще е виновна Шменда или Боко Тъпото за фалита на КТБ? Нали Ореха беше виновен? Като им ояснявам на тъпите герерасти, че планът за грабежа на КТБ е изготвен по времето на правителството на Боко Тъпото, а за излезе Тъпото невинен, реализациата стана по времето на Ореха.

И как им обясняваш ? Стоиш пред огледалото и спориш ? Не друго , ами за другите работи си има факти които са налице и те по никакъв начин не кореспондират с лелеянията ти !

Старт на фалита на КТБ даде цацаратурата(а.к.а."ти си го избра")с показните си акции в сюблимния момент за всяка една банка - тогава, когато е закрепила доверието и кешовите тегления намаляваха с всеки изминал ден. За ключовото съучастие на боковия другар делянчо трябва ли да отваряме дума?

Това е най бруталния бюджет досега!!!! Вдигането на данъците и застраховките уби народа направо!!!! Никога не е било по зле!!!

Бунт, Бунт,Бунт!!!!

Руанда

И по зле.

Добре че на власт дойдоха полуграмотни пожарникари и физкултурници с поръчкови калинки като Менда и измислени финансисти като Владиславчо, че да имаме най-добрия бюджет! Що не вземат и се гръмнат тия нещастници, че да не мъчат повече и себе си и хората?

Крокодили на снимката е много тъпа и постедствена

Крокодили на снимката е много тъпа и постедствена

На тая Мента като и видя лъжливата физиономия и ми става черно пред очите,ще и надуя бузите от шамари..

Цецо Апартамента ще ни оправи

Безкрайно неуважаема стоянова ! Тоя " мега добър " бюджет може да мине само пред смрадливия ви Илекторат . Само едни цигани и фалшификации ви крепят :)))) А .. и една раздута и неработеща администрация . Калинка до колинкьо ... все индивиди с ментални увреждания . А междувременно една от щерките на цв.цв. , започна работа в шломскито сборище - СБ . Всякавъв коментар е излишен .

Аман от зверове

Леле... Вещица на снимката... ПУ ДА не е уроки... Марш на вампир..