Държавите от НАТО са се споразумели да не доставят на Украйна определени танкове и самолети

Това е направено с цел да се намали колкото е възможно рискът от конфронтация между Пакта и Москва, Зеленски въведе визов режим с Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин щял да дарява танкове на САЩ за да си бранят училищата от украинските... грешка, от своите фашисти.. Къде го Просто Киро да си дари заплатата за някое американско училище??

Гьльбчетата на мира . Просто желязото ви не става . Путин си тренира танкистите вьрху тях.

Путя започна да вади от резерва Т62. Другите му танкове дадоха фира в Украйна!

да, прост трол си, а Т62, за които се изхождаш, всъщност са пленените от руската армия украински таралясници, които се използват до колкото е възможно от войските на ДНР и ЛНР...

Не става дума за Т64, а за Т62, нещо по старо, но след проведената модернизация може би по добро. Преди две години същите Т62 пак се виждаха натоварени и пътуващи към Урал. Явно вече ремонта и модрнизаията са завършили.

Както коментира преди време Генерал Янев, животът на внесената в Украйна "Натовска железария" трае средно 35 часа.

След решението на Зельо, руските войници се връщат в Москва, в посолството на Украйна за визи. И чакат на опашка, щото напливът е голям.

русия трябва да бъде унищожена СЕГА.

Ами айде де, к'во става? Отдавна се точите, ама нещо не ви се получава!

Какво чакаш ??? Пушката и памперса и на фронта . Русия те чака да я унищожиш .

Да се спират напълно с подкрепата на фашистите,да ги приключва и развалят "панаира",че нещата отидоха много далече. Много са жертвите и страдащите. Украйна е разрушена. Всъщност на краварите,които са на повече от 10 хл. километра този конфликт им е балсам и катализатор за икономиката. Все пак всяко начало си има и край . . .

Полша НЕ УСПЯ да изпрати през своя територия самолетите поради предварително хвърлената информация в публичното пространство и последвалия скандал. Днес Украйна ИМА ПОВЕЧЕ САМОЛЕТИ от началото на войната. Просто и изпращат резервни части и "ПЛАТФОРМИ" за "ремонт на самолети". Затова, за да се избегне нов скандал, САЩ ще изпратят като "ДАТСКИ" "харпуните" с обсег 300 км. Американския военен министър Остин заяви пределно ясно след Първата среща в RAMMSTEIN: Русия ще бъде сломена и няма да може повече да заплашва Мира и други държави. Това е РЕШЕНО ВЕЧЕ ОТ 2 МЕСЕЦА.

само дето, вместо да е "сломена", Русия напредва и си осъществява бавно но сигурно плановете, а кучетата си лаят...;-)

А аз се надявах на зеления да му подарят стотина Абрамс-а, два-три В-52 с по два минетмена всеки. Поне двадесетина Ф-18 и 7-8 Ф-35.

...надеждата умира последна

Русите се напълниха до ушите с НАТО оръжие, оборудване и техника, особено батальоните на ДНР и ЛНР екипировката им е само НАТОвска.

В момента са първите стрелби на фронта с американски 10 гаубици. Ще дойдат 90 американски и 10 австралийски. Чак тогава ще ви се спизди животеца, блядь.

С тези 10 австралийски ВСУ ще спре чак в Магадан. Даммм.

Всичките 100 гаубици са американски, сволочь. От Австралия пристигат вече купени от Австралия....американски гаубици. Австралия си ДАРЯВА, американските гаубици, бля.

Успокой се, че опръска клавиатурата! Важното е, че Магадан ще падне, нали. А ако отидеш и ти в Украйна, утре-вдругиден в Русия официалната валута ще е гривни. Къде ви намират?

СА ПРЕКИ, НЕПОРСРЕДСТВЕНИ УЧАСТНИЦИ В ОКУПАЦИЯТА И ЛИКВИДАЦИЯТА НА УКРАЙНА ! ФАКТ ! НЕ ПОМОГНАХА НА УКРАЙНА С РЕАЛНО, ТЕЖКО ОРЪЖИЕ С КОЕТО МОЖЕШЕ ДА ОБЪРНЕ МАЧА ! БИЛО ГИ СТРАХ ОТ ГЪБИТЕ .... ХУБАВО .... ТОГАВА МОЖЕШЕ БУКВАЛНО ДА УДИШЕТА БЛЯДОВЕТЕ ФИНАНСОВО, КАТО МОМЕНТО СЕ ПРЕКРАТИ КУПУВАНЕТО ДАЖЕ НА 1 КАПКА ГАЗ И НЕФТ ! И ТОВА ГИ БИЛО СТРАХ, ЩОТО БИЛИ ТОЛКОВА ПРОСТИ, ЧЕ СЕ ЗАКОВАЛИ ДА ЗАВИСЯТ ОТ НЯКВА ГАЗ, ВМЕСТО ДА НАБУЧАТ ПРЕЗ 500 КМ ПО ЕДНА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА! С ОРЪЖИЕ НЕ ПОМАГАТЕ, ФИНАНСОВО ДА УДУШИТЕ АГРЕСОРА - СЪЩО НЕ ИСКАТЕ! ЩЕ ВИ КАЖА САМО ЕДНО - С ВАС Е СВЪРШЕНО ! ПИТАЙТЕ БИВШИТЕ СОЦ. СТРАНИ, ТЕ ЗНАЯТ НАЙ-ДОБРЕ!

Е, направи си извода защо става така. Приказката за " до последния украинец" се оказва истинска.

30 години арабите бяха готови да се бият за своята свобода .... "до последния руски войник" и да отстояват своята териториална цялост. Агресор бяха Израел. 20 години американците налагаха ......"западна демокрация "правила" и ред" , но след последния американски самолет нещата се върнаха в своя нормален вид. Та сега ще се случи същото - след 10г. Украйна ще същата до мозъка на костите.

Кере пращай батальона да решиш кризата..нема ко са циганиш

На 5 април 1999, анализирайки последиците от предстоящото отделяне на Косово за статута на албанците в Македония, КИСИНДЖЪР казва: "ПОЧТИ ВСИЧКИ СЛАВЯНСКИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТТА СА БЪЛГАРИ" (...the Slavs in Macedonia who are almost exclusively Bulgarians...). Хаинц Кизингер е немски евреин, роден в Германия през 1923 година. Пполучава Нобеловата награда за мир през 1973 г. за приноса му за прекратяване на Виетнамската война.

Молба до Москва от Зеленски за издаване на виза за влизане в Украйна

И понеже всичко е за пари , според мен, НАТО гледа да си пласира старото оборудване и оръжия на Украйна и то не безплатно и след това да се превъоръжи с по нови неща. Няма да даде на Украйна оръжия с нови технологии, защото и руснаците могат да ги докопат.

НАТОвските женерали много добре знаят колко трудно е да се изкара руската мечка от бърлогата ѝ, но излезе ли веднъж, аман им е на НАТОвските майки и еврогеьовете! Руският ботуш не се церемони, за него няма "не искам". няма "недей" - има смо "НАПРЕД"! Върховният главнокомандващ на съюзническите сили на НАТО в Европа ген. Тед Уолтърс каза по-рано, обосновавайки се с оценки на разузнаването, че "предаването на изтребители Миг-29 на Украйна може да бъде възприето от Русия като стъпка за ескалация и да доведе до ескалация между Москва и НАТО, а това може да доведе до високорисков сценарий".

Натото много го е страх нещо.

Това е пълна глупост. Русия планира война с НАТО. Колкото по-малко бъде подпомогната Украйна сега, толкова по-малко щети ще понесе Русия и толкова повече ще пострада свободният свят по-късно. Също както не е била подкрепена Полша в началото на ВСВ, след което после цяла Европа е била в руини. Ако Русия не бъде спряна сега, ще видим най-разрушителната война в историята на човечеството.

Ами спри я, бе Е, недей сано да дращиш във форумите !

Кой свят?!

Ха, най-накрая на западните малоумници им дойде мозъчно просветление, ама малко късно. Мандалото лопна!

Русия ще плаща външният дълг в рубли.Фалира.

Путин е велик! Ще влезе в историята като политикът, извел Русия като държава с която трябва да се съобразяват всички, които досега се мислеха за единствен център за икономическо, военно и политическо влияние върху целия свят. Еднополюсният модел на влияние свърши, диверсификацията е в пълен ход. Който не е разбрал, ще му бъде обяснено допълнително. Жалко е, че с продажните марионетни политици, България отново е от грешната страна, защитавайки чужди интереси за сметка на бългрския народ и държава.

И какво ще стане, ако Путин постигне тази "велика" цел? Ще е въведе крепостничетвото в цяла Европа минимум. Ти ще работиш само за да плащаш за отопление с "евтина" руска газ и да караш 30-годишната си кола с "евтин" бензин от Лукойл. Ще гледаш новини само по Первий канал, където ще ти обясняват, че трябва пет пъти на ден да славиш Путин.

Сега Простото Кире са търчи бърже да свали укро знамето от Столичната Община и да върне имената на сменените улици.

Натовска държава Турция напада Кипър(натовска държава). Никой не си мръдна пръста.Историята е добър учител. Трябва да гледаме нашите си интереси.

Само, че нямаме наши интереси! Имаме интреси на БСП, СДС, ГЕРБ, ДПС... Корпоративни интереси и т.н.

И кога точно Кипър е била член на НАТО? Как пък един път едно вярно нещо няма да кажете плоскоглавите?

Член е на ЕС, а не на НАТО !

Кулеба пак дудне, все недоволни тия укри

какво означава това, че им предоставят остаряло оръжие

Руснаците имат една поговорка, която гласи: "Което куче ни е залаяло, все е побеснявало!"

Как можаха украинците да се вържат на този наркоман и двамата боксьори, те вече са милиардери, а Украйна е развалина и никога повече няма да е цяла... Как може да вярваш на алчните търбуси в САЩ и да тръгнеш да воюваш с най-силната държава в света, ей така с едни голи обещания...

всички вярват, ние също - азовци до последно са вярвали че НАТО ще изпрати помощ и ще ги освободи, а още в началото от НАТО заявиха, че Русия не е заплаха, чл. 5 се задейства само за страни на НАТО, ако бъдат нападнати без причина, ако някоя натовска страна се намеси си носи отговорността, това за полша

Най-силната държава на света !? На какво? На глупави лакърдии?

На баба им. Кой им връзва нямам идея. Надяват се да се намали темпа на Руската армия. Рийпър дроновете не могат да дойдат веднагически. Както и мечтаните танкове. Сори, кофти новина. Атаката се засилва, следва сплескване на котлите заформени по основната бойна линия. После следва налазване на останалата част от Укрия. Другата причина е, че няма жито. Британците се опитват да навлезнат като ескорт на кораби в Одеса. Ще видим тая работа. Не става да запалиш целият свят с русофобия, да конфискуваш частна собственост, да цензурираш медии по команда, да ходиш по гайдата на наркодилъри и нацисти и да ги представляваш като герои. Запада си изигра основните карти, останаха му само соросорките с опорките и евентуална ядрена провокация. Ако им стиска да запалят планетата в трета световна и ядрена война, да заповядат. И бункерите няма да ги спасят.

Руснаците им показаха нещо критично и то е че не могат да се скрият в бункер от новите ракети.

Когато едно животно е смъртоносно ранено може да направи голяма глупост и поради тази причина има нужда от контролиране на ситуацията от страна на НАТО. Русия до няколко години ще е тотално разгромена и несъстоятелна икономически и по естествен път тази държава ще се превърне в толкова незначиелна и малка, колко в момента хората си представят една Молдова. Нека помизерстват малко да видят как е.

Бисмарк твърди, че руснаците могат да издържат на ограничения, за разлика от разглезена Европа, ето Германия има пълни хранилища с газ, но след като обиколи евентуални други доставчици, установи че не ѝ е изгодно и се съгласи с условията на Русия, Италия също, май само ние, полша и прибалтика се инатим, защото на нашите управници не им пука за страната и народа

Започнало ли се е веднъж Украйна ще бъде част неразделна от РФ. Просто трябва да е ясно на всички Еврогейски политици.

Само каски им давайте!

Поумняването (проумяването на ситуацията) в главите на световните „раздавачи на демокрация“ почва да настъпва бавно, но неумолимо! Някой в ламтежа си да доминира вечно „предобри“ работата! На почетната стълбица на мераклиите за първо място в света вече е започнало пренареждане – явно ще има най-малко две първи места, да не казвам и три! То бъдещето ще покаже!

Теб това кво те топли?

Турците защо станаха пишман , че дадоха " байрактар " на украинците ? Това е причината , просто после не могат нищо да продадат ! Знаят си стоката !

Вероятно дори и те не се очаквали, че така ще се изложат брутално. Гледали са келепира, но не са очаквали, че безпилотниците им ще бъдат тотално размазани и ще станат за смях. А се водеха с "невидимост" от рода на Ф35... Че чак нота трябваше да пращат до Украйна и да недоволстват, че така прецакват безпилотниците им... Пълен цирк.

нещо си се объркал. Байрактара сра на руските путки и ги пръска със сперма. това е главната причина за мора на фашагите хахахахаха

Украйна да се спасява само, чрез дипломация.

Усраинците като дадоха властта на евреин си разрушиха държавата. При нас е същото, чефути и чифутски подлоги в управлението.

Нещо поуплашени изглеждат натовци, противно на троловете им…

От кой бе зайчик ?

Когато едно животно е смъртоносно ранено може да направи голяма глупост и поради тази причина има нужда от контролиране на ситуацията от страна на НАТО. Русия до няколко години ще е тотално разгромена и несъстоятелна икономически и по естествен път тази държава ще се превърне в толкова незначиелна и малка, колко в момента хората си представят една Молдова. Нека помизерстват малко да видят как е.

Ти наистина квичиш, пикльо.

Наредил съм изтегляне от крайна нямаме визи-ЗАГАЗИХМЕ ГО ЯКО

Вече на над 120000 руски граждани им изтече времето за престой в Украйна и те щат не щат ще трябва да я напуснат...

Даже и руските войници са с визи. Хахаха циркаджии

Евроджендърите да разблокират замразените руски активи, че току виж, на Путин му се присъни един сън... и вземе, че анексира цяла Украйна.., та да обещети частично "порязаните" руснаци и техните активи... Путин така ще Ви натегне, че не ми се мисли.... и Северен поток 2 - ще заработи..

Абе смешния, ти от чие име говориш? Кои сме НИЕ, кои сте ВИЕ? Ако стане нещо, ти къде ще идеш, или ти вече си в Санкт Петербург... явно си от троловете като гледам...

държат сякаш са член на НАТО и то им е длъжно с нещо! Нито са в НАТО нито В ЕС! Сами си предизвикаха войната,сами да се оправят!

Ги подкрепяше за войната, те също носят отговорност

Последният напън вече е настал, урките скоро ще вдигнат бялото знаме, не като пленници, а като терористи. ЕС ще клекне и отмени всички санкции, но ще плаща в рубли по курса на Русия. Доктрината на САЩ пропадна, те сами не могат да се оправят с вътрешния тероризъм, камо ли да изнасят такъв.

И както винаги ще се окажеш от страната на булката.

Смехурко

С такъв премиер.., освен от към страната на булката да сме...

Истината е, че Путин обърка срането на уважаваните политически европейски лидери ! Гледам им сеира на евро-джендерастите, как се оправдават и дават на задна.... Яд ме е за Просто Киро, че не се усети и сега плащам едни пари за гориво..., че ми иде да го плесна зад врата... Бензиноколонката ми изпомпва портфейла кат трифазна помпа... По-смотан премиер не сме имали..., да вярва на джендерастите от европа...

Затова ли се моли да му преразгледат санкциите? Затова ли производството на автомобили е спряно и без перспектива за в бъдеще? Затова ли никой нищо не иска да му продава?

Моли? Я пак? Тези, които се, молят са американците и европейците.. молят се да пусне морската търговия със зърното на уссраина, а Путин просто им казва при какво условие това ще се случи! И кои са "всички"? Отдавна ес, сащ, канада и австралия не са всички! Китай, Индия, Африка, Южна Америка, арабите, евреите... всичките те търгуват с русия и ни се смеят как изпуснахме питомното за да гоним михаля! Ама това жендарите на козяк няма как да го разберете!

akud

когато НАТО се окаже просто една джендАрска организация. и в рубли си плащат секса дори :)

Питки дъвче англосаксонски бахур. Да духа и миризлив български чеп. Ние сме в Европа. Ние сме в НАТО. Не искаме нищо руско.

Висшият руски служител се изказа ден след като председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се обяви за преговори с Русия за спешно деблокиране на над 20 милиона тона зърно, които не могат да бъдат изнесени скоро от Украйна заради недостатъчния капацитет на железниците. САЩ, НАТО, ЕС и Колективния Запад ДАДОХА ОТБОЙ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УКРАЙНА - ГОЛЯМ ТАШАК! ДОЙДОХА КАТО АСЛАНИ, СЕГА СА КАТО НАСРАНИ !!! Руснаците имат една поговорка, която гласи: "Което куче ни е залаяло, все е побеснявало!"

Доларът пада, цените в Русия се качват. Что то не так?

Цените падат за пръв път от 2021 година в Русия. Пенсиите от първи юни отново се вдигат! Има олио и хляб и месо на нормални цени. Да не говорим за бензина дизела тока и др...

На Московской бирже нещата въобще не изглеждат така.

Визи за Руснаци? Те си минават границата както си поискат.

На идване с танкове, на тръгване в хладилен вагон с надпис Груз 200.

А горките украински войници даже няма кой да ги погребе! Добре че взеха масово да се предават няма смисъл да умират заради нацистите, които избиват собственото си мирно население!

Айда вземете се образовайте за Русия https://www.youtube.com/watch?v=NovLOXxUzDQ

Оооопппаааа :). Даваме R!

Със всеки изминал ден Европа се научава да живее без руслямската Джамахирия! Електрически и водородни автомобили, термопомпи, зелена енергия, фотоволтаични панели и вятърни генератори! Даже и Китай вижда безумието на лудото джудже и започна зелен преход и пълна енергийна независимост от Северна Монголия!

Не може да живее и да произвежда не може и да яде не може и олио няма и жито няма и единството го няма! Големите държави в Европейския съюз и купуват газ с рублички пък и по-малки само тъпанарите не си плащат сети се за кой става въпрос.