Караджов: Държавата все още дължи 130 милиона на пътните фирми, не е плащано

Работим тези договори да се трансформират в истински строителни, каза регионалният министър Гроздан Караджов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой упорито работи тази магистрала да не се случи! По делата ще познаете кой е и ще го съдим за саботаж срещу България!

Караджов да казва, и да повтаря, кой забърка тия батаци, и сега се прави на интересен, ни лук ял, ни лук мирисал, а това е вожда на крадливата герберска пасмина!

на вас все някой ви е длъжен бе. Кога ще си оправите калпавите ремонти със спестените мат'риали? Пътното строителство, транспорта, хотелиерството са все бизнеси на бившите мутри, настоящи добре облечени бизнесмени в сянка (и децата им

Тоя си докарва добри проценти от тия разплащания.

ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ПАРИ ИМАШЕ ОСТАВЕНИ НО,ВИЕ ГИ ОПАПАХТИ И ОТКРАДНАХТЕ.

Абе ей, профан!!! Нали ти олицетворяваш държавата от 6 месеца вече!!!! Що не се разплащаш със строителите??? Ръцете в гъза ти ли са???? Или със службашките правителства на Фигуранта всичко сте опукали???!!!! ОСТАВКА и на СЪД!!!!

Пълни глупости говори тоя. Борисов също се опита да строи с обществени поръчки, но после загубилите фирми обжалваха и се бавеше с години стартирането на строежите. Явно сега и това е целта,щото пари няма и трябва да има оправдание защо нищо не се прави..

Никой няма да работи за без пари, в името на Светлото бъдеще.

Комунистите пак ви обраха държавата.

Нали любимата ви Комитова уверяваше, че е платено на фирмите? Какво стана

Точно някой се бори да е няма, иска северна България да е съсипана

излъгала ви е

По колко пъти ще им плащате за една и съща работа...нали Б.Борисов побърза да им плати предварително в чували... май нещо се разбрахте помежду си.

официални фактури, които висят на министерството. Да ги платят.

Подлога на ГЕРБ яд ви е, че ви сецнаха схемата. Цялата тая работа с това уж строителство и ремонти беше една голяма схема за източване на държавата по абсолютно законен и недоказуем начин.

Нещо тая мантра вече не върви. Хората ви видаха що за стока сте и вие.

Добре че спряха течовете и кражбите от държавата та да се видиме в пари.

Яд ни е, че вие само рушите

О, милия адв. Караджов. Мъжлето, което заради ежба със Здравков “разпорежда” анулиране на контрола на проектите в общините. И сега бодро чакаме като влезне някъде на гости да падне със цялата сграда. Наслука с големите проекти. Мишки

Какво сте ми се разсмърдяли тука? Хората ви го казаха - бързат бавно. Пуск 2027. Евентуално. Ако има пари.

Ко? Честните не са платили още, ЩО?!

Столетницата кешира парите.

Така е с магистралите,защото нямаме нито ПРОКУРАТУРА нито ГЛАВЕН ПРОКУРОР. Там е назначено едно неграмотно ченге,което е част от мафията крала пари от автомагистрали и КТБ.

Ми браво. Днес минах от Монтана през враца и Мездра за София. Стария път е в окаяно състояние, "новия" го няма, не се работи по него и явно скоро няма и да го има. Добра промяна. Продължавайте. Браво. Честито на българите.

чак когато го загуби

За мен има, другите да го духате.