Държавата следи за впрягане на деца в политическа агитация

Председателят на ДАЗД се обръща към ЦИК и СЕМ своевременно да уведомяват агенцията, в случай на нарушение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е държавата да разпореди на боко и министрите му дето са в листите на гербавите да спазват закона и да излезнат в отпуск използвайки собствени средства за пропаганда на мутренските им действия?????

ИЗРОДИ ПРЕВЪРНАХТЕ СТОЛИЦАТА-София в психо-фашистки-османоислямски-сорософилистичен-комуноколхозен диспансер. САМОВЛЮБЕНАТА ЕГОЦЕНТРИЧНА ПАРТИЙНОФИРМЕНА ФЕОДАЛНОМУТРООЛИГАРХИЧНА ИНФАНТИЛНОШУРОБАДЖАНАШКА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ТРЕСЕ ОТ ИНТРИГИ, СОДОМИЯ, ПРЕДАТЕЛСТВО, МАРИОНЕТНИЧЕСТВО, КОРУПЦИЯ, ПОЛИТПРОСТИТУЦИЯ, ЗАХРАНВАНА ОТ ВОТА, ДОВЕРИЕТО НА ОБЛЪЧЕНИТЕ И ЗОМБИРАНИ ЛЮДЕ НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ ОБЩЕСТВО, НАРОД!? НЕ ТОВА Е МАСКА!? ЗАД КОЯТО СТОИ ОВЧИЦАТА, КОЯТО БЛЕЕ ПО КОМАНДА, ОВЧИЦАТА КОЯТО Е ДОЕНА ПО КОМАНДА, ОВЧИЦАТА КОЯТО Е СТРИГАНА ПО КОМАНДА, ОВЧИЦАТА КОЯТО Е ВКАРВАНА В КОШАРАТА ПО КОМАНДА ПОД ЛАЯ НА ОВЧАРСКИТЕ КУЧЕТА, ОВЧИЦАТА КОЯТО ОХОТНО ПРОТЯГА ШИЯ КЪМ НОЖА В РЪКАТА НА КАСАПИНА ПО КОМАНДА,ТОВА Е СЪДБАТА НА ОВЧИЦА И НЕЙНАТА РОБСКА ДУШИЦА.....

Лелее, дъното нямало край, щом и на децата посегнаха. Не им стига, горкичките, че ги направиха на луди от разни местеници и затваряници ту он-лайн, ту оф-лайн и нищо не знаят, сега и това! Едно първолаче казало в къщи "Мамоо, днес идва да ни говори един чичко. Аз го попитах какъв е и той ми каза, че бил политик. Аз пак го попитах, а какво работи....."