Горанов: Държавата няма да участва в сделката за ЧЕЗ

Държавата няма да участва в сделката за ЧЕЗ, защото е нецелесъобразно и не бива да се намесва в частно правни взаимоотношения.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Държавата няма да участва в сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но, някои от държавните служители ще участват на страната на гинка !!

1.3.2018 Горанов: Има воля и пари държавата да участва в сделката за ЧЕЗ

Хайде по-кротко още вождът на племената в България не се изказал по въпроса.

Абе, миндил, откога националния интерес стана частна сделка? Ако навремето не ги бяха приватизирали енергоразпределителните дружества, щяхме ли сега да се занимаваме с глупости? Кой и защо ги продаде? Това е въпроса!

Нали ОПГ ГРОБ го купува, защо им е държавата.

Държава няма-има само държавна МАФИЯ!

А аз предлагам да се оттеглите от управлението на държавата,некадърници !Кога позицията ви е последна и не случайно пак пробутахте темата за досиетата ...

На ВСИЧКИ от ЧЕЗ ще им кажа само едно : ДА ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА НЕЩАСТНИЦИ ГНУСНИ !!!! ДА ВИ ИЗСЪХНЕ СЕМКАТА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО !!!!

Към тези поетични пожелания бих прибавил и правителството и ГРОБ!!!

им дойде акъла! Цялата сделка е чешка интрига - държавата не може да направи нищо докато сделката не завърши! Иначе загубите ще са големи!

не става така. Малко прах в очите на хората за да се заглуши шума от опозицията и после пак завъртяхте лопатата. Смешник. Частно-правни взаипмоотношения - това е една голяма уйдурма в случая. Защо се пънахте тогава. Ще си носите последствиярта с тази сделка гълго време. Проблемите сега започват - имаме типично мутренска сделка ама с много голям залог. Това не е нито БТК, нито Булгартабак, нито Кремиковци. Ще разберете.

А ИМА ЛИ ИЗОБЩО ДЪРЖАВА???

Е бойко не е ли в тая държава ?

И к'во стана сега? Пошумяха балъците по форумите и СМИ, управниците им хвърлиха малко прах в очите и всичко си дойде на мястото - банки за Цветелинки, ЕРП-та за Гинки и цялата държава за калинки! А балъците накрая хем бити, хем е.ани! А тези две неща се не връщат, казват патили!

abasador

без, коментар, но с пожелание към подържниците на ГЕРБ и БСП... пак да си ги изберете същите некадърници и крадци за .... да продължават да ви правят на идиоти и да ви крадат! Кратка хронология ЧЕЗ; 27.02.2018 - Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ, 01.03.2018 - Владислав Горанов: Искаме контролен дял в ЧЕЗ, 02.03.2018 - Теменужка Петкова: Никой в МС не знаеше, кой ще купи ЧЕЗ, 04.03.2018 - Делян Добрев: МС и президентството знаели кои са кандидатите за ЧЕЗ, 03.04.2018 - Горанов: Държавата няма да участва в сделката за ЧЕЗ!!! Това не са случайни или пък са неизвестни хора като мен, това са министър-председателя, министъра на финансите, министъра на енергетиката, а за капак и председателя на комисията по енергетика в НС! Манипулаторите от ДИР. бг като нищо ще шамаросат коментара ми, но това с нищо не променя, съвсем отговорно го коментирам. Лек ден.

Да се информира обществеността какво са обсъждали банскялийската тиква и гинка от пазарджишко. ДАНС самосезирайте се за сигурността на БЪЛГАРИЯ! ?

Е поне знаем кой си ти :)

Сделката за ЧЕЗ отвежда към премиерското каре за карти в Банкя

Ей това момченце как ни прекара. Тъкмо си мислехме, че ще запишем точка, и останахме на сухо.

някои игнорират факта, че надплатените пари от банките де факто са гарантирани от държавата т.е. държавта е в хипотезата на нерегламентирана помощ хипотетично при фалит плаща държавата т.е. гражданите от тук насетне приказките за сделка между две частни компании е пълна илюзия

Най-добре ще е и вие да не участвате в управлението на държавата

Кой тогава ще управлява? Можеш ли да го посочиш? Той може ли да спечели избори?

Донякъде си прав за фалшивата новина,моя грешка в изказа.Върбаков не е осъждан, а само разследван за кражба на ДДС в състава на ОПГ. У нас такива не се осъждат.Поднасям извинението си!

Кълъфката не знае ли,че Славчо Върбаков е осъждан за източване на ДДС във едно с ОПГ?

Току ще създаде фалшива новина.

С една дума няма да разваляме хатъра на шефа.

Нито вие крадливи плъхове сте държавата, нито сте легитимни да действате от наше име с 15% от вота на всички с право на глас. Държавата сме ние, суверенът, народът на България и ще стане това, което НИЕ ви заповядаме. Без вас България може, но без народа си не може! Никакви Гинки, сланинки, подставени лица и колониални чиновници няма да залагат живота и сигурността на цяла България, на всяко правителство, на президентството, армията, институциите. Преди да изперете откраднатите пари от КТБ и ПИБ ще ви избесим по дърветата. Оставка, оставка, оставка! Долу тримата шишковци и обслужващите ги прасета! Ставай, България!

Кои сте вие, по-точно? По кои въпроси сте на едно мнение? А по кои наистина важни въпроси сте на едно мнение? След като сте толкова много и единодушни защо не се явите на избори? Ще ги спечелите и ще управлявате. Даже, ако ми харесате, и аз ще гласувам за вас. Само че досега не съм ви виждал. Първо се разберете помежду си и после елате да диктувате дневния ред.

глупчо, хич ли не възприемаш написан текст? Аре бий си шута оттук и марш да си играеш на друго!

Абе само преди 2 седмици този урунгел и австралопитека,негов началник НЯМАШЕ ли да придобиват дори 34% от активите на чез за държавата?! Леле колко ПРОСТ НАРОД СМЕ ЩОМ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ГАВРЯТ ТАКА С НАС...

Четете ли във фон как ще поскъпвал ток? Ама така във околните новини, които не са обаче на преден план. Та как во си мислите ви подготвят като баце лапне ЧЕЗ? Нали се сещате защо американските ТЕЦ-ове още ни дерат и никой не прекратява договорит ем? Еми явно някой прибира едни пари за да е така!

От какво, по-точно ще поскъпне токът? Само токът на ЧЕЗ ли ще поскъпне или и на другите? Кой ще им разреши? А производителите ще спечелят ли от това поскъпване? Това са резонни въпроси, ако трябва мнението ви да се приема сериозно.

ГРОБ СА ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ,а ограбените и унищожени бългати да си трайт още.ПРЕСТЪПНИКА-МУТРА си подари енергетиката по нагло клошарска схема и доказа за пореден път,че България не е държава а престъпна организация с бедни роби.Честито на раята...

Един друг гласовит екземпляр твърди, че Пеевски бил купувачът. Защо не поспорите?

Правилно! Държавата не и е работа да прави бизнес,а да създава добри условия за бизнес!

Тук си напълно прав. Ако тя се намеси това ще я ясен сигнал за много фирми които ще спрат инвестициите тук. Отделно от това ще хапнем някоя глоба за има няма 400-500милиона. Бесепарите нека си говорят, но трябва да се мисли тук много много !

Ааа държавата значи не може обратно да си изкупи дела? Значи Великобритания, че национализира няколко банки може, че излиза от ЕС може, ама за България все не може. Така ли така казват лакеите?

Дай ми една разумна причина държавата да продава стратегически компании със абсолютно гарантирана печалба? М?

сега се криете зад това, че сделката е от частно-правно естество, а когато продадоха бившето "Енерго" то не беше ли същите отношения с битовите потребители и тогавашният начианещ бизнес?! Ще излезе май на яве това, че някой от цялата ви ГЕРБаджийска дружинка здравата се гуши от всичко това и за това не искате да му се месите чрез държавното участие?! А като казвам ГЕРБаджийска дружинка имам предвид и тези, които са извън границите на държавата ни но ви дърпат конците и ви нареждат какво да правите!

Най-правилното решение!

Само на напомня за н-ти път - Енергетиката е стратегиески отрасъл и държата има пряк интерес и ЗАДЪЛЖИТЛНО трябва да има контол върху отрасъла......

Е тя има ! Контролира цената. Ти защо мислиш,че избягаха немците а сега и чехите ? Това не е пазар в България !!! Цената може да бъде поне двойно по ниска ако имаше свободен пазар. Имаме мощности за 12Гига а ползваме 3 :) Я пусни всички и всеки да си казва цената и ще видим нещата наистина как стоят......

Дойдоха, за да сменят медните проводници с алуминиеви, за да зачестят авариите.Продадоха медта за скраб, сложиха си паричките в джоба и БАЙ БАЙ. И отчетоха инвестиции за милиони.

Има свободен паза и цената се вдигна и ще продължава да се вдига. Опитът в другите страни показа, че винаги така се получава, дори има филм за това каква е схемата за повишаване на цената при освобождаване на пазара. Ноо бай Ганьо и той реши да го освободи, заради такива многознайковци като тебе.

Е така се осигуряват старини и 5 поколения напред де. Утре шайката ще падне от власт, но ще си има най-големото електро разпределително дружество. От къв зор да вкарват държавата в ''далаверата''?!

Утре палачинката ще се обърне и властта току-виж попаднала в БСП-то или някой друг!И какво ще се окаже- че във вашата фирма със Гинка държавата ще има участие...Яяяя, лоша работа!

Няма комисиона няма и участие (нямаа лапаница за тях и са безразлични )

Каква комисионна.. като откраднатите пари се препират...а вие си се заблуждавайте още

"Позицията, която предатавям е на министъра на финамсите, съгласувана с Министър председателя..."- казва Горанката... Тези започнаха да говорят за себе си в трето лице- като монарсите!

Сега Бацето Президент ли ще става или енергетик?

пандизчия. С безплатно раирано костюмче.

КРАЙНО ВРЕМЕ МУ Е,НО НЯМА КОЙ КОЙ КОЙ ДА ГО ВКАРА...НАДЕЖДАТА Е В СРЕТАН....

Държавата няма да участва,защото играе заедно с Гинка.Мъжът и не е ли бил преди 20 години в СИК,когато е запознал Теменужка с жена си.Няма някой жив от СИК,който да не си е уредил живота,а ти наивне народе вервай им.

Поредната фитил операция на ЕТ: ГЕРБ:

Благодарско, благодарско!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Така е! Държавата няма да вземе ЧЕЗ, но ТОЙ ще я вземе. Бъдете сигурни! Щом това се поднесе днес, значи е задействан план Б и той е: гинкиното ЕРП да фалира, защото да си скъса задните части гинчето няма да може да плати исканите пари. След няколко месеца гинкината фирма ще роди ФАЛИТ, а и ТОЙ може би вече няма да е на власт. И следва черешката - КОЙ ще купи за жълти стотинки ЕРП-то? А ние яко ще духаме таратора... Честито, НАРОДЕ!

Тези носовете са им по-дълги и от на Пинокио. Лъжци от класа.

да не сте луди вие си я купихте на часно. за деца и внуци

Ако бяха ГЕРБ, нямаше да я купят, а щяха да я придобият без пари! Кой дава толкова големи суми бе?

Сега вече не се съмнявам кой командва в тази държава.

Кафият пич известен с промяна на мнението си през 2 часа къде се скрил?

Фирма, участвала в съревнование с други фирми, печели! И изведнъж, някой иска да я бламира! Това е интересно в търговията!

Горанов, осигурихте си пенсиите нали? Баси лапането и карденето пада. СДС-то на Костов пасти ще яде, а после крадливия дедо! Ама искам и аз един ЧЕЗ за 90 000лв! Горанов, кога ще ми го осигуриш?!

Искаш ЧЕЗ? Откриваш си фирма! Купуваш документи за участие! Определят те за купувач и си готов собственик!

Имам фирма. Имам 90 000лв. Ама никой не ме бръсне за слива! Какво правим?

Браво Горанов! Не искам с моите пари от данъци, да се купува фирма! След това да се назначава някой плужек от някоя партия, и да взема космическа заплата! Партиите ще се изкушат, и ще сложат свои хора на входа и на изхода! Знаем как става! Така, че още веднъж Браво Горанов!

Явно искаш цялото, строено с наши пари, да бъде окраднато и после за да го ползваме да плащаме?

Да те рзабирам ли, че в момента наричаш Гинка от Пазарджик - крадла? Нека ти обясня: Всичко строено с наши пари е продадено! Парите са откраднати! Сега имаме българска фирма, която ще плаща данъци в България!

Я някое отговорно лице да каже кой ви би, т.е. нареди, да продавате ел. дружествата на чужди фирми, а сега же чудите как да излезете от положение. Същият въпрос се отнася с пълна сила за ам. централи в Марица-Изток. Костов да не се спотайва в рисковата лабАратория, а да каже истината и да се самозатвори. Какво ли би написал Алеко Константинов за съвременната родна действителност!

Попитали Гинка откъде ще вземе пари за да купи ЧЕЗ и тя казала: " Ми от една Банкя" - е те затова държавата няма дя участва.

Преди един месец Боко и сие подло излъгаха, за да приспят възмущението и гнева на хората. Даже пратиха калинка гинка в Прага, уж да урежда участието на държавата в сделката. Е, НАРОДЕ, за кой път те залъгаха с биберона на фалшивите обещания и те измамиха???? Неслучайно пуснаха разни "всезнайковци" да ни убеждават, че държавата не трябва да участва в сделката "ЧЕЗ". Ей така ще прокарат и парцала от Истанбул. Неслучайно държавата е забранила и Тетка е разпоредила да не се говори по темата, докато забравим. И някой недалечен ден ще разберем пред свършен факт за ратифицирането на ИК.