17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами давайте докато има! 17 милиона не на километър, а на метър ще искат. Пърите потъват по сметките, а път няма! Тая кочина няма да се оправи докато не истинат някой хора!

Е вече стана ясно че ако искат да строят винсги ще нсмерят пари както са го правили и гербаджиите, ама е важно да ти е преоритет, всичко останало е ала бала, а ние си нямаме магисттрала хемус

"...ВСЯКА ГОДИНА предишното правителство е залагало бюджет от около 400 млн. лева, а е плащало накрая с министерски постановления - през 2018 г. - 2 млрд. лева, 2019 г. - 1,7 млрд. лева, 2020 г. - 1,5 млрд. лева и тази година е възложило отново работа за 1,5 млрд. лева... ... всички организации в България могат да спазват бюджета, а само пътната агенция и "Автомагистрали" са излизали винаги извън него, МНОГОКРАТНО НАДВИШАВАЙКИ ГО." Затова в НАЙ-БЕДНАТА евродържава РЪСТЪТ на МИЛИОНЕРИ е НАЙ-ГОЛЯМ и ЧУПИ СОБСТВЕНИТЕ РЕКОРДИ: През ЯНУАРИ-МАРТ в РБ СЕ Е РАЖДАЛ по 1 НОВ НОВ МИЛИОНЕР на ДЕН; На изпроводяк на Асфалт Паша През АПРИЛ-ЮНИ СА СЕ РАЖДАЛИ по 2.3 НОВИ МИЛИОНЕРИ на ДЕН!!! ... Дали са ушили РАИРАНАТА ПИЖАМА на Асфалт Паша?!? ... В Зверилника се изпокараха заради 300 МЛН. лв. ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ; МИЛИАРДИТЕ за АСФАЛТА си текат безпроблемно...

Имаше пътища, а сега ще карсш по хемус, ама друг път

Мислим,че няма да е кой знае колко голяма обществена загуба, ако набутат Ананиев в ареста- съвсем профилактично и в другото отделение да настанят свищовската калъфка / която някъде изчезна, сигур е на тошко някакъв голем агент под прикритие/ Влади Горанов. Значи навремето пикаещуа по фонтани син на седущия бик от Плевен Румето \Петков можеше да арестува глав секретаря на МВР илиев и да го сложи в ареста, а сега Владко не може да се прави на Монте Кристо. Що ве?

АПИ ВСИЧКИ СА ОТ ГЕРБ

козината му пречи! Кокорчо има много да диша праха на Ананиев, но от фалирал финансист толкова.

Да им дадат така, както е било по бюджета- вапр. 20 млн вместо исканите 200 млн, като се обясни на разбираем език,че са излъгани от бившите ментарджии.Чудя се защо след,като е ясно,че Гешев покрива онези,които са ни грабили само и само заради еднаква гру,пова принадлежност- крадлива ОПГ, защо сегашното началничество на МВР не възложи на икономическа полиция проверка по тези "сделки", обем на работата, качество, от кого е извършена и т.н. Някаква мома я направили супер директорка с огромна заплата- облечена е с дънково яке, и тя същата протестира,че някакъв си зам. министър я уволнява и назначавал пак на добре платена работа, други ги са уволнени от работодателя си министър и те ву вика- Оди у лево, няма да напускам.... и това е по банки, газ и петрол, агенции и т.н. А,ве тоя Рашков де блее ,че не изпрати полицията да окаже съдействие на властта и да нарита тези крадци навън.Всеки -ЧСИ отива , иска и получава съдействие от районното на полицията, а сега министъра е оставен сам да се бори с брадясали от престъпления айдуци.Рашко-о-о-ов, взимай се в ръце!

Крадливата мутра и обслужващите го калинки на висши държавни постове са раздавали предварително и незаконно милиардите на всички българи за да си вземат огромните рушвети и комисионни. Защо тези протестиращи не предявяват своите искания от бандита Борисов, изцъкления Нанков с въртящите очи като Виенското колело, Петя Аврамова, преди това дебелата крадлива Лиляна....къде е Гешев да разследва, а не да си чака хонорарите от прекратените със споразумения повдигнати обвинения, от изобщо скритите такива и от сложени на трупчета сигнали за Борисов, Доган и Пеевски

Закривай АПИ

Не се награбиха касичките на ГЕРБ, че и още искат. Какво построили - нищо не построили. Служебният кабинет ви спря кражбите,. мафиоти.

Да ходиш до морето по третокласните пътища, защото маггистралата е построена от герб, адо варна така и така няма да караш помагистрала защото комунистите ще я доправят към 2051 г. Какакто си знаме

Не давайте повече пари на крадвливите герберуги !

ГЕРБ изкарва всичко живо на протести. Няма не искам няма недей !!! Вадят се пари от чекмеджетата и всички подред пред НС да протестират. Ей така се организират протести - с МНОГООО ПАРИ !!! скоро и златни кюлчета ще раздават .....

Нагли шибаняци. Взехте 1 млрд отделени за инфраструктурата. Къде са? Сега щели да им дават ОЩЕ. Що за наглост?

Тате каза, че ще ми купи колело до края на годината, ама не каза на коя година. Явно ще бъде друг път.

Какви строители,тези строители слагат по 2000%надценка,от два обекта стават милионери,дайте пари на ДРЕБНИЯ бизнес,дайте пари на тези който са Засегнати от кризата.

Първо гепиха парите. Сега вземат още за гепене. Тия по-зле и от ГЕРБ го дават

Тhe thief!

мръшляците дават пари на принципа 'дете, което плаче...' и на скапаните дискотекаджийници, които се наричат БРАНШЪТ също ще дадат, макар че са 10% от заведенията . нормалните квартални кафета и кръчмета няма да вземат и стотинка.

Мунчо и Кацата са страхливи и крадливи!

Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път. парите до края на годината, ама не казват коя е годината. Това са Радевите дебили, пак гласувайте за тях и ще питате къде сер@т гладните.

Има 3 нормални партии: ГЕРБ, БСП и ДПС! Другите са боклуци на Чери, Домуса и Прокопа. Решавайте искате ли държава или да сте крепостни селяни на олигарси!

.. е, че ДПС е етническа, противоконституционна групировка. Конституция на република България: Член 11 Алинея 4.

Но си има своя немалък електорат и го държи под чехъл! А и винаги са били най-разумни!

Дойдоха честните хора и веднага се вдигнаха пенсиите. Навсякъде има повече при, спряха схемите и измамите. Браво на служобното правителство!

Платено от Чери и Прокопа :)

Мунчо с цалата му шайка от додлоги на олигарси трябва да се подкарат с лопатата! Удри, удри ...

Това ли е новия прякор на Боко-рапона - мунчо?

Това е на крадливия масон от ложа Слънце-Ориент!

Искате ли 5 години да слушате че няма пари и да мизерствате, а боклуци като Мунчо и черепарските подлоги да ви яхат?

Герберастите са окупирали строителния бранш и сега рекетират държавата за пари.... И държавата кляка, кво ше прави.... Иначе пътища читави няма да има....

Я си еби майката прокажена!

При Бойко да сте чували да няма пари? А се строеше яко! Човека се раздаваше, всеки ден по строежи, села и паланки! Тия крадливи боклуци дори на пожарите не отидоха да помогнат!

Как се строи яко,при липса на трудови договори и възлагане? Как се строи магистрала, когато фирмите са наети за наем на машини и оборудване,но не носят гаранция. Пеевски и разни феодали,грабят,а работника мечтае за 1500 лева при осигуровки 600лв

Не ми се обяснявай? Магистрали има ли? Има! А тия опорки на служебните боклуци си ги заври в миризливата шунда!

Строяха се пътища "убийци" и магистрали с ограничение на скоростта 90 км/ч.

Са няма да се строят никакви, но и пари няма да има! А честито!

сбъркана държава

ВКиро Харварда Канадеца е декларирал 1 МИЛИОН ЛЕВА !?!?!? ОТКЪДЕ БЕ ГАЛФОН ?? Ясно откъде- свил е от парите за аутобан ХЕМУС !!

Гепихте заделените пари за магистралите и набързо ги раздадохте на свои хора, защото не вярвахте че ще се задържите толкова! Боклуци мръсни!

...а бе, това не е ли моделът Борисов, който щяхте да чегъртате? Някой ревне, излезе на пкощада и вие му дадете едни пари и "Хайде, млъквай!". Но без реформи, без далновидни полтики, без поглед към бъдещето.

Бри Борисов да си чул да няма, а?

Е нали вчера следобяд нямаше пари в бюджета, как така изведнъж се появиха едни 220 млн. Лъжа и измама, такава ви цялата "харвардска" работа.

Онзи ден като идвах в София и заредих нафта - 100 литра, пълен резервоар в бензиностанцията на един приятел с 50ст/л отстъпка, общо 50 лева и седнахме с този приятел да почерпя за 50 лв по няколко питиета. Той като идва във Варна прави същото, но понеже при мене отстъпките са още по-големи - почерпката е за 100 лв, много яко се отрязваме, Моят съвет е тези фирми и техните служители да си зареждат само при мене и да спестяват много пари, и ще могат да дават по-големи заплати, а хората да си сипват повече нафта и бензин в моите бензиностанции и да пътуват насам-натам като мене. Днес може да карат някоя дачия, утре ще могат да си купят джипче мерцедес!

Това което трябва е генерална стачка а не браншови протести.

И да изметем Крадев и неговата олигархична шайка!

Ей Харвард разплащай се със строителите и продължавайте АМ Хемус. Глупости и слободни съчинения на никой не му се слушат

Не става брат, тия пликове за коняк и пури не се пълнят лесно.

Какво сте давали? Къде? На кого?

Според приказките излиза, че всичките тия договори и възлагания са незаконни. След като е така, не би трябвало да се плаща каквото и да било на когото и да било. Вместо това говорят че щели да се сключват анекси. Само че анекс към незаконен договор няма как да направиш. Анекс се прави към договор който е напълно законен. Или може би служебните смятат да сключват незаконни анекси към незаконни договори???? Нещо за пореден път изказванията на служебните противоречат на всякаква логика и закон.

Некомпетентни калинки, с незаконни министри, сключват незаконни анекси към незаконни договори. Всичко е точно :)

Че ти и на една дума вярваш ли им?

Още няколко стотин млн. лева на сметката на българските данъкоплатци! И нито лев за целта от ТОЛ системата, турските камиони продължават да мачкат за без пари!

Границата с мюсюлманска Турция трябва да се затвори и минира. Маймуните да минават от на майка си путката.

НЕ! Добре са дошли да платят по 200лв за преминаване през България, както плащат в Унгария. Сега им струва 10 до Русе.

Нема тъкваз държава, кат' Страната на Чудесата, Вулгаристана: Вози се един дюмбелин из разбитите пътища и фърля пачки от жипката....

Не, тоя мухъл на снимката не може да кара тротинетка, камо ли джип....

Мунчо с ескорта ли :)

Тиквата помисли ,че е заложил бомба с тези поръчки обаче се оказа ,че ще се самовзриви . И е много хубаво ,че продължава да се дава гласност на този въпрос за да може и последния в България да знае какви ги е вършил асфалт паша с прехвалени те си обекти.

Гласността да ти кажа, ама обвиненията се правят с доказателства. Пък ние виждаме служебните министри с ръце в джобовете излизат и размятат едни безумни твърдения. Ако това което говорят е вярно, същите би трябвало да излизате говорят не с ръце в джобовете а с дебели папки с документи. Само че дотук дебелите папки с документи нещо липсват. Също както и парите заделени за магистралите. И те липсват. И ако Вие наистина сте толкова лековерен, бих могъл да Ви продам прекрасен парцел под народното събрание. Да си направите къщичка. Интересува ли ви?

ГЕРБ бяха заделили пари за магистралите! Тези боклуци си ги раздадиха набързо през ББР, че си мислеха че са за малко! И сега олеле, трябвало още да управляваме!

ДТази Виолета Комитова е доцент в Университета по архитектура,СРАМ И ПОЗОР за строителната гилдия !! По нейно давление спря строителството на аутобан ХЕМУС !?! Ректорът е готов да я УВОЛНИ заради уронване престижа на строителния бранш !! Вън Комитке- от нашата Алма матер !!

Всъщност, това никой гербераст няма да си го признае. Бойчето заложи страшни капани на тея служебни хубавци и те щракнаха. И то защо - ами, за да може да се върне на бял кон, като спасител. Това, който не го вижда и признава или е много глупав, или дебелокож дундьо.

Колко е средната заплата в строителния сектор? Официалната.. И колко часа работят?

Има начин да се оправят нещата!! -ГЕРБ да се върнат на власт.

Хахахахахахах

Има и друг начин! ГЕРБ и подопечните им кръгове и кръгчета да върнат откраднатото!

Ами хайде, де! Нали това чакахме от радевата шайка! ..ама те се занимават с усвояване на пари, като за разлика от Бойко, не оставят нищо построено след себе си!

а за нас ресторантите

борисов взе авансово парите отидете пред тях

Душички златни те на мама! Само от Хемус отмъкнаха 500 милиона, но сега ще дадат 220 до края на годината.. ..разликата от 280 милиона да не е на почивка в Дубай? Ами ако откаже да се върне?

Махнахте марешки , и бензинът стана 3 лева ! Махнахте патриотите, и се напълни с чужденци ! Махнах те бб , и всичко се скапа!!!! Да ви имам и промяната и юмруците и тъпанарите

Голяма част от материала и цялата рода на олигарсите не са на това мнение

Това с бензина е от на световните пазари спада преди. Марешки засега отърва затвора за изнудване за пари. Дето от Воля конституцията щеше да я прави бивша стриптизьорка. С мигрантите ГЕРБ-авите оплюха служебното правителство, като искаше да праща войници по границата. А "патриотите" не се интересуват, че Караянчева е оплюта на ПКП, защото е изказала поклон пред жертвите на арменският геноцид. И Бойко се изказа като вярващ турчин, че такъв няма и ходи на среща с Ердоган. При ГЕРБ големият прогрес: За година (от среда до среда) над 36 хиляди повече починали, от за предната такава. Преди ковида още номер 1 по смъртност по класации. Раждаемостта 2020г. е почти 22 хиляди деца по-малко от 2009г., когато идват. Раждаемостта 2020г. е 47% от смъртността. Намаля населението с 600-700 хиляди човека. Вдигнаха брутният външен дълг с над 20 милиарда лева. Прокуратура нямаме и пропуска дори убийство, пък било и по непредпазливост на собствен син от Московски. И много други такива престъпни бездействия. Въобще бъкано с успехи.

в сторителството само мафиоти работят които перат пари на мутрите от наркотици, отделно плащат на политиците за да вземат проектите и пак с офшурки и 1000 подизпълнителя прибират печалбата без да са я заслужили. тези да умират, никакви пари от данъците ми за тях. Не знаят Български ама искат по 1500лв заплата без да са я заслужили, да си ги вземат от началниците които си купиха нови мерцедеси, яхти и кодят с по няколко к0ври на почивка докато тези си стачкуват.

ОБЯСНИ- как пари от наркотици се перът в строителния бранш!???

Лесно, питай Ал Капоне.

На следващото избор всичкото роми и турчен ша гласува за ГЕРБ и ДПС и каквото каже бати Бойко, само да дава по 50 лв и да маха тез банкомати - не пускат пари. Искаме като преди да сгъвами хартията и да я фъргами фътре да дават по 50 и по 100 лева.

Единия министър твърди, че АПИ е възложила дейности за 3.7 милиарда, а другия твърди,че са възложени дейности за 1.5 милиарда. Като лъжете поне си съглааувайте версиите. Тези милиарди за нищо ги нямате. Некадърност се казва вашето!

Може да е едното от 1.5 милиарда лева за тази година, а другото за по-дълъг период.

пак малоимни въпроси от прости хора. Ако малко се запознаете с инфраструктурата на държавата и кой за какво отговаря, може би няма да питате или поне ще се срамувате, че задавате такъв въпрос. Има магистрали както и 1,2,3,4 клас пътища. На кратко има 3 класификации такива които са към трансевропейската пътна мрежа, републикански и общински. и бат ти бойко не знае кой какъв е и затова ходише като глашатай в банкя и викаше за винетките, от теб ли да очаквам да знаеш нещо! С горната информация може да попиташ вече кой за кой милиард говори, да ева и малоумните ви идиити!

Продажник! Слуга на чужди интереси!