Коментари - Стойнев: Структури на държавата се използват за репресия | dnes.dir.bg
назад

Стойнев: Структури на държавата се използват за репресия

Структури на държавата се използват за репресия на политическия опонент. Парите от контрабанда отиват в нечий джоб, вместо за образование и здравеопазване.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: Структури на държавата се използват за репресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този арогантен тъпак е прав само за едно: ПОЛИЦИЯТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ В ДЪРЖАВАТА! полицаите разпространяват наркотиците в СОФИЯ или пазят дилърите, или са корумпирани и не се появяват на местата, КЪДЕТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ!! Пиротска например... КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Колко са смешни тия от БКП! Едното крило не знае какво прави другото. Явно и в главата е така. По= лошото е, че тялото май не е свързано с крилете и главата.

Някой задължително трябва да ни отърве от тази чума ГЕРБ ! Никой освен БСП може да ни спаси от мутрите палачи на България. БСП са ясни директни читави.

Не зная на кой етаж живееш, но лесно можеш да се отървеш от ГЕРБ - просто скочи от по-горния етаж и ще бъдеш щастлив завинаги... И форума също...

Дай личен пример, тъпанар!

Стойнев в казармата ни казваха ,колкото по вече мърдаш,толкова по вече ти влиза!Анадъм му?

С мутренска простотия само в кенефа.

След 1944гкомунистите са взели всичко на дядо ми събирано цял живот.Баща ми цял живот им работи за жълти стотинки.След като 1996г фалираха държавата 26годишия труд на семейството ми отиде на вятъра/невръстните ми деца беряха и нижеха тютюн/... !986г не казаха за Чернобил?????????????? Децата ми си теглят последствията...Така,че другарите от БСП/наследници на БКП/да си заврат главите там където слънце не достига и да ми изчезнат от очите... Това са безбожници. Стойнев, изчезвай!

В Шумен мафията е страшна. Направо феодализъм. Знам за съдиите, най-вероятно така е и в полицията и в прокуратурата.

Не съм от БСП и не гласувам за тях. Но искам демократична държава, правов ред, достоен живот. Ако не съм от ГЕРБ, нямам право да работа ли?!

Ей, лумпен, не се връзвай на тъпотиите на "червените мухоморки", ами помисли малко, ако го можеш де! Как си представяш всички работещи да са от ГЕРБ... Простотиите на Стойнев...

До Антисоциалист Това е една от формите на репресия - притискат те и искат първо да наклепаш предишен съпартиец.

А се оказа, че соцсъпартиец на г-на е написал доноса... Соцпринцип. По думите на известния г-н Гешев: "Иванчо. предателството винаги е отвътре..."

ЧЕРВЕНИ ОЛИГОФРЕНИ ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕКРЪСТИТЕ,ОТ БКП СЕ ПРЕКРЪСТИХТЕ НА БСП ПОРАДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ НАРОД И ДЪРЖАВА,СЕГА КАК ЩЕ СЕ ПРЕИМЕНУВАТЕ,АААА НАЙ ВИ ОТИВА БОРАТИНО ,ТЪПИ,КАТО ВАС СА ВИ ЛЪЖИТЕ НЯМАТЕ НИЩО ИСТИНСКО И СВЯСТНО ИЗНЕСЕНО В МЕДИИТЕ,САМО ГЛУПОСТИ ! ЗАПОМНЕТЕ ЗЛОБЕЕНЕТО Е ЛОШ СЪВЕТНИК !

Ей, споко! Остави ги да се донасерат от злоба и безсилие...

Той Марк Рюте им го рекна на ГЕРБ...ще видите Шенген през крив макарон!

ВСЕКИ ДЕН КАЗВАМЕ НА БСП,ЧЕ Е ПАРТИЯ ОТ ЛЪЖЦИ НО ТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СИ ВЯРВАТ !

Драго, и миризливите цигани знаят, че парите от контрабандата на наркотици, оръжие и всичко каквото ти дойде на ум, плюс проституцията, отиват в партийната каса на глаВ. секретар на МВР, избран при съответната власт. Питай Бонев и Борисов. После същите секретайречат си спретват партийки и заебават партията майка ез да им пука за Истанбулската конвенция, която сега мислят да я натресат на българския народ.

Яко крадат нашите управници и не напразно Марк Рюте ни одряза за Шенген!

Те са се превърнали в митничари...гребат с пълни шепи към себе си, защото утре не се знае какво може да стане!

Едни му казват ,Драго-пелтека други Лъжеца, ама както и да го обидиш все ще е малко.

чудеса колкото искаш... ама пелтек лллаеешштооо и червено куче няма... е в България има...

Да, така е, като БСП не действа да реформира съдебната система. ащо подкрепихте ЗСВ и НПК?? Защо се кланяте на Цацаров, след като той е в основата на всичко това??? Защо допуснахте манипулации при избор на членове на ВСС? Защо избират доказани "корумпета" На ВАС и НслС?? Вижте какво става в съдебната система?? Ето това е, докато това не се оправи, никога няма да има резултата.

Стойнев разбира се лъже и казва едностранчиви факти с които да предизвика страсти на недоволство и неудовлетвореност измежду двутактовите си избиратели които мразят да мислят!А парите от контрабандата отиват във касите на червените и с червени фесове руски партии БСП и ДПС както и за подържане на антибългарските Обединени пишман патриоти на руска издръжка!

ЧЕРВЕНДАЛИ,ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНА:СВИКВАЙТЕ.ХАХАХАХА

Твоята палачинка дупедавецо стана на мангър от черните вибратори на мангустите около боклуците

какво те боли на докторите...ако те сърби нещо , при мен ще ти излекувам сърбешката... мдааа .

Това е 100% истина , за това има убийства ,обири, разстрели на богати хора , всички отговарящи за защита на гражданите Структури работят за Управляващите и техни лакеи и слуги ! Спомнете си случая с момъка който написал във Фейсбук че Мутрата Борисов ще изгонят с камъни и пушки ! Веднага на другия ден дошли и го арестували , подписал хартийка че няма да го убива сега ,а когато го Осъди Народния Съд !

Така ще бъде, след като измекяринът на бай Тодор седна на мястото му с мингянските гласове

Така ще бъде, след като измекяринът на бай Тодор седна на мястото му с мингянските гласове

ПЕЛТЕКА НЕЩО ВИЕ НА УМРЯЛО,МА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ВОЯ НА "ДРУГАРИТЕ"ХАХАХА

сте мъртви.

Ти се моли да не са иначе такива дебили от отрепки като теб утре хляб няма да могат да си купят!

"Парите от контрабанда отиват в нечий джоб, вместо за образование и здравеопазване" Как хубаво звучи. Все едно писано в централата Позитано в отдел манипулация на простолюдието. Дано не излъжат пак хората, че нищо добро не ни чака :(

Гонят колата на президеншата, крадат без да се крият. лъжат вече само в Ес - у нас не лъжат, просто никой не им вярва. Герб ще поиска член първи - да се забранят всички партии без герб. То в Шумен е мазано. Шефа на МвР се е поулял с услугите към тези дето от Нселски плицай го направиха областен шеф.

По-скоро другарю никой не вярва на другарите от БСП и на госпожа-другарката Нинова. Нито тук нито на запад!

ЛИЧНАТА И КОЛА КУПЕНА С НАЩЕ ПАРИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРОБУТАТ ЗА КОЛА НА НСО ОТНОВО КУПЕНА С НАЩЕ ПАРИ,А САМОЗАБРАВИЛАТА СЕ КИФЛА РЕДИ ИЗДЪНКА СЛЕД ИЗДЪНКА.ХАХАХА

един комундел натопил друг комундел, уволнили го, и сега всички комундели се надяват да извлекат облага от този дрОгарски жест!

Има -нема10 години вече по пряко мафиотски модел.