Дървото, което Тръмп и Макрон засадиха, е под... карантина

Двамата президенти се снимаха как садят пред Белия дом, но после фиданката изчезна

Обратно в новината

Коментари - Дървото, което Тръмп и Макрон засадиха, е под... карантина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асад е виновен.

В случая отговарящия за протокола на Макрон се е издънил... и без това беше известно какъв ще е подарака така че ако си беше свършил работата като хората фиданката щеше да е минала карантината преди Макрон да пристигне в САЩ;)

Явно посещението е било подготвено набързо и по спешност, щото ако не бяха изненадани от санкциите и упорството с Иранската ядрена програма, защо ли трябваше Макрон да напомня за времената, в които УС, УК и Фр са били съюзници.

Коварния план на Макарон умишлено да зарази и унищожи дъбовата гора край Белия дом бе разкрит своевременно, браво на ЦРУ.:)

имат закони!

Ама и там става каквото каже шефа, пък после ще го замажем. Кел файда от карантината сега? Какво ли го правят сега дръвчето? Да не е сложено в кувьоз? Ами какво ще правят сега с издишания въздух и падналите парченца пръст през тези два дни, в които не беше под карантина. Защо не слагат под карантина всички пришълци?

Да му турят и мито и ВАТ, та да се спази американското законодателство.

обрасло с шипове, и без корени

Браво на Макрон - направил е мъдър подарък. Подарено дърво е символ на уважение, доброжелателство и памет за добри отношения. Учила съм в софийското 138-мо СУ "Гагарин", където самият Гагарин посади борче. След "демокрацията" някакви идиоти преименуваха училището на "Проф. Васил Златарски". ЗАЩО??!! Нищо против нямам срещу този историк, но и той ще се обърне в гроба, щом се прави подобна гавра с историята.

Школата на Златарски даде фира, издиша като спукан. Училището го преименуваха ЗА ДА СЕ ЗАКРЕПИ ПОЛОЖЕНИЕТО С ФАЛШИВАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ НА ЗЛАТАРСКИ...

Ако трябва да се следва азиатската символика, то това е по-лошо отколкото някое куче да го е препикало и то да изсъхне :)

Значи ако президента каже, от държавната служба ще нарушат закона.

Не е нарушен закона, временно е отложен заради протокола.

Аха, ясно. А може ли да обера някоя банка и да помоля временно да отложат изпълнението на закона, примерно след като си замина от този грешен свят?

Аз всичко отлагам временно за по-после