Специална апаратура ще търси опасни дървета в София

Специална апаратура ще търси опасни дървета на териоторията на Столична община, съобщи изп. длъжността директор на „Зелена система” Димитър Данчев пред Нова.

Обратно в новината

Коментари - Специална апаратура ще търси опасни дървета в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По ул. Хан Крум да минат, всяко дръвче е с огромни язви (хралупи) в стеблото си, ще живуркат докато минат още няколко години и ги подменят с нови, още по-скъпо струващи на гражданите и по-доходоносни за докосналите се до поръчката. А кой е засадил болни дръвчета и кой не се е грижил за тях? Оп, сетих се, ако ранят някой от близкото министерство, може да стане по-бързо.

Да търсят в Министерски съвет.

"ЩЕ" ...с тези две букви, може да се опише цялата ни държава.ЦЯЛАТА.

Към 15.06.2016 г. имаше 1 307 376 такива!!!

Специална апаратура трябва да открива и анихилира дебилите в столична община. За дърветата ще се погрижат недебилите. Подаден сигнал за изсъхнало ОПАСНО дърво чака седем дни общинарите да отидат на проверка и да напишат становище. СЕДЕМ ДНИ!

Седем дни добре, ама после нищо не се случва. Подал съм сигнал октомври месец миналата година и още си седи изсъхналото дърво. Иначе има разрешение за премахване, ама докато не пострада някой няма да стане.

dimka

И пак след дъжд качулка!

Хитреци са тия общински дяволи. От поредната злополука са готови да спретнат нова обществена поръчка за апаратури и глупости като едното нищо.

Докладвам за опасно дърво: Има един бор засаден на Щерев в задния двор!

Веднага им казвам: 1.Ул. Мадрид преди пресечката с ул. Черковна, в посока гара Подуене - дървото е надвиснало над платното, живо е, но е силно наклонено и няма клони за баланс към другата страна. 2. Ул. Оборище след пресечката с ул. Лисец, посока център - дървото е живо, но има големи изсъхнали клони.

"Няма дърво - няма проблем"! Римейк на прочутата сталинска реплика "всеки проблем си има име, презиме и адрес"