Износът на необработен дървен материал спрян за 3 месеца

Парламентът прие решение за спиране на износа на необработен дървен материал. Мораториумът ще действа 3 месеца от обнародването му в Държавен вестник.

Обратно в новината

Коментари - Износът на необработен дървен материал спрян за 3 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей сега му се еба мамата на Нейчо Неев!

Не за три месеца,а за постоянно!!! Обаче си мисля и друго: Какво ще правят,горските и всички които цоцат от там,ГОРКИТЕ!!!!!!

Какво ще правят селските бекове ?

спрян, друг път. идете към Килифарево, да видите "гола" сеч, пренасяна от камиони без регистрация. хиляди кубици дърва се режат в момента. баири с 60% наклон са напълно оголени, това при първия дъжд ще се превърне в свлачище.

Спрян друг път. Тази вечер изпреварих три тира на излизане от Дупница към Благоевград. Само да ми падне власт, ефикасно всички проблеми ще реша на всички. Стига демокрация и обещания.

Износът на необработен дървен материал спрян за 3 месеца Това означава, че 3 месеца ще бъдем свидетели на контрабанден износ.

Мораториумът ще действа 3 месеца от обнародването му в Държавен вестник. До обнародването му Сарайските бригади, ще са изсекли предсрочно гората за три месеца напред.Ще отлежи дървесината на склад и след три месеца "пей сърце".

Добре, че не са спрели износът на обработен дървен материал, че нашето бичме бойко как ще ходи у европата!