Найденов: Опозицията стои на топло, а ние си вършим работата

Работата на опозицията е да стои на топло в парламента и да ни критикува, а нашата е да сме тук и да си вършим работата, отговори министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов на поредните критики и обвинения към него от социалистите.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Опозицията стои на топло, а ние си вършим работата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали за това са ви избрали бе цървул,да вършите работа,ама май трудно ви се отдава пък и можене трябва,но уви толкова са ви силиците и компетентността.Нали бе от Враца многознойко ,ще разбереш- вече сте в положение на заден шморц!!!

Ами миро ти какво искаш сега от опозицията? Ти ли си на власт или тя??Къде искаш да стои??Нещо завист прозира в изказването ти ама то неможе власт и пари пък и да ти е топло...

Защо Найдеинов вчера уволни дисциплинарно двама от най кадърните си дългогодишни служители без вина виновни , а остави началничката им пълна некадърница, но връзкарка

Опозицията е за това, да ви контролира всяка стъпка и да не ви дава да си вършите далаверите, ама и тя нещо много спи зимен сън... Пък и ние гражданите сме длъжни да ви наблюдаваме и да ви контролираме, ама и ние спим непробуден сън. Затова вие си раздавате бонуси, премии, ДМС... за 5-6 милиона лева за НЕсвършена работа вместо тези пари да идат там, където не достига финансиране.

НАЙДЕНОВ ДА КАЖЕ КРАЙНАТА ЦЕНА НА ДЪРВАТА ЗА ОГРЕВ В СОФИЯ! А НЕ АЛАБАЛИЗМИ! ТА ГРЪК С НАМАЛЕНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 600 ЕВРО КОЛКО ДЪРВА ДА СИ КУПИ В СОФИЯ? /ЗА ЗИМНАТА СИ ВАКАНЦИЯ!/

Аааааааааааааа Миро, Ти също си специалист, ама и твоята памет май е къса. Забрави ли за Ирландкото месо, а за Стара планина, а за далаверите на Явор Недев в ИАРА, а сега с Напоителни системи ??? да не споменавам ДФЗ и другите бандитски изпълнения. Май и ти трябва да отидеш на топло, а ? Да си поседиш и полежиш на държавна издръжка .... може и заедно с Михалевски, той заради огледалото, осветлението и пътищата, а ти ... ти си знаеш.

Ако ГЕРБ намали кражбите , ще остане пожече и за обикновените хора !

Господине, млъкнете, че много заприличахте с изказванията си на Нели Нешева и много скоро ще омръзнете на хората и което е по-лошо за вас ще си отидете безславно. Близостта ви с Борисов не може да ви спаси от гнева на народа.

Не Найденов, вие най-много крадете!

То от вашата работа все по-лошо става. Защо не се спрете малко да работите, че да ни олекне.

Виждаме как си гледаш работата Цял ден с молива зад ухо разпределяш бонуси и се чудиш кои бандит да назначиш

Да си бяхте стояли и вие на топло, а не да драпате за властта. И сега щеше да има по-малък хаос в управлението.

Не в парламента, а на едно друго място "на топло" трябва да седят БСП и ДПС!

Много е прав!

Този Найденов добре ли е? Ами ако не знае, че е назначен да върши работа, за какво си въобразява, че е назначен? За шоумен ли? Работата на опозицията е да критикува и да не позволява да се разпищолват управляващите. Работата на опозицията е да диша във врата на управляващите. За какво плаче Миро мършата? И без това са оставени да работят в такъв невероятен конфорт и от страна на медиите, и на гражданите и опозицията е малка. Цялата власт е в ГЕРБ, на всички нива и никаква работа не вършат и само реват. А времето тече, вече не остана.

БСП-то ПАК НЯМАТЕ ТАКТИКА И СТРАТЕГИЯ. НЕКА ТОЯ ЛУМПЕН ДА СТОИ КАТО МИНИСТЪР-ТОЙ САМО НЕГАТИВИ НОСИ НА ГЕРБ. ПОСТОЯННО Е В ИЗДЪНКА. АКО ГО СМЕНЯТ ЩЕ ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО ДО ИЗБОРИТЕ,ЧЕ МИНИСТЪРА Е НОВ И ТЕПЪРВА НАВЛИЗА В РАБОТАТА. ТРАЙТЕ СИ, ГЕРБ РАБОТИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ.

Един път да случим на свестен вносител на ирландско месо и само му се пречи.

вие сте по телевизиите сутрин рано и се снимате на БТР-и за спомен!Големи работнице-нямам думи!!

Хайде , стига ревахте бе! Никой не ви е викал да се бутате да вземете властта! Да сте си стояли в опозиция , на топло и да плюете! Стига ревахте бе продажници,че не мога вече да избърша монитора от сълзите ви и слюнките дето вече трета година плюете наляво и на дясно!