Дариткова вече успяла да се дистанцира от образа на Цветанов

Вярвам, че ще излезем по-стабилни след тази криза, заяви новият председател на ПГ на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смяна на политическият модел иска народа ни, от поделението и гражданите....

Тая признава и потвърждава че Цветанов е правел СДЕЛКИ, ПАЗАРЛЪЦИ и е извършвал РЕКЕТ ...и тя НЯМА ДА ПРАВИ НИЩО ПОДОБНО......Та да попитам дали имаме ДАНС и прокуратура ??????? И защо не се предприемат мерки против РЕКЕТЬОРИТЕ от ГЕРБ?????

Какъв мотив има уважаван лекар с над 3500 пациента/според самата нея/ да остави професията си за коята е учила минимум 20 години и да отиде да работи за по малка заплата като депутат?!?!

Е, добре де! След като бай хой сам каза, че е прост, защо е още "премиер" ? Тиквата трябваше да е в затвора още след случая Ало, Ваньо - Мишо бирата !

И сега какво , оправихме Ц.- няма апартаменти , няма разследвания, НАП , касови бележки и др.простотии но подхода остава същия. Така че записвайте се в тази партия- там са апартаментите. Може би си имат пряка връзка защото Ц. не може така да остови милата татковина безконтролно да се управлява от нови измислени герои. Съвсем скоро ще се разберат последиците от излизането му от парламента. Ти да му дръпнеш килимчето- ам и юргана с който се завива. Демек апартаментите с асансьора де. Какво става с тях. Той човека от работа няма да му остава време да си го ползва.

Имаше Цветанов, няма вече Цветанов !Ами защо Йончева е в Парламента, след като е следствена за пране на пари ? Ако ще мерим всички с един аршин ,тя какво дири там ?

г-жа Лъжа с аферата Техноимпекс. Ами тия всичките от парламентарната група на БСП ,затова и О-време напуснаха Парламента , щото се усетиха на къде духа вятъра и че покрай суровото може да изгори и сухото.

вика дръжте крадеца !

не значи виновна.Абе ойде коньо у рЯката,герб в затвора.

че е невинна !

"Вече успях да се дистанцирам от образа на г-н Цветанов, защото заявих, че ще се стремя към неговите диалогични опити да намери здравия консенсус в Народното събрание, но в никакъв случай не мога да бъда Цветанов в парламента", добави Дариткова. И подчерта, че няма да прибягва до рекет или сделки, за да събира кворум за започване на работата на парламента, защото това "не кореспондира с начина на функциониране на Народното събрание". Направо призна за метода на действие на Цветанов. Но продължава да повтаря същите заучени фрази. Как можаха да съберат само такива промити мозъци в ГЕРБ?

Г-жата като е Доктор защо не работи по професията си а е отишла в политиката ?

Когато и да им светнеш лампата на герберстите,все крадат ли крадат.От първия до последния.

Нека пожелаем успех на д-р Дариткова

е забравила да декларира Ягуар ,а съпругът и дължи 50,000 лв.на общида Смолян където тази госпожа е била общински съветник. ОПГ ГЕРБ няма ЕДИН нормален член!!!!

За какво им е на БСП да са в парламента, след като ГЕРБ си прави (удобни) закони, внася ги и си ги гласува. Като не дават никаква възможност на БСП за някакви поправки или корекции на законите. Е, единствено им трябват за кворум.

Не ме интересуват! Аз съм ги отсвирил!

Абе тия в ГЕРБ като грамофонни плочи говорят едно и също , независимо кой как се казва и как изглежда .

Простотията се задълбочава . Как можаха.

Е какво толкова, нали в БГ всички сме братовчеди, беше казал някой. И е прав, една шепа народ, кой кум, кой сват, кой на свата брат... Прави впечатление на независима жена. Дано не се лъжа. Желая и успех.

как г-жо Дариткова сядате на стола?Та Вие сте също толкова омазана с лайна като Цецо.Не сме забравили за Ягуара закупен от съпругът Ви и не деклариран, а също помними докато бяхте общинска съветничка в Смолян,съпругът Ви държеше чайната в Пампорово/2008г./ и натрупа 53 х.лв. борч от наем.Плевналиев и правителството на Бойко Ви ги опрости!? Съпругът все още държи чайната въпреки скандала!

И тая е традиционно психо.

че свиреп поглед има тая , трудно ми е да я нарека жена.

Стрината от снимката много зла го раздава......същинска незад..лена КОБРА.....

Цц иска външност, вътрешност у жена му има, той обиколи и видя каде има чеверме, твА са най-богатите в Смолян, една миналият ден говор... Бгмохамеданка, в Смолян.. Ние нямаме кирк. Бенк. Хитра лисица е цвъчко, Плевен гладен студен вечер на улица и вън ще усъмнеш, а в Родопите ще те напоят нахранят постелята.. То трябва да го усетиш.. Един на 80 и над.. Целият род храна.. От удар, кога ще изяде тая храна.. Много от тях готини, парата ама работят и задружни, Плевен, татари Плевен лош народ, и цц и той такъв ли е цвк, плачи сърце цк

Абе аз да попитам да не би да са закрили прокуратурата и Комисията за борба за корупция. Цацаров никакъв не се чува,ни се вижда,жив и здрав ли е? За Пламен Георгиев разбрах че все още съществува, единствено от въпросите на журналистите,как е придобил такива големи имоти на силно "корупционни" цени,даже не е декларирал едни 186 кв.жил.площ. Абе гледам как бившата кметица Иванчева и обвинена за най-корумпираният кмет в България живее в двустаен апартамент в Младост,който е голям колкото двата гаража на Цецо.

Ама до сега вярващите в честноста на Иванчева, какво мислят и още ли и вярват. Тя е поискала като начало 620 кв.м. апартаменти в новостроящата сграда, но после трансформирала искането в 500 хил. евро. Т.е. грубо около 800 евро на кв.м., което сигурно би била печалбата на строителния предприемач за тази площ. Сметката излиза.

В строителството, когато подкупваш, не искат да капваш, а да изливаш.

Тая е зла гад..

Герб сгрешиха, когато в Ямбол унищожиха животните. Много са селяните от този край женени за племенницата и ми се обажда ха.. Винаги глас за герб,... То при бсп добре по, макар, че си бяха.. Герб.. Отнели им животни, в затвот измъчван, но сега само да им свирна и всичко за Бсп, ама кметицата им е в гръцко готина, Елена Й. Ме кефи, ивайл. Е към Хасково, пооправи водата, ама ако напълно и катърите и каракачаните ще слезнат и ще изкупят панелите в Орфей хем и близо до Кв. Република ром катър ехо ха пием и кючеци ша има до зори, цапат хепси бардак стана бб миличкият без десен крак ко правим реват че няма да могат да крадат. Спрете се, ап община пенсионер магазини отдолу дядо и бил, лъжкиня злато име хубаво имал тракийски абтали, имал, а ти си загуби ми така от алчност, а и на м

Имаш голям проблем с писането на БЪЛГАРСКИ език. НИЩО НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА

Думи, думи, празни думи.... Цецовщината в ГЕРБ продължава. Дариткова е Цецо номер 2

Вижте сега.... Аз разбирам, че на дамата /която е от моя трад/ и се гради образ за пред Ората /по сленга на моя град/.... Но това е просто балдъзата на бившия министар от ГЕРБ Мирослав Найденов много главест/ Известен като Миро Мършата

До сега на мода в ГЕРБ бяха кумиците. Сега се появиха и балдъзите

Да,вярно,че е рода с М.Найденов и навремето тя и от него се дистанцира.Същински Павлик Морозов е тази докторка.

Наш червената партия роди ни

Преди малко гледах новините и показаха заседанието на английския Парламент. Абе тази заседателна зала по-малка от новия хол на Цветанов - колкото асансьора му може би...

"В тази връзка тя коментира и решението на депутатите от БСП от миналия месец да напуснат пленарната зала."Днес отново отправям покана към тях, защото смятам, че те също носят отговорност за функционирането на това Народно събрание и решението, което са взели, би следвало да бъде ревизирано." А кой превърна парламента в ларго през 2013 г.?

Търсете в Горна гледка Милчо дъщеря му записа в Русия медицина, защото лесно се влизаше и 2 или 3 се прехвърли във Варна и е доктори а във Варна, мама с вишо без работа в Италия от 20 г. Овце гледа бабата, за сведение медицината

Атака дрън,дрън просто му скроиха шапка.....този с бялата коса Краси Велчев е застроил половината център в Банкя но никой не го пипа....

Тази щом така ентусиазирано защитава групата на ”Крадците на съвременна България” ще бъде със същия манталитет като тях. По нищо няма да се различава от предшественика си – лъжи и инсинуации, дано поне не краде!

Прочетох първия абзац... и до тук с " дистанцирането" от образа на Цурко:))

Нагли до безобразие.... Мафия!

тъпа до безобразие. мими

Кога я назначиха, кога се дистанцира?

Ама па убава снимки сте и изнамерили...:))

а ти виждал ли си баба Яга, че така злобно коментираш? Лично аз няма да спя добте, ще сънувам извънземни. А за Петкан не мога да кажа нищо, видя снимката и избяга.

Ама е по убава от Цецо

Който има такава балдъза .....Ко стана с Ягуара?

"Аз съм реалист и вярвам, че ще се търси национално-възможния консенсус", каза още новият шеф на ПГ на ГЕРБ.:)))))) Тая така и не е проумяла че има национална ненавист към тях ама щяла да ''търси'' под вола теле като я слуша човек...

и се приближава до Калинката..

Завалийката дето ''забравила'' да впише Ягуара в декларацията си и се скарала с мъжа си че не и е казал че купил Ягуяр?????? Не ви ли се струва че само от гербераст може да се чуят такива идиотски обяснения като на тая а сега на цецка с ''рова'', на спортната с ''миналото на съпруга и'' на цвъки с ''големия му морал и честност''....

Значи казва, че Цветанов е прибягвал до рекет и сделки, за да събира кворум.

Така излиза...

на тази дариткова , сестра и е съпруга на мирослав найденов ... мдааа , оня мирослав найденов бившия министър на земеделието :) ... имаме си лаф в България - навързани като свински черва :) ... честито драги сънародници :)

още вчера написах че няма нищо случайно нито на този нито на онзи свят но ми напукаха минуси от дира

Браво на ГЕРБ, един безочливо нахален тип си тръгва и .... сменя го още по-безочлив и нахален, как по друг начин да определиш изказването “.... че винаги носим отговорност, дори и тогава, когато няма доказателство за вина....“. Жалко, че тези политици ние сме си ги избрали и ние им плащаме заплатите. Заплати от които спестявания по 250, 400 или 500 хиляди лева не е проблем за тях ! ! ! Ако и замесничката е проста като Цветанов, убеден съм, че ще влезем в рекордите на Гинес!

но ние вече сме в рекордите , не ни искат в шенген нито в еврозоната пълен провал от всякъде

Защо ми се струва че тая скобла директно заяви че цвъки с рекет и сделки е правил кворума???? БСП не ги вълнува вашия ''парламентаризъм'' и сега просто повече време са при хората а не само през дните когато не плямпосвате в парламата както е при вас,, Ако те са се ''откъснали от парламентаризма'' то вие бая години сте скарани с реалността и сте се откъснали както от обещанията си пред хората така и от реалността на българския народ.. Поредната патица дето се взе на сериозно...

12 , абсолютно си прав. "И подчерта, че няма да прибягва до рекет или сделки, за да събира кворум за започване на работата на парламента, защото това "не кореспондира с начина на функциониране на Народното събрание". От това следва ,че МОРАЛИСТИТЕ са рекетирали и правили сделки. Е ясно е какво индивиди рекетират , спомнете си близкото минало а именно МУТРИТЕ. Е не е трудно дори ниско интелигентен матрял да свърже двете неща.

ама говори за координирата Атака. А за апартаментите на Цветанов и останалата герберска номенклатура ...нито дума.

Тъй де, обикновено координираните атаки са проблем, координираните покупки кога са били? :-)

В тази партия всичките ли са "бивши" комунисти и нагли до безобразие? Кой гласува за ГЕРБ? България е обречена!!

Безхаберието продължава. Госпожата говори за координирана атака. Кой я организира и кой я провежда? Излиза, че има координирани действия между "Свободна Европа" и БСП. Ами ,че това твърдение си е за доктор. Освен това казва, че кадрите на ГЕРБ без повдигнато обвинение напускат. Като няма обвинение и са чисти, защо напускат? Май файтонът нещо скърца. Йончева имала обвинение, а не напускала.Като имаш обвинение трябва ли да напускаш? Трябва да си дадеш имунитета,за да могат органите да си вършат работата. И тя го направи. Щом не напуска, счита,че повдигнатото обвинение е несъстоятелно и защитава правотата си.

Тая с Ягуара ли беше.

да , за 1500лв от някакъв англичанин , не бил скъп :) . возят разни гербери от средния ешалон по сватби с него :)

Извинете ме за тъпия коментар но тая розова дантелена рокличка в комбинация с това синьо.... Инфантилно ми звучи Недо .....бано. Може пък въпреки първото ми впечатление да излезе свестен човек и добър организатор Дай Боже. Абе я за всеки случай стискайте палци.

Герб бяха притиснати до въжетата, да, този път комундрелите и техните тролове и слуги успяха, донякъде. Контраатаката обаче едва започва, и победата на изборите ще е още по-сладка!

Ама направо си го кажете че цру и тръмп са ''спонсори'' на БСП и играят така както им кажат:)))))) Толкова сте тъпоъгълни в главите че дори някои животинки са по умни от вас...

Държавата забрави да си потърси 53 000 лв. от Никола Проданов - съпруг на депутатката от ГЕРБ и зам.-шеф на здравната комисия Даниела Дариткова. Парите са от натрупан наем за чайна в Пампорово. Областната управа в Смолян обаче закъсняла да внесе в съда иск срещу него . Дългът е опростен. Решението за опростяването е на магистратите. Мотивът - изтекла давност. Проблемът започва през 2008 г. Тогава Дариткова е общинска съветничка в Смолян. А съпругът й държи чайната (143 кв. м) в зимния курорт, но престава да внася наема. Заведението е държавна собственост. Областната управа прекратява договора си с него. Но той продължил да държи чайната. Безплатно. От управата се сетили да търсят парите чак на 10 юли 2009 г. - два дни след като Дариткова е избрана за депутат.Проданов отсякъл: “Не давам изявления.” Това е втори гаф на депутатското семейство. Наскоро Дариткова се прочу след проверка на Сметната палата, която установи, че е “забравила” да впише в имотната си декларация автомобил “Ягуар”, купен от мъжа й. Тогава тя обясни, че много се ядосала на съпруга си, че не й казал за колата. Той пък й отговорил: “Забравих.”