Много детски животи ще бъдат спасени с дарение от Иван Анев

Националната кардиологична болница (НКБ) в София получи нова апаратура на стойност над 100 хиляди лева от дарителя Иван Анев.

Обратно в новината

Коментари - Много детски животи ще бъдат спасени с дарение от Иван Анев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма благодарност за благородна постъпка!!! Повече позитивизъм и ДОБРИ НОВИНИ В НАШАТА ДЪРЖАВА И ПО СВЕТА!!!!

Дано радостта на хората не е кратка,че като ги знам какви крадци са в болниците като нищо това оборудване да го видим в някоя частна клиника.Масова практика тук е лекари в държавните болници да пренасочват пациенти към частните,понеже се водят и там на служба.

Странно е изказването на д-р Станкев че "българските ДЪРЖАВНИ болници не могат да си осигурят средства"Питам се не е ли това намек че всичко трябва да се приватизира!Леко припяване в тон на министър Москов!?Жалко е че здравеопазването е болно поради некадърноста на изпълнителната власт!Жалко е че проблемите не се решават и нацията ни се топи!Повече от странно е че НЕ беше приет здравния модел от Канада Франция или Англия а "туземните величия "измислиха сегашната система на здравето!

На тези хора мисленето е трайно увредено.трябват хора с голямо сърце и душа за управители .

Благодаря Ви!Бог да Ви благослови!

Благодаря Ви! Бъдете здрав! Нека сърцето и домът ви винаги са пълни със спокойствие и щастие! Поклон пред тази благородна постъпка!

поклон пред дариелите! но какво дариха на българските дечица тези,които обраха милярди ог ктб,например?

Глад ,мизерия и болести!!!

Благодаря от сърце на семейство Аневи! И стига сте питали къде била държавата, управляващите, или пък контролните органи! Ами, докато едни си даряват наследствата, а други - жалките левчета за клетничетата от ДМС кампаниите, онези са заети с личния си просперитет! Всъщност, работят - да! Мъдрят с колко да глобяват разни нещастници, дето ровят по кофите за да се изхранят! Както глобиха някаква отрудена и примряла от ужас майчица, за това че си изгубила детето! Както глобиха някаква ултрабедна бабетка с болен син, затова че се мъчила да налови риба! В същото време кметовете с колите, митничарите и джебчиите с палатите някой да не би да ги пипа? О, не! Недосегаеми са!

Апаратурите на трябва да се купуват посредством дарения. Ако има търсене на съответната диагностика, то апаратурата ще се изкупи за има-няма година време. Тоест инвеститор купува апаратурата, а онези, които я използват - си плащат. Даже би било добре това да се узакони. Така ще има конкуренция, която ще доведе до падане на цените.

Има хора и хора.постъпка която предизвиква възхищение у мен поне.сигурно е имало причина да е за кардиологията.

Помислете си само колко апаратура из цялата страна може да се накупи,наместо за селските кметове-мерцедеси. Къде са чиновниците и политиците? Или пак не са знаели що става в милата ни Родина.

1. Поклон пред делото на г-н Иван Анев. 2. Недоумение буди в мен изказването на директора на болницата, че не може да "извади" 100 000 лева веднъж на 5 години за такава апаратура. Месечната заработка на тази болница по линия на НЗОК е около 2 млн. лева. Как частните болници с доста по- ограничен бюджет могат да си позволят нова апаратура, а държавните мастодонти само чакат някой да им снесе нещо?

Браво на Дарителя! Дано и тези с коли над 100 000лв. - се замислят малко!

благодаря ви!!!! бадете здрав!

Еййййй неграмотници с неграмотниците!!! Много детски ЖИВОТИ?!?!?! Бахти простотията!!! Животът е един и би следвало да е-животът на много деца...

Поклон пред Човека !

Ето сега всички крадци в парламента, за които този жест е неразбираем, да бъдат самозастреляни

Не че ще кажа нещо различно от писалите преди мен, но ме е срам, че под тази новина за човечност се мъдрят няколко поста, а под "гръцките драми" са стотици! Адмирации, г-н Анев! Дай Боже повече човеци като Вас!

ЧОВЕК, КОГАТО ПРОЧЕТА ТАКОВА НЕЩО ! ЩЕ СПАСИ ДЕЧИЦА ! НО И ВСИЧКИ МЪЛЧИМ, ШОКИРАНИ, А ТРЯБВА ДА КАЖЕМ - БЛАГОДАРИМ ТИ, БЛАГОДАРИМ - С ХОРА КАТО ТЕБ, СТАВАМЕ ПО-ДОБРИ И НИЕ !!!

Хвала и поклон пред дарителите. И да напомня че Боко пък дари 200 милиона лева (от новия 16 нилярден заем) във фонда на Орлан....абслютно безвъзмездно...колко ли апаратура може да се купи с тез пари не знам....

не многу...

Голямо благодаря на този човек и съпругата му. Децата, които се раждат със сърдечни малформации, са много и трябва да бъдат оперирани в първите часове след раждането им, за да могат да живеят, а през следващите години биват оперирани и пак и пак. За родителите трудностите и стресът са огромни!Дано има повече такива хора, които подават ръка на нуждаещите се!

БРАВО!!!!!!

голямо "БРАВО" и БЛАГОДАРЯ.

ЧОВЕК!

Поклон пред такива хора!