ДАНС поискала справки за сметки в КТБ

ДАНС е поискала справки за сметки в КТБ, става ясно от седмичния отчет на синдиците Лазар Илиев и Росен Ангелчев.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС поискала справки за сметки в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ДАНС си върви търговийката...шепа тарикати пробутват сделки денонощно на държавни фирмички, под формата "Ние отговаряме за вас". Други пък мишчици се смятат за свръх полезни, само защото са стигнали до работните си места... А истината е проста : ДАНС трябва да се редуцира...на 70 %

Да се обезцени всичко в Боковата държава за да може Цветалина да го изкупи без проблем. Затова трябва да се смирим.

Наазад, наазад моме Калино.........

Кой и какви инструкции бе дал на очилатата анонимница и синдика преди шоуто в ТВ7?!

Е хайде стига вече се крихте зад банкова тайна, нали вече я нема тази банка фалирала е да изнесът публично кой какво е имал, не стига че с мойте данъци ще ви плащам бакиите, па даже очи немате да си признаете!!!!

Към драскачите тук : За да разберете какви прошляци сте повечето тук и колко много сте загрижени за благосъстоянието на държавата и народа си : САМО 26 поста тук, независимо, че мизерния народ ще плаща поне 2-3 милиарда заради безхаберието и грабежа КТБ и около 450 такива за съдбата на гърците, за които сте май по-загрижени или там чешате злобата и завистта си, а?

Като драскач и да съм загрижен, че покрай КТБ работещата популация ще бъде ограбена с 12 милиарда лева (според експерта Колю Паранов), какво мога да направя? И 1000 поста да напиша, не ще мога да опровергая казаното от Славка Севрюкова, още в 1988 година. А то е, че в тези изминали от тогава до сега години е, че ще ни управляват безскрупулно и жестоко. Наистина вече не е възможно, без Божията Помощ чрез Страшният Съд, за да се справим със съдебната система на корумпираната развратница, богинята Темида.

Ей ги бре ...Аверите #КОЙ# на КТБ и &...... НА-А-А-ЗАД, НАА-А-АЗАД към пропаста!! сегабг.ком/pic/11788/749835-l.jpg

Ей ги бре Аверите #КОЙ# на КТБ и &...... НА-А-А-ЗАД, НАА-А-АЗАД към пропаста!! link

Всичко е заличено, както и получилите мангизи като ВИП-клиенти. Друг път шъ гледаме да нЕма реклама "Клиентите ни са скъпи". То излезе, че са скъпи и на нищо неподозиращите граждани.

Истината е ,че през месец май миналата година ББ от ФАЩ обяви фалита на банката.Истина е също ,че той можеше да не допусне фалит.Но явно целта е била друга!Важното е чия поръчка изпълнява тази мутра или лично участва в плюскането.

Много се притеснявам, когато т.нар. сегашния ни ДАНС се събуди. Защото не знам вече какво Пророк Меди е казал на преуспелия младенец Мамин Златен, а последния на Цацата...

Самият министър Горанов призова, или ТВ 7 да намерят техника, с която да заместят обезпечението - ипотекираната техника, или да плащат по кредита! Техника, срещу която КТБ ще вземе 1000 лв!

Няма ли банкова тайна за ДАНС? Или щом е в несъстоятелност всеки може да блажи, за да изнудва? На куките ,каквото и да се даде все отива за чеп за зеле.

Синдиците, опрощавайки задълженията на кредиторите срещу обезпеченията, ще направят най-големия удар. Пример: срещу дълга от около 10 млн. евро за ТВ 7, КТБ ще придобие техника по 150 позиции по списък в ТВ 7. Най-скъпото перо е сървър, Цената му като нов е 20 хил. лв., а втора употреба е 500 лв. Или обезценката е 40 пъти. По същата формула монитор струващ 400 лв., ще струва реално 10 лв., компютър от 2000 лв. ще струва 50 лв, камера от 2000 лв. пак 50 лв. Или обезпечението няма да е повече от 1000 лв. ТВ 7 ако купят техника от битака за 1000 лв., и я предоставят на синдиците, си опрощават кредит от 10 мил. лв. Красота!

"за наличие НА три банкови сметки" не е едно и също със "наличие ПО три банкови сметки"! Ако се приеме първият израз излиза, че в КТБ има само три сметки на физически и юридически лица!

Най после. Парите са похарчени или прехвърлени отдавна. Сега може да се иска справка.

Но никой не коментира поскъпването на тока и парнот.

Че това не е новина, а геноцид в действие.

Браво на ДАНС, сетиха се да се поинтресуват от КТБ. След дъжд качулка!

Миленкжв не е казвал, че дългът им е "под 10 мил". Каза, че дългът гарантиран с това имущество е под 10 мил. Схванахте ли разликата джурналя?

Добро утро! Сетила се мара... пардон данс да се побара.Тези данни трябваше да ги имат още преди година и кусур...Има закон за това,ама кой да го спазва.

Нали техни кадри крадат и КТБ и цялата държава! Сами себе си ли да разследват???Може, но само за театър.

Лъжат- този ЧСИ изобщо не е присъствал на "мероприятието" поради,което същото си беше незаконно отвсякъде!

ДАНС да ПРОВЕРЯТ - КАК и КОЙ, и СПОРЕД КАКВИ правила е "оправил" документите на Иван Костов за да ИЗТЕГЛИ парите окрадени от НАС и сложени на лихва 9.8%!?!?!! Каво излиза- народа се бъхта и сложи някой лев за старини на 2.3% лихва, а Костов-- разпродалия държавата за жълти стотинки ПАК ще ни ограбва ??? Този "бял" няма ли да уважи с присъствието си Централният затвор??? ТАМ му е мястото!!! Поне за 15 год.!!!!

Пич, най-хубавото за мафията в тази държава е, че все още се намират наивници да се вързват на врели некипели! "Оправянето" на документи е изключително престъпление, което може да се извърши единствено от квесторите. По време на специалния надзор те са управителите на банката! И смяташ, че като върли демократи са си направли харакири!

Договорът на Костов е подменен. Откъде ли не го потвърдиха. Дори съпартийците на Костов не го отричат. Прав си, че не може без квесторите. Ама те, ако става въпрос нямаха право да осчетоводяват и прихващания за цесии, ама го направиха. И още бая.

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Отричам се от тази България, в която живеем днес и сега. Отричам се от тази България, из която престъпниците се разхождат необезпокоявани. Отричам се от тази България, която е рай за мошениците, далавераджиите, крадците, убийците. И ад за честните и почтените хора. Отричам се от тази България, в която властва Абсолютната Безчовечност. Отричам се от тази България, в която вече няма ценности. Няма идеали. Няма достатъчно смели хора и истински родолюбци. Не е останала никаква чувствителност и никакво уважение към личността. Има само изтребление на таланти. И камари лъжи. Като например, че престъпността е намаляла, както и емиграцията. Аз ви казвам, че не е така. Ние с мъжа ми сме част от огромна емиграционна вълна. В момента заминават при тези, които като нас преди десет години обичаха това място, наречено родина. Тези, които страдаха от идеали. Тези, които мислеха, че родината е свята и че е грях да я изоставиш. Тези, които изгубиха много самолети с приятели.

Браво за истината!За жалост обаче някои от нас ще останат вечно тук,защото е твърде късно да започнат живота си отново,когато са на 55.