Контраразузнавач от ДАНС е задържан за 3 престъпления

Агент на ДАНС, началник сектор в дирекция „Контраразузнаване“, е задържан при акция на спецзвеното "Антикорупция при Софийската градска прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Контраразузнавач от ДАНС е задържан за 3 престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно, но факт. Човек от ДАНС се занимава с долнопробни измами. Деградацията е тотална.

тоя е изпаднал в немилост по друга причина, всеки разузнавач има право да върши подбни закононарушения за да се инфилтрира в прстъпната среда

И на тия искат да им дадат повече права при заплаха от терористичен акт?????????????????????????????????????????????????????????????????

ВСИЧКИ СМЕ "УЧУДЕНИ", ТЪЙ КАТО КОГАТО ИМА НЕЩО НЕГАТИВНО, СЪОБЩАВАТ ЧЕ, ИЗВЪРШИТЕЛЯТ Е ОТ МАЛЦИНСТВАТА

НЕ МОЖЕ ДА БАЧКАШ САМО ЗА СЕБЕ СИ ... ЗАКЛЮЧИ МЪДРО ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ИНСПЕКТОР ТЮХЧЕВ :))

Разкри се, че този топразузнавач е бил маскиран като Борисов.

Трябва да направим Нова Агенция - Държавна Агенция за Следене на Държавната Агенция за Национална Сигурност . Този Агент на ДАНС трябва да лежи Доживот - той е организирал Терористична Атака срещу Български Граждани .

И после една още по-нова, която да следи новата агенция, която ти предлагаш и така до безкрай :))))

от както сме в Есес и лайНато институциите ни са пример за проституция

държавна тайна ,ама не за България ,а за бойковата мафия,нещо като даеш по български !горкият човец ,ще види сега отгде изгрява слънцето .

БРЕЙЙЙЙ -ГОЛЯМА ТАЙНА Е ИЗДАЛ.

териториална .

Контраразузнавачът е разгласил и държавна тайна, а именно, че министър-председателя е глупак.

Демократичната Държавна Сигурност е това.Европейска работа. Комисар от ЕС взима проценти ако отпусне заем на държавата. Защо служител да не взима. Те това е демокрацията. Власт на народа ли ? За заблуда на народа е измислено гласуването, дошло от Гърция. Има ли нещо свястно дошло от там ? Прпи демокрацията управлява мафията. Пример- България.

Ще стане по познатия сценарий-протакане, протакане, накрая - забрава! А, и междувременно - кандидат за президент!

Данс синтезира случай, за замазване на очите на ЕС. Кой вярва на прокуратура, данс. БНБ???

Що за дрънканици. Що за статия! Или казвате всичко, или нищо не казвате! НЯМА НУЖДА ОТ ПИАР !

Aди бе,че това животно агент на ДАНС по презумция означава да си най голям патриот,патриот над патриотите,такъв човек не може да бъде държавен изменник.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Мрьсен , гаден плужек! Продажник!Други думи не заслужаваш да хабим.

ДАЙТЕ му ИМЕТО, GSM-a и АДРЕСА и го оставете на НАС да СИ ПОГОВОРИМ С НЕГО !!!!!!!!! АМАН от ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ !!!!

По делото на "свинските опашки" всички сме информирани яко кой е Перата. А ищеца кой/кои са, разпитвани ли са? Имена, снимки, гражданство - пълно мълчание, май отдавна са се заселили в Германия. А със сигурност някой простак от БХК им води обвинението.

Каква мерзост!!! И ще го обвиняват на първо място в "имотна вреда" на талибани!!! И това ми бил контраразузнавач. То се е видяло, ДАНС е котило на корупция и полит-шуробаджанащина. Ако имаме държава и ръководни органи, ДАНС трябва да се разтури веднага и да се създаде нова структура с проверени хора.

Голяма заблуда, че няма държава. Я се защити от банкерите, циганите, турците, геЮвете, "бежанците"... да видиш дали няма държва - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

В "европейска" България е така - учителите са за ограмотяване, лекарите за лечение, психиатрите за лудница, полицаите за арест, прокурорите за прокурор, съдиите за затвора, политиците за д-р (Линч).

+++++++++++++++++

Не знам тези мигранти защо са толкова тъпи и плащат на каналджии, дансаджии и какви ли не вместо просто да предложи на първата срещната циганка 1000лв и да се ожени за нея. Ето ти готови документи за ЕС. Представете си колко дърти циганки има, които не взимат детски като самотни майки и не им е никакъв проблем да се оженят за някой лев.

Ще му дадат бълг. гражданство и сбогом на германското жилище и джоб парасъ, които би получил като "малолетен влязъл в страната без придружител", от "рискова страна", демек Бангладеш.

Съдът, прокуратурата, службите, полицията, са гръбнакът на всяка държава. Като гледам какво представляват нашите, се питам - как изобщо все още съществуваме?

Представете си колко на дребно работят и колко е евтино да си купиш началник на сектор в ДАНС. Просто нямам думи.

А ГЕРБ кога ще ги въдворявят в затвора за милиарди откраднати ?! Бойко Методиев Борисов е най-наглия престъпник в България , а е на свабода?!?

Що да не е на свобода, като го осъдят да лежи ефективно и остане на свобода - тогава питай. Щото има осъдени (Галеви), които си живеят безгрижно благодарение на бг-съдебната система.

Кой прави подбора на тези кадри, които работят в ДАНС или този герой си е платил за да работи в Агенцията? Лакомията българска няма край!!!

Бах ти контраразузнавача. Мутрочалгенска простотия и гавра с Родината. С Мутра начело на власт, това е положението.

Какво ти е виновен Мутрата. Тия подкупни дансаджии да не са от вчера. От край време най-големите разбойници са ченгета и милиционери, пардон - полицаи.

Първо митничарите, сега и дансаджиите. Нямаме думи вече, мръсници алчни, ненаяли се.

Ако е вярно според военните закони какво значи....? До живот ели смърт.

Каквото е направил Станишев, все ялово е излязло.

"кадрите" на Соколов, Атанасов и Пожарникаря, дето сме "партньори" на западните служби с тях. Иначе Държавна сигурност била в основата на всичките ни беди. Утре гащите ще ви събуят като спите продажни соросоиди. Не са рекли ИДИЛ, танк не са прекарали през "външната" граница на ЕС, тоест през нашата.

тя външната граница е сръбската вече а не нашта. благодарение на наведената продажна и страхлива тиква.

Единственият възможен коментар е - ебаси мамата!

в контраразузнаването ни събира парса от емигранти смятайте къв е леш. Ама инак се бият седеразията у гърдите - "Ний сме с евроориентация, натовски стандарти, США ни признават за лоялен партньор". Виже се бе, вижте се докъде докарахте държавата. Или и сега ДС-то ви е виновно? Утре някой за 20 бона ще пусне талибаните бомба да сложат в ЦУМ, на гарата или летището и даже ще им осигури паспорти ако им трябват.

Стреляте в погрешна посока. Началник в ДАНС не се става току тъй. На всички служители в ДАНС генезисът задължително е от бившата ДС. По времето на Живков пенсионираните "разузнавачи" отиваха в търговията и икономиката извършваха най-големите кражби. Да не говорим за смесените дружества в чужбина от които се пръкна и кланът на Милен Велчев.

Точно тези реализирани сперматозоиди от ДС са първи антикомунисти !

Вие да не сте случайно служител в "Човешки ресурси" към Министерски съвет? "...генезисът задължително е от бившата ДС..." Ми нали скъпи седеразино за да станеш началник в ДАНС трябва допуск до класифицирана информация, щото инак може и тайните на НАТО-то да застрашиш? Кой дава такъв допуск, нали се плюнявиха седеразията начело с Плювналиев, че веке сичко е сигурно а? Сменете опорната точка драги, изтърка се. Така едно време кварталните ОФ активисти клеймяха съквърталците си, че видите ли дори след 40 години комунизъм се намират фашистки елементи.

Контраразузнавач от ДАНС е задържан за 3 престъпления Материала и в ДАНС е под всякаква критика.

При това Правителство , нямаме Държава !

Не, това не е възможно в ДАНС да се случи, те са неподкупни и защитават с всички сили националната сигурност. Там са най- пробитите боклуци, бе - като почнеш от старшината на входа и стигнеш да самия председател. За пред хората се правят на голямата работа, а иначе чеп за зеле не става от тях. На едната половина от тях само обеди, кафета и схеми за рекет са им в главите, другите от страх да не сбъркат само мишкуват и работа не пипат. През живота си 90% от оперативния състав жив бандит са виждали само на филмите.

Е , ами то и затова борбата срещу престъпността е като на филм.

Голяма интригаа..голяма разработка направо ювелирна! Бравос бе ДАНС. А сега какво е станало- измамените чужденци са отишли и са се оплакали

как може такова нещо

Отнася се за уреждане на иракчани и афганистанци у нас. Не е тайна че български служители на ключови постове въртят търговия с българската националност и разрешения за пребиваване. Злоупотребите са огромни - БГ гражданство се продава на килограм. За съжаление в съответните служби е в сила закона на мафията омерта - да не се говори. Ако някой от тях се разговори, самите негови колеги го ликвидират "при акция".

Абе направо си напишете че сте заловили чужд агент проникнал в ДАНС.

И този човек ще пази държавата!

И днес е така - наказанието за шпионаж е най-тежкото. Понеже няма смъртно наказание има доживотен затвор без замяна. Което е същото и даже по-лошо. Но за една тайна, каквто в случая, случайно разгласена не се дава най-високото наказание. Чл. 104. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

То днес държава няма вие за държавна тайна говорите:(((

ТАМ СЕ НАЗНАЧАВАТ САМО ПО ШУРО-БАДЖАНАШКА ЛИНИЯ!!!! И ОСВЕН АБСОЛЮТНИ ТЪПАЦИ И ПРИМЕРНИ ГЪЗОЛИЗЦИ, ДРУГИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДА РАБОТЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!! ....ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТИТЕ ИМ СА ПРЕСЕЧЕНА НУЛА :)

Много наивна е тази шуробаджанашка линия. Назначават се само хора, проверени и допуснати от ЦРУ и Мосад. Повечето са двойни агенти. Тези, които не са двойни агенти, служат само на една държава. Но не българската. Службите ги разбиха още преди 25 г. Всеки, който беше верен на България го изгониха.

А верните на сесесерето си работят и до днес...

до преди 20-30 години за издаване на държавна тайна нямаше ли смъртно наказание? А тоя сега ще се съди 2-3 години, и после пак ще се върне на работа...

Ако се прилага и днес закона както трябва управляващите трябва да са всичките изпозастреляни или най малко в затвора защото ежедневно издават и малкото останали държавни тайни макар че вече в разграден двор нищо тайно а нкого няма. Интересно ми е от къде е намерил тоя такваз ''държавна тайна'' за издаване:))))