Уволниха служител на ДАНС, укривал крими лице

По разпореждане на председателя на Държавна агенция „Национална сигурност” Цветлин Йовчев служителят на агенцията, възпрепятствал разследването и задържането на криминално проявен сръбски гражданин, е отстранен незабавно от длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха служител на ДАНС, укривал крими лице | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да сключи споразумение с прокуратурата.

Дали е бил който се е бил, но е заловен и е по джапанки, което значи, че е за разстрел. Освен това неистинския пари са за конфискация и прочие.

Цветанов е голяма работа. За такива бандити разстрел на място.

Момчето горкото то на мама миличкото ама да го мислват с перце ако може и с лимузина да го заведат в някой бар....такива като него им трябва здрав пердах щом е оказал съпротива при арест иначе няма да се научват да уважават полицията!!

Iva, zshto habish energia da se zanimavash s idioti. Te postoianno dokazvat, che sa takiva. Ostavi gi i se radvai, che imame vazmojnost da sme tuk. Pozdravi

А нима ТОВА е НОВИНА ????.:)))

Цветанов каза, че все още не може да се каже, че заловеният сърбин е същият човек, когото полицай Алексов е заподозрял за кражбите във вилната зона. Какво пише по горе сърбина ли е стрелял или не е той.Поредната ПР акция на новото правителство

Господа управляващи ,давам си мнението с цел да наблегна на нещо важно.Сменете служителите на Информационно обслужване АД ,ама всичките до крак,не виждате ли ,че форумите са пълни с мнения на агенти ,които деморализират хората.Изчистете тези комунистически боклуци.Надявам се да успеете.

Това е вече нещо добро,но всеки ден трябва криминалната хроника да започва с нещо подобно.Полицията може и трябва да се размърда и докаже,че претенциите за материални придобивки имат покритие.Някъде по света всеки ден се стреля по полицаи и някой го отнася,но там поне има постоянен стрмеж да се върши нещо,докато тук като се огледам виждам сами затлъстели полицаи които ако погнат някой престъпник /ако ще и джебчия/ще бъде невероятна гледка която ако бъде филмирана ще бъде достойна за Оскар.А това дето му викат ДАНС или каквото е там трябва да бъде разровено и всички приятели на разни разбойници от политиката да бъдат изхвърлени на боклука,а тези които са помогнали за назначението им да понесат отговорност не само на думи.Иначе ще ни пази антивирусна програма която сама по себе си е заразена.

Гледам, че на момчето първо са сложили белезници и после го стрелят с електро шок - да не мърда много Боклуци и малоумници !!!

Дъщерята се занимава с фалшиви пари,зетят издирван за въоръжени грабежи!Я да видим бащата-ятак,служител от ДАНС!Нямам думи!

Търсиш под вола теле. Сляп ли си за вършещата се работа? Арестуван е човек на ДАНС! Чети внимателно.

замазват ви очите с дребни престъпници и вие ръкопляскате

Този е кожа и косми къде е тръгнал да се бута между шамарите...смешко!!

Ехаа колко бързо излетя този!!Предния път като отворих страницата,пишеше какво е направил и сега вече е уволнен!Браво!!

Гербери, изпълвате ми сърцето с радост и гордост! Успех и за в бъдеще!

Те тия в ДАНС за какво са назначени-да разкриват,или да прикриват престъпления?Ега ти трагедията!Иначе съм съгласен с мнението на кривия-за престъпник,оказващ съпротива,моментална стрелба в десятката!Пестят се и доста пари на данъкоплатците!

НЯМА РОКАДИ В МИТНИЦИТЕ? ЗАЩО МЪЛЧИ ГОСПОДИН ТАНОВ, ГОСПОДИН БОРИСОВ, И ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ А КЪДЕ Е ГОСПИДИН ЯНЕ ЯНЕВ-ПРОМЯНА НА РЪКОВДСТВОТО НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ И РМД И МИТНИЦИТЕ! ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ??

2 кого да прикрива, той е бил служител от администрацията, а не оперативен, това е просто лична семейна драма.

Така е.

През последните години,когато управляваше тройната коалиция, Законът беше потъпкван постоянно,укриваха се престъпници,съд и прокуратура бездействаха,властва анадолският манталитет.Ето,че вече започна да се проявява нов морал и нова политика -на зачитане на Закона, на повече почтеност и прозрачност в действията на управляващите!Браво- така трябва да бъде!

Ne vsichki balgari v Amerika miat kenefi, no ne e iasno na teb zlobata ti kam nas - immigrantite otkade idva...moje bi e zavist...Ivailo ne e kazal nishto losho za da go atakuvash taka prostashki. Tuk zakonite sa mnogo po-stogi i se spazvat, a policaite sa nepodkupni i sa uvajavani za tova.

До Ивайло:А ти си ходи в Америка да миеш кенефи ,келеш с келеш!Ние тука ще си им направим строго мъмрене.Това си е наше момче.

Поздравления за хората от МВР!! Всъщност това не бива де е новина,защото трябва да е практика да бъдат залавяни престъпниците. Апро ,думата RESPECT означава уважение,зачитане,вн . Да разбирам ли че престъпника като е бил респектиран оначава че е бил уважен ? Господа журналисти! Както пишете и измисляте думички ,поне гледайте да не стане смешно ,че в случая става като оня дето по Възродителния процес ,бил уважен в Търция ,пък братовчед му ,понеже бил красив като Хален Делон го УВАЖАВАЛИ цяла нощ!

Добре са действали хората от МВР и моите почитания за това ! Всъщност това не би трябвало да е новина,защото това тр

виждате ли откъде започва престъпноста?

Bravo gospodin Cvetanov lovi mishocite i blupavite horica da vi se vuzhishtavat na teb i boiko a kolko golemi prestupnici sa na svoboda,no tam nesmeete da pipate 6toto 6te vi otrejat ruchichkite ili moje bi ste stari poznati

До тук добре,но ми е любопитно след това сърбинът как ще се измъкне по живо,по здраво както всички престъпници до сега и случая да се потули.

po glupavo sq6ivane ne sqm 4el..

Какво е свършила тази ДАНС?

ДЕ ЩО ИМА СВИНЩИНА, СЕ Е ОТ ПОЛИЦАЙ ...

Свири...свири...

Какво ще се окаже? Повечето от ДАНС имат син или зет или дъщеря престъпник? В ДАНС не проверяват ли какви хора назначават? В банките не може да се назначат роднини за да няма заговор, 80% от престъпниците си имат свой човек в ДАНС!

Подкрепям ивайло и 2. Всеки, независимо от заемания пост, да понесе наказанието, което заслужава. Каквото си е надробил, това да сърба!

Дано сега потръгнат

Сигурно щом работите не вървят

Малко по малко нещата почват да се оправят,

Браво, така трябва да се действа.В Америка за такива престъпници веднага би имало смъртно наказание.

Браво , Цветанов! Действайте по тия злосторници от ДАНС! Какво като му е зет!

Пишещи щатни от Dir.bg, уважавайте българския език, читателите и себе си! Като първа стъпка, коригирайте най-сетне слеваща (снимка) - едноклетъчна грешка, в сравнение с другите нарушения на книжовните норми. Пестете не от коректори, а от неграмотни!

Само дето от неграмотно написаното заглавие ( запетайката ) излиза , че тоя от ДАНС е стрелял по полицая , а не сърбина ! Айде малко ги ограмотете тези драскачи !