17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кой идиот пише минус на предишния ми коментар, след като аз лично присъствах на тази среща?

И.М. е едно дребно, вредно, непотребно, но с жар и апломб се опитва да убеди всеки в тезата си за промяна в държавното управление на Р.България и от парламентарна, да се премине към полу- или изцяло президентска република... На кръжеца около президента им трябваше критична маса правни субекти, които да издигнат лозунга за полу- или изцяло президентска България, като се почне лека -полека от искания за разширяване на конституционните правомощия на президента, и се стигне до гласуване на избори в тази посока...Само, че- не попадна на правилните балами- веднага беше засечен, че аполитичните експерти за това са ценени и аполитични, защото не се занимават с политически тези и каузи:)

А ти защо си мислиш, че на Баце мокрите му сънища не са изцяло мечтата му за едноличен и пожизнен Президент на република Мутростан! Та Той дори не го крие и изцяло го прилага ежедневно чрез диктаторските си действия и разпореждания! А последните Му параноични действия уж по настояване на НОЩ са да му спасяват гъзеца от народното недоволство и бунт!

Очаквам конституционният съд да реши, че ТОЗИ президент може да бъде разследван и лично каскетчика да отиде да го просне с белезници за......абе ще измисли защо.

Засега КС все още се държи... надявам се...

Гешев трябва да бъде арестуван за гавра с институцията и за това, че използва служебното си положение, за саморазправа.

В прецедентството бъка от шпиони на пут кин.

Нещо замириса. Средствата за масова информация не са мястото където да се уведомява кой е със спрян достъп до секретна информация. Щом е така да публикуват и кой има достъп до секретна информация. Да не се окаже, че Сульо и Пульо знае дълбоки тайни.

ДАНС не са ли на подчинение на министерски съвет? Тоест на Борисов? Дали не пресоляват манджата тези разузнавачи? Те би следвало да са информирани за всичко, което става в държавата, нали така? Тогава би следвало да са в течение на нещата и да знаят, дали записите и снимките с Борисов са истински. Ако знаят защо мълчат? Не казват нито "ДА", нито "НЕ". Защо така? Ама в момента Борисов им бил Бос. И какво от това? Днес е Бос, а утре няма да бъде! Трябва ни истинска българска разузнавателна служба, а не слугинаж!

ти, хаджи Генчо, мислиш, че хората от ДАНС грешат? Ти по-осведомен ли си от тях, та правиш такива бомбастични коментари? М?...

"... мислиш, че хората от ДАНС грешат? " (цитат) Не, драги, те не грешат; те просто МЪЛЧАТ, затиснати от ботуша на Мутрата! Че кой смее днес да си отвори устата срещу Мутрата - дори оная скапана кърджалийска Пуйка не посмя даже да се изчерви от благоприличие, ами продължи да му Го ближе!

Сериозен удар срещу Президенството и шок за Джуджетата... Вероятно същите няма да видят Малибу на живо, а от малкия екран

Най-големия бандид е Радев, така наречения президент

Има разлика между Президент и Президентство!

Никаква.

Пояснявам: Президентството обслужва Президента. Сфати ли я тази уйдурма или да го напиша отново, този път по-бавно?

ПРЕВРАТ НА ПРОКУРАТУРАТА. ФАТМАЦИТЕ И ДЕБЕЛАТА ПРЕМИЕРСКА СВИНЯ СУСПЕНДИРАХА КОНСТИТУЦИЯТА

А на радев кога

Хайде, Пламенчо добре. Ама бай Илия що го прееваха тъй?

Отдавна задминахме циганите по цигания .... .... Българска работа ...... Докога "европейци" ?

президенски пръдлимайко!В огромната си част циганите са трудолюбиви и почтени.Повече от Нинова,партията и и дори Радев който едно проповядва ,а друго върши!

Струва ми се, че без допуски няма как да съветват президента по темите, за които са назначени. Така, че ако не е разсъдлив Радев трябва да ги уволнява скоро. А ако не ги уволни ... може да значи, че го е страх да не ги разсърди и да се разприказват.

Не може да ги уволни. Те са водещите офицери :)) Господи, Боже мой, докъде стигнахме?!...

Този въздухар и безделник Радев се появил чак в 12:00 в Президенството и разбира се се промъкнал през страничните входове. Няма време да наизусти някоя реч и да направи пресконфенция разбира се без въпроси от медии!

А президента кога?

А фена на въздухаря Б.М.Борисов калпав/ пардон главен/ прокурор Гешов кога?

Какво може да се очаква от човек избран от Решетников, а това е ясно на всички ни. Остава и да не снася секретна информация на господарите си в Москва!

Най-накрая съм спокоен, че има служби, които работят в интерес на държавата. На всички в системата ни беше ясно какво става в Президенството и какви хора са го завзели. Браво на ДАНС, но и на европейските ни партньори също. Те са настояли за тези действия след постъпили сигнали!

Всички ДПС бухалки в действие!

Перманентен тормоз над президента и сътрудниците им от страна на шайката и назначените от тях жалки креатури. Скоро ще им видим лицата на тия лизачи и помияри. Намерили кои да търсят под вола теле, тия с двете гънки алчни, крадливи, некадърници, омразни на народа, с изключение на простите цървули.

президентската институция се оказа корумпирана!А президента работещ срещу държавата и Народа.Лицемер,демагог и порулист!

Г-н президента нещо си глътна езика, иначе щеше да е на първа страница.

Много странно ми е поведението на т.нар. патриоти. Лежат в блатото и пускат мехурчета и лапат мангизи. Няма отечество, няма принципи, а има удобна коалиция с ДПС около Боса Шибаняк.

Сутринта един от тях - ММ, даде интервю по "Хоризонт" точно в този стил и не знам защо водещата много му се радваше... Всички пускаме мехури...

но не пред компютрите, а реална мощ и непремиримост на площада!!!!!

а дано, ама на дали!!!

Тъй де, ама не били компютпи, а компоти. Не били и площади, ами миндери.

Супер, щом са престъпили закона и е доказано това нещо, значи всичко е наред...Но не виждам статия за сарайте на Доган, защо няма?!?

БСП защо мълчи? Нали уж Радев е техен човек? Защо не свикват протести? Само кебапчета им дай на Бузлуджа да маат! Всички в парламента са в един отбор! Маските паднаха! Шефа е Ахмет, а всички други са на каишка със разпределена роля. По делата ще ги познаете, не по приказките!

да покажем можем ли да се наречем народ или сме стадо от мърши! Нека да се определим!После няма кой да виним освен себе си!

НАРОДЕЕЕ ! ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛИЗА, ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ СВОБОДАТА СИ !!!

Трябват постоянна работа, усилия и гражданско самосъзнание за това. Спорадични протести не променят нищо.

Откритата война започна. Бедни ми, бедни Радев, ако беше послушал протестиращите и не беше подписал указа за Гешеф..... уж си военен, а не се сети, че с мутри не можеш да се договаряш. Ти си мислеше, че ще те оставят на мира... а вместо това получаваш секира след секира. Сега поне няма как да стоиш безучастен. Гражданите отдавна я водим тая война, някои изпитаха бухалките на гърбовете си. Дано сега им повярвате в каква територия живеем. На беззаконие, мафиоти и сливане на мафия със държава!

Нещо си в грешка. Не е беден Президента, а е богат.

Когато народът усети, че т.нар. политици го работят и дерат много яко излиза на улицата и си търси правата. Така става в Гърция, така става в Румъния, така става в Сърбия. Само тук овчедушното стадо лежи и чака да дойде и неговия ред за кланница. Докога ще ги търпим? Та те ни сер...т всекидневно по главите.

Доган и управляваната от ДПС Данс отвръщат на удара! Сякаш ни дават урок - “с нас ли ще се занимавате бе, българска рая, с моите сараи ли ще се занимавате, а?”

са налазили герберастките тролове. долни продажни същества,които за пари сигурно са и сутеньори на жените и дъщерите си! Жалки човекоподобни същества!

вие майките си предавахте в името на партията бе комуноидни бандити и атентатори мръсни-30 год СТИГАТ,време е да приключим с вас!

Да не приключите вие набързо.

ПРОКУРАТУРАТА КАТО СЛУГИНЯ НА БОКОВОТА ХУНТА ПРАВИ „АКЦИЯ“ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! „АКЦИЯТА“ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО Е ПО УСТНА ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ. „ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ“ ИМА НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ОСВЕН В ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ!

квичете мръсни комуноидни свине,Коледа наближава за вас!!

Не може да ви се отрече, че всичките гербаджиски джелати сте хинтелигенти, повтяряте селящините по един и същ начин. Знам, не се извинявай тя помакинята толкова може!

Долу ръцете от президента, мръсни гадове

Пеефски сериозно се е засегнал от изявлението на президента, за свалянето на охраната на почетния дръндарски циганин

Де да имаше поне една стотна от възможностите на "циганина".Коѝ е циганин в случая?Тоѝ или ти?

Време е да излезем на улицата в защита на демокрацията и законите.

събудете се! мафията унищожава всеки застанал на пътят им! Ние сме съучастници с нашата апатия и бездействие!

Тези мръсни русофили и подлоги на ниЩоправеца трябва да лежат в затвора!!!

Скрий се бе герберско-дпс-арска отрепка

Не изпадайте съвсем във фашизъм, че в Украйна късно разбраха, че са сбъркали! Питай някой по-умен от вашите, на къде върви света, преди да се пляскаш като кокоша курешка на плочник!

Не знам дали остана нещо от старото ДС, но със сигурност най-добре се подансиха шестаците.

SHTOM KOMUNYAGITE KVICHAT ZNACHI SME NA PRAV PUT

Щом Военна прокуратура и ДАНС да влезнали,значи нещата са много сериозни.Тези органи разследват шпионаж и държавна измяна.

гербав безказарменико.....

фатмак-КАК СИ БЕ ЧИЧЕ,жежко ли ти става вече:))))))))

Явно е доста жежко,"вся асталная сволач" се побърка от страх:))))))))))

Голямо браво - вън на русофилите от президенството. Главният русофил, обаче е все още там за съжаление...

Холивуд е тук.Незнам има ли друга държава в която ежедневно да занимават гражданите си само с такива мероприятия.Вече взе да ми става банално,а имах някаква симпатия в началото.В съвсем различна сфера работя,но все ми се струва,че подобни действия трябва да стават незабелязани и да се осветяват чак когато доказателствата са неоспорими.Иначе се съсипват животи,бизнеси ,намерения ... съдби!

Бухалката за това е бухалка, за да се вижда, а ниското чело, колкото и да го бръснеш се вижда къде свършва!

Няма генерал от армията дето да не е бил комунист,и по дъртите от сслужбите,според мен на всички,трябва да им се отнеме достъп по КИ.

само фашистите ли да имат достъп

Явно толкова и разбираш от история,национал социализма демек фашизма си е клон на комунизма или социализма,както искаш го наричай,идеология за унищожаване на инакомислещите.

Дедо, разбирам, че си кьорав, но да си и тъп вече не е нещастие, а съдба!

генерал от пожарната произведен от Доган, но завършил ПУЦ. Баща му 30 г. е парт.с-р на ПО-София, а дяда му е убт в Хераково защото е крал земи и закачал жените когато мъжете са им били на война.

това не е закачка, затова са го прибили като псе

Явно пожарната е към армията и ПУЦ-е по-ниско от РАБ ФАК-ти,стана жежко около комуноидната пасмина и връщане назад няма-ще ви изметем най-после веднъж завинаги предатели мръсни!

Национален граждански протест „ГРАЖДАНИТЕ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ“ за 16.07. от 16.00ч. пред Министерски съвет

Вмомента на НЯКОИ, много им се иска, вместо в ЕС да сме вън от него.А президинта прави, всичко възможно за това!?

кръгъл кретен

ми те БСП ни вкараха в ЕС, ако не помниш да ти припомня. Затова специално довлякоха царя и го дариха с държавни имоти.

Събитията ми приличат на пълзящ държавен преврат от страна на хунтата.

Преврат срещу себе си? Интересно...

Да беше сложил кърджалийската ... на снимката, та да не лъжеш хората с това мило лице!

Къв преврат, каква милиция , кви 5 лева бе, русофил изтрещял??? Да свалиш преЦедент на парламентарна република не е преврат!!! Преврат е, когато се сваля насилствено избраната от народа власт-т.е. правителството!!! Мрете сите нещастни русофили, начело с ниЩоправеца!!!

Скоро някой друг ще бъ(у)де свален, тогава ще видим герберсатски калинки тъпи

простак си

Бойко Борисов, така ли искаш да останеш в историята? Гешев да ти е лицето на политиката? Мутренско-мафиотскта акция в президентството те довърши. И Бг била в Европа!!! Егати резила, който България преживя днес.

да прогоним тази гнусна,крадлива пасмина нарекла се управляващи политици и слугите им прокурори!

ти си като говорител на мафията

гербаво нощно шкафче

в кое ОФ клубче да се съберем памперс а тия с катетрите да идват ли?-Това си е подстрекателство за бунт и е наказуемо със затвор-крайно време е да се приеме ЗЗД за да я има България!!!

Ще върнем Закона за разбойниците и ще ви има и вас в него.

селски кретен-чувал ли си за ЗЗД какво представлява и какво ви чака а???насъбра ни се много за 30г. да ви търпим и тапата вече изби,пригответе си новите дрешки

А на Тиквата кога ще я отнемат, като част от веригата и като лице, което най-много може да оказва влияние по всички направления в България. "Добро утро, Бос...". Малко ли е?