Веселин Вучков подаде оставка, Борисов я прие

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков подаде оставка и премиерът я прие. Цветан Цветанов и Радан Кънев обаче загатнаха, че решението не е окончателно.

Обратно в новината

Коментари - Веселин Вучков подаде оставка, Борисов я прие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вучков е изключително честен, възпитан, интелигентен и морален човек!Ако всички политици бяха като него животът в тази държава щеше да е много по-различен.Жалко!

Не мога да приема емоционалното решение на Борисов,оценявам усилията които полага но понякога избързва с решенията си.В.Вучков е много добър в длъжноста която заема,умен ,уравновесен ,точен с хъс за реформи .Такива хора са ценни и трябва да са на линия.

Не мога да приема емоционалното решение на Борисов,оценявам усилията които полага но понякога избързва с решенията си.В.Вучков е много добър в длъжноста която заема,умен ,уравновесен ,точен с хъс за реформи .Такива хора са ценни и трябва да са на линия.

Пеевски нареди - Борисов изпълни .

Що не вземат за благото на народа цялото правителство да подаде оставка, час по-скоро

Бойко май започна да дава заден.

колко странно и неочаквано :)

Веселин Вучков подаде оставка, Борисов я прие А уж имаше политическо съгласие, че Писанчев и Лазаров трябва да се махнат.За Искров да не говориме. Сега и трите политически подлоги са станали незаменими професионалисти , според Борисов и трябвало да останат.И майната му на вътрешния министър.

От всичката какафония едно се разбира.Реформи към по-добро няма да има.Защото реформите ще се правят от момчето за всичко-главен прокурор, шефа на БНБ, който не бива да се пипа също, и недосегаемите шеф на ДАНС и главен секретар на МВР.Иначе пари за крадене, пардон, за реформи, са осигурени.Театрото за новия заем протече успешно.Най-вероятно на министър Вучков му е казано да се маха, защото хора със съвест са опасни.Лично мнение.

Абе, ситуацията може напълно да се охарактеризира с хубавата българска думичка "уйдурма";о), за първи път споделена от ББ в контекста на отношенията Му с ДПС!

Когато БПС тегли заем , това е катастрофа за България. Когато ГЕРБ тегли заем, това е за доброто на България. Когато БСП прави коалиция с ДПС ,това е катастрофа за България. Когато ГЕРБ прави коалиция с ДПС,това е за доброто на Българи Така електоратът тълкува нещата.

Огнян Минчев: ДПС спазари 16-те милиарда срещу главата на Вучков. Четете и други източници щом не вярвате на мен.

Вотът за дълга минаваше и без гласовете на ДПС. Така че не се обаждайте така неинформиран.

Борисов прилапа ДПС. ВЕЧЕ БСП НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ, ЗАЩОТО БЕЗ ДПС НЯМА ШАНС ДА СЪСТАВИ КАБИНЕТ.

Пирово "прилапване" е това! Може и до задавяне да доведе!

По опита на БСП си е направо ампула цианкалий.

Някой да извика полиция!

Борисов здраво са го притиснали от ДПС -то за ония работи и сега се пече на бавен огън, затова толкова защитава Писанчев и Лазаров- подлогите на ДПС и Пеевски. Делата му ще покажат на коя страна ще застане и дали е в тайна договорка с ДПС.

А не се ли досещаш, че го пристискат от РБ. Чети и слушай внимателно, ще ти станат ясни работите. Гномчето се е разпенил много и иска да лети, въпреки, че не може да ходи.

"Най-гъвкавият" през т. нар. ни преход е Бойко Борисов. Така се върти, иначе се върти, но нека да знае, че задникът му е винаги отзад. И като се възползват от това житейко правило, Манекен Овчев, Пис-пис мър-мър и Чичовото го "подпират" така, че Б.Б. не може повече да се завърти. Или казао по просто - настъпи видов ден и сега ще разберем Бойко Борисов със статуквото и КОЙ? ли е или има нещо демократично в него. "Плонжовете" показват, че Бойко Борисов е част от старата, омразна политическа система, олицетворена като КОЙ?. А Вучков е честен и точен човек и министър - не иска да играе в отбора на статуквото. ВРЕМЕ Е ОТНОВО ДА ЗАПОЧНАТ ПРОТЕСТИ, ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ ВЕЧЕ ПЛАХО ЗАПОЧВАЩИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОМЕНИ, ЗАЩОТО ТОЙ Е СПИРАЧКА И ИНТЕРЕСЧИЯ!

Народа застава зад вътрешния министър, който е честен човек, няма зависимости и не желае мекерета, като Лазаров и Писанчев да се бъркат в реформите които е предприел. Сега ще видим боко на коя страна ще застане, гледайте добре и по-делата съдете -е казал Дякона.

в интерес на истината замесени ли са ДПС всичко е под въпрос - доколко е истина и доколко театър. Може просто да искат да вдигнат рейтинга на Вучков с цел да свърши някаква работа или да се отклони вниманието. Стар милиционерски номер.

Защо този Писанчев не си подаде оставката сам? Такъв дебил беше и Йовчев навремето и Орешарски. Хората ги гонят , те се натискат напук.

И кои бяха "хората"??? Остана ли някой от тях извън управлението. Повечето са от бившето СДС- стани да седна. Е седнаха.

Ако под "хората" имаш в предвид няколкото десетки платени лумпена, които ореваха центъра на София по времето на Орешарски, то сигурно си прав!

Тези няколко лумпена бяха хиляди. И колкото да не ви се харесва, това беше истинската средна класа на България. Квалифицирани, интелигентни и писнало им от простотията в държавата. Или искаш да кажеш, че на теб правителството Орешарски ти харесваше и подкрепяше Пеевски за шеф на ДАНС?

И ДА ИМА, И ДА НЯМА уСТАВКИ ,резултатът ще си остане един и същ ,....МВР ще СЛУГУВА ,на политиците ,държ.институции /които въобще не са КОРУМПИРАНИ/,и на техните ''модерни'' работници, ----ромите. ТОВА СЕ ДОКАЗА ,ЗА 26г.ПРЕХОД...

Бойко вчера каза, че само общата кауза може да ГИ обедини. Е сега ще им снесе кауза, ИЗГОДНА за всички, и ще ги обедини. Само че Вучков май няма да го обединят. Той за разлика от ЦЦ е полицай от кариерата и ще си подаде оставката.

Вучков е преподавател в школата, но няма нищо друго общо с милиционерите.

Казано по-просто, некомпетентен за поста.

"...не е уместно да се сменят тези ключови постове точно в момент, когато в България идва на посещение шефът на ФБР." Преди беше абсолютно същото, само абривиетурата беше КГБ...

Първо прави каша ,но в крайна сметка винаги той печели накрая . Ще видите, че пак така ще стане. Кабинетът ще излезе ''по консолидиран от всякога''.

Последно - Борисов приел ли е оставката или не? Щото едни тъй, други - инак и не можеш разбра какво става в тая държава! Може ли поне шефа на ФБР да внесе малко повече яснота по казуса?

С това ,че си е подал оставката този Човек се издигна в очите на Човеците.Много со Бойковците малко са Човеците.

Само в България министър може да хвърли оставка, а премиерът да я приеме, обаче понеже не я хванал, то всъщност нямало оставка....ИДИОТИ!

ЗАКРИЙТЕ ДАНС, МИХЛЮЗИ!!! ДАНС е ОБРЪЧА на Доган в сферата за сигурност!!!

Най-добре е професор Вучков от Евроком да стане министър на вътрешните работи. Тогава циркът ще е пълен!

По-голям цирк от този трудно ще бъде сътворен.Пък и по-добре да не обиждаме професора заради действията на пожарникаря.

Общественото мнение изисква Лазаров и Писанчев да бъдат сменени. Единият носи отговорност за кървавата драма в Лясковец, както и за полицейщината по време на протестите срещу правителството на Орешарски. Писанчев пък е безспорно отговорен за аферата с КТБ. Не може Финансовото разузнаване да е към ДАНС и да проспят фалита и съсипването на една банка. Това е недопустимо още повече, че става дума за тежко престъпление и за ограбване на българските данъкоплатци с милиарди. Как тогава шефът на тази институция да продължи да я ръководи. Смените в ДАНС са неизбежни

Какво полицейско насилие на протестите, като дрогираните хвърляха павета и къртиха огради. Скачаха върху колите и затваряха булеварди, където им хрумне. Това ако се беше случило в Лондон, Берлин или Ню Йорк щяха да летят мазни коси и смърдящи дрехи във въздуха.

ИСКАМЕ СИ ЦВЪЧКО,ИСКАМЕ СИ ЦВЪЧКО!!!ТЕРОРА НА ГЕРБ КЪМ БГ- НАРОДА НАБЛИЖАВА ДА СЕ СРИНЕ!!! А ДАНО,ДАНО!!!ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМ СМЯХ ХА-ХА-ХА!!!

Вуйчата,приел оставката на Борисов? Не бе,не вуйчата,а Вучков и не е приел,а е подал оставка и Борисов я приел. ????? Да, ама не.Бойко има кауза и може да сменя историята.Сега ще анулира оставката със задна дата и всичко ще е както преди;"лазарче ти пее на уше,писанчо мърка в краката,а и Вучков министър".Идилия! А-а ясно.Кауза.Бойко бей гиби.

Шило

Залагам 5 лева, че оставка няма да има.

Аз залагам Любица Курволезич и задника на Иво Инджев партизанския внук ! може и една нощ с Пръмовица червена кукувица!

точно така постъпва човек с достойнство и морал,когато е на отговорна общественна длъжност.Подава си оставката и изобщо не би трябвало да го интересува дали ще бъде приета. Това е добре обмислена и аргументирана оставка на човек с морал и разум.

Хайде да не се увличаме толкова!

Прав си. Достойнство, морал и прочие. Ама като си изгориш пръста и ти му духаш нали? Та като ти запари под стола на който седиш и ти ще подскачаш за да се отървеш от паренето. Що си мислиш, че не е преднамерено това с оставката? Щото никой не му се иска да го натопят и да лежи на топло. Поне от кумова срама да кажат..ето, той се опълчи и не е на едно мнение с господарите си.....Еххх, мазно, мазно..

.?!?! Вучков подал оставка, Борисов я приел......, а пък можело и да няма оставка?!?!?! Ехооооооо, идиотите от парламента! .....Имаме ли връзка с главния мозък!!!

Абе не му ли научи номерата на Боце! Стигнало се е до спор, Боце без да мисли си е рекъл: Бе ти мене с оставка ли ше ме плашиш, бе? И му е заявил, че му приема оставката. (Или Вучков не е подавал оставка, а Боце "го е уволнил"). Цвъ.Цвъ. и Радан Кънев са научили за случката и са тръгнали да вразумяват Боце да не върши глупости. Затова са тези две напред, едно назад....

...ХА ха ха ха ....Нещо таквоз ще да е!

най ме дразни Кунева - известна като "г-жа ЙЕС". И в случая единствено тя каза бързо-бързо традиционното си ЙЕС и набързо скалъпи дежурните "лични мотиви". Тази жена е абсолютно безгръбначна в желанието си винаги да бъде във властта.

Днес в новини по радиото чух Кунева-перефразирам-Колко щастливи и спокойни трябва да бъдем от това че сме в НАТО и да сме уверени, че стратегическият център в София ще се построи... Та така-да бъдем щастливи спокойни и уверени...

Отиват си свестните остават боклуците.За това ли ги ручахме жабетата незнам.

Борисо се осра. С такива като него е пълна тая държава. Когато трябва да действат мъжки и да направят твърд избор, им проличава, че са въздух под налягане. От ДПС явно го държат за топките с нещо неприятно. Браво на Вучков, че разобличи това лицемерно правителство, което симулира реформи, както и посрания гъз на Боко. Мъжка и твърда постъпка- или смяна или оставка. Не останаха вече такива хора в блатото БГ, където всичко е движено от интереси.

ДПС са ДС. те имат документи за много хора...

И този като Първанката си метна бутафорната оставка за да имитира, че видиш ли поема отговорност хахаХАХА

Нещо по-умно не можа ли да измислис герберско тролче?!

Управляващите правят Народа на малоумен.Време е да им кажем че няма МВР, ФБР, време е за правосъдие на улицата , народен гняв и спаведливо наказание за бездействието им и злоупотребата с властта която я използват на ниво мафиотски и охранителни фирмички.време е за безсрочен масо впротест и общ народе нсъюз за атака на измислените им европески принадлежности и атлантическа лоялност.От тези ценности ходим гладни и измършавели и децата умират отнесени от о тжестоки безбожници.

Виж ти защо сме ходели гладни?! както съм забелязал, твоите коментари в ДИР винаги са били явни рожби на Чугунената ти глава, както правилно се именуваш. Значи, защото ЕС ни пуска милиарди долари в повече, отколкото ние внасяме, за това ходим гладни? Нещастна руска подлога си ти. И заради няколкото обезценени рубли, които ще получиш, си готов да лъжеш всички за всичко, само за да угодиш на ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИН!!!

Ще слезна на твоето ниво и ще ти отговоря , че като получа 66 милиарда обезценени либералистични евра ще ти подхвърля малко и на теб защото си свикнал да се радваш на безпаметните глупости на управляващите.

в Доганстан, и в Бокостан, и в Цвъкистан. Единия силов министър останал без армия и пари да вдигне самолета, дето ни е останал. Другият има 40000 толупи на подчинение и пак нищо не прави, ама кой да е шеф на ДАНС го гнети най-много. През това време кой-когото си иска го насилва, изнасилва, обира, завира и прочее. Бем ти и министрите, бем ти и Беемветата им тамън.

У нас проблемът винаги е бил в това, че се търси място за човека, а не човек - подходящ за определена служба. Всичко е въпрос на роднински или приятелски връзки, на партийна или политическа вярност към управляващите. Оттук произстичат всички гафове и нарушения, извършени не толкова от недобросъвестност, колкото от некомпетентност. Така е било, така и ще бъде, защото такъв ни е манталитетът. Не визирам определен човек а принципен подход.

Вучков не става за далавераджия... В МВР трябва /ако си министър на МВР/,.....ДА НАУЧИШ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ ДА РАБОТЯТ СРЕЩУ НАРОДА ,...САМО ЗА СЪД.СИСТЕМА,УПРАВНИЦИТЕ ,И ТЕХНИТЕ РАБОТНИЦИ ----РОМИТЕ...

пак опираме до дългосрочни национални преоритети време им е разработени от американски топ университети и приети по части от народното събрание с над 75 % нататък е лесно и няма да има изненадващи оставки , които най вероятно няма да бъдат приети

КОГАТО ГО ИЗБРАХА , ВУЧКОВ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШЕ С КОЙ ЩЕ РАБОТИ , ЗАЩО ТОГАВА БЕ СЪГЛАСЕН ? ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ СТАВА ЗА МВР И КОЛЕГИТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБИРАТ !

Докога ,народа ще търпи такива като Бойко за премиери.Унищожиха народа ,подиграват се с християнските традиции и с българската история.

Докато народът го иска, и гласува за него, ще си го търпи!

АМА ТО ВОТА СЕ ПОДМЕНЯ ОТ десетина човека в тази държава ,а после го търпи народа

"Тука има - тука нема"

Най големият номер ще бъде, ако Боко си подаде оставката, и след предсрочни избори, спечелени отново, състави нов кабинет Боко 3!

малко вероятно е да има Боко 3 ако сега отидем на избори. Тоя кабинет е толкова ялов, че няма накъде. Прочее бате ви ББ работи за президентски мандат, че даже и два

Може ли някой да ОБЯСНИ защо Лазаров и Писанчев са считани за кадри на ДПС?!

Стара опорна точка на "Америка за България".

Библиотекарството е свързващото звено!

Вучков остава, а Лазаров и Писанчев си отиват. България е обединена. Всички искаме това. Борисов пак изпързаля глупаците.

К`ви глупости говориш, бе, нямате ли опорни точки?!

Постановка на кабинета.Хайде сега да видим кой какви глупости е наговори за Лазаров , ДАНС и оставката на Вучков ? Хахахаха.

КОЙ добива образ и той е на Бойко Б орисов.

Станишев, юли 2013 г.: ''ако не подкрепим изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, правителството ще падне''. Борисов, февруари 2015 г. (по повод исканията за оставки на Писанчев и Лазаров): ''резки промени в службите ще разклатят обществото''. Кой решава за ръководителите на службите в България и преди и сега? #КОЙ! Поздравления за Вучков за принципната позиция и достойната постъпка!

ВУЧКОВ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШЕ С КОЙ ЩЕ РАБОТИ , ЗАЩО ТОГАВА БЕ СЪГЛАСЕН ? ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ СТАВА ЗА МВР И КОЛЕГИТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБИРАТ !