Спецакция на ДАНС и МВР затвори ГКПП ”Лесово”, над 30 ареста

Операция на ДАНС и МВР се провежда на ГКПП „Лесово“. От 8 часа е преустановено пропускането през пункта. Задържани са над 30 митничари.

Обратно в новината

Коментари - Спецакция на ДАНС и МВР затвори ГКПП ”Лесово”, над 30 ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

300 агенти на ДАНС и полицаи срещу 30 митничари - битката е неравна :)) Да бяха отишли няколко км встрани - поне да пазят границата от бежанци - по-голяма файда щеше да има !!!

Тая операция да не е проведена под кодовото название - "Президентски избори 2016-Цецка Цачева"?

Този филм, поне аз, съм го гледал та гледал! Някой си мисли, че предварително е спечелил изборите... Смяна на караула е, нищо повече Ченгеджийски врътки Ще спра до тук

те са наблудавани от месеци и точно преди изборите ги хванаха и за награда по един гербер

А, и преди ги хващаха, но тогава нещо друго ти беше криво.

И оттам ли е минала 47 килограмовата пратка български хероин дет беше задържан в Хърватия?

А колко минават ежедневно без да разберем представяш ли си? Като разграден двор сме! Важното е, че се пълни партийна каса!

Аз съм убеден че днес ДАНС е вкарала поне 6-7 милиарда от борба с контрабандата в бюджета. На Бойко остава нелеката задача да ги изхарчи до Коледа!

Задържат ги показно, повдигат им обвинения и НЯМА НИКОЙ ОСЪДЕН! След което ги възстановяват в длъжност! Предизборно може и тиквата да се окошари сам!

Кой пак не се отчете на Бойко Разбойко.

Вземете им имотите да нямат стимул да крадат, арестите не ги плашат, те са печени престъпници.

Да вземем да правим всеки месец избори, че да започне държавния апарат да работи...

НЕ мога да повярвам, нали сме дали култура на европа и света, нали сме измислили всичко, а с такива новини се оказваме по-зле и от ромите, май сме си на скъсан задник голямо голо самочувствие....

И най-качествената синтетична дрога, и най-добрите ментета Малборо, Камъл, Уинстън, Дж. Уокър...калашници, каптагон.....

Явно митничарите от ГКПП"Лесово" са забравили да преведат паралянгите за предизборната кампания на Мамата, и ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" е изпратила "гавазите" си да я вземат...!!! :::))) Дааа....!!!

Както в Русе,преди години ,шефът на смаяната на задържаните русенски 14 гр.полицаи,бившия дансаджия ,го освободиха от Гранична полиция и след някоя година го направиха шеф на фалшивата общинска полиция Корс

Агенция Митници е така устроена че,не е въпроса дали има подкупни служители ,а кога и кой има нужда да бъде отстранен за да се проведе акция!За място на трасе се дава рушвет от 40 до 100 хиляди лева! Защо ли!?!? И как после се връщат тези пари с заплата 700 лева!?!? На Калотина са същите муцуни от времето на югоембаргото с леки козметични промени! На аерогара София е същото! Докато не се смени системата на управление ще наблюдаваме ей такива показни и безполезни акции! Същото важи и за служителите на МВР,НАП,данъчни и т.н.!!!

След ката празната кратуна цвъки и оня дето пращаше есемеси на ЕГН та разбиха МВР и агенция Митници какво друго.

Шило

Утре ще ги пуснат.

Аман от предизборни реклами!

От 30 задържани, 29 ще бъдат пуснати, а на един ще му наложат мярка парична гаранция 1000 лв. И до там, новите хора пак стария модел, само да се издокара някой, че прави нещо. Но няма вече публика. Тя отегчена се разотиде.

Ще ги пуснат, ама ще си платят в брой. Козметичката на Тетка Цачева иска много пари. А изборните комисии и чиновниците в ГРАО също трябва да се назобят, журналистите да се нахранят и т.н. Разходи големи.

Ръководството в София не знае ли какво правят подчинените му в Лесово, все пак те са ги назначавали след конкурс, тест за лоялност.

Искам да знам след толкова акции и арести на митничари през последните години, има ли осъдени които вече са в затвора.

Няма.

оффф , и тия само ги чепкат като стара вълна ....

ИМИТИРАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПРЕДИ ЗАПЛАТА. ТАКА ДЕ, ПРЕДИ ИЗБОРИ..

Ей, кьорав митничар не остана в България. Мине се не мине месец и току акция да арестува цели смени.

Ама анти корупция предизборно бееее . . . . Каква дейност самооо , но внимание ,само без осъдени . Иначе може всичко .

Ейййй предизборно хванахме фалшивите евро, и "корумпирани" митничари. Чунким те не са се отчитали на властта, ами само за себе си...

Ей ,ще ги пренудят и тези "свестни митничари"да емигрират.28 бая народ ,как сега ще го попълнят срещу колко?Смешна държава,с управляващи доказани крадци и малоумен народ.Ако гласуваш лошо,ако не още повече?А ако е мажоритарно ,от воле само крадци ще влязат ,крали цели 27г.

Буфосинхронисти.

Когато прочета обява за работа, че се търси митничар или чуя новина по телевизията, че има недостатъчно кандидати за обявените свободни места за митнически служители, може и да повярвам, че са се справили с корупцията на ниско ниво.

Да не си митничар в предизборно време, да ги съжали човек хорицата.

Тия са открили нефт на Лесово!!!

Бацето започна да се бори с престъпността още като главен секретар и още има.

Ама че виц

Само на Кулата не се краде!Даже дават и по 2 лв за кафе!

Много българи напуснаха страната по икономически причини. Доктори, инженери, строители, програмисти... Но няма митничари, гранични полицаи и катаджии, напуснали България.

Аз познавам един полицай, който отиде да бере гъби в Англия. Тежеше му много, че го притискат от високо ниво да си затваря очите за престъпления. Проблемът за редовите полицаи е, че когато си затварят очите за престъпления, губят авторитет и работата им става още по-мъчна.

Ама после да няма пак "ние ги хващаме, ама те ги пускат!". Докато не видя жив митничар в затвора, с изето имущество до десето коляно нема да им се хвана на лъжите. А мое и некой от шефовете да го сполети същото, нали така?

Нема,нема па току "хванат " няколко души, па току вземат та ги пуснат, абе карай...

Кога ще затворят Софийски градски съд във връзка с вещи лица? Народа е съгласен да заключат Орешарски, Пеевски, Местан, Ц.Василев за 6 месеца... нека ни съдят в Страсбург... ще платим по малко от лихвите за гьола

Предизборна пушилка правят от две години тези гербаджии.. Оставиха митничарите на 800 лева заплата, да им ходят гладни децата и да им стоят бентлитата на трупчета. Ама ще дойде Радевден и за тях!

Всяко нещо по реда си. Първо Цецка, после митничарите.

Апетита идва с яденето. Ако им направят заплатите по 1600 лева, ще си купят по две бентлита и ще им трябват средства да поддържат и двете. Съответно ще отидат при д-р. Енчев да им разтегли устата, та да могат да лапат два пъти повече.

Сега да пишат и кога ще ги пуснат и пак ще ги назначат на работа. Че и компесации ще им изплатят. Ще стане като минат изборите. А на жалкките изборни агенции и социолжчета да се възложи задачка - от колко проведени спецоперации на митниците, колко обявени за корумпирани митничарчета са оправдяни и пак върнати на работа - да видим какво ще покаже статистиката......

Следенето значи е започнало още при Орешарски, а кой ги е държал година и половина без да ги арестува?

Кой ги е държал, ами този на когото се отчитат от митницата. А тези завалии сигурно не са си дали лептата за 18 месеца и сега ги погнаха. Защото тази схема е измислина от високите редици.

Тя рибата се ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА!!! Защо не ЗАПОЧВАТ АРЕСТИТЕ ОТ ШЕФКАТА на Агенцията, която освен с клюки, дребни заяждания и гонения на професионалисти , ИМА ЛИ ДРУГИ ОТГОВОРНОСТИ??? Е ТАКА Е, КОГАТО ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА СЕЛЯНКА НАЗНАЧАВА САМО СВОИ ХОРА, работата е селска...

Ей Койчо.., пищлемета, всички сте на Танов мекерета!

На ГКПП Малко Търново положението е същото.

И как пък точно пред изборите ги разкриха !?!? Нито по-рано, нито по-късно !?!?!

Задържали са ги, ама ще ги пуснат. За да започнат тази работа са снесли едни благи суми на висши чиновници в МФ и ако не ги върнат на местата им, ще се разприказват.

Hа тези, много им е "мазен курбана", ама, хубав, "кур капан" са им направили!!;)) 100% някой, е доносник от техните, ама нали са алчни хиени, не се оглеждат, а лапат като риби!!!;))

Защо не ги арестуват в извънработно време?Заради тези шашкънии, хората ще обикалят през майната си.Ако не са тези "новини" за митничари и граничари....а,бе задръстени хора,буфосихронисти!

Бройката са я казали на пресата,ама в действителност колко са,няма кой да види.Навярно на входа на ареса им се извиняват учтиво за причиненото неудобство. Че те там са назначени пари да изкарват за шефовете, и докато не се откупят,няма кой да ги мръдне.

Най-вероятно са престанали да правят отчисления за черната каса на ГРОБ, затова сега ще хапнат дръвцето.

Има един сакрален въпрос, от престъпниците, или от държавните служители, олицетворяващи държавата.

Лоша работа. Почнаха да арестуват за да гласуват за Герб.

Предизборен ПР ! Прах в очите на данъкоплатците !

Хванали 30, а утре ще освободят 31 /1 забравен от предния арест/