Две заловени ”къртици” в службите

Обвинение за предлагане на подкуп са повдигнати на арестуваните снощи служител на ДАНС Антон Пандев и на МВР - Емил Драгомиров, съобщиха от вътрешното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Две заловени ”къртици” в службите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са ползвателите на изнесеното? Само до бушоните ли е целта да се стигне. Всеизвестно е, че бушоните се сменят.

Ами вътрешните какви мислите, че са? Мръсни корумпирани копелета.

Вътрешните са нереализирали се ченгета,дансаджии и данъчни,които ходят по затворите и карат затворниците да пишат срещу работещите ченгета!!! Сами се сещайте затворникакакво ще каже за човека

А дали е така?????

А като добавим кои/къде/как/за-кого биха били потребителите на `услугите`, както и еталонът за профил на служещите в тези структури -- грижливо-редената от `някоите` псевдо-мозайчеста схематика по темата лъсва като ...(продължението е за избор от читателя/ката)

Аз нищо не виждам от видеото. Иначе- добре е че действат.

цели 4000 $ тия само кафетат няма да платят бре...

я кртиците им копам дупката и ги бием с лопотата

Какви са тия снимки, клипчета.. какъв е тоя цирк. Бойко Борисов и Цветанов са най-големите циркаджии... то бива смях и прах в очите, но на никой не му пука

На твоята ракета, май космосът и е крив!

Ми тогава що се косиш, червени цървулане?

хахахаха.. въобще не живея в България, през комунизЪма съм прекарал само първите 5 години от живота си :))))) червен съм бил.. ххахахах. Отстрани цирка е пълен... Обичам българия, но мразя циркаджиите... а мислещия.. или си трай или дай коментар-мнение, тия недоизмислени поговорки кво ги бутате навсякъде

да ги затворят за няколко години в килия с черни, загорели цигани с мустаци

ХАХАХАХАХАХАХА

Как да има осъдени, като съдът е независим? Аз предлагам да махнем парламентарната република за 1 година и да дадем пълната власт на Бойко и Цветанов да измете тоя гнилоч, пък после може пак да се пишем демокрация.

Бря, имаме познал вярната стратегия!

Какъв разстрел,нека преди това да рашстрелят Цонев и Масларова ,а и всички министри злоупотребили със заменките!Тези за няколкостотин лвса като херувими покраг онези мръсници!

Много бързо стреляте бе дами и господа.

Това са вътрешни работи.Като ги изтъпанчат сгафилите,хората разбират че работите не вървят на добре в тия ведомства.Виждат как показността руши имиджа на интитуциите,ползващи неограничени права.Права,каквито и Господ няма.

SOS , някой може ли да каже, колко осъдени има по всички акции от как ГЕРБ са на власт и така демонстративно правят акции.

Мале, малейййй.... Добри сте ги събрали в ДАНС.