Акция срещу миграцията: 501 бежанци и 46 каналджии в ареста

501 бежанци са арестувани при вчерашната акция на МВР, ДАНС и прокуратурата срещу незаконната миграция. Задържани са и 46 каналджии.

Обратно в новината

Коментари - Акция срещу миграцията: 501 бежанци и 46 каналджии в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом за 1 ден хванаха 500, не ми се мисли колко да нехванатите.

българската журналистика е най-точна! Намериха още един мигрант и веднага се коригираха! Е, продължават да бъркат мигрантите с бежанци, ама толкова могат ...

че требе да ги ибем. щом идват и искат.. заимно сагласие ще да е. може да стават и за избиратели. след проверката....

загубил е съм документа, ша трябва пак на баба меркел пушин да и казва, плаща или не. не е лесно да си без гащи. сяка те ползва а иска и гаранция.

Айде 10% без документи, загубили ги, 20%, 30%, добре, ама 100% значи, че всички вкупом са ги изхвърлили, за да не ги знаят кои са. Иначе казано - подигравка към тези, на които се молиш, уш, да те приемат! Веднага промяна на закона, ако си без документ, веднага връщане.

половината от тия са терористи от идил,сега Русия настъпва и на нашите им е наредено да ги пазят и да ги обгрижват ,нали са кадри на началниците от ЦРУ.....продажници мръсни

На бас, че поне 45 от каналджиите са по-тъмно зелени....

Германския министър на вътрешните работи за милите гости: "Доскоро, преди началото на лятото, бежанците бяха благодарни, че се намират тук. Сега обаче мнозина бежанци си мислят, че сами могат да пътуват, където пожелаят. Те напускат административните учреждения, поръчват си таксита и за мое учудване разполагат с пари, за да пропътуват стотици километри из Германия. Те стачкуват, защото не харесват приютите, създават проблеми, защото не им харесва храната, бият се помежду си." Е, тия ли щели да стимулират европейската икономика и да носят печалби? Май печалби може да има само на заложилите срещу еврото и европейските акции.

Освен в Германия, вече са пропищели и в Швеция. Норвегия, Белгия и други.

500 у канала= 46 каналджии. къв такъв оборот.. хостеската толкоз..средно по 5... ша ги лапне за час. и защо на границата с Турция не им прибират сичките паре. прост народ.

Предлагам тарифа - на бежанците по 1000, на трафикантите по 5000 евро, и всеки по пътя си. Само така ще вдигнем БГ-ико-номиката. Така си я вдигат наште от САЩ от създаването си.

Обаче сега да не спрете с акциите, продължавайте и бъдете здрави вие и семействата ви.

още на границата от страната на бг, който няма документи да се връща там, откъдето е дошъл - за какви права на човека можем да говорим след като е тръгнал въпросният човек без документи и е пропътувал хиляди километри - в цял свят е незаконно да се преминават границите на държавите без документи за самоличност - ето с тези изисквания трябваше да се съобразят "демократите", дето им бутнаха фитила и им дадоха пари за "екскурзията" до европа и да им издадат паспорти, че примерно всички са от сирия - в момента всички се водят бежанци и никой не може да провери как стоят нещата - настана голям хаос, за радост на демократите, които освен да правят конфликти и да гледат сеир с нищо хуманно не могат да се похвалят - редно е да се възстанови сигурността на европа по бързата процедура - каналджиите избесени, а "бежанците"да бъдат пренасочени към най-голямата" демократична "държава, която е извън пределите на нашия континент

Напротив, целта е всички хванати да се регистрират ТУК, за да може спящи клетки да се концентрират и концентрират в България, точно под носа на Путин. Какво тук значи някакъв си народ български: "нашите хора" нали си имат НСО да ги пази и пет американски танка.

Тази напаст освен война, и конфликти носи и болести. Вече има холера в Гърция. Разкарайте ги тези,за да не ви разкараме вас. Оставете ги да минат през БГ,за да отидат при Майка си Меркел.

Психологически - добре. Все пак скакалците да усетят, че има нещо като власт в тази държава. Защо обаче не се обясни какво следва след тези арести? Просто ги регистрират и настаняват в центровете или услужливо им дават статут, като в крайна сметка остават винаги наши и на наша издръжка. Защото за разлика от юга, зорко браним западната и северната ни граница, да не би някой от тези безценни екземпляри случайно да избяга от България.

Неуважаеми управляващи, защо харчите така безразсъдно парите на данъкоплатците с подобни предизборни акции? Вместо да гоните Михаля по хостели из София и по хилядите камиони на магистралите, не е ли по-удачно да хващате незаконните имигранти още на границата. Къде са евро-милионите, похарчени за реконструкция и модернизация на КПП-та? Те включват ли топлинни детектори за проверка на скрити хора в камиони?

Да спираш нелегалните по границите не е европейска ценност. Трябва да се изпълнява това, което нарежда Европа, иначе ще спрат париците.

Кво гонене в София. Хостелите се намират на метри от управлението на гранична.

а през това време свинсугерът мутра е в типична поза, ръси лакардии, държи ножица и реже ленти. никой никога май не е виждал оланд, меркел, камерън или обонго да се занимават с подобна дейност, защото те управляват и вземат решения. това определено не може да се каже за тиквата проста и неграмотна.

Каналджиите - в ареста. Мигрантите по бързата процедура - беж обратно, от където са дошли.

Тези чакаха да наближи време за избори, за да се размърдат ... къде бяха досега, да не би някой да се е обаждал последната година (същия, който се обади да спре операцията срещу Мишо Бирата), когато имаше постоянен приток на мигранти?

Глупаци сте, или по-точно нас правите на глупаци. Какво като сте арестували емигрантите? Досега те поне сами са се прехранвали. Сега ще трябва да ги храним и подслоняваме ние. А после и гражданство ще им дадете. Да не искате да ни убедите, че ще ги върнете в Турция или Пакистан? Колкото до каналджиите, ДА, те трябва да се арестуват и сурово да се наказват.

съдиите на какво мнение са? щото съдийте въведоха беззаконието на евреите, годпожа мъдораотр. на евреиктя, Аллах Ауакбар!!!

дс, начело с дпс е заüлаха за сигурността на народите в се, като меркел не мозже да бъде смятана в това число. което тя използва за да бъде преизбрана, като ръководството на обръчите на дпс, на които обръчи служат и модераторките и на тоя форум!, като райчев и другите дебил-манипулатори на кунева и сталинка.,

Утре ли ще ги пускат?

DIDA

Новина щеше да бъде ако бяха задържали имигрант с документи за самоличност!

ето така се увеличава населението на държавата

да ги натоварят на кораби всички емигранти и да ги пратят към сащ

аз да съм казвал нещо друго? с изключение на това, че рб не можете да се отървете от беззаконията на меркел така лесно, модератоерен сибил на гмт, на вашия дървосекача, които о до сега не ми е отговорил!!""!

Пускайте газта!

да не са случайно писали във форумите на меркел и евреите? а дървосекяача?

А най-правилното название на операцията е "силово отстраняване" на конкуренцията.. Така , е който не си плаща , го погват ЗАЕДНО И "трите служби" , при които отиват парите !

И да ви пооткрехна , истинските виновници да има "мигранти"са по границата /гранична полиция и МИТНИЦА/се наричат/ , а не са измислените каналджии. 98 процента от мигрантите влизат през парадния вход с почести , защото имат пари да плащат на митничари и граничари.....

скоро ислямистите ще станат повече от християните

да, изтривалката на евреите, чиято мисъл е единствено да употребава Божията промисъл. наместо предсказанията на събил! евреите си позволяват всичко, за да разнмажат Христа си за Втори, незаконен път

а сега ги нахранете , сменете им чаршафите - измийте им краката и да си лягат - нашата полиция ги пази! Боже опази!

кажи така: евреите пазят дори със собствената си цензура, сатаната, инак защо кухата лейка ще и се налага да трият Корана? или засжто на неграмотната цензуратока на дпс ще и се налага да трие изобщо? освен за да се надсмива над онез, които Вярват!

Добре, ама като станат 500 000 в кой арест ще ги настанят? Не е ли по-добре да се пази границата, или чичо Сам не разрешава? Бог да пази България, няма кой друг!

Какво ще стане със задържаните ?! Ако нелегалните не бъдат експулсирани, а каналджиите вкарани в затвора, всичко е гола-вода и само парлама.

дай боже повече бежанци в България да има кой да работи имаме нужда от евтина работна ръка

Това е вярно! Аз казвам: Аллах Ауакбар! срещу рб, евреите и боклука що се нарина като модератор на дира в полза на педофилеиата на папата!!!! sybil, как е майка ви? подкрепя ли ви от отвъдното, закъдето рб е пътник?

Амам ти на идиот ли се правиш , или си такъв ? Тия араби за по-малко от 1200 лева не искат да си мръднат пръст да работят , а ти ще ги правиш евтина работна ръка ! Боже , що не си събереш вересиите боже ?

рб и бхк на дпс ги поканихте, благодарение на перверзиите на американанското гей-посолство, се#га с коя смелост ме обвинявате мене, във ваште грехове, а дебил?

Холера плъзна от бежанци в Гърция , а кога ще дойде и НАС !

незаконната миграция... Това да не са птици бе? Нелегалното преминаване на границата заедно с тези, които го организират и подпомагат трябва да бъде наказвано по най-строгия начин. Особено след последните новини за случая на холера в Гърция, познайте на какъв остров!

най-унизителния мирен договор в цялата история на Русия - Брест-Литовския,с който от алчните нокти на империята са откъснати над 1 милион квадратни километра. Днес тези над 1 милион квадратни километра се казват Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Украйна, Беларус, Молдова, Армения, Грузия... Ето тези неща няма да чуете по т.нар. "национални" медии, нито да прочете в учебниците по история.И неслучайно този празник беше газен и тъпкан половин век.Защото Русия мрази думата Независимост.

никой народ не може да му се вменява вина, ботушарова-еврейке, която смазахте българия, но българина също- в полза на сатаната и престъпленията, еврейке! и да бъде съден, Един Народ. това е възможно само при беззаконието на евреите, които освен Бога си, убиха и брата си, но се изсраха и на собствените си конституции, закони! ботишарова-ционисти, разбрахте ли? или ви трябва още?

много нелегални имигранти ще ни затрупат

искате ли да ви припомня историята, а рб? евреите продадоха по гейски последната крепост към европа, спомнете си шишман, и забранения от гejхк-dw Вазов. защо? на на свашите перверзни клатения на стената на плача ви не са ни нуждни, дебили!!!

колко ти е пенсията?

Ново потвърждение, че ДАНС е цоцалустически вариант на корумпираното комунистическо ДС. Агентите му са бивши ДС агенти и техните копелдаци.

Искам обяснение от дпс, за песента за Райна Княгиня на фона на арестувания кой от данс? Имам пълните, законови права да го изисквам!"!!! И изисквам сведения за това, на коя партия служат употребилите "имигранти" iи за чии цели в международната политеика на трабантаджийстовто на номер 15/15, въпрос е! към меркел!

През целия месец септември тия каналджии работят на пълни обороти. Що чак сега полиция, прокоратура и ДАНС решиха да действат. Може би Меркел ги заплаши, че ще ни върне всички пуснати през нашата страна мигранти. И няма да даде и едно евро за отглеждането им. Нещо се е случило, за да се задействат разните му институции. Положението става все по зле - войната в Сирия и страните около нея е факт, а една дузина алчни и неграмотни шушумиги вкарват освен бежанци и разни съмнителни елементи у нас, дето не се знае какво могат да направят утре тук.

меркел е кукла на конци, тя бе употрербена за да се докаже, че от комсомол и сопол не става, камо ли обикновена мажоретка.

Държавата си От воюва Държавата ! Дано това е само началото !

Бесете, братя, бесете! Само така тая сган ще се опомни и ще има някакъв респект...

someone

много хора добре си пълнят джоба с пачки от каналджииство.

Абсолютно! Против бежанците са само тези, дето не изкарват пари от тях. Ако започнат да изкарват - ще си променят и мнението. Нация от продажници на дребно..

В САЩ има 30 милиона нелегални имигранти и правителството периодически легализира нелегалните и им дава гражданство. Множество бизнеси в САЩ работят с нелегални имигранти. Рейгън е известен и с това, че даде амнистия на милиони нелегални имигранти. Ха сега кажи, че САЩ е нация от продажници на дребно. Такива като теб обаче обичат да лижат задните части на силните на деня.

Както ти рекламираш санирането, а в същото време се пишеш за патриот и честен човек. КУХА............

искам професор ивайло дичев да напише една статия, как докато те ни обвиняват в "нечовечие" - развиват каналите за а печалби на медиите.. а и ни заплашват с данс, който е корумпиран до дъното на властта на бкп! за останалите едно дунавско хоро, ако мохгат да се измъкнат от хватката на еврейското трабантче.

Ще ви повярвам, че това не е поредният ПР, когато видя нашата паплач зад решетките за дълго време, с отнемане на имуществото им, разбира се и солени глоби, а онези екстрадирани. Дотогова-керванът си върви, а кучата си лаят.

нама значение дали триете, на смяната на дървосекача, тези, които не четата тук, разбират и от "демокрация", както и от добре дошли", но също така ще им трябва и време да се запозбаят с лицемерието на "толерастите", което изключва всяко друго мнение, псвен тогва на нео-либерастиятата на прокълнатите - гейовете на новия световен ред без конституции за права на народа, а само права за задушителите на народа. .

Разбрахме за ПР акцията , хайде пускайте ги да си вършат работата и да си изкарват парите щото е ясно , че осъден няма да видим а за затвор и дума не може да става. Сигурно тоя в ДАНС ще ги съди после и ще го върнат на работа на по-висок пост.

Щом са задържани 500 нелегални мигранти, като зная ефективността на нашата полиция, значи бройте го, че в България има поне 50 хиляди нелегални!